bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj 6-izbový dom s DVOJGARÁŽOU,KRBOM,TERASOU,VÍRIVKOU

Kategória: Domy

ZNÍŽENÁ CENA!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:169187 nájdete 91 fotografií tejto nehnuteľnosti vrátane jej pôdorysov.

Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj 6-izbový poschodový rodinný dom so zimnou záhradou, vírivkou, terasou, krbom, jazierkom a dvojgarážou vhodnú aj na dvojgeneračné bývanie na pozemku 896 m2 v Hurbanove.

Na liste vlastníctva je stavba zapísaná ako rodinný dom. Stavba má 2-podlažia a je celá podpivničená.
Na 1. p.p. o ploche 91,44 m2 sa nachádzajú: dvojgaráž, spojovacia chodba, príručný sklad, hobby miestnosť, kotolňa, schodište.

Na 1. n.p. o ploche 101,81 m2 na nachádzajú: vchod, predsieň, kúpeľňa, obývacia izba, kuchyňa, komora, izba, izba, terasa..

Na 2. n.p. o ploche 103,10 m2 na nachádzajú: schodište, predsieň, izba, izba, izba, šatník, kúpeľňa, zimná záhrada, logia.

Počas rekonštrukcie v r. 1996-1998 sa realizovali: nová sedlová strecha vrátane trámov, laťoviek, strešnej betónovej krytiny a strešných žľabov,, vybudovanie zimnej záhrady s krbom s uzavretým ohniskom, úprava priečelia rodinného domu tvarovanou šľachtenou omietkou vrátane nových garážových vrát, obnova oplotenia kovanou bránou, nové zábradlie loggie z tepaného železa, drevené schodisko v interiéri, maľovka stien, podlahy v interiéri, nová kuchynská linka, na dvore je vydláždená terasa a chodníky.
Na podlahách je betón , PVC, koberce, parkety, vlysy, korok, plávajúca podlaha, dlažba, a to podľa typu a charakteru miestností.. Vchodové dvere do domu sú z bukového dreva. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami. Vykurovanie je zabezpečené centrálne teplovodným plynovým kotlom a radiátormi. Krb sa nachádza na 2. n.p.
V stavbe je zavedená mestská voda a kanalizácia, a tiež sa na pozemku nachádza aj studňa.
Na priestrannom pozemku v okolí vily sa nachádza udržiavaná trávnatá plocha so zeleňou, vírivka, terasa s vonkajším grilom, jazierko a kvalitná voliéra pre "budúceho strážcu" tejto vily.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia OBHLIADKY ma kontaktujte na t.č. ...
Ak chcete realizovať kúpu nehnuteľnosti na úver, rada Vám poradím aj v tomto smere...
Na predaj 6-izbový dom s DVOJGARÁŽOU,KRBOM,TERASOU,VÍRIVKOU
Podobné inzeráty
NÁDHERNÝ DIZAJNOVÝ RODINNÝ DOM S TERASAMI,VÍRIVKOU,ZIMNOU ZÁ
SHARK REAL si Vám dovoľuje ponúknuť a dáva do pozornosti jedinečný a fantastický krásne presvetlený so zmyslom pre detail 3-Izb Rodinný dom postavený s láskou a dušou architekta,je vyhotovený s nadštandardných materiálov a premyslený do najmenších detailov s nádhernou záhradou o výmere 280m2 a dvomi terasami,ktoré slúžia ako oddychové zóny.ktorý stojí za pozornosť vidieť,je vhodnou voľbou pre rodinu s deťmi,ako aj pre každého,kto si chce splňiť svoj sen a vymeniť bývanie v rušnom meste za bývanie v Rodinnom dome s krásnou záhradou,dvomi terasami,zimnou záhradou so zapustenou vaňou pre 4 osoby,dvojgarážou v tichšej lokalite,ktorý si na prvý pohľad zamilujete a ponúka pokojné a príjemné bývanie s bezproblémovými susedmi aj pre tých najnáročnejších klientov. -Táto nehnuteľnosť je klasifikovaná ako chata,no majiteľ s dušou architekta si želal,aby jeho nový rodinný dom spĺňal všetky predstavy,ktoré rokmi nazbieral a zároveň splňal potreby každého s rodiny aj do budúcnosti a aby nič nemusel prestavovať,alebo meniť. Moderná materialová a farebná súhra vytvára harmonické prostredie a uvoľnenú atmosféru,majitelia si dali na tejto krásnej nehnuteľnosti veľmi záležať -Tento nádherný Rodinný dom v ktorom sa budete cítiť ako na dovolenke,spätý s prírodou,robia z tohto miesta skutočný sen na bývanie pre mnohých. .-Ak túžite po zmene a radi by ste vymenili hektický život v meste,hladáte niečo skvostné a oddýchli si po celom dni na terase s vírivkou alebo slnečnej terase s výhľadom na nádherne upravenú dychberúcu záhradu,so vzrastlými stromami,okrasnými drevinami,kríkmi,,tak tento úžasny Rodinný dom,ktorý sa nachádza v obci Miloslavov s dobrou dostupnosťou do okresného mesta,na skok do obchodných reťazcov potrebných k dennému životu by mohol byť práve pre Vás . Záhrada je poklad,najmä ak je tak akurát,ani malá, ani príliš veľká. Nielen na nedeľný obed, ale na bežné chvíľky ako je ranná káva, večerná grilovačka s priateľmi či pohľad na deti užívajúce si hry v bazéne počas sparných letných dní. Jednoducho, dosť miesta na načerpanie energie po náročnom dni v meste, dosť priestoru na pohodový rodinný život aj vonku.Táto záhrada je miestami kaskádovitá a to ju robí zaujímavou.Schody ktoré vedú z bočnej strany na záhradu sú pekne prepracované a dovedú Vás až k samotnej terase a zimnej záhrade.V zadnej časti domu cez terasu s vírivkou sa plynule schodmi nadol dostaneme do suterénu domu pri vstupnú bránu samotnej nehnuteľnosti.Kúsok miesta je vyčlenený aj ako úžitková záhradka pre milovníkov pestovať drobné ovocie alebo chutnú zeleninu. Záhrada je dostatočne priestranná aj na prípadný bazén pre nových majiteľov. DISPOZÍCIA DOMU: Suterénom sa presunieme do vstupnej chodby kde po ľavej strane je vstavaná skriňa s dostatkom uložného priestoru na odkladanie si vecí po príchode domov.Po pravej strane vstupnej chodby sa nachádza priestranná dvojgaráž,ktorá Vašich miláčikov ochráni pred poveternostnými vplymi.Schodiskom
Na predaj 4 izbový rodinný dom s dvojgarážou
Ponúkam na predaj krásny 4 izbový rodinný dom dekorovaný lícovou tehlou rustique, so zastrešenou terasou, priestrannou dvojgarážou, na oplotenom pozemku s výmerou 1205 m2. LOKALITA: nehnuteľnosť nachádza sa 15 minút autom od centra krajského mesta Nitra, a len 10 minút autom od Priemyselného Parku a diaľnice D1, čo z nej robí strategicky výhodnú nehnuteľnosť. Je situovaná v obci Horne Lefantovce (okres Nitra), v bezprostrednej blízkosti prírody, v tichej a pokojnej lokalite a disponuje dostatočným súkromím v slepej ulici. Obec poskytuje dobru občiansku vybavenosť a infraštruktúru ako Škola (MŠ, ZŠ), Pošta, Potraviny, Krčma, Reštaurácie, Autobusové spojenia, Multifunkčné a Futbalové ihrisko. V bezprostrednej blízkosti aj Čerpacia stanica a Lekáreň. ÚDAJE a DISPOZÍCIA Skolaudovaná bola v roku 2013. Obývaný len od 10/2017. Výmera pozemku: 1205 m2 Zastavaná plocha: 174 m2 Úžitková plocha: 114 m2 Terasa: 16 m2 Garáž: 35 m2. - Dom: murovaný z tehly Porotherm plus izolácia. - IS: voda, elektrina (plyn nie je k dispozícii), 12 m3 zumpa (možnosť napojenia na centrálnu kanalizáciu priamo pred domom). - Strecha: škridlová, podkrovie s veľkým úložným priestorom 30 m2. - Kúrenie: podlahové, zabezpečené kondenzačným kotlom so zásobníkom teplej vody pripojený k fotovoltaickým panelom. V kúpeľniach podlahové kúrenie a radiátory. - Okná: plastové s trojsklom s vonkajšími hliníkovými izolačnými roletamy. - Kuchynská linka: vstavaná na mieru vrátane spotrebičov (varná doska, digestor, zabudovaná chladnička, rúra na pečenie, umývačka riadu). Za kuchyňou sa nachádza aj špajza/komora. - Dispozičné riešenie: zádverie s dlažbou a obytná hala 13 m2, technická miestnosť 3 m2, detská a hosťovská izba 12,5 m2 so vstavanými skriňami, veľká kúpeľňa s vaňou 4,3 m2, samostatné WC 2 m2, veľkorysá obývačka 34 m2 s krbom a výstupom na terasu, veľká jedálenská časť, kuchyňa 10 m2 s dlažbou so špajzou 3 m2, priestranná spálňa 14,4 m2 s druhou kúpeľňou 3 m2 (WC a sprchový kút) a výstupom do záhrady. Príprava na alarm a domáce kino. - Pozemok: dom leží na rovinatý pozemok kde sa nachádzaju aj dve externé prípojky na vodu. - Exteriér okolo domu je spravený zo zámkovej dlažby, chodníka, vonkajšej brány a oplotený pozemok betónovým plotom. - Garáž: dom má garáž pre dve autá s priamym vstupom do domu, s automatickou bránou s diaľkovým ovládaním, je k dispozícii 400V zásuvka v garáži. Mesačné náklady pre dvojčlennú rodinu na cely dom sú 180,- eur (elektrina + voda). Dom je vo vlastníctve. Po dohode, dom je možné predávat zariadená alebo aj bez nábytku. Všetky ostatné informácie/foto, Vám rád poskytnem. Kontaktujte ma prosím emailom. Ďakujem.
Moderné rodinné dvojpodlažné domy s dvojgarážou v Trenčíne
Hľadáte dokonalý dom pre svoju rodinu? Máme pre vás ideálnu ponuku! Predstavujeme vám moderné 4 - izbové rodinné dvojpodlažné domy s dvojgarážou, nachádzajúce sa v prestížnom projekte na ul. Ľ. Stárka v Trenčíne. Výhody projektu: Elegantný dizajn: Naše domy sú navrhnuté s nadčasovým a elegantným dizajnom, ktorý vám poskytne pôsobivý vzhľad a jedinečnú estetiku. Dvojgaráž pre pohodlie: Každý dom je vybavený dvojgarážou, kde si bezstarostne zaparkujete svoje vozidlo a zabezpečíte jeho bezpečnosť. Cez garáž je prechod aj do záhrady. Priestranné interiéry: Naše domy poskytujú dostatok priestoru pre celú rodinu. Obytné miestnosti sú prakticky rozvrhnuté na dennú a nočnú časť. Domy majú 163 m2 úžitkovej plochy. Moderné vybavenie: Všetky domy v disponujú modernými technológiami a vybavením, ktoré vám uľahčia každodenný život. Vonkajšie žalúzie doprajú súkromie a ochránia aj pred priamym slnečným svetlom v lete. Podlahové kúrenie a rekuperácia sa postarajú o prijemný komfort. Poteší aj dvojkomím pre pripojenie vnútorného a vonkajšieho krbu. Kvalita a spoľahlivosť: Sme presvedčení o kvalite našich stavieb a použitých materiálov. Váš dom bude odolný a funkčný dlhé roky. Je postavený z pálenej tehly, kvalitné okná s izolačným trojsklom. Výborná lokalita: Projekt sa nachádza v dobre dostupnej časti Trenčína s blízkosťou zelene a len par minút od centra. Súkromie na pozemku: Váš pozemok je situovaný vzadu za domom, čo vám poskytuje súkromie a kľud. Pozemky majú cca 300m2. Nechajte sa očariť našimi novostavbami a získajte svoj vysnívaný dom s dvojgarážou. Dokončenie výstavby je plánované na jeseň 2023. Zabezpečte si moderné bývanie plné komfortu a štýlu v Trenčíne ešte dnes! Zavolajte mi a dohodnite si obhliadku
TOP: Luxusná 2 podlažná villa s garážou, bazénom a vírivkou,
AstonReal EXLUZÍVNE ponúka na predaj luxusnú 2-podlažnú villu postavenú na nádhernom slnečnom pozemku o výmere 555 m2 v tichej časti obce Varín priamo pod lesom pár minút od Žiliny. Na prízemí sa nachádza veľká vstupná hala, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom, WC a taktiež tu nájdete priestrannú špajza. Zo vstupnej haly sa vchádza do moderne zariadenej kuchyne so špičkovými spotrebičmi, jedálne a priestrannej obývacej izby. Obývacia izba má interiérový krb a výstup na vonkajšiu terasu s krytým bazénom, ktorý je plne automatizovaný. Na prízemí sa taktiež nachádza hosťovská izba so vstupom do miestnosti s vírivkou a výstupom na záhradu. Na prvom poschodí sa nachádzajú dokopy štyri izby, pričom dve majú výstupy na balkón a jedna má priestrannú terasu s klimatizáciou. Každá izba má vlastnú šatníkovú miestnosť. Komfort domu dopĺňa luxusná kúpeľňa so sprchou s hydromasážou, veľkou vaňou, dvojitým umývadlom a WC. Z prízemia sa schodiskom dostanete do suterénu, kde je veľkorysá spoločenská miestnosť s biliardovým stolom a barom, práčovňa, posilňovňa a technická miestnosť s kotlami a filtráciou. Dom je kompletne zateplený, bol postavený v roku 2001 z červenej tehly a predáva sa kompletne zariadený. Má kvalitné drevené eurookná a na každom poschodí je k dizpozícii audiovrátnik. V dome je tiež vybudovaný rozvod centrálneho vysávača s vyústením v garáži. K domu prislúcha dvojgaráž s úložným priestorom a garážovými dverami s elektrickým ovládaním. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete (plyn, elektrina, obecný vodovod, kanalizácia) a má vŕtanú studňu, ktorá zabezpečuje automatické zavlažovanie záhrady. Ďalšou výhodou je zariadenie na úpravu vody (zmäkčenie vody). V záhrade sa nachádza altánok s krbom a útulným posedením. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane materskej škôlky, základnej školy, zdravotného strediska, reštaurácii, obchodov a aj TESCA. Výhody: • Výborná dostupnosť do Žiliny (5 minút) • Luxusný dom pripravený na nasťahovanie IHNEĎ • Sympatický dom s vlastnou záhradou v tichej lokalite pod lesom • Nadštandartne zariadený dom s bazénom a vírivkou V prípade seriózneho záujmu ma kontaktujte na hvizd@ | Počet poschodí: 2 Počet izieb: 8 Dodatok k cene: + možná dohoda Zastavaná plocha: 171m² Obytná plocha: 300m² Celková rozloha: 171m² Rozloha pozemku: 555m² Úžitková plocha: 300m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Internet: lokálny poskytovateľ Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno - 2 Terasa: áno Garáž: áno - 2 autá Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
PREDAJ: ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM S DVOJGARÁŽOU V OBCI ČÍČ
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Pozrite si profesionálnu 3D PREHLIADKU: (Zkopírujte link do vyhľadávača) Csaba Őszi - realitný maklér pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj ZREKONŠTRUOVANÝ, 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S DVOJGARÁŽOU v obci Číčov, okres Komárno. Rodinný dom sa nachádza v kľudnej uličke, medzi novšími rodinnými domami, neďaleko KAŠTIELA ZICHY (Kálnokiovský kaštieľ). Dom je postavený na 10 árovom oplotenom pozemku, bol postavený v 90 rokoch. Rodinný dom pozostáva z kuchyne s jedálňou, zo štyroch izieb (obývačka a jedna izba sú prepojené), kúpeľne, chodby a toalety. V suteréne domu nájdeme garáž, práčovňu, kotolňu, a tri ďalšie úložné priestory. Z kuchyne je vstup na krytú terasu, za domom nájdeme altánok s krbom, kam si môžete pozvať vašu rodinu, alebo priateľov na príjemnú grilovačku. Za altánkom je 4 árová (400m2) trávnatá plocha, kde Vaše ratolesti môžu bezpečne šantiť, športovať. VÝHODY DOMU: - zrekonštruovaný rodinný dom, bez ďalších väčších investícií - garáž pod domom a novopostavená garáž za domom pre dve autá - krásna, udržiavaná záhrada - altánok s krbom - krásne upravené okolie domu - priestranné izby - veľa priestoru v suteréne - nízke režijné náklady (kotol na plyn aj na tuhé palivo) - krb - v blízkosti krásnej prírody, cyklotrasy (Číčovské mŕtve rameno, rieka Dunaj) TECHNICKÉ INFORMÁCIE: - polystyrénom zateplený bytový dom (pred dvomi rokmi) - okná sú plastové s vnútornými žalúziami - v obývačke je krb - kúrenie je aj na tuhé palivo aj na plyn - nový kotol na tuhé palivo - elektrický bojler na výrobu teplej vody - v izbách sú drevené parkety - medené elektrické vedenie - menené vodovodné potrubie. CENA: 143.000,- EUR ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY! Všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctkych práv na katastrálnom úrade HRADÍME ZA VÁS. Vďaka moderným predajným technikám, prepracoveným inzerciám a preverenými dlhoročnými skúsenosťami pomáham svojim klientom predať ich nehnuteľnosti bezpečne a za vyššiu cenu, ako by zvládli sami. Pozrite sa ako predávam nehnuteľnosti: KONTAKT: Csaba ŐSZI csaba.oszi@ Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 135m² Obytná plocha: 210m² Rozloha pozemku: 998m² Úžitková plocha: 210m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: septik Kúpeľňa: áno Pivnica: áno Garáž: áno - 3 autá Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Krb: áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
MOŽNÁ DOHODA Novostavba RD, terasa, dvojgaráž Malé pole SNV
Číslo ponuky: 8221 - Ponúkame ZAUJÍMAVÚ PRÍLEŽITOSŤ NA BÝVANIE V NOVOSTAVBE RODINNÉHO DOMU V BLÍZKOSTI LESA v časti Malé pole na Ferčekovciach, Spišská Nová Ves. Objekt domu je architektonicky riešený ako DVOJDOM S DVOMI BYTOVÝMI JEDNOTKAMI, pričom na predaj je samostatná bytová jednotka v dome, prípadne dvojdom ako celok. DOM JE VO VÝSTAVBE - aktuálne pred ukončením hrubej stavby. Ukončenie stavby je NOVEMBER 2023. Dom je riešený ako trojpodlažný objekt s prízemím, poschodím a kompletným podpivničením (suterén), zastavaná plocha je 165 m2. Strecha je sedlová s miernym sklonom, krytina plechová. Obidve časti domu predstavujú 4-IZBOVÚ BYTOVÚ JEDNOTKU S TERASOU, DVOJGARÁŽOU. V suteréne dvojgarážou, skladom a technickou miestnosťou. Na prízemí je obývačka (30 m2) s výstupom na balkón orientovaný na juh s krásnymi výhľadmi, kuchyňa (18 m2) s komorou (1,3 m2), zádverie (5 m2), kúpelňa so sprchovacím kútom a WC (2 m2). Z kuchyne je výstup na terasu za domom. Na poschodí je spálňa (13 m2) so šatníkom (6 m2), dve detské izby (11 m2), kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom (7 m2) a WC (1 m2). DOMY SÚ RIEŠENÉ V ENERGETICKOM ŠTANDARDE A0 - t.j. ako domy s TAKMER NULOVOU POTREBOU ENERGIE. Vykurovanie bude zabezpečené elektrickým podlahovým vykurovaním so samostatným ovládaním pre každú izbu Doplnkovým zdrojom energie bude aj krb v obývačke. Dom je vybavený riadeným vetraním - rekuperáciou. Dom bude napojený na inž. siete - el. energia, vodovod, kanalizácia. Pri výstavbe sú použité odskúšané kvalitné stavebné materiály a riešenia (tehla Leier). Pred domom bude zámková dlažba s parkovaním pre dve auta pre každú bytovú jednotku. CENA ZA DOM VARIANT 1 (s menšou terasou a pozemkom 380 m2) V ŠTÁDIU HOLODOM 1+ KUCHYNSKÁ LINKA JE 240 000 EUR. CENA ZA DOM VARIANT 2 (s väčšou terasou a pozemkom 420 m2) V ŠTÁDIU HOLODOM 1+ KUCHYNSKÁ LINKA JE 259 000 EUR. Počet izieb: 4 Obytná plocha: 140m² Celková rozloha: 380m² Úžitková plocha: 140m² El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Vykurovanie: vlastné – kombinované Lódžia: áno - 1 Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Parkovanie: vonkajšie Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: áno Predzáhradka: neuvedené