bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj čiastočne rekonštruovaný 4-izb rodinný dom…

Kategória: Domy

Na predaj čiastočne rekonštruovaný 4-izb. rodinný dom s garážou na pozemku 800 m2, cca 20 min. autom od Nových Zámkov. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!!

Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!!
Na domovskej stránke DirectReal pod ID:170970 nájdete 37 fotografií tejto nehnuteľnosti.

Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj čiastočne rekonštruovaný 4-izb. rodinný dom s garážou na pozemku 800 m2, vzdialený cca 20 min. autom od Nových Zámkov.

Rodinný dom bol kolaudovaný v r. 1975. Dom je čiastočne podpivničený, murovaná garáž je samostatne stojaca.

Rodinný dom dispozične pozostáva z chodby, 4 izieb, kúpeľne s toaletou, kuchyne a špajzy.
Na podlahách je betón, PVC alebo dlažba, a to podľa typu a charakteru miestnosti. Plastové okná boli montované z r. 2016.
V rodinnom dome je ústredné kúrenie so zánovnými radiátormi a plynovým kotlom. Kotol na tuhé palivo je nový a je taktiež pripojený na ústredné kúrenie. Elektrický bojler zabezpečuje ohrev teplej vody. V dome je zavedená obecná voda.
Na dvore sa nachádza murovaná prístavba, murovaná garáž, žumpa, studňa na polievanie záhrady.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 200
Plocha obytnej časti m2: 110
Výmera pozemku m2: 800
Zastavaná plocha m2: 200
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m: cca 19,5m x 41m
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku: 1976
Rok poslednej rekonštrukcie:
Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Žumpa,Verejný vodovod,Studňa
Kúrenie: Plynové,Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Áno
Počet bytov v dome: 1
Vybavenie domu: ,,,,,,
Rekonštrukcie: ,,,,,,,,
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy
Typ strechy: Sedlová
Link na stránku projektu:


Obhliadky a ďalšie informácie: Nora Jarinová
n.jarinova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal for Life
Adresa: Komárňanská 266/96, 947 01 Hurbanovo



Telefón:
Na predaj čiastočne rekonštruovaný 4-izb rodinný dom…
Podobné inzeráty
Na predaj čiastočne rekonštruovaný 4-izb rodinný dom…
Na predaj čiastočne rekonštruovaný 4-izb. rodinný dom s garážou na pozemku 800 m2 v Hurbanove. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:170779 nájdete 40 fotografií tejto nehnuteľnosti. Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj čiastočne rekonštruovaný 4-izb. rodinný dom s garážou na pozemku 800 m2 v Hurbanove. Rodinný dom bol kolaudovaný v r. 1975. Dom je čiastočne podpivničený, murovaná garáž je samostatne stojaca. Rodinný dom dispozične pozostáva z chodby, 4 izieb, kúpeľne s toaletou, kuchyne a špajzy. Na podlahách je betón, PVC alebo dlažba, a to podľa typu a charakteru miestnosti. Plastové okná boli montované z r. 2016. V rodinnom dome je ústredné kúrenie so zánovnými radiátormi a plynovým kotlom. Kotol na tuhé palivo je nový a je tiež pripojený na ústredné kúrenie. Elektrický bojler zabezpečuje ohrev teplej vody. V dome je zavedená obecná voda. Na dvore sa nachádza murovaná prístavba, murovaná garáž, žumpa, studňa na polievanie záhrady. V meste Hurbanovo je dobrá občianska vybavenosť. Je tu viac všeobecných lekárov, odborných lekárov, zubárov, 2 lekárne, 3 supermarkety, reštaurácie, rôzne obchody a služby... Nachádzajú sa tu 3 materské školy (2 slovenské + 1 maďarská), 2 základné školy (1 slovenská + 1 maďarská), ZUŠ, CVČ, kluby spoločenského tanca a tanečného športu, ľudovoumelecký súbor DSF ROSNIČKA pri ZŠ slovenskej a Belló pri ZŠ s MŠ s VJM, ďalej 2 stredné školy, a to SPŠ stavebná, SOU poľnohospodárske. Hurbanovo ponúka rôzne možnosti pre športové aktivity, a to futbalový klub, lukostrelecký klub, gymnastiku, tanečný šport, fitness, vzpieranie, karate, ping-pong, badminton, tenisové dvorce, v zime korčuľovanie pod novou krytou ľadovou plochou, ktorá sa v lete zmení na tenisové dvorce, beh a iné. V Hurbanove sa nachádzajú celkom 3 rybníky. Na okraji mesta tečie rieka Žitava, toto územie má názov "Prírodná rezervácia Alúvium Žitavy". V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia OBHLIADKY ma kontaktujte na t.č. ... Ak chcete realizovať kúpu nehnuteľnosti na úver rada Vám poradím a pomôžem aj v tomto smere... Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 200 Plocha obytnej časti m2: 110 Výmera pozemku m2: 800 Zastavaná plocha m2: 200 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: cca 19,5m x 41m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1976 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Žumpa,Verejný vodovod,Studňa Kúrenie: Plynové,Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Nie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Link na stránku projekt
Na predaj čiastočne rekonštruovaný 3-izb rodinný dom…
Na predaj čiastočne rekonštruovaný 3-izb. rodinný dom na pozemku 1017 m2 v Hurbanove. Popis: Na domovskej stránke DirectReal pod ID:170857 nájdete 30 fotografii tejto nehnuteľnosti. Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj čiastočne rekonštruovaný 3-izb. rodinný dom na pozemku 1017 m2 v Hurbanove. Rodinný dom dispozične pozostáva z chodby, 3 izieb, kúpeľne s toaletou, kuchyne, špajzy a pivnice. Na podlahách je betón, PVC, dlažba alebo drevená palubovka to podľa typu a charakteru miestnosti. Plastové okná boli montované v r. 2010. V rodinnom dome je ústredné kúrenie so zánovnými radiátormi vrátane rozvodov centrálneho vykurovania a so zánovným plynovým kotlom, ktorý zabezpečuje aj ohrev TÚV. V dome je zavedená voda zo studne. Stavba je napojená na verejnú kanalizáciu. Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Na dvore sa nachádza sklad, studňa. V Hurbanove sa nachádzajú súkromné detské jasle, 3 materské školy (2 slovenské + 1 maďarská), 2 základné školy (1 slovenská + 1 maďarská), ZUŠ, tanečná škola DANCE 4 YOU, ľudovoumelecký súbor ROSNIČKA pri ZŠ slovenskej, SPŠ stavebná, SOU poľnohospodárske. Hurbanovo ponúka rôzne možnosti pre športové aktivity, a to futbalový klub, tenisové dvorce, v zime ľadová plocha a iné. V Hurbanove sa nachádzajú celkom 3 rybníky,ktoré sa dajú využiť v lete na kúpanie, člnkovanie, príjemné večerné posedenia, rybolov a v zime na korčuľovanie a pod. Na okraji mesta tečie rieka Žitava, toto územie má názov "Prírodná rezervácia Alúvium Žitavy". V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia OBHLIADKY ma kontaktujte na t.č. ... Ak chcete realizovať kúpu nehnuteľnosti na úver rada Vám poradím a pomôžem aj v tomto smere... Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 129 Plocha obytnej časti m2: 92 Výmera pozemku m2: 1017 Zastavaná plocha m2: 124 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Iná Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1965 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Studňa Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: ,,,,,,, Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Nora Jarinová n.jarinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal for Life Adresa: Komárňanská 266/96, 947 01 Hurbanovo Telefón:
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom na predaj Prešov, Chalúpkova, Šváby
Rodinný dom na predaj veľmi vhodný ako investícia, bez veľkého prerábania sa dá ihneď prenajímať. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, rekonštruovaný v roku 2008. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, Šváby, ul. Chalúpkova. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchodné domy, autobusová stanica, železničná stanica, športoviská) a vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu, do centra Prešova…. Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, pomerne veľa zelene, veľká záhrada, rovinatý pozemok o výmere 836 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný na okamžité prenajímanie, v súčasnosti je prerobený na päť bytových jednotiek. Po menších úpravách, samozrejme, je vhodný aj pre jednu rodinu, prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Rodinný dom na predaj je trojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu – sklady, kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sú vytvorené tri bytové jednotky – garsónky, každá bytová jednotka má vlastné WC, kúpeľňu a kuchynský kút. Na poschodí je izba s vlastnou kúpeľňou a kuchynkou a dvojizbový byt, ktorý pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynkou, spálne a kúpeľne. Kúrenie je centrálne – plynový kotol. Rodinný dom na predaj bol v roku 2008 kompletne rekonštruovaný, opravená strecha s vytvoreným bývaním, nové okná, zateplenie, nové el. rozvody, výmena vodovodných a kanalizačných rozvovodov. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 836 m2. Pozemok je rovinatý s ovocnými stromami, k dispozícii je altánok na letné posedenie. Na pozemku sú postavené dve garáže, vlastná studňa, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 265 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Ponúkame Vám na predaj Rodinný dom v obci Ďurkov
Spoločnosť Reality & Partners, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj Rodinný dom v obci Ďurkov: Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Ďurkov, jedná sa o samostatne stojací rodinný dom v okrajovej časti obce, ktorá sa nachádza v blízkosti krajského mesta Košice. Vzdialenosť od mesta Košice je 29 Km. Má čiastočne zapustený suterén, vyvýšené prízemie, neobytné podkrovie. Prístup k objektu je zo spevnenej miestnej - obecnej komunikácii. Objekt je napojený na komplet inžinierské siete - verejný rozvod elektroinštalácie, kanalizácie, plynu. Na pozemku sa nachádza aj prípojka vody z vlastnej kopanej pôvodnej studne. Pôvodný rodinný dom bol postavený v roku 1967 - zadná prístavba v roku 1970. V súčasnosti tvoria jeden celok. Súčasťou rodinného domu je pozemok. Rodinný dom bol medzičasom viackrát rekonštruovaný. V rokoch 2013 - 2014 bol masívnejšie prestavaný. Dispozícia rodinného domu: - Pozemok, - Altánok, - Garáž, - Rodinný dom, - Záhrada. Orientácia rodinného domu: - Západ Lokalita: - Rodinný dom sa nachádza na okraji obce, - V blízkosti rodinného domu sa nachádza príroda, - Vybavenosť obce: park, kostol, obchod, potraviny, pohostinstvo, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, základná a materská škola... Informácie o nehnuteľnosti: - Chodba, - Šatník, - Kúpeľňa s WC, - Detská izba, - Ďalšia obytná miestnosť (napr. izba), - Spálňa, - Obývačka, - Kuchyňa, - Kumbál, - Pivnica, - Garáž, Ďalšie informácie: - Nová strecha, - Rodinný dom je skolaudovaný, - Čiastočne podpivničený, - Povala, - Betónova podlaha, - Komplet rekonštrukcia v roku 2014, - Kamerový systém, - Nábytok - dohodou, - V prípade záujmu, je k najhliadnutiu vypracovaný znalecký posudok. CENA: 175 000 € - Znížená cena - Možná dohoda! Realitná kancelária: MAKLÉR - KONTAKT : Ivan Mikloš - (obhliadky), ZÁSTUPCA MAKLÉRA : Bc. Ivan Mikloš - (poradenstvo). Sme členom - Realitnej únie / Certifikovaná realitná kancelária. Ostatné služby: Radi Vám pomôžeme v rámci našej realitnej kancelárie aj s vybavením financovania tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru so spoločnosťou Finance & Partners, s.r.o., ktoré vybavia naši Hypotekárni špecialisti s bohatými skúsenosťami. Reality & Partners, s.r.o. hradí v rámci ceny bytu všetky náklady spojené s právnym a úradným poradenstvom, zároveň náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti a samozrejme všetky záležitosti radi zariadime za Vás. Tešíme sa na stretnutie a ďakujeme za spoluprácu. Cenník - Realitnej kancelárie je dostupný na našej webovej stránke GDPR - Realitnej kancelárie je dostupné na našej webovej stránke