bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj dom v pôvodnom stave s rozsiahlym pozemkom

Kategória: Domy

SHARK REAL ponúka na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave s rozsiahlym slnečným pozemkom o veľkosti viac ako 4400 m2.

Prízemný domček so zastavanou plochou cca 120 sa nachádza v pokojnej okrajovej časti obce Bašovce.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne a ďalších 5 priestranných izieb. Z väčšiny izieb je možnosť vyjsť na slnečnú verandu a priestranný dvor, ktorý je z každej strany ohraničený domom alebo susedným múrom a disponuje tak dostatočným súkromím. Dom je postavený z pálenej tehly, z časti aj z nepálenej tehly. Za domom sa nachádza sklad, resp. hospodárska miestnosť.
Domček je súci na kompletnú rekonštrukciu, prípadne na zbúranie.

Veľkým lákadlom je priestranný pozemok, ktorý k tejto nehnuteľnosti prislúcha. Nachádza sa v zastavanej časti obce, skladá sa z viacerých parciel, na ktorých by bolo možné postaviť ďalšie rodinné domy aj s prístupovou cestou, nakoľko pozemok je prednej časti dostatočne široký a napojený na obecnú komunikáciu.

Všetky IS sú dostupné na pozemku.

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ Dom pripravený na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv...
+ Priestranný slnečný investičný pozemok s možnosťou rozparcelovania na viac rodinných domov...
+ Príjemné prostredie...
+ Kompletná občianska vybavenosť v obci...

Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií.
Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti
- vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Na predaj dom v pôvodnom stave s rozsiahlym pozemkom
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Predaj rodinného domu, Čebovce.
Realitná kancelária REX REAL, s.r.o, maklér Milena Bornstein (milenabornstein@, mimartusova@,alebo )ponúka exkluzívne na základe poverenia majiteľa na predaj rodinný dom v obci Čebovce. Dom sa nachádza sa v pokojne časti obce, ale veľmi blízko centra. Je vhodný na trvalé bývanie, ale tiež ako víkendový dom. Dom bol postavený v 60 rokoch. Jedná sa o prízemný rodinný dom s rozsiahlym pozemkom o výmere 1281m2 . Samotný dom je postavený z tehál, strešná krytina je lepenka, okná sú pôvodné – drevené so žalúziami. Dom bol čiastočne rekonštruovaný – je vonkajšia fasáda je kompletne zateplená s povrchovým náterom, vymenená je aj strešná krytina. V interiéri je dom v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave, čo ponúka novému majiteľovi urobiť rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na všetky inžinierske siete – elektrinu, obecný vodovod, plyn – v dome sú plynové gamatky. Dom je napojený na kanalizáciu. Dom má vlastnú, kopanú studňu s úžitkovou vodou. Samotná dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch veľkých obytných izieb, priestrannej kuchyne, kúpeľne s WC, špajze s výstupom na povalu. Stropy sú spevnené, betónové, takže je možné zriadiť aj podkrovné izby. Pri dome je prístrešok s plochou cca 20m2. Za domom je letná kuchyňa, oplotený malý hospodársky dvor na chov hospodárskych zvierat. Pri dome je veľká záhrada. Celý pozemok je oplotený. Dom je vhodný na trvalé bývanie, aj na rekreačné bývanie. Obec Čebovce ponúka komplexnú občiansku vybavenosť – obchody, škola, škôlka. Vzdialenosť do okresného mesta Veľký Krtíš je cca 12km. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám zabezpečíme výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych úverov, komplexné poradenstvo a servis. Súčasťou je aj právny a katastrálny servis.
Vidiecky dom s rozsiahlym pozemkom na predaj
SHARK REAL ponúka na predaj rodinný dom s rozsiahlym pozemkom o výmere 1700 m2 v obci Tesárske Mlyňany. Tento dom je dispozične riešený zo: - vstupná chodba, veľká detská izba, kuchyňa a vstup do rozsiahlej obývacej izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC. Dom bol postavený v roku 2004, je zateplený, zaizolovaný. V dome sa nachádza krb na drevo, tiež aj kúrenie plynové - gamatky. Na pozemku je altánok, 2 studne. K domu prislúcha aj starý vidiecky dom s dvomi izbami a kuchynkou, vhodný na chalupu a záhrada o veľkosti 40x22m s ovocným sadom. Všetko sa nachádza na spoločnom pozemku o výmere 1700 m2. V obci je kompletná občianska vybavenosť, zdravotné stredisko, potraviny, autobusová aj železničná doprava, škola, škôlka, lekáreň, pošta, obecná knižnica a multifunkčné ihrisko. Obec je vzdialená približne 6 km od Zlatých Moraviec, Arborétum Mlyňany len 2 km a v blízkom okolí je napojenie na diaľnicu smer BA/BB. Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárii. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti - vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku Bližšie informácie, viac fotiek, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. č. alebo prostredníctvom emailu dubiel@
PONÚKAME VÁM NA PREDAJ RODINNÝ DOM S POZEMKOM V POKOJNEJ ČAS
ZNIŽUJEME CENU!!! Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v pokojnej časti Detvy. Tehlová stavba v pôvodnom, no zato zachovalom stave s priestranným rovinatým pozemkom, dielničkou a garážou. Dom je vhodný na trvalé bývanie pre viacčlennú rodinu, ale aj na podnikateľské účely. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dom má dva poschodia s prízemím. Na prízemí je kuchyňa spojená s obývačkou a jedna priechodná izba ako spálňa, komora, technická miestnosť a WC. Na prvom poschodí je chodba s priestrannou kúpeľňou s WC, dve izby ktoré boli spojené do jednej veľkej a jedna neprechodná izba. Na druhom poschodí sú dve izby s balkónom a vstup pod strešný priestor, ktorý viete využiť ako sklad či ďalšiu miestnosť. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková plocha je 664 m2 a zastavaná plocha 280 m2 • vykurovanie plynovým kotlom do celého domu, piecka na pevné palivo v prízemnej časti • tehlová kvalitná stavba • vlastná studňa s pitnou vodou, možnosť pripojiť sa na verejný vodovod • strecha po rekonštrukcii • dom je možné prerobiť na dve samostatné bytové jednotky, dva samostatné vchody • pivničné priestory pod časťou domu • dom je napojený na verejnú kanalizáciu cez žumpu • tichá a pokojná lokalita • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Dom sa nachádza na slnečnom, rovinatom pozemku v kľudnej časti Detvy. Je to tehlová stavba s prízemím a dvoma poschodiami. Dva samostatné vstupy umožňujú dom zrekonštruovať na dve samostatné bytové jednotky. Dom je z časti podpivničený, teda dostatok miesta na uskladnenie zaváranín, zeleniny či ovocia. Prebehla tu menšia, čiastočná rekonštrukcia na prvom poschodí a to z dvoch samostatných izieb majiteľka spravila jednu veľkú izbu. Vymenené boli laminátové podlahy, omietky aj nové radiátory. Inak je dom v pôvodnom no veľmi zachovalom a udržiavanom stave. Dom sa vykuruje plynovým kotlom, no prízemie je možné vykurovať aj pevným palivom v peknej keramickej piecke. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu z vlastnej žumpy. Lokalita Stará Detva ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ale aj kultúrne či športové vyžitie. Táto nehnuteľnosť je vhodná pre svoju polohu aj na podnikateľské účely, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadku. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľností. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Dvojpodlažný rodinný dom s rozsiahlym pozemkom vo Vranove na
N015-12-JARUa Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj priestranný rodinný dom s rozsiahlym pozemkom o výmere cca.4800 m2 vo Vranove nad Topľou. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom postavený na konci 80.rokoch. Celková podlahová výmera domu je 240 m2.Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova. Rozloženie miestnosti v dome: Prízemie: garáž ,kuchynka, 4 technické miestnosti a práčovňa 1.podlažie: kuchyňa + špajza ,kúpeľňa, WC, obývacia izba s výstupom na balkón a 3 ďalšie izby 2.podlažie: 3 ďalšie izby Nehnuteľnosť je svojou dispozíciou vhodná aj na dvojgeneračné bývanie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.Kúrenie plynovým kotlom, radiátory liatinové. V celom dome sú drevené okná,podlahy betonové aj drevené. Prístupová cesta je asfaltová. V blízkosti sa nachádza plná občianska vybavenosť: školy,materské školy, obchody,pošta,atď. V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis,vypracovanie zmluvy,poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať,veľmi rád si dohodnem s Vami osobné stretnutie a zodpoviem Vám všetky vaše otázky. rusnak@,