bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj drevený zrubový dom- novostavba v Nesvadoch

Kategória: Domy

Reality na kľúč Vám ponúka na predaj drevený zrubový dom pri termálnom kúpalisku v Nesvadoch.

Zrub
Možnosť využívať ako celok alebo dve samostatné bytové jednotky.
Podlahová plocha domu je 120m2 + podlažie. Dom je postavený zo smrekových gulatín hrúbkou od 40 do 50cm, ktoré sú zateplené ovčou vlnou. Vykurovanie je naplánované na elektrické podlahové kúrenie. Zrubový dom bol postavený bez použitia jedného klinca.

Dispozícia
Možnosť č.1 Zrub ako celok pozostáva z: kúpeľne, toalety, kuchyne a možnosť až 7 izieb (počet izieb podľa vlastných predstáv – aké veľké izby si spravíte) .
Možnosť č.2 Zrub ako dve bytové jednotky pozostáva z: 2 kúpeľne, 2 toalety, 2 kuchyne, 6 izieb a 2 terasy.

Pozemok
Rozloha celého pozemku je 400m2. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (mestská voda, elektrina a kanalizácia).

Výhody
• zrub ideálny na dokončenie podľa vlastných predstáv
• výborná lokalita pri termálnom kúpalisku
• investičná možnosť na prenájom dvoch bytových jednotiek
• jedinečná nehnuteľnosť

Lokalita
Tichá lokalita v meste Nesvady. Nachádza sa tu mestský úrad, pošta, mestská polícia, záchranárska stanica, materská škola, základná škola, trhovisko, kultúrne stredisko, Coop Jednota, Tesco a termálne kúpalisko.

Príležitosť
Nestraťte možnosť získať túto nehnuteľnosť, stačí si dohodnúť obhliadku na čísle .

Cena
Cena domu s pozemkom je 159 990€.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti)
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom)
- zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb
- zabezpečenie znaleckého posudku
- prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu
- provízia realitnej kancelárie

Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov.

U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY!

© Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na predaj drevený zrubový dom- novostavba  v Nesvadoch
Podobné inzeráty
5-izb zrubový dom, Valaliky, 3x kúpeľňa, pozemok 944m2
nadštandardný trojpodlažný zrubový dom obec Valaliky VHODNÝ PRE NÁROČNÉHO KLIENTA 3x kúpeľňa IBA 7km z Košíc (most VSS) Oplotený pozemok : 944m2 NA KONCI TICHEJ SLEPEJ ULICE. Dom: 13,3m x14,50m Zastavaná plocha: 164m2 Úžitková plocha : 291m2 + podkrovie 60m2 Podlažia : 1.NP : 126,7m2 + terasa I. 28,6m2 + terasa II. 6,8m2 2.NP : 122,7m2 + balkón 8.2m2 3.NP : podkrovie 60m2 Dispozícia : 1:NP závetrie, zádverie, technická miestnosť, obývačka s kuchyňou, komora, wc, schodisko do 2.NP, kúpeľňa s wc, spálňa, teraska 2x 2:NP schodisko, galéria, kúpeľňa s wc, izba, sklad - trezor, izba, izba, kúpeľňa s wc, balkón. 3:NP podkrovie 60m2 s možným vstupom cez pevné schody SRDCOM DOMČEKA JE PRIESTRANNÁ PRESVETLENÁ OBÝVAČKA S NESKUTOČNOU OTVORENOU GALÉRIOU. Nosné obvodové a deliace steny sú z drevených brvien kruhovitého prierezu zrubovito prekladaných. Nosné steny aj podlaha sú hydroizoláciou chránené proti zemnej a vzdušnej vlhkosti. Stropná konštrukcia prízemia a štítové steny je drevený trámový strop - drevená guľatina. Konštrukcia krovu je zateplená tepelnou izoláciou 180 a 80 mm s priečnym preplatovaním z interiéru, doplnená parozábranou a paropriepustnou difúznou fóliou s odvetrávaním, zastrešenie tvrdá pálená škridla. Strecha sedlová s hrebeňom. Dvere a okná celodrevené masívne - europrofil, izolačné značkové 3-sklo slovenskej firmy Drevsting, vchodové dvere bezpečnostné celomasívne. Vnútorné steny sú zrubové s lokálnym doplnením vertikálnych obkladov. Zošikmené stropy podkrovia sú drevené. Podlahy sú dubové masívne. Predpríprava na osadenie tepelného čerpadla. Zrub je dokončený vrátane všetkých podláh s predprípravami na osadenie všetkých zriaďovacích predmetov - wc, sprchovacích kútov, vaní, batérií, svietidiel, kuchynskej linky. Predpríprava na krb v obývačke jednorúrovým komínovým systémom Schiedel. Schody do 1.NP sú kompletne osadené, stačí dokončiť zábradlie. 3.NP - rovnaká pochôdzna výška ako v ostatných priestoroch, navyše 60m2. Dom je možné užívať aj dvojgeneračne, disponuje 3x kúpeľňami a nadštandardne veľkými izbami. Výstavba z prírodných materiálov, spôsob zateplenia a spôsob vykurovania domu bude vyžadovať minimálne energetické náklady, ide teda o ENERGETICKY PASÍVNY DOM. Jedná o jediný zrubový dom v okolí, s obrovskou výmerou, majiteľ domu si bude môcť užívať jeho priestorový komfort. IS : Obecný vodovod + kanalizácia, Elektrina, Asfaltová cesta, Optika Komplet foto (93ks) vrátane pôdorysov nájdete na CENA: 325.000,-EUR Mgr. Libor Soták .
5-izb zrubový rodinný dom,Valaliky,všetky siete,3x kúpelňa,3
Ponúkame na predaj exkluzívne len u nás nadštandardný zrubový dom v prímestskej obci len 10min z Košíc, vhodný pre náročného klienta, 3podlažný s 3 kúpeľňami, s priestranným krásnym oploteným pozemkom, kde je možné realizovať akýkoľvek zámer, bazén, potôčik, atď. Kompletné foto a info na Pozemok : 944m2 Ulica : slepá ulica Miery domu : 13,3m x14,50m Zastavaná plocha: 164m2 Úžitková plocha : 291m2 + podkrovie 60m2 Podlažia : 1.NP : 126,7m2 + terasa I. 28,6m2 + terasa II. 6,8m2 2.NP : 122,7m2 + balkón 8.2m2 3.NP : podkrovie 60m2 Dispozícia : 1.NP závetrie, zádverie, technická miestnosť, obývačka s kuchyňou, komora, wc, schodisko do 2.NP, kúpeľňa s wc, spálňa, teraska 2x 2:NP schodisko, galéria, kúpeľňa s wc, izba, sklad - trezor, izba, izba, kúpeľňa s wc, balkón. 3.NP podkrovie 60m2 s možným vstupom cez pevné schody Predávaný zrubový dom je postavených v 2 radoch DT, s odizolovaním 10cm styrodurom. Strecha je sedlová s hrebeňom, doplnená je štítovým vikierom prestrešujúcim balkón. Podkrovné priestory sú presvetlené strešnými oknami - dvojicou, aj dvojicou sedlových vikierov. Úroveň 1.NP je prístupná od ulice cez závetrie, vstupom do zádveria - vstupnej chodby, odkiaľ je vstup do technickej miestnosti a hlavnej časti domu. Srdcom predávaného domčeka je priestranná presvetlená obývačka s neskutočnou otvorenou galériou, z ktorej sú výstupy na terasku cez bezprahové SLIM posuvné dvere. Nosné obvodové a deliace steny sú z drevených brvien kruhovitého prierezu zrubovito prekladaných. Nosné steny aj podlaha sú hydroizoláciou chránené proti zemnej a vzdušnej vlhkosti. Stropná konštrukcia prízemia je drevený trámový strop - drevená guľatina. Podmurovka pomurníc, štítové steny, podkrovia a stredové nosné steny sú drevená guľatina. Konštrukcia krovu strechy - klieštiny sú osadené na pomúrniciach stredových väzníc a vrcholovej väznici podopretej nosnými stenami a nosnými stĺpmi. Konštrukcia krovu je zateplená tepelnou izoláciou 180 a 80 mm s priečnym preplatovaním z interiéru, doplnená parozábranou a paropriepustnou difúznou fóliou s odvetrávaním, zastrešenie tvrdá pálená škridla. Dvere a okná celodrevené masívne - europrofil, izolačné značkové 3sklo slovenskej firmy Drevsting, vchodové dvere bezpečnostné celomasívne. Vnútorné steny sú zrubové s lokálnym doplnením vertikálnych obkladov. Zošikmené stropy podkrovia sú drevené. Podlahy sú dubové plávajúce - masív. Vykurovanie je predpripravené na teplovzdušné, pomocou čerpadla, ktorého miesto je v technickej miestnosti vrátane zásobníka na TÚV. Dom je kompletne dokončený vrátane všetkých podláh s predprípravami na osadenie všetkých zriaďovacích predmetov - wc, sprchovacích kútov, vaní, batérií, s
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Exkluzívne Predám rodinný dom s veľkým pozemkom v Nesvadoch
EXKLUZÍVNE: Predám 3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v Nesvadoch. Dom bol postavený z pálenej a nepálenej tehly v 60. rokoch, je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave. Dom má škridlovú strechu v dobrom stave, drevené okná s vonkajšími roletami, Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom cez radiátory. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, plyn, elektrina. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Na veľkom pozemku sa nachádza letná kuchyňa s pivnicou, pestovateľský kútik, stromy, vŕtaná studňa, skleník. Dom je suchý, zdravý, obývateľný! VÝMERA: Pozemok má 1379m2 DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Dom je slnečný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, predsiene, kuchyne, obývačky a dvoch obytných izieb. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, toaleta. K domu prislúcha aj špajza. ODPORÚČAM OBHLIADKU! PARKOVANIE: Vo dvore, pred domom POLOHA: Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v meste Nesvady s plnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza reštaurácia, termálne kúpalisko, autobusová zastávka, rýchle občerstvenie, potraviny. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - ak sa rozhodnete financovať cez nás ,znalecký posudok v cene! - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla, člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 971 Počet izieb: 3 Obytná plocha: 126m² Celková rozloha: 1379m² Rozloha pozemku: 1379m² Úžitková plocha: 126m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Strecha: pôvodná Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
PREDAJ  ZRUBOVÝ RODINNÝ DOM S OSOBITOU ATMOSFÉROU DNV BA IV
Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na predaj atraktívny zrubový dom v mestskej časti Devínska Nová Ves – Devínske jazero. Mestská časť Devín je prémiová lokalita na pokojné mestské bývanie. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, šikovné spojenie s centrom mesta autom aj MHD. V okolí nádherná prírodná scenéria , Devínsky hrad nad sútokom Dunaja a Moravy, kultúrne pamiatky, náučné chodníky a cyklotrasy Výborná dostupnosť do mesta, napojenie na diaľnicu Rodinný dom spĺňa všetky predpoklady na účely bývania pre rodinu v príjemnom, tichom prostredí uprostred prírody. Zrub má výbornú pozíciu, nachádza sa pár minút od centra Bratislavy, ponúka ticho a výhľady na okolitú prírodu. Prístupová cesta je asfaltová, cca 200 m pred vstupom k pozemku je prírodného charakteru, spevnená, neupravená. Pozemok o výmere – 988m2 má rovinatý charakter, orientovaný J/Z Prírodný charakter pozemku dotvára viacero najmä ihličnatých stromov. Možnosti oddychu a relaxu dopĺňa vybudovaná vonkajšia vírivka 4 izbový samostatne stojaci zrubový dom, sa rozprestiera na dvoch nadzemných podlažiach. Rok výstavby 2012 Celková úžitková plocha domu je - 140m2 Zastavaná plocha – 100m2 Parkovanie na pozemku Dispozícia: Prízemie: Vstupná hala Priestrannej obývacia izba prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu - kompletne vybavená kuchynská linka vstavanými spotrebičmi – elektrický sporák s keramickou platňou, odsávač pár, umývačka riadu Obývacej izbe dominuje otočný kozub s uzatvoreným ohniskom Samostatná izba Kúpeľňa so sprchovým kútom Toaleta Komora Schodisko Terasa 2/NP Priestranná izba (galéria), ktorú je možné ešte predeliť priečkou Detská izba so šatníkom Technická miestnosť Kúpeľňa s vaňou Toaleta Šatník Výstup na priestrannú loggiu Prístupová cesta je asfaltová, posledných 200 m pred vstupom k pozemku je prírodného charakteru, spevnená, neupravená. Inžinierske siete: - elektrina - verejný vodovod - čistička - vykurovanie: elektrické - podlahové kúrenie + radiátory - Podlahové vykurovanie na prízemí v kombinácii s radiátormi na poschodiach - Teplotný komfort umocňuje krb otočný otočný kozub s uzatvoreným ohniskom v obývacej miestnosti - ohrev vody: elektrický bojler - Kanalizačná prípojka je napojená na čističku odpadových vôd - celoročne obývateľný Príslušenstvo tvorí záhradný altánok, garážový prístrešok pre 3 autá Cena: 452800 € V cene sú zahrnuté poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti vrátane financovania bez poplatkov Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti KARIN & PARTNERS Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@
Exkluzívne Predám dom s veľkým pozemkom v Nesvadoch
EXKLUZÍVNE! Realitná kancelária Real Property & Consulting s.r.o. ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom v Nesvadoch. Dom je postavený z blokov a tehly, je v pôvodnom ale zachovalom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Má škridlovú strechu, drevené okná. Dom je napojený na elektrinu, plyn, mestskú vodu. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Vykurovanie plynovým kotlom cez radiátory. Dom je podpivničený. Na veľkom pozemku sa nachádza studňa, stromy, kríky. VÝMERA: Pozemok má 4267m2 DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Dom je slnečný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou so sporákom, obývačky, spálne, komory, kúpeľne s vaňou, toalety. ODPORÚČAM OBHLIADKU! PARKOVANIE: Vo dvore, pred domom POLOHA: Dom sa nachádza v tichej ulici v meste Nesvady, ktoré je od roku 2020 vyhlásené za nové kúpeľné mesto s plnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza, reštaurácia, termálne kúpalisko, autobusová zastávka, pohostinstvo. Nesvady sú vzdialené 12 km od Nových Zámkov, 25 km od Komárna. Dobré autobusové spojenie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - ak sa rozhodnete financovať cez nás ,znalecký posudok v cene! - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla, člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 1235 Celková rozloha: 4267m² Rozloha pozemku: 4267m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Strecha: pôvodná Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta