bazár, predaj, inzercia, predám

NA PREDAJ | Luxusný byt s obrovskou terasou v meste

Kategória: Byty

Realitná kancelária PLUS REALITY Vám ponúka na predaj krásnu novostavbu 3-izbového bytu ktorý sa nachádza v kompletne oplotenom obytnom parku v meste Dunajská Streda – časť Mliečany.

Tento moderný byt s obrovskou terasou a skvelým dispozičným riešením disponuje s úžitkovou plochou až 88,10 m2 a môže sa pochváliť obrovskou terasou o výmere 59,50 m2, na ktorej sa Vaše posedenia s rodinou či priateľmi posunú na najvyššiu úroveň. Tento byt predstavuje skvelú voľbu pre tých, ktorý si potrpia na bezpečnosti svojej rodiny a energetickej nenáročnosti svojho budúceho bývania. Maximálne súkromie a vstup len pre obyvateľov obytného parku garantuje kompletné oplotenie a brána na diaľkové ovládanie s videovrátnikom. Garantom nízkych mesačných nákladov je kvalita použitých materiálov a tepelné čerpadlo, pričom o komfort za každého počasia sa postará klimatizácia spolu s exteriérovými vonkajšími žalúziami.

Páči sa Vám predstava nasťahovania bez potreby ďalších väčších investícií? U nás ste na správnom mieste. „NADŠTANDARD“ je pre nás „ŠTANDARD“

Cena nehnuteľnosti zahŕňa dokončenie do „NADŠTANDARDU“, v ktorom sa môžete tešiť na parkety, dlažbu, kúpeľňu, WC, dvere, zárubne, tepelné čerpadlo, parkovacie státie, klimatizáciu či elektrické exteriérové žalúzie.

Pre podrobné oboznámenie sa s funkčne navrhnutou dispozíciou rodinného domu odporúčame „poznávací obrázok“ v galérii.

Dôraz na bezpečnosť rodiny, kompletne oplotený obytný park, detské ihrisko, možnosť dokúpenia garáže a skvelá dostupnosť na rýchlostnú cestu R7 sú len niektoré z mnohých výhod tejto nehnuteľnosti.
Príďte sa presvedčiť na vlastné oči o kvalite požitých materiálov a usporiadania nášho obytného parku. Stavebné práce prebiehajú podľa našich predstáv, dokončenie I. etapy je naplánované už na 4Q/2023. Tešíme sa na Vás, tento obytný park musíte jednoducho vidieť !

Tento unikátny obytný park s 29 bytovými jednotkami sa nachádza v Dunajskej Strede – časti Mliečany. Kompletne oplotený obytný park bude pozostávať z obľúbených „dvojdovom“ a „trojdomov“, pričom na svoje si tu príde každý – či už túžite po rodinnom dome s vlastnou záhradou, menšom či väčšom byte so záhradou alebo Vašim požiadavkám vyhovuje skôr byt s obrovskou terasou – u nás nájdete všetko.

Viac na nehnuteľnosti je 239.000-€.

Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.

Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné právne a finančné poradenstvo a hypotekárny servis.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, naši makléri Vám ochotne pomôžu v slovenskom/maďarskom jazyku.
© Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie PLUS REALITY, spol. s r. o.
NA PREDAJ | Luxusný byt s obrovskou terasou v meste
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
2,5 i byt Bratislava Ružinov
2,5 i byt Bratislava Ružinov - [13.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 1 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 2 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 3 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 4 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 5 Ďalšia 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 6 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 7 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 8 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 9 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 10 Ponúkame na predaj útulný, slnečný 2,5-izbový byt o rozlohe 63 m2 v prostredí plnom zelene s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí, v bytovom dome s elektrickým vchodovým vrátnikom. Byt má výbornú dispozíciu a ideálnu orientáciu na sever-juh. Do bytu sa vstupuje chodbou, odkiaľ sa vchádza do samostatnej kuchyne a priestrannej obývačky, ako aj kúpeľne a samostatného WC. Z obývačky sa vstupuje do nepriechodných izieb (spálne a detskej izby). Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou na mieru do tvaru L so vstavanými spotrebičmi. V spálni, aj detskej izbe sa nachádzajú vstavané skrine a na chodbe vstavaná chodbová zostava. Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli kompletne menené elektrické rozvody a urobená predpríprava na klimatizáciu. V byte sú plastové okná, drevená podlaha v izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC i na chodbe. Bytové jadro je murované. V byte s nachádza optický internet a TV od Orange. K bytu patrí aj samostatná pivnica o rozlohe cca 3 m2 a ďalšie spoločné murované priestory. Bytový dom prešiel rekonštrukciou - má elektrického vrátnika, boli menené stúpačky, strecha a balkóny prešli generálnou opravou. Podlahová plocha: 60 m2+ pivnica + balkón Mesačné náklady: 160 EUR + elektrina + plyn + TV + internet/ 2 osoby Orientácia bytu je: J (obývačka + pol-izba), S (kuchyňa + izba) Byt sa predáva čiastočne zariadený, ostáva v ňom vstavaný nábytok + manželská posteľ 2x2 m, spotrebiče: vstavaná varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, chodbová zostava na mieru. Ostatné zariadenie je vecou dohody. Obrovskou výhodou tohto bytu je bez pochýb jeho vynikajúca lokalita (Ružinov - Ostredky), ktorá vyniká výbornou dostupnosťou na MHD, blízkosťou všetkých typov škôl od materskej po vysokú školu, množstvom detských ihrísk a športovísk, reštaurácií, cukrární, potravín (Lidl, Kraj, Billa), lekární a bankomatov. Výhodou je aj bezproblémové parkovanie. Najväčším benefitom je však množstvo zelene všade v okolí a blízkosť najkrajšieho bratislavského parku na Ostredkoch. Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený. Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie. Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2285 Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Ján Bušfy. Kontakt: alebo (nekontaktovať mailom)
VIDEO NOVOSTAVBA 4-IZB BYT "E" 106,45 m² + TERASA 23,26 m²,
videoobhliadka:  179811 - Realitná kancelária VAŠE REALITY spúšťa predaj nových bytov v novovznikajúcej rezidenčnej štvrti SPA RESORT v tesnej blízkosti termálnych kúpeľov Piešťany. Tento projekt pozostáva zo 6-tich bytových domov s tromi nadzemnými podlažiami. Každý bytový dom bude obsahovať 5 bytových jednotiek. Na prízemí / I.NP (prízemí) sú dva 2-izbové byty s terasou. Na 1. poschodí / II.NP sú dva 2-izbové byty s balkónom. Na 2. poschodí / III.NP je jeden 4-izbový byt s terasou. Byty sú skolaudované. BYT E    4-izbový s terasou, orientácia miestností: Východ, Západ, Juh, Sever výmera bytu  106,45 m2 + 23,26 m2 terasa   ...............  cena:  250 480 € s DPH Dispozícia bytu: vstupná chodba 6,90 m2, kúpeľňa 5,46 m2, špajza 2,80 m2, kuchyňa  16,75 m2, obývačka 23,45 m2, izba 18,10 m2,  izba 10,76 m2, izba 11,30 m2, chodba 7,40 m2, WC  3,53 m2, terasa 23,26 m2      Vo fotodokumentácii nájdete vizualizáciu bytov a pôdorysy s kótami jednotlivých bytov a poschodí. STAVBA Obvodové múry sú z tvárnic PORFIX hr. 30 cm, priečky z tvárnic hr. 15 cm. Obvodové múry sú zateplené izolačnými doskami PSF hr. 15 cm. Strešná izolácia je zateplená izolačnými doskami PSF hr. 15 cm .  Strešná krytina je FATRAFOL. Okná sú plastové trojsklo vo farbe biela. Vstupné dvere do bytov sú protipožiarne. Vnútorné omietky sú vápenocementové. Stropy sú sadrokartónové. Byty sa ponúkajú v stave HOLOBYT ! Podľa konštrukčného vyhotovenia a vybavenia bude bytový dom zatriedený do energetickej triedy "B ". VYKUROVANIE Kúrenie - každý byt bude disponovať vlastným elektrickým kotlom umiestneným v kúpeľni. PARKOVANIE Ku každému bytu je nutné prikúpiť minimálne 1 vonkajšie parkovacie miesto za bytovým domom v cene 8.000 eur s DPH.                                                                                                                                        DISPOZÍCIE A CENY VŠETKÝCH BYTOV:   PRÍZEMIE / 1.NP BYT A       2-izbový s terasou, orientácia miestností: Sever, Západ výmera bytu  60,89 m2 + 16,65 m2 terasa   ................. PREDANÉ zádverie + chodba 13,80 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, terasa 16,65 m2 BYT B       2-izbový s terasou, orientácia miestností: Sever, Východ výmera bytu  58,64 m2 + 16,65 m2 terasa   ............. ....  cena: 140.736 Euro s DPH zádverie + chodba 11,55 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, terasa 16,65 m2 1.POSCHODIE / 2.NP  BYT C     2-izbový s balkónom, orientácia miestností: Sever, Západ výmera bytu  60,89 m2 + 6,38 m2 balkón   .................  PREDANÉ zádverie + chodba 13,80 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, balkón 6,38 m2 BYT D    2-izbový s balkónom, orientácia miestností: Sever, Východ výmera bytu  58,64 m2 + 6,26 m2 balkón    ................. cena: 1
REZERVOVANÉ 2 IZB BYT "B" 58,64 m2 + TERASA 16,65 m2, novost
179808 - Realitná kancelária VAŠE REALITY spúšťa predaj nových bytov v novovznikajúcej rezidenčnej štvrti SPA RESORT v tesnej blízkosti termálnych kúpeľov Piešťany. Tento projekt pozostáva zo 6-tich bytových domov s tromi nadzemnými podlažiami. Každý bytový dom bude obsahovať 5 bytových jednotiek. Na prízemí / I.NP sú dva 2-izbové byty s terasou. Na 1. poschodí / II.NP sú dva 2-izbové byty s balkónom. Na 2. poschodí / III.NP je jeden 4-izbový byt s terasou. Byty sú skolaudované. BYT B       2-izbový s terasou, orientácia miestností: Sever, Východ výmera bytu  58,64 m2 + 16,65 m2 terasa   ............. ....  cena:  140 736 € Dispozícia bytu: zádverie + chodba 11,55 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, terasa 16,65 m2 Vo fotodokumentácii nájdete vizualizáciu bytových domov a pôdorysy s kótami jednotlivých bytov a poschodí. STAVBA Obvodové múry sú z tvárnic PORFIX hr. 30 cm, priečky z tvárnic hr. 15 cm. Obvodové múry sú zateplené izolačnými doskami PSF hr. 15 cm. Strešná izolácia je zateplená izolačnými doskami PSF hr. 15 cm .  Strešná krytina je FATRAFOL. Okná sú plastové trojsklo vo farbe biela. Vstupné dvere do bytov sú protipožiarne. Vnútorné omietky sú vápenocementové. Stropy sú sadrokartónové. Byty sa ponúkajú v stave HOLOBYT ! Podľa konštrukčného vyhotovenia a vybavenia bude bytový dom zatriedený do energetickej triedy "B ". VYKUROVANIE Kúrenie - každý byt bude disponovať vlastným elektrickým kotlom umiestneným v kúpeľni. PARKOVANIE Ku každému bytu je nutné prikúpiť minimálne 1 vonkajšie parkovacie miesto za bytovým domom v cene 8.000 eur s DPH.                                                                                                                                        DISPOZÍCIE A CENY VŠETKÝCH BYTOV:   PRÍZEMIE / 1.NP BYT A       2-izbový s terasou, orientácia miestností: Sever, Západ výmera bytu  60,89 m2 + 16,65 m2 terasa   ................. PREDANÉ zádverie + chodba 13,80 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, terasa 16,65 m2 BYT B       2-izbový s terasou, orientácia miestností: Sever, Východ výmera bytu  58,64 m2 + 16,65 m2 terasa   ............. ....  cena: 140.736 Euro s DPH zádverie + chodba 11,55 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, terasa 16,65 m2 1.POSCHODIE / 2.NP  BYT C     2-izbový s balkónom, orientácia miestností: Sever, Západ výmera bytu  60,89 m2 + 6,38 m2 balkón   .................  PREDANÉ zádverie + chodba 13,80 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, balkón 6,38 m2 BYT D    2-izbový s balkónom, orientácia miestností: Sever, Východ výmera bytu  58,64 m2 + 6,26 m2 balkón    ................. PREDANÉ zádverie + chodba 11,55 m2, kúpeľňa s WC  6,48 m2, spálňa 12,64 m2, obývačka + kuchyňa  27,97 m2, balkón 6,26 m2 2.POSCHO
LUXUSNÝ 4i mezonetový byt, Prešov, Nižná Šebastová, dvojgará
Spoločnosť Impulz Real a Ing. Oľga Sabolová ponúkajú NA PREDAJ nadštandardný LUXUSNÝ 4i mezonet s klimatizáciou a dvojgarážou v uzatvorenom objekte. *** luxusný 4i mezonetový byt s dvojgarážou *** *** uzatvorený objekt so zaručeným súkromím *** *** 4 izbový mezonetový byt, veľká terasa, dvojgaráž, parkovacie miesto, altánok, predzáhradka *** *** moderné elektrické vykurovanie heatflow, prestrešená terasa, klimatizácia *** *** výnimočná a tichá lokalita Nižná Šebastová *** *** vynikajúco členený mezonetový byt *** *** 3x nepriechodná spálňa, 2x kúpeľňa s WC, šatník, obývačka prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu, na prízemí sklad, technická miestnosť a dvojgaráž *** *** príprava na solárny ohrev, možnosť napojenia na plyn, vlastná studňa *** Lokalita: - Nižná Šebastová, Prešov - samostatný uzatvorený objekt, zaručené súkromie, vyhradené parkovanie - existujúce vybavenie - potraviny, pošta, kostol, reštaurácie, OC Max - v dosahu MHD, bezproblémové dopravné napojenie do mesta - bývanie v tichom prostredí, vynikajúci prístup do mesta (MHD, bezproblémové napojenie autom) Dispozícia mezonet (175,70m2 + terasa 26,40m2) - obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu (6,36m2 a 6,74m2) a klimatizáciou - 3x nepriechodná spálňa (15,35m2, 12,75m2 a 14,00m2) - 2x kúpeľňa s WC (vaňa, sprchovací kút, WC) a (sprchovací kút, WC) - šatník - vnútorný sklad s priestorom pre práčku a sušičku - terasa - dvojgaráž Prevedenie mezonetového bytu: - plastové okná + vnútorné zatemňovacie žalúzie, plávajúce podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami - moderná a kvalitná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou- indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra - kúpeľňa s veľkou vírivou vaňou a priestranným sprchovacím kútom (presvetlená dvoma oknami) - prestrešená terasa orientovaná do dvora, dvor s altánkom a zeleňou - priestranná dvojgaráž - technická miestnosť Pôdorysy na vyžiadanie. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného makléra NARKS: Ing. Oľga Sabolová, tel.: Zhrnutie: Jedinečná ponuka. Priestranný luxusný 4 izbový mezonetový byt s vynikajúcou dispozíciou, terasou, dvojgarážou a parkovacím miestom v uzatvorenom objekte. Kvalitná stavba a dokončenie. Terasa orientovaná do dvora. Lukratívna lokalita so zaručeným súkromím. V dosahu MHD a vynikajúcim prístupom do mesta. Nízke prevádzkové mesačné náklady. Odporúčam osobnú obhliadku. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné ro
-PRENÁJOM luxusný  3-izbový byt s terasou pod Slavínom
Na prenájom - nový exkluzívny 3 izbový byt v najluxusnejšej lokalite Starého Mesta pod Slavínom s priestrannou terasou a nádherným výhľadom na mesto. Atraktívny byt s výmerou podlahovej plochy 95,39 m2 s terasou 46,32 m2 ponúka lukratívne bývanie s maximálnym komfortom. Nachádza sa na 5 nadzemnom podlaží mestskej vily s južnou orientáciou dennej časti bytu a severovýchodným nočným traktom, čím ponúka nádherne presvetlenú veľkorysú obývaciu izbu s veľkou terasou a zároveň všetky spálne s príjemnou klímou a súkromím. Byt je kompletne zariadený a vybavený s dôrazom na detail a komfort náročnej klientely. Dispozíciu tvorí vstupná hala, ktorá spája dennú časť s nočnou, priestranná obývacia izba s kuchynským kútom a jedálňou, južnou terasou, hosťovská toaleta, dve spálne so vstavanými skriňami, kúpeľňa so sprchovacím kútom. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži a pivnica. TOPPONUKA Počet poschodí: 5 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: + energie 150€, +energie Obytná plocha: 95.39m² Celková rozloha: 141.71m² Úžitková plocha: 95.39m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: hliníkové Orientácia: južná