bazár, predaj, inzercia, predám

NA PREDAJ NOVOSTAVBA 4-izbový rodinný dom v Kostolišti

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj 4-izbový nízkoenergetický dvojpodlažný rodinný dom v Kostolišti v novej lokalite Alej Martina Benku, ktorý je súčasťou dvojdomu. Rodinný dom je postavený na peknom, slnečnom, rovinatom pozemku s betónovou prístupovou cestou. Vzhľadom k tomu, že nehnuteľnosť sa nachádza na konci slepej ulice, zabezpečuje budúcim majiteľom tiché a ničím nerušené bývanie.

Výmera pozemku, ktorý prislúcha k domu je 198 m2. Úžitková plocha 4-izbového domu je 90 m2 a jeho zastavaná plocha je 57 m2.

Dom sa predáva skolaudovaný v štádiu HOLODOM s možnosťou dokončenia do štandardu podľa vlastného výberu klienta. Termín ukončenia stavby: máj 2023.

Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia, optický kábel

Dispozícia:

Prízemie: vstupná predsieň, samostatná toaleta s umývadlom, vchod do kuchyne, ktorá je jedálenskou časťou voľne prepojená s obývačkou (východ na terasu a do záhrady). Pod schodiskom sa nachádza odkladací priestor, prípadne komora.
Poschodie: chodba, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou a tri samostatné izby.
Na chodbe je umiestnená technická miestnosť.

Nehnuteľnosť je bez tiarch a kúpou ihneď k dispozícii novému majiteľovi.

Na túto nehnuteľnosť nie je v súčasnosti vypracovaný energetický certifikát. Ku kolaudácii bude vypracovaný energetický certifikát.

V ponuke máme okrem domu A aj do B, ktorý je zrkadlovým obrazom domu A.
Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám.

Cena novostavby 4-izbového nízkoenergetického rodinného domu A v stave HOLODOM, ktorý je súčasťou dvojdomu v Kostolišti v lokalite Martina Benku je 184.900,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky:

S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.

Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na kancelária Eclipsereal s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska –
NA PREDAJ NOVOSTAVBA 4-izbový rodinný dom v Kostolišti
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NA PREDAJ NOVOSTAVBA 4-izbový rodinný dom v Kostolišti
Ponúkame na predaj moderný 4-izbový nízkoenergetický dvojpodlažný rodinný dom v Kostolišti – lokalita Alej Martina Benku, ktorý je súčasťou dvojdomu. Dom A má úžitkovú plochu o výmere 100 m2 a prislúcha k nemu pozemok o výmere 291 m2, ktorý je celý oplotený. Dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý predstavuje: - murovaný, nepodpivničený, dvojpodlažný, - obvodové murivo je z tehál hr. 300 mm zateplené polystyrénom s hrúbkou 150 mm, - interiérové hladké omietky vymaľované na bielo, - osadené elektrické zásuvky a vypínače v bielej farbe, - teplovodné podlahové vykurovanie domu zabezpečené plynovým kotlom, - elektrická predpríprava na tepelné čerpadlo alebo na fotovoltaický systém, - samostatné prípojky a samostatné merače energií, - predpríprava na optiku, v stenách zabudované rozvody TV a internetu v každej izbe, dátový rozvod aj k chladničke, - predpríprava na alarm a domáci vrátnik, - predpríprava na elektrické žalúzie, - predpríprava na klimatizáciu na oboch podlažiach, - predpríprava na rekuperáciu, - predpríprava pre práčku a sušičku na oboch podlažiach, - plastové okná s izolačným trojsklom, - vstupné vchodové dvere plastové, - osadené WC Geberit, - pred domom dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby, - voda a elektrina vyvedená do záhrady, - oplotenie celého pozemku pletivovým plotom, - zámková dlažba na prístupovom chodníku a parkovacích miestach, - vybudovaná vonkajšia terasa s dlažbou, - finálna povrchová úprava fasády. V prípade Vášho záujmu existuje možnosť dovedenia do ŠTANDARDU. Inžinierske siete: vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn, optický internet Dispozícia: Prízemie: vstupná predsieň, samostatná toaleta s umývadlom a predprípravou na práčku a sušičku, komora, vchod do dennej časti domu, ktorá je tvorená voľným prepojením obývačky, kuchyne a jedálenskej časti s východom na terasu a do záhrady, schodisko. Poschodie: schodisko, chodba, tri samostatné neprechodné izby, priestranná kúpeľňa s toaletou a umývadlom. Na túto nehnuteľnosť je vypracovaný energetický certifikát A0. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena novostavby 4-izbového rodinného domu A vo vyhotovení HOLODOM, ktorý je súčasťou dvojdomu v Kostolišti v lokalite Alej Martina Benku je 209.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Pôdorysy sú autorským dielom spoločnosti PROmiprojekt, s.r.o. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o. Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na
NA PREDAJ NOVOSTAVBA moderný 4-izb rodinný dom v Kostolišti
Ponúkame na predaj novostavbu nízkoenergetického samostatne stojaceho 4-izbového rodinného domu v obci Kostolište. Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite v pôvodnej zastavanej časti obce. Novostavba je postavená na pozemku o výmere 586 m2, úžitková plocha domu predstavuje 96,97 m2 a zastavaná plocha má výmeru 124,74 m2. K domu prislúchajú tri vlastné parkovacie státia. Rodinný dom je v súčasnosti vo výstavbe a predáva sa v stave HOLODOM, s možnosťou dokončenia na kľuč do štádia ŠTANDARD. Predpokladané ukončenie výstavby je máj – jún 2023. Výmery podlahovej plochy miestností: - zádverie – 4,70 m2 - chodba – 8,36 m2 - kúpeľňa – 5,84 m2 - izba – 10,54 m2 - izba – 11,90 m2 - technická miestnosť – 2,29 m2 - obývacia izba – 24,92 m2 - izba – 11,33 m2 - kuchyňa – 12,88 m2 - komora – 2,25 m2 - WC – 1,96 m2 --------------------------------------------- Spolu: 96,97 m2 Dispozícia: Vstupná predsieň prepojená chodbou, ktorá delí rodinný dom na dennú a nočnú časť. Denná časť pozostáva z priestrannej obývacej izby prepojenej jedálenskou časťou s kuchyňou. Z obývačky je východ na terasu. Nočná časť domu je tvorená tromi samostatnými izbami, kúpeľňou s vaňou, umývadlom, sprchou a toaletou. Z chody sa ďalej vchádza do samostatnej toalety, technickej miestnosti a komory. V dome je výlez na povalu s úložným a odkladacím priestorom (viď. pôdorys v obrázkovej časti inzerátu). Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia Nehnuteľnosť je bez tiarch a kúpou je ihneď k dispozícii novému majiteľovi. Na túto nehnuteľnosť nie je v súčasnosti vypracovaný energetický certifikát. Ku kolaudácii bude vypracovaný energetický certifikát A0. V ponuke máme okrem domu 1 aj dom 2, ktorý sa nachádza v tesnom susedstve s domom 1. Dom 2 je situovaný na pozemku o výmere 591 m2, má úžitkovú plochu 100,68 m2 a zastavaná plocha predstavuje výmeru 128,45 m2. Dom 2 sa predáva v cene 258.900,- eur. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena novostavby 4-izbového nízkoenergetického rodinného domu 1 v stave HOLODOM v Kostolišti v pôvodnej zastavanej časti obce je 254.900,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o. Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na Realitná kancelária Eclipsereal s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska –
Na predaj novostavba 4-izb. rodinného domu v Kostolišti
Čistý a minimalistický dizajn, neutrálne farby s jednoduchým štýlom Vám ponúka rodinný dom v krásnej obývanej lokalite v Kostolišti. Táto lokalita je 5 min chôdze od detského ihriska, obchodov, reštaurácie a materskej školy. Rodinný dom je postavený z tých najkvalitnejších stavebných materiálov, ergonomické dispozície a usporiadanie rodinného domu Vám zaručí komfortný život po ktorom túžite. Už pri vstupe do rodinného domu Vás na prvý pohľad zaujmú dizajnové vchodové dvere v prevedení yellow ulti matt. Dostatok prirodzeného svetla po celý deň zabezpečujú veľké okná, ktoré sú taktiež jedným z typických prvkov škandinávskeho štýlu. Tmavá čierna strecha vyrobená z najkvalitnejšej strešnej krytiny- falcovaný plech, ktorý prechádza do fasády doplnený bledým dreveným obkladom dodáva exteriéru moderný a pútavý vzhľad. Kvalita exteriéru sa odráža aj v samotnom prevedení obytných priestorov, interiér a jeho dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť. Denná časť domu dostala benefit v podobe zdvihnutých stropov a východ na terasu cez bezbariérový HST portál. Rodinný dom sa budúcim majiteľom odovzdá skolaudovaný s prideleným súpisným číslom. Rodinný dom je definovaný na LV ako samostatný rodinný dom s nulovým odstupom. K Vašej spokojnosti developer dokončil aj všetky záhradné úpravy, pripravené sú vydláždené parkoviská a oplotenie v dizajne rodinných domov. V cene rodinného domu sú nainštalované vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie v cene 6.000 Eur na všetkých oknách. Cena rodinného domu v Holodom prevedení s pozemkom o výmere 312 m² je 239.000 Eur Benefity bývania SCANDINAVIAN: – Tichá lokalita, posledný dom v slepej uličke – Logické osadenie na pozemku – Priestranné terasy – Vysoká miera intimity – Dokonalé odhlučnenie – 3 parkovacie miesta pre každý dom – oplotenie v dizajne domu – nízkoenergetické bývanie – podlahové vykurovanie IS: elektrina, voda a žumpa V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Bližšie informácie a obhliadky na tel. č. mail: brezanska@ Reality Záhorie Bc. Barbora Brezanská tel. č. email: brezanska@ Pre viac exkluzívnych ponúk navštívte našu web stránku Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Reality Záhorie ©
NOVÁ CENA Dizajnový 4. izbový rodinný dom v Kostolišti na p
Spoločnosť Realwest ponúka pre milovníkov secesného a rustikálneho štýlu patchworku, na predaj zariadený 4 – izbový nízkoenergetický dvojpodlažný rodinný dom v Kostolišti – lokalita Alej Martina Benku, ktorý je súčasťou trojdomu. Úžitkovú plocha: 106 m2 Oplotený pozemok: 140 m2 Dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby sú súčasťou rodinného domu. Novostavba poskytne budúcim majiteľom tiché a pekné prostredie s výhľadom do lesa. DISPOZÍCIA: Prízemie: – vstupná predsieň o výmere 6,9 m2 – kúpeľňa s toaletou a predprípravou na práčku o výmere 2,88 m2 (nezariadený, dlažba a obklad k dispozícií) – komora o výmere 1,79 m2 – voľne prepojená obývačka, kuchyňa a jedálenská časť obložená secesným patchworkovým teplým obkladom a dlažbou s východom do záhrady o výmere 40,03 m2 – schodiskový priestor obložený secesnou patchworkovou studenou dlažbou o výmere 2,32 m2 Poschodie: – schodisko obložené secesnou patchworkovou studenou dlažbou o výmere 4,38 m2 – chodba obložená secesnou patchworkovou studenou dlažbou o výmere 7,35 m2 – 1 izba neprechodná o výmere 14,46 m2 – 2 izba neprechodná o výmere 9,48 m2 – 3 izba neprechodná o výmere 9,38 m2 (nezariadená) – priestranná kúpeľna s voľne stojacou vaňou, zrkadlami s pohybovým senzorom, umývadlami a batériami v rustikálnom štýle obložená patchworkovým teplým obkladom a dlažbou v secesnom štýle o výmere 5,17 m2 – samostatná toaleta s umývadlom a batériou v rustikálnom štýle obložená patchworkovým studeným obkladom a dlažbou v secesnom štýle o výmere 2,02 m2. DOM SA PREDÁVA ZARIADENÝ A PREDSTAVUJE: – murovaný, nepodpivničený, dvojpodlažný – obvodové murivo je z tehál hrúbky 30 cm a zateplené polystyrénom s hrúbkou 15 cm – teplovodné podlahové vykurovanie domu zabezpečené tepelným čerpadlom – interiérové hladké omietky vymaľované na bielo – predpríprava na optiku, v stenách zabudované rozvody tv a internetu v každej izbe – predpríprava na alarm a domáci vrátnik – predpríprava na elektrické žalúzie – plastové okná s izolačným trojsklom – vstupné vchodové dvere plastové – voda a elektrina vyvedená do záhrady – zámková dlažba na prístupovom chodníku a parkovacích miestach Cena nehnuteľnosti je 220,000,- a je konečná. ( zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva ).
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2