bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj novostavba bungalov obec Ráztočno

Kategória: Domy

Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj novostavbu 4 izbový rodinný dom nízkoenergetický bungalov obec Ráztočno okres Prievidza.
Bungalov je už po kolaudácii, na stavbu domu boli použité kvalitné materiály.

Pozostáva z priestrannej obývačky s prechodom do kuchyne s východom cez francúzske okná na prestrešenú terasu, ktorá má rozlohu 20 m2 a je vydláždená zámkovou dlažbou.
Ďalej v bungalove sa nachádzajú spálňa, 2 detské izby, kúpeľňa, samostatné WC so zabudovateľnou nádržkou v stene s obkladom a dlažbou a technická miestnosť.
K domu je pristavený prístrešok na auto vydláždený aj s prístupom zámkovou dlažbou až po miestnu komunikáciu. Tento prístrešok by sa dal aj uzavrieť a vytvoriť si z neho garáž alebo dielňu alebo sklad.

V kúpeľni je sprchový kút, priestor na práčku, priestor na umývadlo a kúpeľňový nábytok, predpríprava na podsvietené zrkadlo, je tam podlahové kúrenie+prídavný závesný elektrický radiátor napr. na sušenie uterákov.
V dome je nainštalované úsporné podlahové kúrenie, v každej izbe a aj v kúpeľni je samostatný termostat, čo umožňuje v každej miestnosti si nadstaviť ideálnu teplotu podľa vlastných predstáv a takto si úsporne regulovať spotrebu.
V dome je urobená predpríprava na klimatizáciu a na kamerový systém.

Dvere sú vyrobené na mieru v obložkových zárubniach, okná kvalitné plastové, plávajúce podlahy, znižované stropy s bodovými svetlami.
V obývačke je urobená predpríprava na svetelnú rampu.
Dom je zateplený so zabudovanými podsvietením, z domu na terasu je dovedená aj elektrika a aj voda s predprípravou na vonkajšie umývadlo a aj ventil na polievanie pozemku, medzi oknami je obklad, na strechu je použitá kvalitná krytina.
Prikurovať je možné aj moderným obloženým krbom s prieduchom situovaný v obývačke.
V technickej miestnosti sa nachádza bojler na teplú vodu a príslušenstvo na filtráciu vody zo studne.

Dom má vlastný zdroj vody a to vlastnú 18 metrov hlbokú studňu s 5 metrovým vodným stĺpcom s čerpadlom prepojeným do technickej miestnosti v dome, čo je veľká výhoda domu, nemusíte nič platiť za spotrebu vody vodárňam a máte výrazne ušetrené peniaze za dodávku vody. Môžete míňať vodu aj v dome aj na polievanie koľko len potrebujete.
Do kuchyne je možné po dohode s majiteľom zakúpenie aj rohovej kuchynskej linky so spotrebičmi, je tam urobený už obklad. Ukážka kuchyne je na fotke v inzeráte.
Za domom je vydláždený priestor zámkovou dlažbou na umiestnenie záhradného domčeka na uskladnenie náradia a dreva do krbu.
Podkrovie domu je uzavreté a v prípade záujmu je možné na chodbe urobiť otvor so sklápacími schodmi a podkrovie je možné potom využívať ako odkladací priestor.
Pozemok je rovinatý, má výmeru 498 m2, je riadne oplotený.
Bungalov má rozlohu 105 m2, postavený z tehly, rozmiestnenie miestností nájdete na fotke v inzeráte.
V obci sú obchody, kostol, reštaurácia, zástavka prímestskej dopravy a železničná stanica,
Na predaj novostavba bungalov obec Ráztočno
Podobné inzeráty
REZERVOVANÉ - Rodinný dom s netradičným interiérom v malebne
NOVINKA RK BÝVAJTE - SK! Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť získať dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Ráztočno. Tento pôvabný dom je pripravený privítať nových majiteľov a poskytnúť im moderný životný štýl s dotykom tradície, vhodný k okamžitému užívaniu. Rodinný dom sa nachádza v malebnej obci Ráztočno, v tesnej blízkosti mesta Handlová, postavený je na mierne svahovitom pozemku o celkovej rozlohe 896m2. Stavba bola kompletne zrekonštruovaná v.r. 2005, v rámci rekonštrukcie boli ponechané pôvodné prvky, ktoré boli doplnené moderným riešením, tým sa celý priestor dotvoril a získal osobitý ráz interiéru. Hlavné vlastnosti nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia s dôrazom na kvalitu a detaily Rozloha pozemku: 896 m2 Úžitková plocha domu: 200m2 + 116 m2 plocha podpivničenia Rozloženie: suterén o rozlohe 116m2 - technická miestnoť, dielňa, 2xsklad, priestor vytvorený na toaletu a sprchu 1. podlažie - vstup, obývacia časť s krbom, kuchyňa s jedálňou, pracovňa, samostatná toaleta, kúpeľňa a spálňa 2. podlažie - 3. izby, detský kutik na hranie (šatňa), ďalší povalový priestor s možnosťou dorobenia izieb Kuchyňa je štýlovo vybavená Kúpeľňa s hydromasážnou vaňou a sprchovým kútom Priestranná obývacia izba s veľkými oknami pre dostatok denného svetla Kvalitné podlahy a interiérové vybavenie Nové elektrické a vodoinštalačné systémy Zateplená strecha a nová fasáda Pred vstupom do domu je umiestnená príjemná terasa pre relaxáciu a stretnutia s rodinou a priateľmi Na pozemku sa nachádza priestranný prístrešok, parkovacie miesto pre vaše vozidlo, dreváreň na uskladnenie dreva do krbu. V spodnej časti pozemku je priestor pre ohnisko či trampolínu. Majitelia starostlivo vytvorili priestor pre všetkých členov domácnosti a celý pozemok využili efektívne, proste všetko má určené svoje miesto. Okolie: Dom sa nachádza v tichej obci Ráztočno, ktorá poskytuje pokojný a príjemný životný prostredie. V blízkosti sa nachádzajú prírodné krásy, ako sú lesy, lúky a jazerá, ktoré sú ideálne na prechádzky a rekreáciu. Obec ponúka základné vybavenie ako obchody, reštaurácie a školu, škôlku, služby a zároveň je dobre prepojená s okolitými mestami. Ak hľadáte dom, ktorý kombinuje pohodlný životný štýl s modernými vylepšeniami, tento dom v Ráztočne je ideálnou voľbou pre vás. Nechajte sa očariť jeho prírodnou krásou a kvalitnými interiérovými úpravami. Cena nehnuteľnosti je 235.000€ (dohoda) Pre viac informácií a na zariadenie osobnej prehliadky nás neváhajte kontaktovať. Tento dom si zaslúži, aby ste sa o ňom dozvedeli viac!
2 x novostavba - bungalov - obec KOKŠOV  BAKŠA
** NOVINKA ** Ponúkam na predaj 2 NOVOSTAVBY - samostatne stojace jednopodlažné 4 izbové rodinné domy typu BUNGALOV - v novej lokalite - obec KOKŠOV-BAKŠA - Košice-okolie. Nachádzajú sa v zastavanej časti obce v slepej ulici, na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 10 min. autom od Košíc. Výhodne sa dá aj cestovať SAD alebo MHD linkou č. 24. Obec Kokšov-Bakša má výbornú občiansku vybavenosť : Základná škola pre I. stupeň, materská škola, kostol, obchodný dom COOP Jednota, kaderníctvo, detské ihriská, futbalové ihrisko, rybník a blízko obce vedie cyklotrasa do Košíc. Neďaleko obce sa bude nachádzať priemyselný park - možnosť budúceho zamestnania. ** 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : ** - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - komora, - 2-krát šatník, (z jedného šatníka môže byť aj pracovňa, - zádverie, chodba, - terasa. ** CENA NOVOSTAVBY ZAHŔŇA : ** - základy domu, - uzemňovacie pásy, - betónová platňa, - obvodové murivo, priečky–pórobetónové tvárnice 300 mm, vnútorné priečky, - komínový systém – predpríprava na krb, - strecha – drevený krov, strešná krytina – betónová, typ strechy - valdová, - plastové okná trojsklo a dvere - od slovenského výrobcu Rakystav (profil okien vyrábaný v Nemecku), - zateplenie - 15 cm izolácia, - fasáda – sieťka, lepidlo, silikónová omietka, - schody pred vstupom do domu, - schody na terasu. ** IS: ** elektrina 220/400 V, voda - obecný vodovod, odpad - žumpa 10 m3, predpríprava na kanalizáciu, vykurovanie (predpríprava) - tepelný čerpadlo (nie je v cene), krb, podlahové vodné kúrenie. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie (predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu) a vedenie optickej siete. ** NOVOSTAVBA SA PREDÁVA V ŠTÁDIU : ** - exteriér bude kompletne dokončený - (okrem sokla) možnosť výberu silikónovej omietky, - interiér bude ukončený hrubou stavbou (po dohode možnosť dokončenia do finálu podľa vašich predstáv). ** BUNGALOV č. 1 : ** - výmera pozemku : 500 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 1 - cena : 223.000,- €. ** BUNGALOV č. 2 : ** - výmera pozemku : 537 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 2 - cena : 227.000,- €. ** Súčasťou predaja je podiel na prístupovej ceste.** ** Termín ukončenia stavieb : 9/2023.** ** Fotky sú ilustračné. ** ** Možnosť obhliadok a následnej rezervácie vybranej novostavby. ** V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
NOVOSTAVBA TYPU BUNGALOV 4+KK, POZEMOK 550m2, KYSUCKÝ LIESKO
SaleA - Váš partner v realitách ponúka exkluzívne na predaj novostavbu rodinného domu typu bungalov s dispozíciou 4+kk. Moje meno je Ernest Drončovský, som realitný maklér a tento dom má hneď niekoľko výhod. Je to novostavba. Nízkoenergetická. Dokončená, zariadená a pripravená na nasťahovanie. Ideálna dispozícia. Krytá terasa. Domček na náradie a garáž. Pozemok o výmere 550m2. Naviac ste na pol ceste medzi Žilinou (18km – 19 minút) a Čadcou (17km – 16minút). A obec Kysucký Lieskovec vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Lepšie je raz vidieť ako sto krát čítať. Príďte sa pozrieť osobne, rád vás domom prevediem. Dom: Poctivá stavba z Ytongu. Dobre zateplená. Komfort zabezpečuje podlahové vykurovanie. Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi. Kuchyňa spojená s obývacou izbou. Z obývačky si môžete pohodlne vyjsť na krytú terasu. A taktiež tu máte predprípravu na krb. Kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a dvoma umývadlami spojená s WC. Možnosť vybudovať druhé WC v technickej miestnosti. Dve samostatné detské izby. Spálňa so vstavanou skriňou a východom na krytú terasu. Záhrada: Pozemok je oplotený. Záhrada je upravená, vysadená trávou. Obec: Obec Kysucký Lieskovec leží na západnom okraji Kysuckej vrchoviny pri ústí Lodňanky do Kysuce v nadmorskej výške 368 metrov. Je súčasťou dolných Kysúc, položená v severnej časti Slovenska. Situovaná je 15 km severne od Žiliny a 15 km južne od Čadce. Obec susedí s Lodnom na východe a Ochodnicou na západe. Obec Kysucký Lieskovec a Ochodnicu delí rieka Kysuca a dvojkoľajová železnica. Najdlhšiu susedskú chotárnu hranicu má obec s Kysuckým Novým Mestom, (vzdialenosť KNM od Kys. Lieskovca je 5 km) Lodnom a Povinou. Na mape je zaznačená na 18.811 západnej zemepisnej dĺžky a 49.337 severnej zemepisnej šírky. Obec Kysucký Lieskovec má do 800 domov, v ktorých žije 2394 obyvateľov. Ročný prírastok detí je cca 20 – 25. Občianska vybavenosť: V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - potraviny, ZŠ, MŠ, zdravotné stredisko. Mesačné náklady na chod domu: Plyn: 60 Eur, elektrika: 40 Eur, voda: 10 Eur. Spolu iba 110 Eur za mesiac. Technicky: - Celková úžitková plocha: 92m2 - Zastavaná plocha: 129m2 - Terasa: krytá o výmere 17m2 - Veľkosť pozemku: 550m2 - Kolaudácia: 2020 - Vykurovanie: podlahové, zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom + predpríprava na krb - Voda: verejný vodovod - Odpad: žumpa - Elektrika: áno, 230 / 400 V - Garáž: áno - Stavebný materiál: Ytong - Stav objektu: novostavba typu bungalov - Dispozícia: 4+kk - Okná: plastové – trojsklo - Strešná krytina: plech - Zateplenie: áno - polysterén - Energetický štítok: B (nízkoenergetický objekt) Rád vám dom ukážem na osobnej prehliadke. Zavolajte mi a dohodnite si termín obhliadky. Teším sa na vás. INFO: 0903/ 310 506, droncovsky@,
Na predaj rodinny dom- novostavba v Brezovičke, 3.BUNGALOV n
EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka ***EXKLUZÍVNE***na predaj rodinný dom typu bungalov v Brezovičke po kolaudácii . V cene tejto ponuky je zahrnutý na predaj 4 izbový rodinný dom v dokončenom stave na kľúč podľa vlastného výberu materiálov. V súčasnosti už prebiehajú dokončovacie práce do finálnej podoby. Promtné a seriózne jednanie vám zaručí dohodu na cene . Skopírovaním linku do prehliadača si pozrite video obhliadku k nehnuteľnosti: Obec Brezovička sa nachádza v okrese Sabinov v Prešovskom kraji, leží vo východnej časti Levočských vrchov. Menšia obec, s menším počtom obyvateľov ponúka pokojné bývanie a je obklopená panenskou prírodou. V blízkosti obce sa nachádzajú 2 najväčšie slovenské mestá, mesto Prešov vzdialené 41 km a mesto Košice vzdialené 81 km. Obec Brezovička láka návštevníkov hlavne do neďalekých Levočských vrchov. V blízkosti obce sa nachádza veľa zaujímavých miest a turistických atrakcií. Obec je vybavená materskou školou, kostolom, potravinami a pohostinstvom, ponúka bývanie v novostavbe rodinného typu bungalov, na kopci s úžasným výhľadom . Jednopodlažný rodinný dom - bungalov s perfektnou dispozíciou/ sa ponúka s priľahlým pozemkom o výmere 1126m2. Dom je napojený na vlastnú kanalizáciu, vodu, plyn a elektrinu. Prístupová cesta je nateraz panelová, do budúcna asfaltová.Odkupuje sa aj podiel na prístupovej ceste. ČLENENIE DOMU - PRÍZEMIE: - vstupná chodba s možnosťou vytvorenia veľkého šatníka - veľkorysá kuchyňa s komorou a s pracovným ostrovčekom - prepojenie do obývacej izby / príprava na krb - východ na terasu - väčšia chodba s možnosťou vytvorenia vstavaných skríň / šatníka - technická miestnosť / výlez do podkrovia s úložným priestorom - kúpeľňa s toaletou / vaňa, umývadlo, geberit/ - dve spálne / detské izby - spálňa rodičov s vlastnou kúpeľňou /sprcha, geberit/ a s východom na terasu POUŽITÝ STAVEBNÝ MATERIÁL: - POROTHERM 30cm - zateplenie 15 polystyrén - silikátová fasádna omietka/ možnosť výberu - strecha valbová- vezníková Tondach - izolácia v strope/ fúkaná pena - 2x solárny panel na streche - stierky a hygienická maľba - vstupné hliníkove dvere - plastové okná /5 komorové s dvojsklom / - príprava na dorealizovanie krbu - nová sanita, obklady v kúpeľni / sprchovací kút, umývadlo, WC / Dokončenie bungalovu bude do prevedenia štandart s možným výberom materiálov a farieb do istých cenových relácií, ktoré sú v cene domu , výbery nad rámec cien si dofinancuje záujemca. V cene sú; - podlahy a dlažba s pokládkou do 15eur/m2, - vinylová podlaha do 15eur/m2 - interierové dvere a oblôžkové zárubne s montážou do 200eur - výber obklady a sanita: vaňa 150eur, batérie Hans Grohe do 60eur, sprchovací kút s mriežkou a zasklenou stenou - zateplenie a fasádna farba / svetlý odtieň / Bližšie informácie vám poskytneme na čísle 09
Novostavba Raztocno
Základné informácie Druh: Rodinný dom Typ: Predaj Celková úžitková plocha: 105 m² Výmera pozemku celkom: 490 m² Info Ponúkam Vám na predaj skolaudovaný nízkoenergetický tehlový bungalov o rozlohe 105 m2 na pozemku o rozlohe 490 m2 s krásnym výhľadom na miestnu scenériu. Štvorizbový bungalov pozostáva z obývačky s kuchyňou odkiaľ sa dostanete cez dve francúzske okná na prestrešenú terasu o rozlohe 20 m2 z výhľadom na hory. Ďalej bungalov pozostáva z troch izieb, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného wc a technickej miestnosti. Súčasťou domu je aj krb, ktorý patrí k neoddeliteľnej atmosfére rodinnej pohody. V dome boli požité kvalitné materiály, dvere a zárubne sú na mieru. V dome je úsporné podlahové kúrenie, ale vykurovať sa dá samozrejme aj krbom. Bola vykonaná príprava na klimatizáciu a na kamerový systém. Pozemok je oplotený. Veľkou výhodou je, že dom má vlastný zdroj vody. Súčasťou bungalovu je prestrešenie na auto.
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>