bazár, predaj, inzercia, predám

Na PREDAJ Novostavba Malé Bielice - Partizánske

Kategória: Domy

MaVinn reality Vám ponúka na predaj krásnu NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu v meste Partizánske, časť Malé Bielice, s rozlohou úžitkovej plochy 120 m² a s pozemkom o rozlohe 880 m². Nehnuteľnosť je v štádiu výstavby – dokončenie do HOLODOMU.
Dispozičné riešenie domu tvorí: Vstupná priestranná chodba, cez ktorú sa na ľavo prechádza do hlavnej obytnej časti - veľkej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálňou - spolu 35m². Kuchyňa má špajzu. Z obývačky sa posuvným HS portálom vstupuje na terasu. Prestrešená terasa má výmeru 20 m² .
Na pravo od vstupnej časti sa nachádzajú tri samostatné miestnosti – dve detské izby a spálňa ktorá má veľký šatník. V strednej časti domu sa nachádza kúpeľa s vaňou, sprchovým kútom a dvoj umývadlom a WC. Druhé WC – samostatné je pri vstupnej časti domu. Technická miestnosť je situovaná oproti kúpeľne, je dostatočne veľká pre pračku, sušičku a ostatné technické veci. Pri vstupe do obývačky je zabudovaní krbová vložka pre budúci krb alebo krbové kachle.
Novostavba je postavená z TEHLY, krytina je použitá betónová Bramac, plastové okná - 6 komorové s izolačným 3 sklom. Výstup na terasu je cez HS portál, posuvný balkónový systém. Podlahy sú odizolované 14 cm tvrdeným polystyrénom s betónovým poterom. Strop je zateplený 40 cm minerálnou vatou, stropy sú sadrokartónové. Dom je zateplený 20 cm polystyrénom fasáda je ukončená silikónovou omietkou v cene biela farba fasády ( ešte možnosť výberu farby fasády )
Vykurovanie je zabezpečené cez podlahové vodné kúrenie s tepelným čerpadlom. V dome je zabudovaná rekuperácia (rekuperačná jednotka nie je v cene) Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete elektrika, verejný vodovod, vrátane verejnej kanalizácie. Plyn nie je zriadený. TV a internet rozvody sú v celom dome a dovedené do každej miestnosti.
V cene bude zahrnuté vnútorné omietky v celom dome a vymaľovaný interiér na bielo, osadené zásuvky a vypínače. Oplotenie a spevnené plochy a exteriér v cene nie sú započítané. Dom je ale podľa individuálnej požiadavky a nacenenia možné dokončiť do štádia NA KĽÚČ. Predpoklad dokončenia domu je január 2023.
Dom je v štádiu dokončovacie práce holodomu. Výhodu je súkromie v zadnej časti pozemku sa už stavať nebude. Pekný výhľad na okolie a krásne západy slnka a 3 parkovné miesta pred domom sú plusy tejto ponuky. Ak Vás zaujala, pre bližšie informácie a obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Možnosť kúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý pomôžem šikovne vybaviť a sprostredkovať.
Daniela Bronišová
realitný a úverový poradca

M:
E: bronisova@
MaVinn s.r.o.
reality a financie
WEB:
Na PREDAJ Novostavba Malé Bielice - Partizánske
Podobné inzeráty
Na predaj NOVOSTAVBA s pozemkom 880m Malé Bielice
MaVinn reality Vám ponúka na predaj krásnu NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu v meste Partizánske, časť Malé Bielice, s rozlohou úžitkovej plochy 120 m² a s pozemkom o rozlohe 880 m². Nehnuteľnosť je v štádiu výstavby – dokončenie do HOLODOMU. Dispozičné riešenie domu tvorí: Vstupná priestranná chodba, cez ktorú sa na ľavo prechádza do hlavnej obytnej časti - veľkej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálňou - spolu 35m². Kuchyňa má špajzu. Z obývačky sa posuvným HS portálom vstupuje na terasu. Prestrešená terasa má výmeru 20 m² . Na pravo od vstupnej časti sa nachádzajú tri samostatné miestnosti – dve detské izby a spálňa ktorá má veľký šatník. V strednej časti domu sa nachádza kúpeľa s vaňou, sprchovým kútom a dvoj umývadlom a WC. Druhé WC – samostatné je pri vstupnej časti domu. Technická miestnosť je situovaná oproti kúpeľne, je dostatočne veľká pre pračku, sušičku a ostatné technické veci. Pri vstupe do obývačky je zabudovaní krbová vložka pre budúci krb alebo krbové kachle. Novostavba je postavená z TEHLY, krytina je použitá betónová Bramac, plastové okná - 6 komorové s izolačným 3 sklom. Výstup na terasu je cez HS portál, posuvný balkónový systém. Podlahy sú odizolované 14 cm tvrdeným polystyrénom s betónovým poterom. Strop je zateplený 40 cm minerálnou vatou, stropy sú sadrokartónové. Dom je zateplený 20 cm polystyrénom fasáda je ukončená silikónovou omietkou v cene biela farba fasády ( ešte možnosť výberu farby fasády ) Vykurovanie je zabezpečené cez podlahové vodné kúrenie s tepelným čerpadlom. V dome je zabudovaná rekuperácia (rekuperačná jednotka nie je v cene) Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete elektrika, verejný vodovod, vrátane verejnej kanalizácie. Plyn nie je zriadený. TV a internet rozvody sú v celom dome a dovedené do každej miestnosti. V cene bude zahrnuté vnútorné omietky v celom dome a vymaľovaný interiér na bielo, osadené zásuvky a vypínače. Oplotenie a spevnené plochy a exteriér v cene nie sú započítané. Dom je ale podľa individuálnej požiadavky a nacenenia možné dokončiť do štádia NA KĽÚČ. Predpoklad dokončenia domu je január 2023. Dom je v štádiu dokončovacie práce holodomu. Výhodu je súkromie v zadnej časti pozemku sa už stavať nebude. Pekný výhľad na okolie a krásne západy slnka a 3 parkovné miesta pred domom sú plusy tejto ponuky. Ak Vás zaujala, pre bližšie informácie a obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Možnosť kúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý pomôžem šikovne vybaviť a sprostredkovať. Ing. Marianna Pečovská realitný a úverový poradca M: E: pecovska@ MaVinn s.r.o. reality a financie WEB:
Rodinný dom Partizánske - Dobrovoľná dražba 02/2023
Predmet dražby: Rodinný dom s.č. 252 Adresa nehnuteľnosti: Partizánske-Veľké Bielice č. 252, okr. Partizánske Opakovanie dražby: prvé kolo Termín dražby: 09. augusta 2023 o 10:00 hod. Miesto dražby: Notársky úrad – Mgr. Martin Výskok, Februárová 153/3, Partizánske, SR Najnižšie podanie: 281.000,00 € Minimálne prihodenie: 1.000,00 € Výška zábezpeky: 45.000,00 € Účet: SK62 8330 0000 0050 6070 8003, VS 082021 Fio banka, a.s. Prvá obhliadka: 01. augusta 2023, 10:00 hod. Druhá obhliadka: 03. augusta 2023, 10:00 hod. Kontakt: 0950 44 66 66, 0905 56 00 50 Záujem o obhliadku nahláste prosím 24 hodín vopred. Ďakujeme
ZNÍŽENÁ CENA Viacgeneračný RD Krušovce /3 bytové jednotky/.
EXKLUZÍVNE - ARCHEUS reality Nitra Vám ponúkame na preda čiastočne   zrekonštruovaný,        viacgeneračný rodinný dom v obci Krušovce, okres Topoľčany.  Rodinný dom sa nachádza   na slnečnom,   rovinatom pozemku, neďaleko hlavnej cesty. Vzdialenosť od : Topoľčany - 5,6 km , Nitra - 40km, Piešťany - 37,4km, Bánovce nad Bebravou - 18,2 km   Video:       3D prehliadka:  initvars.autorotate.enabled=true –  ideálne bývanie pre viacčlennú rodinu, alebo pre viacgeneračnú rodinu        –  pri malej investícii sa dá prerobiť na 2 až 3 samostatné bytové jednotky,  alebo rozdeliť na rodinný dom s obytnou časťou a časťou na podnikanie /napr. kadernícky salón, kozmetický salón, výrobná dielňa/  –  každé poschodie ponúka možnosť samostatného vchodu  –  podnikateľ si môže dať nehnuteľnosť do nákladov a znížiť si daňovú povinnosť Zastavaná plocha: 91m2  Obytná plocha: cca 273 m2 Výmera pozemku: 648 m2   dispozícia domu:  suterén - 2 krát hosťovská izba, kuchyňa, práčovňa a technická miestnosť prízemie - vstupná chodba, predsieň, hosťovská izba, obývačka, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s toaletou poschodie - spálňa, 2 krát detská izba, kúpeľňa s toaletou, úložný priestor, kuchyňa s  jedálenským kútom vstup na pozemok je z hlavnej ulice / široká prístupová cesta a miesto na parkovacie miesta, alebo garáž / IS: plyn, elektrina 220V/380V, žumpa, obecný vodovod  Vykurovanie: ústredné - radiátory, plynový kotol, bojler na ohrev teplej vody V rodinnom dobe prebieha rekonštrukcia - plávajúce podlahy, dlažba, nové stierky a maľba, plastové okná / poschodie / Tip makléra: nedokončená izba v suteréne sa môže využiť ako sauna, posilňovňa ,ateliér alebo pracovňa. Za domom sa nachádza letná kuchyňa / dá sa prerobiť na garáž alebo dielňu /    INFORMÁCIE O LOKALITE:  obec Krušovce je vyhľadávaná lokalita 5,6 km od Topoľčian, s výbornou občianskou vybavenosťou - základná škola, škôlka, pošta, potraviny, reštaurácia, zdravotné stredisko, lekáreň, knižnica voľnočasové využitie: krásne prostredie -  v blízkosti les ( Krnča - možnosť relaxu, hubárčenia) TERMÁLY Malé Bielice / Partizánske - Malé Bielice/, Ranč Y a Rybárska bašta a penzión DOBYS - Solčany V cene je kompletné právne poradenstvo a vybavenie HÚ s poistením nehnuteľnosti na jeden rok zdarma.  Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma prosím na tel. č. , alebo mail skultetyova@
Nové ❗️ Rodinný dom na predaj Hradište, okres Partizánske
Rodinný dom na predaj v lokalite Hradište v okrese Partizánske Center Reality. sk ponúka na predaj rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske. Rodinný dom - novostavba je postavený do stavu holodom. Ma dve poschodia je v súkromnom vlastníctve. Nachádza sa blízko hlavného ťahu smer Partizánske, Prievidza, Bánovce nad Bebravou. Dom je vhodný na bývanie, ale i podnikanie. Vedie k nemu obecná prístupová cesta. Celková rozloha pozemku je 288 m2, zastavaná 62 m2, ostatná plocha - plánovaná terasa 15 m2, podlahová úžitková 92,5 m2. Dispozícia domu ponúka na prvom podlaží prepojenú obývaciu izbu s kuchyňou, 2 x východ s možnosťou zhotovenia až dvoch terás. Predpríprava na šatník spojený s technickou miestnosťou - podľa uváženia nového majiteľa, priestor na komoru - špajzu, priestor na kúpeľňu s toaletou. Na druhé poschodie vedú betónové schody, tam sa nachádza podkrovie, ktoré je otvorené - nový majiteľ ma možnosť rozhodnúť po svojom uvážení , ako využije tento priestor a koľko izieb si tam zhotoví. Okná sú plastové. Dom je zateplený 150 mm polystyrénom. V tesnej blízkosti je elektrická a vodovodná prípojka. V obci sa nenachádza kanalizácia, preto odpad je zvedený do žumpy. Pozemok nie je oplotený. Omrzelo Vás bývať v paneláku ? Hľadáte menší pozemok a máte chuť dokončiť si ponúkaný domček ? Máte chuť vytvoriť si útulné bývanie ? Tak verím, že táto ponuka je pripravená práve pre Vás ! Moje odporúčanie ? Klientom ktorí chcú podnikať a byť viditeľný čím nemusia dávať hromadu peňazí do reklamy, alebo klientom ktorí hľadajú menší pozemok, klientom ktorí si dokážu predstaviť a zároveň vytvoriť útulné bývanie aj vedľa hlavného ťahu . Predsa každý problém je riešiteľný. :). Preto neváhajte a zavolajte mi, treba osobne vidieť všetky plusy, možno pre niekoho aj mínusy tejto novostavby ! :) Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem :) . V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím :).
Na predaj 4 izbový rodinný dom Partizánske - Veľké Bielice
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Partizánskom v časti Veľké Bielice. Celková úžitková podlahová plocha domu aj spolu s pivnicou je cca 233 m2 (z toho sú cca 80 m2 pivničné priestory). Celková rozloha rovinatého pozemku je 733 m2. Dom bol skolaudovaný a daný do užívania v roku 1978 a v roku 1982 bola dodatočne zhotovená zo zadnej časti domu prístavba jednej obytnej miestnosti so sociálnym zariadením a tiež obmurovaná terasa. Dom je postavený z 40 cm hrubých plných pálených tehál. V dome sú napojené všetky IS a to elektrina, obecná voda, plyn a kanalizácia. Na pozemku je aj vŕtaná studňa 6,5 metra hlboká, ktorá slúži na polievanie. Dispozícia rodinného domu: obývacia izba, kuchyňa, predsieň, chodba, komora, samostatné WC, kúpeľňa s WC, ďalšia chodba, 3 izby (jedna s vlasnou kúpeľňou s WC) a obmurovaná zakrytá terasa. Dispozícia pivničných priestorou, 7 x miestnosť (sklad), kotolňa a chodba. Kúrenie zabezpečené plynovým kotlom do radiátorov. V záhrade za domom sa nachádza aj drevený uzavretý altánok. Pred domom 2 parkovacie zastrešené miesta. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. alebo bernat@
Time4dreams | NOVOSTAVBA | PARTIZÁNSKE | MALÉ KRŠTEŇANY
Realitná spoločnosť TIME4DREAMS Vám ponúka: NA PREDAJ Novostavbu rodinného domu na pozemku o rozlohe spolu 540m2 v kľudnej časti obce Malé Kršteňany (Partizánske) DOM A DISPOZÍCIA - dom má úžitkovú plochu 102 m2, - moderné dispozičné riešenie rozdelujúce dennú a nočnú časť, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou - 3 samostatné spálne - 2x wc a kúpeľňa s priestorom pre vaňu aj "walk in" sprchovací kút - Technická miestnosť TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál obvodového plášťa montovaná konštrukcia DREVO+IZOLÁCIA - stavebný materál vnútorných zvislých konštrukcií DREVO+IZOLÁCIA+SDK - plastové okná s izolačným trojsklom v bielej farbe - plastové dvere s bezpečnostným kovaním - bleskozvody - izolácia muriva nopovou fóliou s lištovým zakončením vo výške úrovne finálneho terénu - zateplenie obvodového plášťa polystyrénom 200mm - finálna silikónová fasádna omietka (umyvateľná) VOLITEĽNÁ PODĽA POŽIADAVIEK KLIENTA - stropná izolácia: minerálna vlna KNAUF INSULATION - sadrokartonový podhľad stropu - SDK STENY + 2x biely náter stien - podlahová izolácia v hrúbke 100-150mm polystyrén EPS 400 - cementový poter 5-7 cm s finálnou úpravou pre položenie podlahových krytín - predpríprava na inštaláciu WC systémov GEBERIT - predpríprava na elektroinštaláciu ( zásuvky, vypínače, digitálne regulátory teploty ) - elektroinštalácia svietidiel bude predpripravená na jedno závesné svietidlo v miestnosti v prípade záujmu je možné rozdelenie pre bodové svietidlá - predpríprava na kuchynské spotrebiče (teplovzdušná rúra, chladnička, umývačka riadu, varná doska, mikrovlnná rúra a digestor) - odpad je riešený do kanalizácie POZEMOK - pozemok má rozlohu 540 m2 (vrátane zastavanej plochy domu) - mierne svahovitý terén LOKALITA: Táto lokalita sa vyznačuje svojím kľudným prostredím, výbornou dostupnosťou do mesta Partizánske. Parkovanie je tu bezproblémové. Veľkou výhodou je dostupnosť do lesíka ktorý je doslova za domom. Poskytuje veľa možností kde môžete tráviť svoj voľný čas či už vy alebo vaše deti. ODOVZDANIE DOMU BUDE V ŠTÁDIU - HOLODOM TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ JE MOŽNÉ FINANCOVAŤ AJ PROSTREDNÍCTVOM HYPOTÉKY Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať kvalitné spracovanie pre čo najlepší výsledok kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. DOHODNITE SI OBHLIADKU: Róbert Šimon simon@ Viac informácií poskytneme telefonicky alebo e-mailom, prípadne priamo na obhliadke Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 132m² Obytná plocha: 102m² Rozloha pozemku: 540m² Úžitková plocha: 102m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: nie El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno In