bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj Plantronics BLACKWIRE 5220

Kategória: Slúchadlá

Predam sluchadla Plantronics BLACKWIRE 5220
nove, iba vyskusane
daju sa pripojit cez USB alebo aj cez jack
ovladanie
s mikrofonon
dovod predaja: nevyuzite
cena 50 Euro (nove stali 80)
spolu aj s obalom
Na predaj Plantronics BLACKWIRE 5220
Podobné inzeráty
Plantronics Blackwire 300DA
Plantronics Blackwire 300DA Black Wired Headset With Microphone Ľahučký a pohodlný headset s mikrofónom Drôtový Komfortné nastavenie hlasitosti, stlmenie hovoru, odmietnutie a prijatie hovoru na ovládači na kábli. Konektor USB-A Puzdro Boli použité iba pár krát. Farba : Čierna Model : Blackwire 300 DA Bluetooth : Nie Bezdrôtové : Nie Potláčanie hluku : Nie Sklopné : Áno Konektivita : Drôtové Verzia Bluetooth : Nešpecifikovaná Gaming : Nie Mikrofón : Áno Značka : Plantronics Hmotnosť : 114 g --- Osobný odber v Košiciach. Po zlých skúsenostiach posielam poštou alebo Packetou až po úhrade na účet VOPRED (cena za tovar+poštovné). Balenie bude kvalitné a odoslanie rýchle. Spoľahnite sa. Predávam veľa rôznych vecí z domácnosti, kliknite na Ďalšie Inzeráty" ak ich chcete vidieť. Sú to veci, ktoré nepotrebujem, alebo som dostal ako nevhodný dar, alebo som si kúpil novšiu verziu a podobne.
Slúchadlá Poly BLACKWIRE 3320 USB
Predám nové slúchadlá BLACKWIRE 3320 s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, USB-A, pre PC, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 94 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 32mm.Spoľahlivá náhlavná súprava s mikrofónom navrhnutá pre podnikové prostredieNáhlavná súprava Poly Blackwire 3320 Microsoft bola navrhnutá primárne pre firemné prostredie, vďaka čomu v sebe snúbi jednoduchosť, flexibilitu a vynikajúcu ergonómiu na celodenný komfort. Slúchadlá cez hlavu poskytujú výnimočný zvukový zážitok pri konferenčných hovoroch, webových seminároch či pri prehrávaní multimédií. Integrovaný mikrofón s potlačením šumu sa postará o krištáľovo čistú reprodukciu zvuku počas hovoru.Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom Poly Blackwire 3320 MicrosoftJednoduchá správa hovorov z PCHi-Fi stereo zvukIntegrovaný mikrofón s potlačením šumuOdolná kovová čelenka umožní pohodlné nosenieIn-line ovládanie na kábli. Nastaviteľné zvukové výstrahy.
Predám headset Plantronics Blackwire 300 DA
Predám headset Plantronics Blackwire 300 DA, pripojenie kábel USB aj 3,5 jack, ovládanie hlasitosti na kábli, hmotnosť 121 g. Kvalitný zvuk a veľmi zachovalý stav.
Poly Blackwire 5220
Úplne nový tovar, iba vyskúšaný. Ľahučký a pohodlný headset s mikrofónom Drôtový Komfortné nastavenie hlasitosti, stlmenie hovoru, odmietnutie a prijatie hovoru na ovládači na kábli. Konektor USB-A a jack 3,5mm Puzdro Krabica, návod Slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, na uši, 3.5 mm Jack, USB-A, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz Jednoduchá správa hovorov z PC Hi-fi stereo zvuk Integrovaný mikrofón s potlačením šumu Odolná kovová čelenka s vystužením Mäkké koženkové náušníky z pamäťovej peny In-line ovládanie na kábli Nastaviteľné zvukové a vizuálne výstrahy Dynamický ekvalizér pre automatické vylepšenie zvuku Technológia DSP (Digital Signal Processing) Technológia SoundGuard Plantronics Manager Pro 3,5 mm konektor pre prepojenie s telefónom alebo tabletom Pripojenie cez štandardný USB-A kábel --- Osobný odber v Košiciach. Po zlých skúsenostiach posielam poštou alebo Packetou až po úhrade na účet VOPRED (cena za tovar+poštovné). Balenie bude kvalitné a odoslanie rýchle. Spoľahnite sa. Predávam veľa rôznych vecí z domácnosti, kliknite na Ďalšie Inzeráty" ak ich chcete vidieť. Sú to veci, ktoré nepotrebujem, alebo som dostal ako nevhodný dar, alebo som si kúpil novšiu verziu a podobne.
Handsfree Plantronics voyager 500, NOVE
Predam uplne novy handsfree Plantronics voyager 5200, novy, nerozbaleny Nebaví vás neustále vyťahovanie vyzváňacieho mobilného telefónu na verejnosti, v kancelárii alebo aute? V tom prípade by vás mohol nadchnúť tento kompaktný bluetooth headset Voyager 5200 od firmy Plantronics, ktorý takmer nepocítite na uchu. Odolná a elegantne podarená konštrukcia, ktorá je navyše odolná proti potu, bude ideálnym doplnkom pre váš image. Headset ponúka celý rad funkcií pre zjednodušenie vášho všedného života plného telefonovania. Ide napríklad o hlasové ovládanie, zvukové upozornenie a zobrazenia ID volajúceho. Kľúčové vlastnosti Elegantný dizajn a kompaktné rozmery Vyrobený z kvalitných materiálov Odolný proti potu Hlasové ovládanie Krištáľovo čistý hlas Dokonale čistý hlas Poznáte ten nepríjemný pocit telefonovania v silnom vetre, alebo uprostred krušnej dopravnej špičky? S týmto headsetom už nemôže byť prenos hlasu lepší. A to vďaka technológii WindSmart, ktorá eliminuje okolité rušivé vplyvy, a tým zostáva váš hlas krištáľovo čistý. Dokonale silný hlas v každej situácii zaisťuje rovná štvorica mikrofónov s aktívnym digitálnym spracovaním signálu (DSP), a tak sa nemusíte obávať, že vás osoba na druhej strane „drôtu" nebude počuť. Jednoduchšie ovládanie Príjemným spestrením je funkcia hlasového ovládania, ktorá sa v tomto prípade stará o jednoduché prijatie či odmietnutie hovoru vyslovením kľúčových slov. Nechýba ani tlačidlo pre aktiváciu hlasovej asistencie Siri, Goggle Now, alebo Cortana. Komunikácia s mobilným telefónom prebieha pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth vo verzii 4.1.
Handsfree Plantronics Voyager Legend + nabíjacie púzdro
bezdrôtový headset Plantronics • výdrž 7 hodín hovoru / 11 dní v pohotovosti • Bluetooth • magnetická nabíjačka • redukcia okolitého zvuku • možnosť párovania s dvoma telefónmi • hmotnosť 18 g • odolné voči vlhkosti • možnosť ovládania hlasovými povelmi + nabíjacie púzdro Pôvodná cena 135 Eur. "