bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj Pozemok Lietavská svinna,(1270m2)

Kategória: Pozemky

Typ: Pozemky - pre rodinné domy
Ulica: Lietavská Svinná
Mestská časť: Lietavská Svinná
Obec: Lietavská Svinná-Babkov

Piata Avenue Vám ponúka na predaj pozemok pre rodinné domy s nadherným výhľadom o výmere 1270m2 v tichej lokalite Lietavská Svinná.

Inžierské siete sú pri pozemku.  

Zašleme Vám viac informácií na vyžiadanie emailom.

 

V okolí je dobrá občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, Coop jednota, autobusové zastávky.

Bližšie info na t.č. , kysela@ alebo .

 

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Celková plocha: 1270 m2
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: nie
Na predaj Pozemok Lietavská svinna,(1270m2)
Podobné inzeráty
✳️ Predáme stavebný pozemok, Žilina - Lietavská Svinná ✳️
Lokalita : Žilina - Lietavská Svinná Sekcia : predaj Druh : pozemok Plocha : 787 m² Typ terénu : mierny svah Siete: obecná voda na pozemku, el. cca 150 m Popis : Ponúkame na predaj pozemok v obci Lietavská Svinná pri Žiline. Výmera je 787 m² a je to pozemok orientovaný S-J s výhľadom na Lietavský hrad. Prístupová cesta je štátna a posledných 90 m nespevnená. Cena : 57.000,- € Kontakt :
Stavebný pozemok na stavbu malého domu- Lietavská Svinna
Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok o celkovej výmere 125 m2, ktorý sa nachádza v centre obce Lietavská Svinná - Babkov. Pozemok je mierne svahovitý s asfaltovou prístupovou cestou a je umiestnený v zastavanom území obce v zástavbe bytových domov. Šírka pozemku je 8,5 m a dĺžka 15 m. Na pozemku bola postavená stavba - rodinný dom so súpisným číslom, inžinierske siete elektrina, vodovodná prípojka, kanalizácia formou žumpy. Pozemok je vhodný na stavbu menšieho dvojpodlažného domu alebo drevenice s rozmermi 4,5 x 9 m. Na pozemok je možne umiestniť aj kontajnerový dom 3,8 x 10,5m ( viď foto ) Pozemok sa predáva aj s obytným karavánom na bývanie s rozmermi 5,5 m x 2 m ( viď foto ) ! ! Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č.
Stavebný rovinatý pozemok, Lietavská Svinná - EXKLUZÍVNE
Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení tento krásny rovinatý slnečný pozemok v obci Lietavská Svinná-Babkov, ktorý je o rozlohe 711m2. Obvodové rozmery pozemku sú približne 26m x 42m x 11m x 35m. Pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu, s nádherným výhľadom do prírody. Pri pozemku sú inžinierske siete, čo sa týka vody, elektriny a plynu. Popri pozemku tečie potôčik, cez ktorý je ale potrebné spraviť premostenie. V jej blízkosti je Lietavský hrad a krásna príroda, ktorá ponúka široké možnosti pre prechádzky či aktívne športovanie. V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke. V prípade záujmu ma kontaktujte: Lenka Kormančíková, t. č.: , mail: lkormancikova@ Dodatok k cene: , vrátane provízie Rozloha pozemku: 711m² Vlastníctvo: osobné Internet: lokálny poskytovateľ Inžinierske siete: áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Veľký slnečný pozemok Lietavská Svinná - Babkov o výmere...
Skôr ako si pozriete foto-galériu, prosím, skopírujte si nasledujúci link: *** TUreality ponúka na predaj veľký slnečný pozemok v zastavanej časti obce Lietavská Svinná - Babkov len 12 minút cesty od Žiliny o výmere 951m2. Možnosť ihneď stavať! IS pri pozemku. Výhody pozemku: + slnečný a priestranný s pekným výhľadom + tichá ulička medzi rodinnými domami + prístupová asfaltová cesta Obvodové rozmery pozemku sú 14mx70mx17mx61m. Neváhajte a kontaktujte nás, bližšie informácie Vám radi poskytneme a obhliadku sprostredkujeme na +421 41 321 7800 – naše call centrum, alebo mail:
Na predaj veľký stavebný pozemok v obci Svinná
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Svinná, ktorý je vhodný na výstavbu viacerých rodinných domov. Rozloha pozemku je 10 833 m2 vrátene vlastnej prístupovej cesty. Všetky IS sú v dosahu a k dispozícií máme vyjadrenia elektrární aj vodární. Pozemok sa nachádza vedľa Výrobného Družstva Tkáčskeho, ktoré je momentálne využívané minimálne. Aktuálne je pozemok zarastený, pre budúceho kupujúceho bude kompletne vyčistený. Disponujeme kompletnou dokumentáciu vrátane ÚPI. Obec Svinná sa nachádza 18 km od mesta Trenčín a 11 km od mesta Bánovce nad Bebravou, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako napríklad obchod, školu, škôllu, zdravotné stredisko a poštu. Uvedená cena je bez DPH. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Predaj slnečný pozemok o výmere 1185m2 - LIETAVSKÁ...
TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj krásny slnečný pozemok v obci Lietavská Svinná - Babkov o výmere 1185m2. Pozemok je mierne svahovitý. Ku pozemku vedie asfaltová cesta. Šírka pozemku je 36m, na konci pozemku 20m. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu, schválené v územnom pláne obce. IS /elektrika/ v blízkosti pozemku - voda - studňa. V obci nie je vybudovaná kanalizácia. Výborná občianska vybavenosť: materská škôlka, škola, obchod, obecný úrad. V prípade záujmu o kúpu, neváhajte nás kontaktovať: call centrum +421 41 321 7800 alebo kontaktovať mailom priamo makléra: horanska@