bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj rodinný dom s rozľahlým pozemkom v obci Marianka

Kategória: Domy

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj starší rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Marianka. Dom je situovaný na pozemku o výmere 1063 m2, avšak predmetom kúpy je aj priľahlý pozemok ťahajúci sa do svahu s výmerou 1913 m2, s panoramatickým výhľadom na svahy Malých Karpát, celková výmera pozemku predstavuje 2976 m2.

Dom:
Úžitková plocha domu vrátane garáže : 168 m2
Úžitková plocha prízemia: 66m2
Plocha garáže: 18 m2
Úžitková plocha 1. poschodia: 84 m2
Celková výmera pozemku: 2976 m2

Dispozícia domu:
Vchod do domu je cez schodisko vedúce priamo do vstupnej chodby a predsiene, z ktorej sa dostaneme do kuchyne so špajzou, kúpeľne, samostatného WC a 3 samostatných izieb. Z obývacej izby je vstup na loggiu. Z predsiene vedie schodisko na prízemie, kde sa nachádza izba so samostatným vstupom do domu, kotolňa, technická miestnosť a garáž. Zo schodiska je tiež možný vstup na povalu.
Na pozemku sa nachádza okrem rodinného domu s garážou, hospodárska budova a samostatná garáž.

Technický stav:
Dom je v zachovalom, pôvodnom stave – je postavený z kvádru a boli na ňom menené plastové okná. Postavený bol v 70. rokoch a je napojený na všetky IS – elektrina, voda, plyn, kanalizácia, kopaná studňa aj optika. V dome sa nachádza kotol na plyn i tuhé palivo a bojler na ohrev vody.

Zariadenie domu:
Dom sa predáva bez zariadenia.

Lokalita:
Marianka predstavuje vyhľadávanú a rýchlo rastúcu obec neďaleko Bratislavy, takže zabezpečuje výbornú dostupnosť do centra autom či hromadnou dopravou. Jej poloha zároveň navodzuje atmosféru vidieckeho bývania na skok od hlavného mesta a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – potraviny, kaviarne, reštaurácie, materskú a základnú školu, ihriská a športoviská, lekáreň, zastávky MHD a tiež množstvo príležitostí na turistiku či rekreáciu vďaka okolitej prírode. V obci sa nachádza tiež najstaršie pútnické miesto.

Názor makléra:
Rodinný dom v Marianke zaujme najmä štedrou a nadštandardnou rozlohou pozemku, ktorá môže pre budúceho majiteľa predstavovať príležitosť v zmysle výstavby ďalších domov. Z tohto pohľadu môže ísť o zaujímavú investíciu s istým výnosom. Obec, v ktorej sa dom nachádza zároveň predstavuje vyhľadávanú a lukratívnu lokalitu neďaleko hlavného mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a dokonalou atmosférou. Dom je vhodný pre rodiny s deťmi aj pre páry, ktoré si ho prerobia podľa vlastných predstáv, prípadne ako investičný pozemok.

Cena:
399 900€

V cene je zahrnuté:
Provízia realitnej kancelárie a právny servis – vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad.

Všetky ďalšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky alebo pri osobnej prehliadke.

Mgr. Zuzana Hanáková –
Na predaj rodinný dom s rozľahlým pozemkom v obci Marianka
Podobné inzeráty
Na predaj priestranný 5-izbový rodinný dom v obci Marianka
Ponúkame na predaj svetlý, dobre dispozične riešený 5-izbový rodinný dom na Štúrovej ulici v obci Marianka. Dom sa nachádza na mierne svahovitom pozemku s celkovou výmerou 446 m2 a disponuje dvojgarážou s parkovaním pre dve autá a dostatkom úložného priestoru. Dom: Úžitková plocha domu: 107 m2 Garáž: 52,91 m2 Celková výmera pozemku: 446 m2 Nezastavaná plocha pozemku: 310 m2 Dispozícia domu: Dom pozostáva zo vstupnej predsiene, ktorá pokračuje na chodbu prepájajúcu celé podlažie, troch samostatných spální, obývacej izby s výstupom na terasu, kuchyne, pracovne, kúpeľne s vaňou, WC a pisoárom, samostatného WC so sprchovým kútom a skladu (komory). Súčasťou rodinného domu je aj dvojgaráž so samostatnou kotolňou. Technický stav: Výstavba domu začala v roku 2010, konštrukcia je tehlová, okná sú plastové s 3-sklom. Vo všetkých miestnostiach je podlahové kúrenie a plávajúca podlaha, v kúpeľni, WC a v predsieni je osadená dlažba. Kúrenie je zabezpečené kondenzačným kotlom, dom disponuje aj solárnym panelom, ktorý slúži na ohrev vody. V obývacej izbe je predpríprava na krb a klimatizácia. Nehnuteľnosť je zabezpečená senzormi a bezpečnostným systémom. Rodinný dom sa predáva ako rozostavaný rodinný dom, čo poskytuje novým majiteľom možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv. K domu je vydané právoplatné stavebné povolenie a dokumentácia potrebná ku kolaudácií nehnuteľnosti. Zariadenie domu: Kuchyňa disponuje nadčasovou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná doska a rúra) a chladničkou s mrazničkou. Garáž je vybavená úložným systémom na odkladanie vecí. Lokalita: Marianka predstavuje vyhľadávanú a rýchlo rastúcu obec neďaleko Bratislavy, takže zabezpečuje výbornú dostupnosť do centra mesta autom či hromadnou dopravou. Jej poloha zároveň navodzuje atmosféru vidieckeho bývania na skok od hlavného mesta a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – potraviny, kaviarne, reštaurácie, materskú a základnú školu, ihriská a športoviská, lekáreň, zastávky MHD a tiež množstvo príležitostí na turistiku či rekreáciu vďaka okolitej prírode. V obci sa nachádza tiež najstaršie pútnické miesto. Názor makléra: Rodinný dom v Marianke zaujme najmä šikovným dispozičným riešením s dostatočným počtom miestností a ich ideálnou výmerou pre každodenný život . Výhodou je aj priestranná garáž, ktorá zabezpečuje okrem parkovania aj množstvo úložného priestoru a pochôdzna povala s ďalšími úložnými možnosťami. Obec, v ktorej sa dom nachádza predstavuje vyhľadávanú a lukratívnu lokalitu neďaleko hlavného mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a dokonalou atmosférou. Dom je vhodný aj pre početnejšie rodiny s deťmi nakoľko poskytuje dostatok súkromia a priestoru pre všetkých. Cena: 375.000€ V cene je zahrnuté: Provízia realitnej kancelárie a právny servis – vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad. Všetky ďalšie informácie Vám
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Veľký rodinný dom s rozľahlým pozemkom v tichej čas…
Veľký rodinný dom s rozľahlým pozemkom v tichej časti mesta. Popis: Realitná kancelária Directreal Team Vám ponúka na predaj 2 podlažný, štvorizbový rodinný dom, v pokojnej časti mesta Šurany, v blízkosti futbalového ihriska. Kompletnú fotogalériu a pôdorys nájdete na stránke Directreal: Domček so zastavanou plochou 91 m2 a s obytnou plochou 182m2 je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 1065 m2, ktorý je prevažne zatrávnený s okrasnými a ovocnými stromami. Nehnuteľnosť prešla v roku 2013 čiastočnou rekonštrukciou strechy - krytina je plech. Taktiež bol kompletne zateplený a boli vymenené okná a dvere za plastové. Interiér domu si nový majiteľ vie upraviť podľa svojich predstáv - nutná obhliadka. Na vyvýšenom prízemí je priestranná predsieň, chodba, 2 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, samostatné WC a schody na poschodie. Prvé poschodie disponuje tiež dvomi izbami, z čoho jedna je s balkónom orientovaným do dvora a s krásnym výhľadom na zeleň. Na poschodí je tiež východ na povalu a malý úložný priestor. V pivničných priestoroch je urobená príprava na krb a tri miestnosti. Vonkajšia fasáda domu nie je dokončená. Kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom, ale je možnosť napojenia kotla na tuhé palivo. Pôvodný bol odstránený pre poruchu, ale všetko je ponechané k napojeniu na nový. Ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom, odpad je odvádzaný do kanalizácie. V meste Šurany je kompletná občianska vybavenosť. Od známeho Termálneho kúpaliska Podhájska sú vzdialené iba 15km, od Nových Zámkov 13km a od Nitry 30 km. Ak sa vám ponuka zapáčila a chcete si doplniť informácie, či urobiť si prehliadku priamo na mieste predaja, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle . Teší sa na Vás Alena. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa už aj poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. Zaujíma Vás práca realitného makléra? Dohodnite si informatívne stretnutie na tel. č.: . Nie je jedno o koho sa môžete oprieť. Naši spokojní klienti to už vedia. Prikloňte sa k skúsenostiam. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 281 Plocha obytnej časti m2: 182 Výmera pozemku m2: 1065 Zastavaná plocha m2: 91 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod,Káblová televízia,Internet Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: Terasa Rekonštrukcie: Strecha Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V
Rodinný dom s rozľahlým pozemkom 2.131 m2. v nádhernom prost
Do našej ponuky ,, na predaj ,, sme pridali 2 izbový rodinný dom s krásnym pozemkom vo veľmi príjemnom prostredí obce Žitná - Radiša... Poloha: rodinný dom s rozľahlým pozemkom sa nachádza v nádhernom prostredí podhorskej obce Žitná - Radiša. Je situovaný na slnečnom pozemku, pod lesom, s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu. Má veľmi dobrú polohu aj vzhľadom na vzdialenosť ku centru obce. V dobrej dostupnosti je obchod a autobusová zastávka. Škola, škôlka, zdravotné stredisko sú k dispozícii v susediacej obci Uhrovec. Okresné mesto Bánovce nad Bebravou je vzdialené po relatívne novej ceste len 10 km. Opis: rodinný dom je čiastočne podpivničený, má jedno obytné podlažie a podkrovie s manzardnou časťou a terasou s výhľadom na pozemok ( terasa je umiestnená na vstupnou chodbou ). Prízemné obytné podlažie ( dostupné z prednej časti, aj z dvora ) je tvorené vstupnou chodbou, ktorá prechádza ku centrálnej chodbe, veľkou kuchyňou, dvomi priestrannými izbami orientovanými na slnečnú juhozápadnú stranu, komorou, kúpeľňou a schodiskom do pivníc. Pivnice pozostávajú zo skladu a kotolne. Rodinný dom bol postavený z pálenej tehly. Má betónové podlahy, v dvoch izbách prekryté drevenou palubovkou a v kúpeľni keramickou dlažbou. Strešnú krytinu tvorí pálená škridla. Stropy sú medzi pivnicami a obytným podlažím z monolitického železobetónu a medzi obytným podlažím a povaľou je drevený trámový strop s podbitím a omietkou. Okná sú pôvodné, drevené - dvojité, v izbách orientovaných na slnečnú juhozápadnú stranu osadené vonkajšími žalúziami. Rodinný dom je pripojený na inžinierske siete - el. energiu 230 V / 400 V a verejný vodovod. Vykurovanie domu je zabezpečené ústredným kúrením radiátorovým, vyhrievaným kotlom na tuhé palivo. Teplá voda je pripravovaná v samostatnom bojleri na tuhé palivo. Toaleta je suchá v exteriéri. Vedľa domu je k dispozícii stavba murovanej garáže pre jeden osobný automobil ( využiteľná aj ako dielňa ), so skladom dreva v jej zadnej časti. Garáž má vstup cez dvojkrídlovú oceľovú bránu. Za rodinným domom, pri rozľahlej záhrade je postavená stavba pomerne veľkej hospodárskej budovy ( postavenej z kameňa ) užívanej ako sklad. Rodinný dom sa nachádza v pôvodnom stave a bude vyžadovať údržbu a renováciu. Celková rozloha na juho-západ orientovaného slnečného pozemku je až 2.131 m2, zastavaná plocha domu je 120 m2 a úžitková 93 m2. Príjazd: asfaltová cesta Stav budovy: pôvodný. Materiál stavby: pálená tehla, železobetónový strop nad pivnicami a drevený - trámový nad obytným podlažím. Strecha: pôvodná s manzardnou časťou, krytina z pálenej škridle. Podlahy: betónové + prevažne linoleum , drevené parkety v dvoch izbách, keramická dlažba v kúpeľni. Okná: drevené - dvojité, osadené v izbách vonkajšími žalúziami . Vykurovanie: ústredné, radiátorové , kotol na tuhé palivo. Teplá voda: súbežne s UK v samostatnom bojleri. Prípojky: el. energia 220/380 V, vodovod. Vybavenie: pivnica, garáž, hospodárska bu
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Príjemné bývanie v obci Marianka
Ponúkame na predaj kvalitný rodinný dom v obci Marianka Jedná sa o 3- izbový rodinný dom, ktorý bol daný do užívania v roku 2010,  je napojený na  verejnú vodovodnú, kanalizačnú a elektrickú sieť.  Výmera pozemku je 513 m2,  zastavaná plocha domu je 72,065 m2. Dom je montovaná drevostavba so sedlovou strechou postavený na betónových základoch s vodorovnou izoláciou. Dom je zateplený polystyrénom.  Vchod do domu je zboku cez bezpečnostné dvere a v priestore obývacej izby cez plastové dvere.  Okná sú plastové, trojkomorové, vykurovanie je pomocou plynového turbokotla, ktorý je umiestnený v kúpeľni.  Dom je vybavený kamerovým systémom a klimatizáciou v každej izbe. Dispozičné riešenie:  predsieň, kuchyňa  spojená s obývacou izbou z ktorej sa ide na terasu, ktorá je zastrešená, detská izba,  spálňa,  kúpeľňa s WC.   Na pozemku sa nachádza prístrešok na autá,  záhradný domček na náradie, zastrešená terasa. Nový majiteľ získa kúpou nehnuteľnosti aj podiel na ceste. Mesačné náklady na dom sú  50 € plyn, 85€ elektrina, voda 30€. Dom je zabezpečený aj alarmom. Obec Marianka, je známe pútnické miesto.  Má vynikajúcu polohu a dedina má plnú občiansku vybavenosť s napojením na diaľnicu D2. Bližšie info a kontakt: Katarína Uhrínková, asistent@, tel.: 0915 831 158 Prečo kúpiť tento dom? - Kúpou získavate dobre dispozične riešený byt bez potreby ďalších investícií - Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD - do domu sa stačí len nasťahovať a bývať Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real? - Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. - Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. - K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. - Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme. Bližšie info a kontakt: Katarína Uhrínková, asistent@, tel.: 0915 831 158