bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj rodinný dom v Banskej Bystrici - Podlavice

Kategória: Domy

XEMAR (michal.jarunek@ alebo ), ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v Banskej Bystrici, sídlisko Podlavice. SJZ orientovaný dom na zastavanej ploche 90 m2 (16x5), disponuje aktuálne obytnou plochou približne 70 m2. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 285 m2. Čiastočne rekonštruovaná nehnuteľnosť so sedlovou strechou (plech), pozostáva zo 4 podlaží. 1. podlažie - suterén: technická miestnosť a kotol na elektrinu aj pevné palivo. 2. podlažie – podnikateľské priestory: 2x kancelária, kuchynka, WC, technická kúpeľňa a skladové priestory. 3. podlažie – 2-izb byt: chodba, 2x nepriechodná izba, kuchyňa, kúpeľňa + WC. 4. podlažie – krov: voľný priestor pripravený na vybudovanie ďalších napr. obytných priestorov + malá miestnosť s oknom. Súčasťou domu je garáž (24 m2) a technická miestnosť/sklad nachádzajúci sa pod garážou. Na dvore sa nachádza kryté sedenie s vonkajším krbom a udiarňou. Dom je napojený na elektrinu, mestský vodovod a kanalizáciu. Kúrenie (ústredné) a teplú vodu zabezpečuje obojživelný kotol na elektrickú energiu aj pevné palivo (napr. pelety). Náklady na bývanie sú približne 230€/mesiac. Nehnuteľnosť prešla dokončením do súčasnej podoby v roku 2009, obsahovala: rozvody elektriny, vody, odpadu, plávajúce podlahy, ústredné kúrenie, plastové okná... . Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej praktická poloha s rýchlym prístupom do mesta a na obchvat R1, kompletná občianska vybavenosť sídliska a všestranné možnosti využitia. Energetický certifikát nie je.
Na predaj rodinný dom v Banskej Bystrici - Podlavice
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Luxusný 5 izbový rodinný dom je na predaj v Banskej Bystrici
+novostavba 5 izbový rodinný dom +slnečný pozemok 810m2 +dom nabitý technológiami +krásne výhľady na Banskú Bystricu Váš nový domov!! Vitajte na Slnečných stráňach Luxusný nadštandardný moderný 5 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite len 5 minút autom do centra mesta. Očarujúca atmosféra krásne výhľady a západy slnka nad Bystricou, veľkorysý priestor pre celú vašu rodinu a záhrada na ktorej si doprajete relax a pohodu po ťažkom dni. Užívajte si šťastný život na slnečnom pozemku (810 m2) spolu s vašou rodinou. Bývanie, po ktorom ste vždy túžili, je práve teraz v ponuke. Život v exkluzívnej lokalite Banskej Bystrice máte na dosah. Vaša rodina si zaslúži ten najlepší domov! Dispozícia domu 1.NP: Dom má vstup z prístupovej komunikácie a tiež do dvojgaráže kde zaparkujete svojich miláčikov, vstup do technickej miestnosti a WC. Jedáleň, kuchyňa so špajzou a veľkorysá obývačka s krbom, ktorý oceníte hlavne v zime a bude vytvárať krásnu atmosféru a teplo domova sú dokonale prepojené. Z kuchyne a z obývačky je výstup na slnečnú terasu pod ktorou sa rozprestiera okrasná záhrada, ktorá harmonicky dotvára príjemný pocit z bývania. Podlahová plocha bez terasy a zimnej záhrady je 174.7m2. 2NP: Ozdobou domu je určite schodisko cez ktoré sa dostanete na poschodie, kde sa nachádza nočná časť domu, tri izby, kúpeľňa s wc, spálňa so šatníkom, kúpeľňou a samostatným wc. Z izieb máte krásne výhľady na celú panorámu Banskej Bystrice. Podlahová plocha 2. poschodia je 133,2m2. Čo dodať na záver... Majiteľ domu sa snažil postaviť exkluzívny dom. Pri stavbe kládol mimoriadny dôraz aby uspokojil aj toho najnáročnejšieho zákazníka kvalitou použitých materiálov, modernými technológiami, zaujímavou dispozíciou a do detailu prepracovanou architektúrou. Tento dom má všetko a dokáže Vám splniť Vaše sny o bývaní. Neveríte? Príďte sa sami presvedčiť na vlastné oči. Tento dom nie je pre každého, je pre rodinu, ktorá chce od svojho bývania niečo viac!!!! Viac o tomto dome tu:
MIMORIADNE ZNÍŽENIE CENY - Rodinný dom v Banskej Bystrici
Exkluzívne len u nás Dvojpodlažný, čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom s priľahlým, mierne svahovitým pozemkom v Banskej Bystrici, časť Podlavice Možno práve táto ponuka naplní vaše predstavy o vašom novom bývaní Rodinný dom pozostáva z prízemia, prvého podlažia a podkrovia. PRÍZEMIE – kuchyňa, hala s výstupom na terasu, dve samostatné izby, toaleta PODLAŽIE – kuchyňa, špajza, miestnosť- jedáleň, kúpeľňa, WC, miestnosť nad garážou PODKROVIE- tri samostatné izby, kúpeľňa, WC RD počas rekonštrukcie prešiel rekonštrukciou strechy, zateplenie obvodových múrov, kompletnou rekonštrukciou okien / eurookná/, podkrovnej časti. Rekonštrukcia elektrických rozvodov, plastový rozvod vodoinštalácie na prvom podlaží. Čo je zaujímavé a nezvyčajné cez mierne svahovitý pozemok preteká malý potôčik, na pozemku sa nachádza aj garáž ako samostatná stavba čiastočne spojená s RD – parkovanie pre dve vozidlá a vo svahovitej časti je umiestnená pivnica. RD je od centra Banskej Bystrice vzdialený 9 km, alebo 13 min vozidlom. VIDEOOBHLIADKA TU: Viac informácii Vám s radosťou odovzdám počas samotnej obhliadky rodinného domu. Energetický certifikát nebol vystavený. Preto až Vás ponuka zaujala volajte a dohodnite si termín obhliadky, nakoľko v tejto lokalite je takáto ponuka jediná.
Podnájom: Rodinný dom Podlavice - Skubín
AstonReal Ponúka do prenájmu útulný štvorizbový rodinný dom v Banskej Bystrici, časť Podlavice - Skubín. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, zastávka MHD je 200m, centrum 4 km. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, je čiastočne zariadený, zastavaná plocha 100m2, úžitková plocha 170m2, celková výmera pozemku 300m2. Na prízemí sa nachádza predsieň, vstupná chodba, kuchyňa so spotrebičmi, špajza, obývacia izba s teplovzdušným krbom, sociálne zariadenie s rohovou vaňou, kde sú dve umývadlá, WC a bidet. Na poschodí sa nachádza chodba, WC, tri izby, z toho jedna je priechodná a jedna zariadená spálňa s balkónom. Kúrenie a ohrev teplej vody sú riešené tepelným čerpadlom. Dom má podzemnú pivnicu a kotolňu, ktoré slúžia ako odkladací priestor. Na dvore je k dispozícii jedno parkovacie miesto, brána na diaľkové ovládanie, altánok s krbom a záhrada vhodná na relax aj pestovanie. Cena prenájmu 1100,- Eur/mes. + 200,- Eur energie. Nájomné sa platí vopred, na začiatku sa skladá návratný depozit vo výške 2.000,- Eur). Minimálna doba prenájmu je 1 rok. Dom je ihneď k dispozícii. Prenájom rodinného domu. Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , +energie Zastavaná plocha: 170m² Obytná plocha: 100m² Rozloha pozemku: 300m² Úžitková plocha: 100m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Internet: optika Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Predzáhradka: áno Prístupová cesta: asfaltová cesta
REZERVOVANÉ Rodinný dom s veľkým potenciálom v Banskej Bystr
Ponúkame Vám exkluzívne iba u nás na predaj rodinný dom s veľkým potenciálom v Banskej Bystrici – mestská časť Kremnička. Jedná sa o čiastočne zrekonštruovaný dvojposchodový rodinný dom. Prvé poschodie vo výmere 85 m2 prešlo kompletnou rekonštrukciou v roku 2017. Na prvom poschodí sa nachádza predsieň, chodba s komorou, dve izby, priestranná kuchyňa, a veľká kúpeľňa s rohovou vaňou. Prízemie vo výmere 85 m2 čaká na svoje využitie, buď ako priestor na bývanie, podnikanie, prípadne na iný účel. Dispozične rovnako pozostáva z predsiene, kuchyne s komorou, kúpeľne, troch izieb a kotolne. Prízemie a prvé poschodie sa dajú využívať oddelene ako dve samostatné bytové jednotky so samostatným vstupom. K domu prislúcha aj samostatne stojaca garáž so skladovým priestorom vo výmere 40 m2 a rovinatý pozemok v celkovej výmere 680 m2. Základné informácie: · tehlový rodinný dom s dvoma nadzemnými podlažiami z roku 1958 · možnosť využitia ako dve samostatné bytové jednotky · úplne zrekonštruované 1. poschodie – znížené stropy, nová elektrika, voda, odpad, stierky, kúrenie, podlahy, ... · nová sedlová strecha a odkvapy – rok 2017 · nový plynový kotol a bojler – rok 2021 · klimatizačná jednotka – rok 2021 · plastové okná na celom dome · odizolované základy domu · všetky inžinierske siete – voda, plyn, elektrina, kanalizácia formou vlastnej žumpy Lokalita Rodinný dom sa nachádza mimo rušných a frekventovaných uzlov Banskej Bystrice. Na druhej strane disponuje ľahkou a rýchlou dostupnosťou tak na rýchlostnú cestu R1 a tak isto aj do centra Banskej Bystrice. Pri kúpe a predaji vám zabezpečíme kompletný servis, od obhliadok až po vypracovnej zmluvnej dokumentácie, vybavenie hypotekárneho úveru a prevod nehnuteľnosti na katastrálnom úrade. V prípade záujmu o viac informácií, ako aj obhliadku, nás neváhajte kontaktovať.
Rodinný dom na predaj Prešov, Chalúpkova, Šváby
Rodinný dom na predaj veľmi vhodný ako investícia, bez veľkého prerábania sa dá ihneď prenajímať. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, rekonštruovaný v roku 2008. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, Šváby, ul. Chalúpkova. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchodné domy, autobusová stanica, železničná stanica, športoviská) a vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu, do centra Prešova…. Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, pomerne veľa zelene, veľká záhrada, rovinatý pozemok o výmere 836 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný na okamžité prenajímanie, v súčasnosti je prerobený na päť bytových jednotiek. Po menších úpravách, samozrejme, je vhodný aj pre jednu rodinu, prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Rodinný dom na predaj je trojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu – sklady, kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sú vytvorené tri bytové jednotky – garsónky, každá bytová jednotka má vlastné WC, kúpeľňu a kuchynský kút. Na poschodí je izba s vlastnou kúpeľňou a kuchynkou a dvojizbový byt, ktorý pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynkou, spálne a kúpeľne. Kúrenie je centrálne – plynový kotol. Rodinný dom na predaj bol v roku 2008 kompletne rekonštruovaný, opravená strecha s vytvoreným bývaním, nové okná, zateplenie, nové el. rozvody, výmena vodovodných a kanalizačných rozvovodov. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 836 m2. Pozemok je rovinatý s ovocnými stromami, k dispozícii je altánok na letné posedenie. Na pozemku sú postavené dve garáže, vlastná studňa, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 265 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.