bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj rozsiahly pozemok vhodný na výstavbu – Nižná Myšľa

Kategória: Pozemky

Typ: Pozemky - pre rodinné domy
Ulica: Nižná Myšľa
Obec: Nižná Myšľa

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj priestranný pozemok vhodný na výstavbu dvoch rodinných domov obci Nižná Myšľa.

Rozmery pozemku: šírka cca 21m a dĺžka cca 90m. Pozemok má 1910m2 plus prístupová cesta 169m2 o šírke 5,5m.

Pozemok je rovinatý. Podľa uzemného plánu obce Nižná Myšľa je pozemok vhodný na vystavbu dvoch rodinných domov, po splnení podmienok obce.

Občianska vybavenosť obce: predajňa potravín, ambulancia praktického lekára pre dospelých, telocvičňa, pošta, vlaková zastávka, materská škola.

V prípade ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rada Vám ponúkanú nehnuteľnosť predvediem i osobne. 

Kontakt:

Lucia Balteszová -

lucia.balteszova@

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Celková plocha: 2079 m2
Plocha pozemku: 1910 m2
Voda: verejný vodovod
Inžinierske siete: blízko
Kanalizácia: áno
Plyn: áno
Na predaj rozsiahly pozemok vhodný na výstavbu – Nižná Myšľa
Podobné inzeráty
KH-524,Predaj pozemok 846 m2, Nižná Myšľa, Košice okolie
Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, Vám ponúka na predaj pozemok vhodný na osadenie mobilného domu v obci Nižná Myšľa, Košice-okolie. Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti. Popis pozemku : * Pozemok sa nachádza v zosuvovom pásme zastavaného územia obce Nižná Myšľa, * Väčšina pozemku je rovinatý a cca 10 % pozemku je svahovitý. Vstup na pozemok je zo severnej strany. Orientácia pozemku je V/Z, * Z južnej a východnej strany je pozemok oplotený betónovým plotom, ktorý je čiastočne poškodený. Zo západnej strany je neoplotený. * Na pozemku sa nachádza betónová základová doska z pôvodne stojacej stavby. Stavba bola odstránená z dôvodu zosuvu v oblasti, * Výmera: 846 m2. Pozemok má tvar asymetrického lichobežníka o rozmeroch 10x51x25x46 metrov. IS : na hranici sa nachádzajú všetky siete. Reálne je pripojenie na el. sieť a internet. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Využitie: Po konzultácii s obcou a stavebným úradom je pozemok vhodný na umiestnenie mobilného domu s pripojením na el. sieť a internet. Vodu bude pravdepodobne potrebné riešiť vŕtanou studňou, odpad žumpou. Rád Vám pozemok predstavím na obhliadke. Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS, Ing. Peter Plačintár, mobil: , Teším sa na spoluprácu. Dodatok k cene: , vrátane provízie Rozloha pozemku: 846m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230/400V Internet: optika Inžinierske siete: áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Exkluzívny pozemok pri Košiciach v obci Nižná Myšľa
Ponúkame na predaj exkluzívny pozemok/pozemky pri Košiciach v obci Nižná Myšľa. Nehnuteľnosť sa nachádza len pár minút od mesta Košice v obci Nižná Myšľa, v blízkosti rýchlostnej cesty R2 a R4, ktoré sú ešte vo výstavbe a je vzdialená len pár minút od obce Valaliky, kde bola odsúhlasená výstavba nového výrobného závodu automobilky VOLVO. Pozemok sa nachádza v tichej časti za obcou, pod Archeoskanzenom pri družstve a popri celom pozemku vedie panelová cesta. Momentálne nie je nehnuteľnosť zahrnutá v územnom pláne obce no v budúcnosti je plánovaná zmena, kde bude možné podľa potreby budúceho investora zmeniť danú lokalitu na obytnú zónu, zónu priemyslu, plochu športu prípadne prispôsobiť vlastnej potrebe. V blízkosti sa nachádzajú kompletné IS a je možnosť napojenia sa na nich. Neďaleko pozemku prechádza ropovod Družba a tak sa časť nachádza v ochrannom pásme na ktoré je vydaná výnimka. Bola tu taktiež vypracovaná architektonická štúdia firmou Atrium Košice na prípadnu IBV, taktiež existujú vyjadrenia od SPP, Transpetrol, EUStream, Okresný úrad Košice - okolie odbor životného pristredia a od odboru vodohospodárstva. Kompletná dokumentácia je k dispozícií. Celková rozloha pozemku je 76295m². Pozemok sa predáva v celku za cenu 15€/m² prípadne je možnosť jeho rozdelenia na menšia parcely s možnosťou dohody na cene. V prípade záujmu alebo pre viac informácií nás prosím neváhajte kedykoľvek kontaktovať na tel. čísle : alebo E-mailom.
Veľký pozemok v obci Nižná Myšľa
So súhlasom majiteľa ponúkame pekný rovinatý, slnečný pozemok v intraviláne obce Nižná Myšľa. Pozemok o celkovej rozlohe 2079 m2 s vlastnou prístupovou cestou ktorá má šírku 5,5 m a bola odčlenená geodetom Pozemok je momentálne zapísaný ako orná pôda a záhrada s možnosťou výstavby jedného až dvoch RD. . Pozemok sa nenachádza v záplavovej ani zosuvovej oblasti . IS : - elektrina - plyn - kanalizácia - voda CENA: 0 € / viac info v RK / V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás pozemok zaujal, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková Sakáčová
Exkluzívny pozemok na predaj pri Košiciach v Nižnej Myšli
Ponúkame na predaj exkluzívny pozemok pri Košiciach v obci Nižná Myšľa. Nehnuteľnosť sa nachádza len pár minút od mesta Košice v obci Nižná Myšľa, v blízkosti rýchlostnej cesty R2 a R4, ktoré sú ešte vo výstavbe a je vzdialená len pár minút od obce Valaliky, kde bola odsúhlasená výstavba nového výrobného závodu automobilky VOLVO. Pozemok sa nachádza v tichej časti za obcou, pod Archeoskanzenom pri družstve a popri celom pozemku vedie panelová cesta. Momentálne nie je nehnuteľnosť zahrnutá v územnom pláne obce no v budúcnosti je plánovaná zmena, kde bude možné podľa potreby budúceho investora zmeniť danú lokalitu na obytnú zónu, zónu priemyslu, plochu športu prípadne prispôsobiť vlastnej potrebe. V blízkosti sa nachádzajú kompletné IS a je možnosť napojenia sa na nich. Neďaleko pozemku prechádza ropovod Družba a tak sa časť nachádza v ochrannom pásme na ktoré je vydaná výnimka. Bola tu taktiež vypracovaná architektonická štúdia firmou Atrium Košice na prípadnu IBV, existujú vyjadrenia od SPP, Transpetrol, EUStream, Okresný úrad Košice - okolie odbor životného pristredia a od odboru vodohospodárstva. Kompletná dokumentácia je k dispozícií. Celková rozloha pozemku je 10 691m2 je obdlžníkového tvaru v rozmere približne 50m šírka a 218m dĺžka. Pozemok sa predáva v celku za cenu 160 365 €. V prípade záujmu alebo pre viac informácií nás prosím neváhajte kedykoľvek kontaktovať na tel. čísle : alebo E-mailom.
Pozemok - záhrada 668 m2, Nižná Myšľa, drevodom, montovaný
Ak túžite po drevodome alebo dome na pätkách, tak máme pre Vás ideálnu ponuku pozemku s krásnym slnečným výhľadom v obci Nižná Myšľa o výmere 668 m2. Na modulový dom nie je potrebné stavebné povolenie. Pozemok môže slúžiť na celoročné bývanie aj ako záhrada alebo na rekreačné využitie. Nakoľko v roku 2010 bol v obci zosuv pôdy, nie je možné v súčasnej dobe dostať riadne stavebné povolenie na dom s pevnými základmi, aj keď v súčasnej dobe je oblasť riadne stabilizovaná a v susedných domoch sa riadne býva. Rozmer pozemku š 24m x d 28m. Pozemok je krásny slnečný s pekným výhľadom v prevažnej časti rovinatý. Na pozemku je vlastná studňa a prípojka elektriny je pri plote. Pri fantázií využitia modernej technológie od kontajnerových domov až po alternatívne energetické solárne zdroje si určite tento pozemok svojho nového majiteľa nájde :)
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv