bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj slnečný stavebný pozemok s projektom RD - Betliar

Kategória: Pozemky

MICHAL PALKO z CASSOVIE REALITAS Vám ponúka na predaj stavebný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v historickej obci Betliar.

Ak hľadáte pozemok uprostred prekrásnej prírody tak potom je táto ponuka práve pre Vás!

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: viac fotografií si pozrite: info a parametre:

Výmera: 4584m2
Obdĺžnikový tvar
Orientácia: Juhozápad
IS: obecný vodovod, elektrika, žumpa
Parcely: 175/1, 2516

Prístup: asfaltová cesta

Pozemok je rovinatý, aktuálne zatrávnený a odvodnený. Na pozemku sa nachádzajú listnaté stromy, skleník, koterec pre psíkov. Predáva sa aj s realizačným projektom na výstavbu rodinného domu. Aktuálne beží stavebné a územné konanie-

Vďaka svojej atraktívnej polohe a lokalite je tento víkendový dom vhodným východiskovým bodom na poznávanie historických pamiatok Gemera a Spiša ako sú Spišský hrad, Betliar, Levoča, jaskýň Domica, Dobšinská ľadová jaskyňa, Ochtinská aragonitová jaskyňa a termálnych kúpalísk Vrbov, Miškolc Tapolca, Egyer.

V lete je možnosť pešej turistiky v okolí Geravy, Zejmarskej rokliny, pre zdatnejších turistov v celom Slovenskom raji Suchá Belá, Kláštorisko. Možnosť cykloturistiky a jazdy na koni.

V zime je možnosť lyžovania v neďalekých lyžiarskych strediskách SKI centrum Gugeľ, Ski Mlynky Biele vody na umelo zasnežených lyžiarskych svahoch a na udržiavaných bežeckých tratiach v okolí.

Kúpna cena pozemku je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Pozemok je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Cena tohto stavebného pozemku je 65.000,- EUR

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - - certifikovaný realitný maklér NARKS
Rozloha pozemku: 4584m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: žumpa
Inžinierske siete: áno
Orientácia: juhozápadná
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Na predaj slnečný stavebný pozemok s projektom RD - Betliar
Podobné inzeráty
Pozemok na predaj Betliar 3964 m2 - Rožňava
Ponúkame na predaj pekný, veľký pozemok (3964 m2) v nádhernej obci Betliar - (Polomská 110), ktorá sa nachádza medzi svahmi Volovských vrchov a Revúckej vrchoviny,- okres Rožňava - Košický kraj. Na pozemku od hlavnej cesty (ktorá s ním hraničí), sa nachádza časť budovy, ktorá slúžila ako obytný dom pre služobníctvo rodiny  Andrássyovcov (taktiež je posledný zachovaný). Pozemok je rovinatý, je na ňom studňa s vodou a elektrika, ostatné IS sú v dosahu (okrem plynu). Je zaradený do územného plánu obce. Nachádza sa na ňom aj plno ovocných stromov - jablone, čerešne a orechy. Je vhodný na pestovanie alebo pre developera, ktorý si pozemok rozparceluje a rozpredá, poprípade vystavia viacej domov. Na konci - za pozemkom tečie potok. Vďaka rozsiahlosti pozemku je vhodný na rôznorodé využitie.    Obec Betliar má necelú tisícku obyvateľov a nachádza sa cca 5km od mesta Rožňava. Približne 60metrov od pozemku je Penzión TKM Betliar - s reštauráciou, vonkajšími a vnútorným - tenisovým kurtom, bowlingom a pod. Betliar má kompletnú občianskú vybavenosť (obchody, škola, škôlka atď.) a je známa hlavne vďaka (múzeu) Kaštieľu Andrássyovcov, ktorý v 19.stroročí slúžil hlavne na reprezentačné a poľovné účely. Kaštieľ zaplnili Andrášiovci množstvom vzácneho nábytku, umeleckých diel a zbierok. Nachádza sa tu aj prírodný park (do 80 ha), ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou a je plný cudzokrajných drevín. Vy ani Vaši známi určite neobanujú návštevu tejto malebnej obce na východe Slovenska a navyše môžete využiť túto jedinečnú ponuku a vlastniť tu svoj jedinečný pozemok!    
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
DOHODA / SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK, RAKYTOVCE, IS, projekt
Ponúkame na predaj SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK so stavebným projektom v obľúbenej lokalite RAKYTOVCE s rýchlou dostupnosťou do mesta Banská Bystrica. V ponuke je parcela spoločne o celkovej výmere 1329 m2. DOHODA NA CENE MOŽNÁ Pozemok je v platnom územnom pláne mesta Banská Bystrica určený na zastavanie rodinných domov s trvalým bývaním. V blízkosti pozemku sa nachádzajú už zastavané, rozostavané alebo obývané rodinné domy. LOKALITA: pozemok sa nachádza v tichom prostredí, slnečný pozemok celý deň s pekným výhľadom. Momentálne sa tam rozrastá rodinná výstavba domov. INŽINIERSKE SIETE: nachádzajú sa priamo na pozemku (voda a elektrická prípojka) a na hranici pozemku sa nachádzajú plyn a kanalizácia. voda - áno elektrina - áno kanalizácia - áno plyn - áno SLNKO POČAS CELÉHO DŇA S PEKNÝM VÝHĽADOM. Pozemok sa nachádza v kľudnej a tichej lokalite, prejazd autami len miestnymi obyvateľmi. Kľud a relax počas celého dňa v blízkosti prírody s krásnym výhľadom. Pozemok svahovitý - áno ROZLOHA A ROZMERY: pozemok má rozmery obdĺžnikového tvaru rozmery - viď pôdorys v galérii fotiek. PRÍSTUPOVÁ CESTA - áno (mestská asfaltová). PROJEKT: na pozemok bol vypracovaný projekt rodinného domu (viď galéria fotiek). Pre viac informácií, resp. pre obhliadku, kľudne ma kontaktujte... Energetický certifikát: nie je Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
Predaj - Veľký stavebný pozemok pre RD, Malé Dvorníky, DS
Realitná kancelária GOFAR ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľký STAVEBNÝ POZEMOK o výmere 1601 m2 s inžinierskymi sieťami v obci Malé Dvorníky, okres Dunajská Streda. Veľký slnečný rovinatý STAVEBNÝ POZEMOK pre výstavbu rodinných domov iba za ca 92,-Eur/m2. Vhodný aj pre developerov na investičnú výstavbu. HLAVNÉ VÝHODY • Veľký slnečný stavebný pozemok v tichej časti obce Malé Dvorniky, okres Dunajská Streda • Iba 3km od okresného mesta Dunajská Streda • Stavebný pozemok o rozlohe 1601m2 • Vhodný na výstavbu aj väčšieho rodinného domu • Rovinatý pozemok v tvare obdlžníka: 17m x 84m x 84m x 21m • Všetky inžinierské siete na pozemku (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia) • Do Bratislavy autom za 30 min • Výborná lokalita na športové aktivity (cyklistika, rybolov) a relax (Termálne kúpalisko Dunajská Streda). • Cena iba ca 92,-Eur/m2 POPIS Na pozemku sa nachádza starší rodinný dom, ktorý je možné využiť na jednoduché bývanie, alebo využiť ako sklad stavebného alebo iného materiálu, prípadne zbúrať. LOKALITA Pozemok sa nachádza v malebnej obci Malé Dvorníky v katastrálnom území Malé Dvorníky. Obec sa nachádza iba 3km od okresného mesta Dunajská Streda. Do Bratislavy autom za 30 min. a do Dunajskej Stredy za ca 5 min. Výborná lokalita na športové aktivity (cyklistika, rybolov) a relax (Termálne kúpalisko Dunajská Streda). Blízko tečie Malý Dunaj. V obci je materská škola, základná škola, rímskokatolicky kostol, cintorín, dobrovoľný hasičský zbor, klub dôchodcov, moderné detské ihrisko, športové ihrisko, obchod s potravinami. CENA Cena za m2: 92,45,-Eur/m2 Cena za pozemok: 148.000,-EUR. FINANCOVANIE Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. Zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom. OBHLIADKY Obhliadky sú možné aj cez víkend ! KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil: e-mail: ladislav.szabo@ web: Realitná kancelária GOFAR je členom Realitnej únie SR a licencovanou realitnou kanceláriou NARKS (Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska) a riadi sa jej Realitným kódexom. Zabezpečí kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej právnickou kanceláriou, bezpečný spôsob úhrady cez notársku úschovu, zápis do katastra, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. Zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom. Pomôžeme aj s predajom starého domu alebo bytu! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie GOFAR.
Slnečný priestranný stavebný pozemok na kopaniciach, 2201 m2
SHARK REAL vám ponúka na predaj krásny svojim tvarom trošku atypický pozemok v obci Krajné, časť Prehôrka. Pozemok o celkovej rozlohe 2201 m2 pozostáva z viacerých parciel a je naň bezproblémový prístup. Pozemok je viacmenej rovinatý, dostatočne priestranný, široký a napojený na obecnú komunikáciu, čo dáva výborné predpoklady na stavbu rodinného domu alebo chaty podľa vašich snov a predstáv. V okolí pozemku sa nachádza dostatočné súkromie a množstvo zelene. Susedia v okolí sú veľmi príjemní ľudia. Priamo na pozemku je dostupná elektrika, vodu je potrebne zabezpečiť zo studne. Kanalizácia sa v blízkosti nenachádza, odpad by bol riešený prostredníctvom žumpy alebo čističky. Aktuálne sa na pozemkoch nachádza trávnatý porast, množstvo ovocných stromov a nádherná storočná lipa. Pozemok podľa územného plánu obce je vhodný na stavbu rodinného domu v prednej časti, a taktiež je tu dostatok miesta na stavbu aj druhej nehnuteľnosti v zadnej, úplne súkromnej časti. Stále tu však bude dostatok priestoru na relax, záhradkárčenie, pestovanie či chov zvierat. Tento pozemok je ako stvorený na pohodlné rodinné bývanie v krásnom prostredí Kopaníc, obklopené zeleňou a kopcami. V lokalite sa nachádza množstvo príležitostí na aktívny oddych, turistiku a cyklistiku. Nachádza sa tu ranč, biofarma či vyhliadková veža. Pozemok je z väčšej časti vo výlučnom vlastníctve majiteľa (1604m2), ďalšie časti (1126m2) na samostatných parcelách vlastní majiteľ vo väčšinovom podiele (597m2), pričom ostatným vlastníkom-správcom pozemku (529m2) je Slovenský pozemkový fond a tak pri pozemkoch do budúcna nemôže vzniknúť žiadny problém s užívaním, prípadne sa to dá aj vyčleniť. Veľká výhoda je, že predáva sa 2201m2 v osobnom vlastníctve majiteľa ale využíva sa a obhospodaruje celý pozemok o výmere 2680m2. Na pozemku je spravený nový geometrický plán s presným vytýčením hraníc pozemku. V obci Krajné sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako potraviny, lekár, základná a materská škola či kaviareň alebo reštaurácia. Časť Prehôrka kde sa pozemok nachádza a je vzdialená len na skok. Okresné mesto Myjava je vzdialené len 14 km, Piešťany sú vzdialené 19 km. Ak hľadáte priestranný slnečný pozemok na kopaniciach s dostatkom súkromia, obklopený zeleňou, dobrými susedmi a s dobrou dostupnosťou do mesta, je táto ponuka určená práve pre Vás! Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Stavebný pozemok v príjemnom prostredí kopaníc... + Cena len 19€/m2... + Výborní susedia.... + Priestranný pozemok s priestorom na relax, pestovanie či chov... + Pozemok vhodný na stavbu aj dvoch domov... V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, uhradenie správneho poplatku na katastri, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov - poradenstvo / vybavenie financovania, hypotéky / pomoc pri znaleckom posudku Bližšie informácie, prípadne term
16á stavebný pozemok, všetky siete, Turnianska, s projektom
Predáme v k.ú Senec na ul. Turnianska (časť Mlynský klin) krásny stavebný pozemok o výmere cca 1600m2. Tvar pozemku je atypický, taký nerovnomerný trojuholník. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sú všetky inžinierské siete: mestská voda, elektrina, plyn, kanalizácia a optický kábel T-com. Pozemok je oplotený, pripravený k výstavbe, je podaná žiadosť o stavebné povolenie na rodinný dom s 3-mi bytovými jednotkami. K dispozícii je aj projektová dokumentácia s podkladmi. Projekt je komplet odkomunikovaný so stavebným úradom. Zmena projektu je možná v ktoromkoľvek procese schvaľovania (ak by niekto chcel iný typ RD resp. len pre svoju potrebu). Jednotlivé bytové jednotky sú 4 izbové, celý projekt je nízkopodlažný (nie poschodie), zastavaná plocha projektu je cca 320m2 a je osadený do stredu pozemku. Výhody: slnečný, tiché prostredie, rybolov, turistika, cykloturistika. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás