bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj starší rodinný dom v stave nedokončenej rekonštruk

Kategória: Domy

V zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 3 izbový starší rodinný dom s pozemkom v obci Gajary. Rodinný dom je obývateľný, suchý v stave nedokončenej rekonštrukcie, napojený je na všetky inžinierske siete. Delí sa na dve časti. Na obývanú časť s nedokončenou prístavbou a hospodársku časťou s pobránim. RD bol postavený v 50 rokoch má jedno nadzemné podlažie. Nachádza sa v blízkosti centra v zastavanej časti obce.

Rekonštrukcia domu začala v r. 1998:
Súhlas na rozšírenie elektriny – 1997
Nové elektrické rozvody – 1998
Škridla na novej stavbe je v záruke
Nové plynové rozvody a voda - 2011

Rozloha pozemku: 409 m2 / šírka 31 m /
Podlahová plocha : 80 m2 plus prístavba 50 m2

DISPOZÍCIA:
RD sa delí na dve časti. Na obývanú časť s nedokončenou prístavbou a hospodársku časťou s pobránim.

RD - vchod do domu, chodba, kúpeľňa ( sprchový kút, umývadlo, vodovodné batérie, vaňa a kúpeľňový nábytok ), samostatné WC, 1x miestnosť na rôzne využitie, kuchyňa ( plne funkčná kuchynská linka, sporák, kuchynský drez s vodovodnou batériou, digestor ), obývačka. Kúrenie – plynové gamatky, ohrev vody – elektrický kotol menený v r. 2020. Pristavená nedokončená časť k domu - pekne presvetlený priestor ( chodba / odpočinková zóna ) ktorým sa prechádza do dvoch izieb a na dvor. Táto časť je v štádiu hrubej stavby.
Hospodárska časť - letná kuchynka , hospodárska miestnosť kde sa nachádza nový kotol na teplú vodu, podbránie a pivničný priestor.

POZEMOK:
Pozemok je oplotený, nachádza sa na rozhraní dvoch ulíc. príjemný susedia. Rozloha - 31m x 14 m x 32 m x 14m

LOKALITA:
Obec Gajary, disponuje plnou občianskou vybavenosťou. Materská škola, základná škola, obchody, obecný úrad, zdravotné stredisko, všetko v pešej dostupnosti. V blízkosti obce je možnosť kúpania, aktívneho odpočinku, hubárčenia ...

Cena: 105000,- Euro
Kontakt:
Na predaj starší rodinný dom v stave nedokončenej rekonštruk
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom na predaj Prešov, Chalúpkova, Šváby
Rodinný dom na predaj veľmi vhodný ako investícia, bez veľkého prerábania sa dá ihneď prenajímať. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, rekonštruovaný v roku 2008. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, Šváby, ul. Chalúpkova. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchodné domy, autobusová stanica, železničná stanica, športoviská) a vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu, do centra Prešova…. Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, pomerne veľa zelene, veľká záhrada, rovinatý pozemok o výmere 836 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný na okamžité prenajímanie, v súčasnosti je prerobený na päť bytových jednotiek. Po menších úpravách, samozrejme, je vhodný aj pre jednu rodinu, prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Rodinný dom na predaj je trojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu – sklady, kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sú vytvorené tri bytové jednotky – garsónky, každá bytová jednotka má vlastné WC, kúpeľňu a kuchynský kút. Na poschodí je izba s vlastnou kúpeľňou a kuchynkou a dvojizbový byt, ktorý pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynkou, spálne a kúpeľne. Kúrenie je centrálne – plynový kotol. Rodinný dom na predaj bol v roku 2008 kompletne rekonštruovaný, opravená strecha s vytvoreným bývaním, nové okná, zateplenie, nové el. rozvody, výmena vodovodných a kanalizačných rozvovodov. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 836 m2. Pozemok je rovinatý s ovocnými stromami, k dispozícii je altánok na letné posedenie. Na pozemku sú postavené dve garáže, vlastná studňa, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 265 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.
NEVÁHAJTE  Predám starší 4 izb. rd na rekonštrukciu v obci T
Hľadáte starší rodinný dom neďaleko od Dunajskej Stredy ? Ak ÁNO, táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás ! Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. z poverenia majiteľky nehnuteľnosti ponúka na predaj starší 4 izbový rodinný dom v obci Topoľníky s úžitkovou výmerou cca 110 m2, ktorý disponuje v oplotenom pozemku vo výmere 1072 m2 s rozmermi cca 65 m x 16 m . K RD prislúcha aj záhrada s výmerou 1985 m2 čo v prípade záujmu je možnosť aj dokúpiť. Rodinný dom je čiastočne podpivničený / cca 5 m2 /, ktorý je využívaný momentálne ako odkladacia miestnosť. RD bol postavený v roku 1964 z klasickej tehly. Dom je v pôvodnom ale udržiavanom stave, všetko plne funkčné a prístup má k RD je po asfaltovej ceste. Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou kompletnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia dvoch hospodárskych budov na chov zvierat a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dvere sú pôvodné drevené. Okná sú tiež pôvodné dvojité drevené s vonkajšou žalúziou. Podlaha je dlažba, drevené parkety a linoleum. Rodinný dom je napojený na IS : plyn, obecná voda a elektrinu / 230-400V/ . Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom napojeným na radiátory. Sedlová strecha. Strešná krytina škridla. Dá sa využiť aj pochôdznu povalu ako odkladací priestor. Na pozemku je vlastná studňa na polievanie. Vnútorný dvor poskytuje dostatok miesta na parkovanie za bránou. Vchod do domu je z dvoch strán. K domu patrí aj garáž - slúžiaca ako skladový priestor. RD je v osobnom vlastníctve, kúpou je podľa dohody, bez tiarch. Je vhodný na rekonštrukciu za účelom modernizácie alebo zriadenia vidieckeho sídla. Pozemok je oplotený a z dvoch strán má priamych susedov. Dispozičné riešenie: - predsieň - toaleta - 3 x obývačka - spálňa - 2 x špajza - kúpeľňa s vaňou - kuchyňa Odporúčam hlavne pre tých, ktorý chcú rekonštrukciu urobiť podľa vlastných predstáv, dom môžete využiť aj ako víkendový dom. Rodinný dom má výbornú dispozíciu pre rodinku s deťmi a svojou polohou vytvára maximálne súkromie s bezpečnú zónu pre hry Vašich detí. Ak zvažujete kúpu rodinného domu, ktorý je vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv tak v tom prípade táto ponuka je stvorená pre Vás. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť : + môžete prerobiť podľa svojich predstáv + bezproblémové parkovanie + garáž + krb + výborná občianska vybavenosť + príjazdová cesta /asfalt/ + slušní susedia + rovinatý pozemok + dom je bez tiarch a voľný ihneď Veľkým plusom je poloha pozemku, ktorý sa nachádza v kľudnej časti obce sa aj v príjemnom prostredí, ideálne miesto aj pre ľudí so vzťahom k prírode s množstvom príležitostí na trávenie voľného času. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obec Topoľníky leží 16 k
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
Na predaj rodinný dom v obci Ostrov
*****KOLLÁR REALITY s.r.o.***** Vám Ponúka na predaj starší rodinný dom v centre obce Ostrov pri Piešťanoch s priestranným rovinatým pozemkom po čiastočnej rekonštrukcii. Na pozemku sa nachádza starší 3-izbový rodinný dom o rozlohe 131 m2, hospodárska budova na chov zvierat alebo na prestavbu na rodinný dom o rozlohe 205 m2, garáž s montážnou jamou o rozlohe 29 m2 a záhradou o rozlohe 553 m2. Jednopodlažný rodinný dom s pochôdznou povalou prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je vhodný na okamžité nasťahovanie. Dom je situovaný v slepej uličke pri obecnom úrade. Parkovanie je možné v garáži, pred ňou, ako aj pred domom. Veľká hospodárska budova ponúka možnosť chovania zvierat alebo prerobenie na bývanie. Na pozemku sa nachádza altánok, letná kuchyňa, suché WC a pivnica. Na priestrannom pozemku je možné pestovanie plodín, postavenie bazénu alebo výstavbu rodinného domu.   Rodinný dom: - samostatne stojaci dom o rozlohe 131 m2 - strecha: sedlová pôvodná v dobrom stave - stavebný materiál: kvádra a tehla - kúrenie: prietokových plynový ohrievač - nové plastové okná - náklady na bývanie: cca 150 eur - dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenským stolom, spálňa, technická mestnosť s vodárničkou, špajza, kúpeľňa s WC, priechodná obývacia izba a detská izba. - možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv - možnosť prerobiť podkrovie na bývanie Hospodárska stavba: - rozloha 205 m2 - skladovací priestor so schodami na pochôdznu povalu - dielňa - altánok - letná kuchyňa - priestor na chov ošípaných, zajacov, sliepok a iných zvierat - menšia pivnica  Garáž: - rozloha 29 m2 - montážna jama - elektrina Pozemok: - rozloha 553 m2 - voda - možnosť postaviť ďalší rodinný dom - v zastavanej časti obce Inžinierske siete: - elektrina - voda - plyn - kanalizácia Cena: 155 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Naša realitná kancelária ponúka bezplatnú možnosť zabezpečenia najvýhodnejšieho financovania nehnuteľnosti cez všetky banky na Slovensku. KONTAKT: Ing. Michal Haring michalharing@