bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj stavebný pozemok v Banskej Bystrici, pri nemocnici

Kategória: Pozemky

XEMAR (miroslava.hlavacikova@ alebo ), 

Exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v  Banskej Bystrici.


Jedná sa o pozemok, ktorý sa nachádza v blízkosti Rooseveltovej nemocnice o výmere 3 608 m2.
Pozemok ponúka potencionálne široké možnosti využitia výstavby ako napr. rodinné domy, panelový dom, administratívne budovy, obchodné budovy, iné...). Zastavanosť pozemku 70%. V blízkosti inžinierske siete.
Dobrá dostupnosť verejnou dopravou.
Rýchly prístup do mesta BB a ZV.
Cena 165,- EUR/m2.


Pre bližšie informácie ma kontaktujte na (miroslava.hlavacikova@ alebo ).
Na predaj stavebný pozemok v Banskej Bystrici, pri nemocnici
Podobné inzeráty
Na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici - exkluzívne
XEMAR (michal.jarunek@ alebo ), ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici, v obci Malachov. Pozemok o rozlohe 656 m2 je vzdialený len 7 min autom z centra Banskej Bystrice. Je mierne svahovitého charakteru, s priamym prístupom z asfaltovej komunikácie. Na pozemku sa nachádza drevený poldom (o zastavanej ploche 50 m2), vhodný na zbúranie a malá dreváreň (18 m2). Sú tu nasledovné siete: elektrina – v dome, plyn – pri vstupe na pozemok a internet Telekom – pri spodnej časti pozemku. Voda sa nachádza vo vzdialenosti približne 50 m, v prístupovej ceste. Podľa UPI je vhodný na IBV, s možnosťou výstavby rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Pozemok je sčasti oplotený novým pletivom. Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej výhodná poloha s rýchlym prístupom do mesta, tichá lokalita a slnečná orientácia.
NEWCASTLE | EXKLUZÍVNE na predaj stavebný pozemok v Banskej
NA PREADJ: Stavebný pozemok na Kostivisrskej ceste v Banskej Bystrici POZEMOK: - 1293m² - vhodný na výstavbu malopodlažnej obytnej zástavby (ÚPI PZ 04 - zmiešané územie) - všetky inžinierske siete na pozemku - rovinatá plocha SIETE: - voda - IS - internet VÝHODY: - vyhľadávaná časť Banskej Bystrice - inžinierske siete na pozemku - prístupová cesta - hlavný ťah na RK, MT - možnosť investičného zámeru - rovinatý pozemok - k dispozícii ihneď LOKALITA: Pozemok sa nachádza v katastrálnom území Kostiviarska v meste Banská Bystrica. Nehnuteľnosť má vynikajúcu polohu a potenciál pre investíciu vzhľadom na jeho blízkosť k frekventovanej ceste.Táto poloha môže byť veľmi atraktívna pre podnikateľov, ktorí majú záujem využiť pozemok pre obchodné účely alebo pre výstavbu komerčných nehnuteľností. CENA: 265 600 € Pri kúpe tejto nehnuteľnosti Vám zabezpečíme financovanie hypotekárnym úverom. V prípade záujmu o investičný pozemok vieme byť nápomocný pri tvorbe projektovej dokumentácie, návrhov a konzultácie ohľadom výstavby na danej parcele. KONTAKT: Meno: Miroslav Majer Mail: miroslav@ Tel. číslo:
Ponúkame na predaj investičný stavebný pozemok Banská Bystri
Lucia Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s. , exkluzívne ponúka na predaj investičný stavebný pozemok, v Banskej Bystrici -INVESTÍCIA DO BUDÚCNA . Tento pozemok ponúka lukratívne bývanie v novej štvrti s dokonalým panoramatickým výhľadom na Banskú Bystricu, ktorá vám bude ležať pri nohách. Fascinujúci pohľad na mesto, bude pýcha vášho domova! Ticho, blízkosť prírody, jedinečnosť tohto miesta bude patriť vám ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica- Slnečné stráne • pozemok o výmere 647 m2 • možnosť výstavby • nutnosť úpravy pozemku- zalesnený ( vyklčovanie stromov) MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • orientácia pozemku východ • pozemok je situovaný v záreze svahu • ideálny pre výstavbu "krtko" domu , viď vizualizácie • územné rozhodnutie • maximálna výška zástavby 2 nadzemné podlažia + podkrovie, poprípade povala, • práve prebieha vybavovanie stavebného povolenia na cestu a IS • dostupnosť do centra mesta cca 10 minút AKÉ JE OKOLIE: • EXKLUZÍVNE BÝVANIE NAD BANSKOU BYSTRICOU – prebúdzať sa s pohľadom na okolitú prírodu a najmä s neskutočným výhľadom na Banskú Bystricu je sen, ktorý sa môže stať realitou. Zároveň sa kedykoľvek dostanete do centra mesta a môžete tak využívať všetky jeho výhody. Kľud okolitej prírody a tep veľkomesta je tou správnou kombináciou nielen pre mladých ľudí, ale aj pre rodiny s deťmi. Z NÁŠHO POHĽADU: Doprajte vašej rodine pohodu, staňte sa súčasťou novej štvrte SLNEČNÉ STRÁNE. Ucelenosť zóny, férová cena a rýchla dostupnosť mesta Banská Bystrica, pridávajú na atraktivite projektu. Pozemok so zaujímavým investičným potenciálom - Preto ak premýšľate o zvýšení Vášho voľného kapitálu o zaujímavú sumu s minimálnym rizikom je čas investovať s nami. Len málo lokalít v Banskej Bystrici vám ponúkne takúto rovnováhu medzi prírodou a mestských životom, prestíž a jedinečnosť vychádzajúcu z miesta, dotvoreného dokonalou kulisou mesta na dlani. Tento pozemok vám prinesie pocit absolútnej slobody, rozhľadu. Táto ponuka je príležitosť vlastniť niečo jedinečné, niečo, „čo nie je pre všetkých“. BC_BB01_MALI_003000
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
Na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici - exkluzívne
XEMAR (michal.jarunek@ alebo ), ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici, v obci Malachov. Pozemok o rozlohe 856 m2 je vzdialený len 7 min autom z centra Banskej Bystrice. Je sčasti svahovitého charakteru, s priamym prístupom z asfaltovej komunikácie. V blízkom dosahu sú nasledovné siete: elektrina, plyn a internet Telekom. Voda sa nachádza vo vzdialenosti približne 70 m v prístupovej ceste. Podľa UPI je vhodný na IBV, s možnosťou výstavby rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Pozemok je sčasti oplotený novým pletivom. Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej výhodná poloha s rýchlym prístupom do mesta, tichá lokalita a slnečná orientácia.
NEWCASTLE │Exkluzívne Na predaj orná pôda s veľkým potenciál
NEWCASTLE│Ponúkame Vám na predaj ornú pôdu v Banskej Bystrici Na predaj orná pôda vo veľmi vyhľadávanej časti Banskej Bystrice , vhodná v budúcnosti pre výstavbu rodinných domov alebo developerský projekt VÝMERA: výmera ornej pôdy je 1994 m2. Pozemok má rovnakého majiteľa ako jeho susedný pozemok, ktorý mám taktiež v ponuke, lokalita, prístup k pozemku sú totožné. VÝHODY: - vyhľadávaná časť Banskej Bystrice - v blízkosti inžinierskych sietí - veľký pozemok (1994 m2) - prístupová cesta - krásny výhľad na okolité hory a prírodu - v blízkosti Roosveltova nemocnica a kompletná občianska vybavenosť - možnosť odkupu viacerých parciel v okolí ornej pôdy - pozemok na svahu bez zosuvu - rovinatý pozemok LOKALITA: Pozemok sa nachádza v katastrálnom území Podlavice, v meste Banská Bystrica. Pozemok sa vyznačuje výbornou lokalitou nad Roosveltovou nemocnicou , so skvelým výhľadom na okolitú prírodu, hory a za ďalšie ,kvôli jeho dostupnosti z hlavnej komunikácie, a ďalšieho prístupu zo spevnenej štrkovej komunikácie nad pozemkom. CENA: 123 140 € Pri kúpe tohto pozemku Vám vieme pomôcť so zabezpečením financovania, ako aj vybavením kompletnej právnej dokumentácie . V prípade záujmu o investičný pozemok vieme byť nápomocný pri tvorbe projektovej dokumentácie, návrhov a konzultácie ohľadom výstavby na danej parcele. KONTAKT: Meno: Andrej Petrovič Mail: petrovič@ Tel. číslo: