bazár, predaj, inzercia, predám

NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK V OBCI HORNÝ PIAL, ID 311

Kategória: Pozemky

Ponúkame vám na predaj slnečný, rovinatý stavebný pozemok o výmere 1200 m2 v obci Horný Pial. Všetky inžinierske - siete, voda, plyn, elektrika sa nachádzajú hneď pri pozemku.

Pozemok sa nachádza iba 15 km od okresného mesta Levice a 10 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Okolie poskytuje aj možnosti na turistiku.

V prípade záujmu volajte .
NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK V OBCI HORNÝ PIAL, ID 311
Podobné inzeráty
Ponúkame na predaj stavebný pozemok - Horný Pial(133-14-NAS)
133-14-NAS Ponúkame Vám na predaj rovinatý stavebný pozemok pre rodinné domy v obci Horný Pial. Plocha: pozemku 636m2. Rozmery pozemku cca 30mx24mx25mx22m. IS pred pozemkom, vlastná studňa. Pozemok je umiestnený v zastavanom území obce, druh pozemku - záhrada. Obec Horný Pial sa nachádza v 15 km od Levíc, 11 km od kúpeľne známej obci Podhájska a Termálneho kúpaliska Podhájska. Cena 39 000 € možná výmena aj za hnuteľnú vec, napríklad auto Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom. Naše hypotekárne centrum Vám bezplatne pomôže pri výbere pre Vás najvýhodnejšieho úveru na kúpu danej nehnuteľnosti.
Predaj viničného domčeka, 10 árový pozemok, Dolný Pial
Typ: Vinice Ulica: Dolný Pial Obec: Dolný Pial FinSta Real ponúka na predaj štýlový viničný domček s pozemkom vo vinohradníckej lokalite obce Dolný Pial. Hajlok vyzdobený vínnymi motívmi pozostáva zo vstupnej miestnosti, kuchyne s jedálenským kútom, terasy a kamennej vínnej pivnice. Chatka je suchá, zdravá, postavená z pálenej tehly, staticky v poriadku. Strecha je škridlová, okná s novými drevenými okenicami. Postavená je na 10 árovom pozemku, obklopená prírodou s krásnym výhľadom z terasky. Inžinierske siete sa v tejto lokalite nenachádzajú, pri hajloku je spoločná kopaná studňa. Obec Dolný Pial je kompletne občiansky vybavená, vzdialená: 18km Levice, 13km Podhájska, 19km Vráble. Chata: - pálená tehla, omietky - strešná krytina: škridla - úžitková plocha 36 m2 - drevené okná, nové okenice - podlahy: dlažba, PVC IS: - nie sú k dispozícii Dispozícia: - vstupná miestnosť - kuchyňa s jedálňou - terasa - vínna pivnica Pozemok: - 999m2 Výhody: - kľud mimo obce - zdravý a suchý domček - vínna pivnica - štýlovo upravená nehnuteľnosť - výhľad z terasy - obklopený prírodou - blízkosť Vrábľov, Levíc a termálneho kúpaliska v Podhájskej - dobrá občianska vybavenosť obce - dobrá cena Cena: Cena nehnuteľnosti je 22 000,- Eur vrátane provízie a kompletného odborného servisu. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Mgr. Peter Križan mobil: mail: peter.krizan@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 999 m2 Voda: studňa Inžinierske siete: nie
Poľnohospodársky pozemok 5395 m2, 4316  m2, (25.896 m2)  Okr
B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj Poľnohospodársky pozemok v katastrálnom území Horný Kalník. - Poľnohospodársky pozemok 1 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 5395 m2 - Rozmery: 66 x 76 m - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY:  Bez tiarch - Poľnohospodársky pozemok 2 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 5395 m2 - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY:  Bez tiarch - Poľnohospodársky pozemok 3-4 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 5395 m2 - Rozmery: 63 x 94 m - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY:  Bez tiarch - Poľnohospodársky pozemok 5 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 4316 m2 - Rozmery: 146 x 34 m - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY:  Bez tiarch Všetky ďalšie doplňujúce informácie rád zodpoviem osobne. FOTOGRAFIA JE ILUSTRAČNÁ V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.  ID: 97256 Cena: 10.00 €/m2  Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Stavebný slnečný pozemok obec Horný Pial
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok - pre rodinný dom v tichej časti obce Horný Pial v zastavanom území medzi rodinnými domami. Pozemok je o výmere 949 m2 a šírkou 21 m, je slnečný a rovinatý vhodný na stavbu rodinného domu v kľudnom prostredí. Prístupová cesta je asfaltová. Pred pozemkom sú zavedené všetky IS - elektrika, obecná voda a plyn. Pozemok je kompletne oplotený. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Forgáčová .
Stavebný pozemok v obci Lubina - Miškech Dedinka: Ideá…
Stavebný pozemok v obci Lubina - Miškech Dedinka: Ideálna príležitosť pre výstavbu domu v krásnej lokalite Popis pozemku: Stavebný pozemok v obci Lubina - Miškech Dedinka: Ideálna príležitosť pre výstavbu domu v krásnej lokalite Lokalita: Výhradne v zastúpení majiteľa ponúkam na predaj rozľahlý stavebný pozemok v obci Lubina, časti Miškech Dedinka. Táto malebná lokalita je obklopená pohoriami Biele Karpaty a ponúka jedinečné prostredie pre obyvateľov. V blízkosti sa nachádza aj známy vrch Veľká Javorina, ktorý je domovom lyžiarskeho strediska. Okrem toho, Stará Turá je vzdialená len 3 km, Nové Mesto nad Váhom 13 km a diaľnica D1 15 km, čo zabezpečuje pohodlnú dostupnosť. Stavebný pozemok: Pozemok s rozlohou 1492 m² sa nachádza v intraviláne obce Lubina - Miškech Dedinka. Jeho výmera a rozmer 17 m x 87,7 m poskytujú dostatok priestoru pre výstavbu jedného alebo viacerých rodinných domov. Existuje tiež možnosť realizovať menší bytový dom, čo dáva tejto nehnuteľnosti viacero využití. UPI povoľuje zastavať 40% plochy pozemku, do výšky dvoch podlaží. Inžinierke siete: Pozemok je zabezpečený inžinierskymi sieťami. Možnosti zásobovania vodou zahŕňajú buď vlastnú studňu alebo pripojenie na obecný vodovod. Elektrická prípojka sa nachádza v blízkosti hranice pozemku, čo uľahčuje pripojenie na elektrickú sieť. Odpadové riešenie je možné realizovať prostredníctvom žumpy alebo septiku. Občianska vybavenosť: Obec Lubina poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť pre pohodlný a komfortný život. V blízkosti sa nachádza základná a materská škola, obchody, pošta, všeobecný lekár, zubná ambulancia a podnikateľské subjekty. Vďaka tomu majú budúci obyvatelia prístup k všetkým potrebným službám a zariadeniam v blízkosti. Šport a rekreácia: Pre milovníkov aktívneho životného štýlu je v okolí obce dostatok možností pre šport a rekreáciu. Turistika a pešie túry ponúkajú možnosť objaviť krásy prírody. Cyklistické trasy zase poskytujú ideálne podmienky pre cyklistov všetkých úrovní. Okrem toho sa v obci nachádzajú športové ihriská, kde si môžete užiť rôzne športové aktivity. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte ma pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky tejto nehnuteľnosti. Som tu, aby som vám pomohol s vašimi potrebami v oblasti nehnuteľností. Výmera m2: 1492 Cena za m2 EUR: 43.56 Rozmery š x d: 17x87,7 Siete: Elektrina Svetové strany: ,,, Príjazdová cesta: Spevnená cesta Obhliadky a ďalšie informácie: Jakub Kvoročka j.kvorocka@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
BD21 Na predaj stavebný pozemok (959 m2) v obci Chotín
BD21 Na predaj stavebný pozemok (959 m2) v obci Chotín - 1 BD21 Na predaj stavebný pozemok (959 m2) v obci Chotín - 2 BD21 Na predaj stavebný pozemok (959 m2) v obci Chotín - 3 SK Predávame stavebný pozemok v obci Chotín v novej lokalite s vydaným územným rozhodnutím. Výmera pozemku je 959 m2 s rozmermi 31 x 30 m. Na pozemku je: elektrina, voda, žumpa a internet. Cesta - betónová, verejné osvetlenie. Hlavné funkčné využitie je "Bývanie v rodinných domoch". Povolená zastavanosť: 30 %. Cena: 39 € /m2 K pozemku patrí aj vypracovaný plán domu, ktorý bude sprístupnený novému majiteľovi po kúpu pozemku. Uvedená cena je za pozemok bez projektu. HU Kiadott területrendezési határozattal eladásra kínálunk egy építési telket Hetényen. A telek területe 959 m2, méretei 31 x 30 m. Az ingatlanban van: villany, víz, pöcegödör és internet. Út - beton, közvilágítás. A fő funkcionális felhasználása „Családi ház építése”. A telek 30% - ka beépíthető terület. Ár: 39 € /m2 A telek háztervet is tartalmaz, amelyet külön a telek megvétele után tudnak a tulajdonosok megvenni. A feltüntetett ár a projekt nélküli telekre vonatkozik.