bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj väčší panzión v podtatranskej obci Štrba

Kategória: Domy

TUreality Vám ponúka na predaj využívaný penzión so stálou klientelou priamo pod Tatrami. Výmera pozemku je 1040 m2 a úžitková plocha 500 m2. Penzión má 4 štvorlôžkové apartmány (bez kuchyne) a 2 dvojlôžkové izby. V každej izbe je chladnička. Vo každej kúpeľni je vaňa. Kuchyňa sa nachádza na prízemí a je spoločná pre všetky apartmány a izby. V celom penzióne je pokrytie WIFI. Vedľa penriónu je parkovisko s 8 parkovacími miestami. Penzión sa predáva s nábytkom.
Dispozícia:
Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou, 2 dvojlôžkové izby s kúpeľňou a WC. Jeden apartmán s lôžkovou izbou, obývacou izbou kde je rozkladací gauč a televízor a kúpeľňa a vaňou a toaletou. na chodbe je výstup na terasu a do okrasnej záhrady vhodnej na oddych a relax.
Na prvom podlaží sú 3 apartmány, každý má spálňu s tromi lôžkami, kúpeľňu s vaňou a WC (jeden apartmán má WC oddelené). Jeden z apartmánov má balkón. Na konci chodby sa nachádza sklad prádla.
V podkroví sa nachádza veľký byt s dvomi izbami. Jedna izba je dvojlôžková a jedna trojlôžková. Kúpelňa s toaletou a vaňou je spoločná pre obe izby. pôjd, ktorý slúži ako sklad je možné prepojiť s bytom.
Celý penzion je podpivničený. V pivničných priestoroch sa nachádza sauna s odpočívarňou, spoločenská miestnosť s pingpongovým stolom, sklad a kotolňa. V kotolni je jeden kotol na elektriku QADROFLEX a druhý kotol na plyn Phorotherm. Bojler je pôvodný.
V obci Štrba je množstvo možností či už turistických alebo športových vďaka horám a množstvom lyžiarských stredísk v okolí. Je tu veľmi dobrá občianska vybavenosť.
Pre obhliadku alebo bližšie informácie ma kontaktujte: cihonova@
Na predaj väčší panzión v podtatranskej obci Štrba
Podobné inzeráty
Chata so samostatnými kompletne vybavenými bytmi
Exkluzívne v realitnej kancelárii REALTA ponúkame na predaj chatu, v peknom lesnom prostredí v obci Tatranská Štrba. Nachádza sa neďaleko železničnej stanice Štrba kde stoja všetky medzinárodné rýchliky a na Štrbské Pleso Vás odvezie ozubnicová železnica. Očarí Vás svojou príjemnou atmosférou. Je vhodná na celoročné užívanie aj pre viacgeneračnú rodinu (každá má svoje súkromie). Prípadne ako investícia – kde je možné ubytovať turistov. Predáva sa kompletne vybavená. Je pripravená k nasťahovaniu a užívaniu. Na pozemku sa nachádzajú dvojgaráž a náraďovňa. Dispozičné riešenie: Vstup – dlhá chodba z ktorej je vchod do troch jednoizbových a jednej dvojizbovej bunky. Každá bunka má svoju kuchyňu, kúpeľňu, bojler na teplú vodu a WC. Bunka č. 1: 2-izbový byt – kuchyňa s jedálenským kútom, špajza a spoločná kúpeľňa s WC. Bunka č. 2: 1-izbový byt – kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, znížené stropy, bodové svetlá, nový bojler na teplú vodu. Bunka č. 3: 1-izbový byt – kuchyňa (prietokový ohrievač), kúpeľňa, samostatné WC. Bunka č. 4: 1-izbový byt – kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC. Popis: Zastavaná plocha: 219 m2 Konštrukcia domu: tehla Okná: plastové, v chodbe plastové a drevené Zdroj tepla: kotol na peletky zn. Attack, kotol na tuhé palivo zn. VIADRUS Siete: Elektrika, voda, žumpa Chata prešla čiastočnou rekonštrukciou: plávajúce podlahy, plastové okná, nová strecha, kotol na peletky je v užívaní jednu sezónu (záruka ešte päť rokov). Pozemok o výmere 1339 m2 je vo vlastníctve Železníc SR. Zálohový predpis: elektrina: 100,-€/mesiac voda: 100,-€/rok nájom pozemku: 250,-€/rok Dostupnosť: Železničná stanica „Štrba“ – 450 m ( pešo 5 min. ) Poprad – 20 km Slovenský Raj – 35 km Obec Tatranská Štrba – plná zelene s krásnymi výhľadmi na Vysoké Tatry. Lesy a okolie ponúkajú veľa možností stráviť chvíle v tichu a nádhernej prírode. Ľahko sa dostanete novou ozubnicovou železnicou na Štrbské Pleso, prípadne autom, tí zdatnejší aj pešo. Na stanici Štrba stoja medzinárodné rýchliky. Zo stanice Štrba sa „ZUBAČKOU“ vyveziete na Štrbské pleso. V neďalekej obci Štrba je privádzač na diaľnicu smer Spiš – Východné Slovensko ale aj na Liptov. Tu sa dá vyžiť nielen na lyžovačke ale aj v Tatralandii alebo v Bešeňovej kde je skvelé termálne kúpalisko. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná a obľúbená. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra: Ing. Miroslav Kravec tel.: email: m.kravec@ Jana Maťašovská tel. : +42 email : realta@ Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku
P O N Ú K A M  (D O M)   NA  ŠTRBE , ŠTRBA , VYSOKÉ TATRY
Hľadáte dobrú INVESTIČNÚ NEHNUTEĽNOSŤ!!! Predám malý starší dom v obci ŠTRBA, okres Poprad. INFORMÁCIE o Stavbe Dom je na spoločnom pozemku spojený s domom pred ním orientácia SV-JZ . Skladá sa z 3.poschodí Pri dome je pozemok s miernym sklonom terénu. Dom je čistý riadne udržiavaný. Nachádza sa na Adrese Československej armády 102/83 Štrba.V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, elektrina a plyn. + hospodárska budova (stodola,pozemok) s rovným terénom a v tejto časti je možné chov hovädiny,ošípaného,hydiny,králikov a iného. Za výhodu tejto ponuky považujem: -Po pripojení možný ihneď k používaniu -Možnosť prerábky podľa vlastnej predstavy. -Obec má úplnú občiansku vybavenosť. -Veľmi dobrá je strategická poloha obce, nakoľko v blízkosti je mesto Poprad a tiež Vysoké Tatry. -Okrem bývania je ponuka vhodná pre chalupárov, hubárov, turistov. -Rýchle napojenie na dialnicu. -Dalšie informácie prosim nevahajte a kontaktujte ma. INFO DOPLNOK: Štrba – obec pod Tatrami Podtatranská obec Štrba, ležiaca na južnom úpätí Vysokých Tatier v nadmorskej výške 829 metrov, je jednou z najvyššie položených obcí na Slovensku. V súčasnej dobe žije v Štrbe a jej častiach 3 352 obyvateľov. Je modernou dedinou, kde sa prelína mladosť s tradičnými zvykmi. Zaujímavosťou je, že každý deň tu môžeme vidieť ženy staršej generácie v štrbskom kroji. Vedľa moderných obytných domov nájdeme pôvodné drevenice a stodoly. Popri tradičnej poľnohospodárskej výrobe obec zaznamenáva veľký rozmach cestovného ruchu, turistiky a rekreácie. Obchodná sieť v obci je na dobrej úrovni. Na území obce sú viaceré penzióny, chaty, ponúkajúce pestrú paletu ubytovania a stravovacích služieb. Na veľmi dobrej úrovní je ubytovanie v súkromí. Obec nezaostáva ani v oblasti kultúry, čoho dôkazom sú mnohé podujatia, folklórne súbory, Obecné televízne vysielanie a Štrbské noviny. Obcou prechádza železničná trať Žilina – Košice a hlavný cestný ťah východ – západ E 50 (štátna cesta II/18). Je tu dobré autobusové spojenie s okolitými mestami a obcami. Z Tatranskej Štrby vedie ozubnicová železnica „zubačka“ na Štrbské Pleso – vyhľadávané horské stredisko vo Vysokých Tatrách. Výhodná poloha obce umožňuje jej návštevníkom využívať čas dovoleniek na pešie i cyklistické turistické vychádzky, zbieranie lesných plodov (mimo územia národných parkov), bežecké i zjazdové lyžovanie v čarokrásnom prostredí a čistom vzduchu. Štrba je pripravená privítať aj tých najnáročnejších návštevníkov.
DELTA - predaj rodinného domu - Štrba
DELTA PROPERTY Vám exkluzívne ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v obci Štrba s možnosťou prerobenia podkrovia. DOM: Dom bol postavený v 60-tich rokoch. Pozostáva zo vstupnej chodby,  samostatnej toalety, kúpeľne, obývacej izby, kuchyne, 2 spálne a podkrovia s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv. V podkroví rekonštrukcia elektriny, vody, odpadu a drevených euro okien.  Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v rokoch 2004-2006 - nová elektroinštalácia v celom dome, voda, odpad, podlahy, dlažby, priečky, zárubne, dvere, okná, kuchynská linka robená na mieru, euro drevené okná, nová plechová strecha, zateplenie - 10cm. Strecha a zateplenie - v roku 2006. Steny - omietky. Vykurovanie je plynové pomocou kondenzačného kotla, v obývačke a izbe sa náchádzajú plne funkčné kachľové pece. V kuchyni je krb. Na pozemku sa nachádza záhradný domček aj s elektrinou, hospodárska budova a zastrešené parkovacie státie pre 2 autá. Všetky IS. Dom je z polovice podpivničený. POZEMOK: K domu prislúcha upravený pozemok o celkovej rozlohe 990 m2 a je celý oplotený. Z celkovej rozlohy pozemku je 535 m2 zastavanej plochy domu. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V obci kompletná občianska vybavenosť - potraviny, materská škola, základná škola, pošta, lekári, zubná ambulancia, športoviská. Podtatranská obec Štrba, ležiaca na južnom úpätí Vysokých Tatier v nadmorskej výške 829 metrov, je jednou z najvyššie položených obcí na Slovensku a je modernou dedinou, kde sa prelína mladosť s tradičnými zvykmi. Výhodná poloha obce umožňuje využívať čas na pešie i cyklistické turistické vychádzky, zbieranie lesných plodov, bežecké i zjazdové lyžovanie v krásnom prostredí. Rýchle napojenie na diaľnicu, priamo z obce. Pokiaľ hľadáte pokojné a vkusné bývanie, určite Vám túto nehnuteľnosť odporúčam. V prípade záujmu Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.  CENA: 249.000,- eur Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
Ponúkame NA PREDAJ PENZIÓN vo Vysokých Tatrách, v malebnej o
N004-12-FRKO3a NOVÉ BÝVANIE RK vám ponúka na predaj celoročne obsadený PENZIÓN s 22 posteľami v turistickom centre, obec Štrba. Z malebnej obce Štrba je výborná dostupnosť do celých Vysokých Tatier a turistickej top destinácie Štrbské Pleso. V obci Štrba je úplná infraštruktúra. Penzión má veľký pozemok o rozlohe 1044m2, vhodný okrem parkovania a záhradného posedenia, aj na množstvo záujmových aktivít. Penzión má 14 izieb s kúpeľňami, v suteréne saunu, masážnu miestnosť, oddychovú miestnosť s vaňou, miestnosť na fitness, prípadne stolný tenis. Na prízemí je malá, ale milá recepcia a reštaurácia pre ubytovaných hostí s barovým pultom. Pri vstupe ústretový majiteľ a dlhoročný aktívny športovec na základe skúseností vytvoril miestnosť pre odkladanie športového náradia v letnom aj zimnom období. Úžitková plocha objektu je 597m2 a zastavaná 189m2. Objekt sa v prípade záujmu dá, pri dodatočnej investícií, prestavať aj na samostatné bytové jednotky. Cena: dohodou, ideálne po obhliadke .. Pri kúpe vybavíme všetky papiere za vás. NOVÉ BÝVANIE RK je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore: - 3D vizualizácie - Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Home staging - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch - Bannery - Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi - Kvalitne vyškolených maklérov - Call centrum k dispozícii 12 hodín / 7 dní v týždni – nestane sa Vám, že sa nedovoláte Predávate? Kupujete? Prenajímate? – Obráťte sa na profesionálov. Sme tu pre Vás!
Na predaj viacgeneračný dom v podtatranskej obci Šuňava
Ponúkame Vám na predaj viac generačný rodinný dom v krásnej podtatranskej obci Šuňava. Dom pozostáva z 3-bytových jednotiek a aj vďaka tomu, je vhodný aj ako objekt na podnikanie. Nachádza sa v tichej časti obce, ktorá ponúka priestor na pokojné bývanie prípadne na príjemnú rekreáciu. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, jeden z bytov je kompletne prerobený. Každý byt je kompletne zariadený, má vlastnú kuchyňu, kúpelňu, wc a nepriechodné izby. Náklady na bývanie sa pohybujú okolo 400,-€ za celú nehnuteľnosť. Pozemok má rozlohu približne 400m2 a zastavaná plocha domu je 120m2 - celková užitková plocha je okolo 300m2. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kedykoľvek kontaktovať na tel. čísle alebo e-mailom na info@
Rodinný dom
Predám 2× dvojpodlaźný rodinný dom v Levároch okres Revúca s pol hektárovým pozemkom.V okolí domu sa nachádza studña, všetky inžinierksé siete,veĺká záhrada a samotný pozemok má 4815m2. Dom je čiastočne podpivničený, kde sa v siteréne nachádzajú garáž, kotolňa, sklad, kuchyňa a jedna veľká izba.Možnosť prerobiť na panzión,adninistratívnu budovu, rozdeliť na byty alebo to môže slúžit ako viacgeneračné bývanie.Zastavaná plocha prvého domu v predu je cca 280m2.Druhá budova ,ktorá sa nachádza v zadu na pozemku je 2 podlažná-prízemie a podlažie.Zastavaná plocha cca 130m2. Stavané to bolo ako budova pre pivovar.Pre byrokraciu nebolo možné dokončiť projekt.Môže to služiť ako rodinný dom, ubytovanie,penzión a pod. V prípade záujmu volajte na tel.číslo.: