bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj veľký dvojpodlažný rodinný dom- Žemberovce (N011-1

Kategória: Domy

N011-12-FRAD
Ponúkam na predaj veľký dvojpodlažný rodinný dom v obci Žemberovce 12 km od okresného mesta Levice s pozemkom 1073m2. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2012. Je zateplený s novou fasádnou omietkou a s rekonštruovanou strechou. Na prízemí sa nachádza priestranná kuchyňa prepojená s obývačkou v ktorej je krásna keramická piecka na tuhé palivo. Na prízemí ešte nájdete špajzu, veľkú kúpeľňu a samostatnú toaletu. Na poschodí sa nachádzajú štyri samostatné izby z toho dve izby disponujú s balkónom. Dom je kompletne podpivničený, v suteréne domu sa nachádzajú okrem iných, aj technické miestnosti, kde je umiestnený plynový kotol so zásobníkom na teplú vodu, splyňovací kotol na pevné palivo, a samostatný elektrický bojler na ohrev teplej vody.Kúrenie je kombinované, zabezpečené radiátormi, na pevné palivo a plyn. Voda je obecná, na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa. Odpad je riešený žumpou, ale pred domom je možnosť napojenia sa na kanalizáciu.
Na dvore sa nachádza sklad, garáž a hospodárska budova s letnou kuchyňou, ktorý je prepojený s prístreškom k domu.
Parkovanie je bezproblémové aj pre viacero áut vo dvore.

Rodinný dom je nadštandardnom stave a vhodný na okamžité nasťahovanie.

Žemberovce disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa iba 17 km od kúpeľného mestečka Dudince.
Cena 200 000 €

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Na predaj veľký dvojpodlažný rodinný dom- Žemberovce (N011-1
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Žemberovce, vhodný aj pre
Ponúkame vám na predaj zachovalý vidiecky dom s letnou kuchyňou a priestranným pozemkom v obci Žemberovce, okres Levice. Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 875 m2 (orientačne š29 x d30 m), zastavaná plocha domu s prístreškom je približne 130 m2, zastavaná plocha letnej kuchynky je 67 m2. Celková rozloha zastavanej plochy pozemku je 556 m2. Zvyšná plocha pozemku je charakterizovaná ako záhrada. Stavba je zhotovená z kameňa a čiastočne tehly, strecha valbová so zdravým krovom dostala v r. 2019 novú plechovú krytinu. Letná kuchynka bola postavená z kameňa, strecha sedlová s novou plechovou krytinou. Dispozícia rodinného domu: - 2 samostatné vchody do domu, obidva z bočnej časti domu - presklená pavlačová chodba, 1 nepriechodná spálňa, 1 priechodná izba, ďalšia izba s vlastným vstupom z exteriéru - pôvodne komora s možnosťou prepojenia s ostatnými obytnými miestnosťami, ďalšia miestnosť pôvodne slúžiaca ako stajňa, ktorú je taktiež možné v prípade záujmu alebo potreby zobytniť. V zadnej časti domu bola pristavená prístavba s prestrešením, ktorá môže poslúžiť na parkovanie vozidla, príp. ako úložný priestor náradia alebo záhradnej techniky. Dispozícia letnej kuchynky: - vstupná chodba, 1 izba, kúpeľňa s vaňou, priestranná komora s oknom a výstupom na povalu využiteľná aj ako samostatná izba. K letnej kuchynke bol pristavený murovaný prekrytý altánok. Letná kuchynka je podpivničená - 1 miestnosť. Interiér domu je v pôvodnom stave, dom je suchý a zdravý, drevené dvojokná, pôvodné omietky na stenách, príp. bez omietok, krásne zdravé drevené podhľady. IS - dom nie je momentálne napojený na žiadnu z inžinierskych sietí, prípojky sú ale v tesnej blízkosti domu na pozemku. Letná kuchynka je napojená na elektrinu a obecný vodovod. Prípojka plynu sa nachádza pred pozemkom. Zdrojom úžitkovej vody je studňa na pozemku. Odpad je riešený žumpou, v dohľadnej dobe sa v obci plánuje kanalizácia. Vykurovanie domu zabezpečovali v čase užívania kachle na pevné palivo. Vykurovanie letnej kuchynky takisto zabezpečujú kachle na pevné palivo. Ohrev teplej vody zabezpečí bojler. Vedľa letnej kuchynky sa nachádza krásny zatrávnený a udržiavaný pozemok, ktorý dotvára veľmi pekný dojem z celej nehnuteľnosti. Dom, ako aj letná kuchynka budú pred kúpou kompletne vypratané. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa a bude pre predaj voľná podľa dohody. Mesačné náklady na prevádzku domu závisia len od spotreby budúceho majiteľa, vykurovanie taktiež podľa spotreby dreva. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD ako aj parkovanie, pred bránou domu zaparkuje 1 vozidlo, vo dvore pohodlne až 4 vozidlá. Obec Žemberovce disponuje takmer kompletnou občianskou vybavenosťou, nájdete tu potraviny, pohostinstvá, obecný úrad, poštu, materskú školu, základnú školu, zdravotné stredisko. Kompletnú občiansku vybavenosť zastreší mesto Levice, vzdialen
Chalupa, alebo vidiecky dom v obci Žemberovce? 041-12-DUJU
041-12-DUJU Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, chalupu, vidiecky dom s ďalšou budovou (letná kuchyňa, drobná výrobňa) v obci Žemberovce. Podlahová plocha domu je 100 m2, zastavaná 231 m2 a rozloha pozemku 1307 m2. Dom aj letná kuchyňa sú v dobrom, pôvodnom stave, s pôvodným, zdravým krovom a vymenenou strešnou krytinou, zvodmi dažďovej vody. Dom je bez kúpeľne a wc, v letnej kuchyni je kúpeľňa s klasickou vaňou. V dome je nepriechodná izba, priechodná izba, izba so samostatným vchodom a štvrtá miestnosť pôvodne využívaná ako stajňa je tiež po rekonštrukcii obývateľná. K domu pristavený, prestrešený prístrešok, v zadnej časti, je možné využívať na uskladnenie náradia, záhradnej techniky, alebo parkovanie auta. Okná sú pôvodné, drevené. Podlaha je z dlážkoviny. Na stenách sú omietky, na stropoch veľmi pekné, zachovalé, drevené podhľady. V dome aj letnej kuchyni je zavedená elektrina, v letnej kuchyni aj voda. Plyn je pred pozemkom. Kúrenie je zabezpečené kachlami na tuhé palivo, ohrev vody v letnej kuchyni bojlerom. V dohľadnom čase bude dom pripojený na kanalizáciu. Dom a letná kuchyňa sú postavené z kameňa a nepálenej tehly. V letnej kuchyni je dlažba. Letná kuchyňa je využiteľná aj ako drobná, domáca výrobňa. Je podpivničená, má jednu väčšiu a jednu menšiu miestnosť, kúpeľňu a pristavený, prestrešený altánok. Pozemok je rovinatý, dvor aj záhrada. Prístupová cesta je asfaltová. V obci Žemberovce je takmer kompletná občianska vybavenosť. Sú tu obecný úrad, pošta, potraviny, pohostinstvá, materská a základná škola, zdravotné stredisko. Mesto Levice s úplnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 13 km, kúpeľné mesto Dudince 17 km. Nehnuteľnosť vlastní výhradne jediný majiteľ, je voľná a po predaji vyprataná ihneď, prípadne podľa dohody. Cena 87 900 € s menším pozemkom ešte možná dohoda Pre viac informácií ma môžete kontaktovať prostredníctvom mailovej adresy justus@, alebo na čísle Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Ponúka na predaj rodinný dom v Žemberovciach.
Ak hľadáte naozaj pekné a tiché miesto na bývanie, len 12,5 km od okresného mesta Levice, ste na správnej adrese. Realitná kancelária Levicke-reality, Vám ponúka na predaj presvetlený 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom, ktorý prešiel rekonštrukciu. Rodinný dom so skvelou orientáciou sa nachádza v tichej časti obce Žemberovce. Obec Žemberovce má kompletnú občiansku vybavenosť ako sú – potraviny, škola, materská škôlka, lekáreň, zástavka SAD a iné. Počas rekonštrukcie domu boli menené plastové okná, interiérové a exteriérové dvere, stierky, maľovky, znížené stropy, bodové svetlá, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. V kuchyni sa nachádza rohová kuchynská linka. V kúpeľni je nová sanita obložená vkusným obkladom. V dome sú zavedené všetky IS: elektrina, plyn a obecná voda. Elektrina v dome nie je prerobená. V rodinnom dome je kombinované kúrenie na pevné palivo a plyn. Dom je postavený z tehly a žemberovskej kvadry, je zateplený s novou fasádou. Ideálne riešený dom o celkovej výmere s pozemkom 1073m2 disponuje: hlavným vstupom z ktorým sa dostaneme do priestrannej kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou miestnosťou, kde sa nachádza rohová kachľová pec. Ďalej sa dostaneme na chodbu z ktorej vedie vstup do samostatnej toalety, do kúpeľne, do komory, do pivnice a zadným východom na terasu. Na poschodí sa nachádzajú štyri nepriechodné izby a dve z nich disponujú spoločným balkónom. Celý rodinný dom je podpivničený- pivnica je rozdelená na 5 miestností ako je: kotolňa, špajza, technická miestnosť a pod.. Pozemok je mierne svahovitý, na ktorom sa nachádza studňa, hospodárska budova, ktorá disponuje samostatným vstupom ktorý vedie do letnej kuchyne, do garáže s elektrikou a miestnosťou pre zvieratá. Zo zadnej časti budovy je vstup na povalu, ktorá je pochôdzna. Za budovou sa nachádzajú voliéry pre zvieratá, ktoré sú oplotené. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb. V prípade záujmu o danú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom tel. č. .
Veľký rodinný dom s halou v obci Žemberovce
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s murovaným záhradným domčekom a samostatne stojacou halou s možnosťou využitia na podnikanie v tichej časti obce Žemberovce. Dom sa nachádza na ulici Na hôrke s krásnymi výhľadmi na okolie. Stojí na veľkom rovinatom pozemku s výmerou až 2014 m2. Dispozičné riešenie: Dom so zastavanou plochou 130 m2 má dve podlažia a veľmi dobré dispozičné riešenie. Na prízemí domu s úžitkovou plochou 110 m2 sa nachádza obytná časť domu s dvoma veľkými nepriechodnými spálňami, samostatnou kuchyňou s komorou, priestrannou obývacou izbou s východom na terasu, kúpeľňou s vaňou, samostatnou toaletou a šatníkom priamo pri vstupe do domu. Po celej dĺžke obývacej izby (cca 7m) je postavená terasa orientovaná do záhrady domu. V suteréne domu s plochou 100 m2 sa nachádza letná kuchynka vybavená kuchynskou linkou a plynovým sporákom, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou, kotolňa, ďalšia miestnosť, ktorú je možné využívať ako sklad alebo obytnú miestnosť, dreváreň, komora, garáž pre jedno auto so samostatným vjazdom z dvora a chodba, ktorá vedie do vínnej pivnice pod úrovňou suterénu. Na pozemku sa nachádza aj murovaný záhradný domček so sedlovou strechou a zastavanou plochou 36 m2 s rôznymi možnosťami využitia. Za záhradným domčekom sa nachádza drevená hospodárska budova, ktorú je možné využiť ako prístrešok pre hospodárske zariadenie. V zadnej časti pozemku stojí murovaná hala s rozmermi 11,65m x 8m so zastavanou plochou 96 m2 a úžitkovou plochou 82 m2. Hala má železobetónové základy, tepelnú izoláciu a vrchnú betónovú vrstvu na podlahe. Výška štítu je 5 m. Do haly je privedená voda a elektrina. Má novú plechovú strechu (použitá strešná krytina zn. Ruukki). V hale sa nachádza aj montážna jama. Vďaka prístupovej ceste z boku pozemku je možné do haly vytvoriť nový samostatný vstup. Je ideálnou stavbou na rôzne podnikateľské zámery, s možnosťou prenájmu, ale aj s možnosťou vnútornej prestavby na rodinný dom. Technické parametre domu: Dom bol kolaudovaný v roku 1983 a má rozmery 10m x 13 m. Stojí na betónových základoch. Spodná časť domu je postavená z kvádru a nadzemná časť domu je z pálenej tehly s hrúbkou 360 mm, obvodové múry sú zateplené fasádnym polystyrénom s hrúbkou 80 mm, stropy sú keramické. V rámci rekonštrukcie v roku 2020 bola strecha zateplená minerálnou vlnou, má nový krov a strešnú izoláciu Fatrafol. Okná sú plastové dvojsklá, vymenené boli pred 10 rokmi. Dom je napojený na obecný vodovod, plyn a elektrinu. Odpad je riešený septikom. V blízkej budúcnosti sa bude táto lokalita napájať aj na obecnú kanalizáciu. Veľkou výhodou je aj 30 m hlboká studňa s pitnou vodou, ktorá je momentálne napojená na prívod vody v dome. Vykurovanie v dome je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. V dome je však napojený aj elektrický kotol a kotol na tuhé palivo, takže nový vlastník môže zvoliť alternatívu vykurovania podľa svojich potrieb. Pozemok: Pri vstupe na
5 izbový luxusný rodinný dom Senec na predaj, centrum mesta,
*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti *** Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj luxusný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom vo výbornej lokalite priamo v meste Senec, len pár minút od centra mesta a rovnako len pár minút od obľúbených Slnečných jazier. Rodinný dom je murovaný, zateplený, bol skolaudovaný v roku 2001 a postavený na pozemku o výmere 861 m2. Súčasťou domu je dvojgaráž, veľký vnútorný bazén a sauna. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete + studňa a optický internet. Exteriér: Rodinný dom pôsobí naozaj luxusným dojmom už od ulice. Zaujímavá architektúra v kombinácii s bledou fasádou a červenými oknami robia tento dom ešte zaujímavejším. Rovnako je dom veľmi dobre situovaný na pozemku, pričom má ideálnu polohu čo sa týka svetových strán. Na pozemok je vstup cez elektrickú bránku alebo dvojgaráž. Po ľavej strane domu je pristavaný priestor na bicykle. Po pravej strane sa dostávame na krásny a udržiavaný pozemok, kde nájdete všetko, to čo hľadáte. Hlavná časť pozemku je orientovaná na južnú stranu a spolu s bazénom je tou ideálnou kombináciou. Určite je dôležité spomenúť, že časť pozemku je pod veľkým stromom, čo vytvára prirodzený tieň. Celkovo z domu resp. z pozemku je pocit absolútneho súkromia, nakoľko v okolí domu nie sú žiadne iné vysoké stavby. Interiér: Rodinný dom veľmi dobre dispozične riešený. Je dvojpodlažný a podpivničený. Celková úžitková plocha je až 424 m2. Z toho úžitková plocha prízemia je 196 m2, poschodia 120 m2 suterénu 108 m2. Pri vstupe do domu sa nachádza vstupná časť, cez ktorú je vstup do obývacej časti, suterénu a nachádza sa tam aj samostatná toaleta. Hlavnou dominantou prízemia je priestranná obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchyňou, cez ktorú sa dostávame do wellness časti domu, ktorú tvorí bazén, sauna a sprcha. Kuchyňa je priestranná, ponúka dostatok pracovného priestoru a samozrejmosťou je aj špajza. Na poschodí nájdeme dve detské izby, hosťovskú izbu a priestrannú spálňu so šatníkom. Z každej izby je vstup na balkón. Zaujímavosťou poschodia je, že na každej strane domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, pričom jedna je v blízkosti detských izieb a druhá je vedľa spálňa. Ako už bolo spomenuté, tak rodinný dom je čiastočne podpivničený, suterén domu má viac ako 100 m2 a poskytuje tak dostatok úložného miesta. Nachádza sa tu aj technická miestnosť, v ktorej je kotol, bojler a ostatné technické zázemie domu. Je tu ešte urobená malá fitnes miestnosť, tkz. „studena“ komora a práčovňa. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v pôvodnej časti mesta Senec na Jasnej ulici. Veľkou výhodou tohto miesta je nízka hustota zastavanosti, príjemné rodinné prostredie, pokojné bývanie a kompletná občianska vybavenosť, len na pár minút chôdze všade tam, kam potrebujete. Rovnako výhodou sú aj široké cesty, takže v prípade, ak máte viac aut alebo očakávate rodinné stretnutie, parkovanie nebud