bazár, predaj, inzercia, predám

Na predaj ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU, Janova Le

Kategória: Domy

Na predaj Rodinný dom je situovaný na pozemku o celkovej výmere 1.021 m2 v obci Janova Lehota. Jeho interiér tvorí vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, detská izba, spálňa, kúpeľňa spojená s WC, komora a priestor, ktorý je možné využiť ako zimnú záhradu. V podkroví je priestor povala. V rokoch 2014 - 2022 bola na dome zrealizovaná rekonštrukcia - nová strecha (krytina BRAMAC), plastové okná a vstupné dvere, oddrenážovanie základov, okapové chodníky, zateplenie minerálnou vatou (hrúbka 20 cm), rozvody elektrickej energie a vody, sadrokartónové podhľady, stierky, laminátová plávajúca podlaha, dlažba, nová kúpeľňa a kuchynská linka. Predáva sa so spotrebičmi - teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu (45 cm) a práčka so sušičkou. Prináleží mu záhrada a samostatne stojaca murovaná garáž. DOM JE KÚPOU IHNEĎ K DISPOZÍCII NOVÉMU VLASTNÍKOVI. DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ.
Link na 3D virtuálnu prehliadku:
na video:
rozvody: nové - medené (aj na 380 V)
Dvere vstupné: plastové
Stavebný materiál: kameň + tehla
Teplá voda: elektrický bojler
Strecha: nová (krytina škridla BRAMAC)
Obytné miestnosti: 3
Internet + TV: optický internet (TELEKOM) + káblová TV (DIGI)
Kategória: rodinný dom
Lokalita: Janova Lehota (okres Žiar nad Hronom)
Kúpna cena: 124.000 EUR (DOHODA MOŽNÁ)
Výmera pozemku: 1.021 m2
Spôsob vykurovania: lokálne na plyn (gamatky) + príprava na krb
Kanalizácia: verejná
Okná: plastové s izolačným dvojsklom
Zateplenie: minerálna vata (hrúbka 20 cm)
Príprava na krb: komínový systém SCHIEDEL
Vodovod: verejný
Plyn: áno

 
Pri kúpe nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám zabezpečíme: 

Vyzdvihnutie listu vlastníctva na právne účely z katastra nehnuteľností
Vyzdvihnutie snímky z katastrálnej mapy (ak je potrebná) z katastra nehnuteľností
Potvrdenie o veku stavby (ak je potrebné)
Bezplatné vypracovanie návrhu Kúpnej zmluvy (príp. návrh zmluvy o budúcej kúpnej zmluve)
Bezplatné vypracovanie Návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností
Podanie Návrhu na vklad vlastníckeho práva a Návrhu na vklad záložného práva do katastra nehnuteľnost
Úradne overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách
Vyzdvihnutie potvrdenie bytového spoločenstva o vysporiadaní záväzkov (vyžaduje katastrálny úrad pri prevode vlastníctva nehnuteľnosti)
Vypracovanie zápisnice o odovzdaní  a prevzatí nehnuteľnosti
Asistenciu pri prehlásení energií (elektrina, plyn) z pôvodného vlastníka na nového
V prípade financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom banky Vám bezplatne poskytneme komplexné poradenstvo
Poistenie nehnuteľnosti

Na predaj ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU, Janova Le
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, rodinný dom Janova Lehota - EXKLUZÍVN
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii s kaskádovou záhradou v obci Janova Lehota, okres Žiar nad Hronom. Jednopodlažný rodinný dom s obytnou plochou 135m2 o rozmeroch 6x21,5m, je postavený na rovinatom pozemku so spoločným dvorom s celkovou rozlohou 418m2 s juhovýchodnou - severozápadnou orientáciou. Záhrada je kaskádovitá , čiastočne oplotená, nepravidelného tvaru o rozlohe 898m2 a rozmeroch cca. 79*12,5m. Ide o pôvodný čiastočne podpivničený kamenný dom, ku ktorému majiteľ dostaval garáž so sekčnou garážovou bránou a vstupnú verandu so samostatnou toaletou. DISPOZÍCIA: Rodinný dom disponuje: - vstupnou verandou - samostatnou toaletou - obývacou izbou - kuchyňou s jedálenským kútom a so vstupom do murovanej pivnice - samostatnou špajzou - obytnou izbou - kúpeľňou s vaňou, umývadlom, miestom pre umiestnenie práčky a technickým vybavením domu plynovým kotlom a bojlerom - obytnou izbou (spálňa) Všetky izby sú priechodzie. Dom disponuje aj samostatným vstupom do skladu náradia - dielňa, z ktorej sa schodiskom vychádza do pôvodného podkrovia, ktoré je možné prestavať na obytné miestnosti po celej dĺžke domu. STAV NEHNUTEĽNOSTI: V dome prebehla v r. 2005 čiastočná rekonštrukcia: - zateplenie obvodových múrov minerálnou vlnou Rockwool aj stropy v izbách - výmena okien a dverí za plastové, zo strany exteriéru v dekore dreva a z interiéru bielej farby - pôvodná sedlová eternitová strecha v dobrom stave, bez nutnosti ďalších nákladov - drevené podlahy vo všetkých obytných izbách, dlažba vo vstupnej verande, na toalete a v kúpeľni - rekonštrukcia kuchyne, kúpeľne aj toalety - výmena interiérových dverí - kachľová piecka v kuchyni, majiteľ nevyužíval, ale dokúpil ju kvôli alternatívnemu spôsobu vykurovania obytných miestností IS: - Voda - obecný vodovod - plyn - plynový sporák - elektrina - kanalizácia - žumpa - vykurovanie - plynovým kotlom ( + kachľová pec v kuchyni) VÝHODY: Krásna príroda, relax a oddych. Nízke mesačné náklady, bez nutnosti ďalšej investície. Ihneď voľný, či už na víkendové, alebo trvalé bývanie. Domček sa predáva so zariadením. MESAČNÉ NÁKLADY: Nízke mesačné náklady spolu 110€ / 1mesiac LOKALITA: Výborná lokalita, vzhľadom na vzdialenosť od okresného mesta Žiar nad Hronom 10km (10 minút autom). Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, MHD, obecný úrad, kostol, obchod. Obec Janova Lehota sa nachádza na styku pohoria Vtáčnik a Kremnických vrchov so Žiarskou kotlinou, v doline priteká potok Lutila. Nachádza sa v lone prírody s krásnymi scenériami a je vhodný pre rodinu s deťmi, pre chalupárov, pre rybárov v neďalekom rybníku Bejvoč, ale aj jednotlivcov, ktorý hľadajú pokojné a tiché miesto. NÁZOR MAKLÉRA: Domček je útupne zariadený, izby sú pekne prepojené medzi sebou a je napojený na všetky inžinierske siete. Okolitá
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj 6 izb. RD Sokoľany
Ponúkam Vám na predaj priestranný 6 izbový rodinný dom so záhradou, vhodný aj ako dvojgeneračné bývanie. Nachádza sa v obci Sokoľany, ktorá je len 15 km od Košíc. Tento rodinný dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 679 m2 z čoho zastavaná časť je 201 m2 vrátane terasy. Samotný dom v tvare kocky bol postavený v roku 1972, ktorý bol dispozične zmenený v roku 2000 a takisto k nemu boli pristavené ďalšie dve izby a balkón. V tom istom roku 2000 bol kompletne zrekonštruovaný. Rekonštrukciu zahŕňajú nové rozvody elektriny, vody, odpadu, plynu a vymenená strecha. Rodinný dom sa skladá z dvoch nadzemných podlaží, nepochôdzneho podkrovia a je z troch štvrtín podpivničený. Postavený je z kvádra so sedlovou strechou. Pred vstupom do domu je murovaná garáž, parkovacie miesto pred garážou a ďalšie parkovacie miesto za plotom na pozemku. Na pozemku sa nachádza altánok a sklad. Základné info: • celková úžitková plocha domu cca 260 m² • pozemok 679 m² z čoho zastavaná plocha je 201 m2 vrátane terasy. Zastavanosť samotného domu tvorí cca 130 m2. • murovaná garáž o rozlohe 21,42 m² pred vstupom do domu • počet izieb: 6 • prízemie: kuchyňa, obývačka, chodba, izba, kúpeľňa s wc, terasa • poschodie: 3 samostatné a nepriechodné izby, oddychová časť ktorá slúži ako obývačka, kúpeľňa s wc, 1x balkón • dom bol v roku 2000 kompletne zrekonštruovaný • rozľahlá pivnica (70 m²) obsahuje, technickú miestnosť a klubovňu s posilňovňou • dom bol vystavený v roku 1972 a v roku 2000 kompletne rekonštruovaný • na pozemku sa nachádza altánok s prívodom elektriny a sklad • kozub, obecný vodovod, elektrina, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom do radiátorov, zberná nádoba na dažďovú vodu, ktorý slúži na polievanie, v každej kúpeľni je prietokový ohrievač s hydro- spúšťačom, dom je napojený na verejnú kanalizáciu • mesačné náklady predstavujú cca 170 € • strecha- kanadský šindeľ Lokalita: Dom sa nachádza v obci Sokoľany. Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a takisto dobrú dostupnosť do Košíc. V obci sa nachádza predajňa potravín, pohostinstvo, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, základná a materská škola. Tento rodinný dom s vlastnou záhradou spĺňa požiadavku kompletnej občianskej vybavenosti. Rodinný dom je zrekonštruovaný a vďaka svojej veľkosti poskytuje komfortný priestor na bývanie pre celú rodinu alebo aj dve generácie rodín. Ďalšou výhodou je priestranná pivnica môže mať rôznorodé využitie na klubovňu a pasilňovňu. Upravený pozemok ponúka okrem altánku, skladu, priestrannej záhrady aj vybetónovanú časť na umiestnenie bazéna.
Rodinný dom s krásnou záhradou  na PREDAJ | RIMAVSKÁ SOBOTA
RE/MAX ponúka na predaj exkluzívne výnimočný rodinný dom s veľkorysým pozemkom a výhľadom na Rimavskú Sobotu. Tento priestranný rodinný dom so 6 izbami sa nachádza na konci tichej slepej ulici v časti mesta Šibeničný vrch. Ku domu patrí pozemok o rozlohe 1 641 m2. Okolie domu je obklopené krásnou záhradou s vysokými stromami, ktoré domu vytvárajú jedinečnú atmosféru. Rodinný dom je postavený v svahovitom pozemku, čo umožnilo, aby dom bol postavený vo viacerých úrovniach. Dom je výborne prepojený so záhradou a exteriérom vďaka niekoľkým terasám a veľkým oknám. Možnosť dom rozdeliť na dve samostatné bytové jednotky s vlastným vstupom je len bonus. Šesť izieb domu, vykurovaná garáž, sauna, ochladzovací bazén, údiareň, vykurovaná česká pec, kde si môžete ohriať celé telo počas chladných dní, niekoľko komôr, šatník, toaliet ponúka dostatok priestoru aj pre viacčlennú rodinu. Dispozícia domu: Do domu sa vstupuje po miernych exteriérových schodoch. Cez zádverie domu sa dostaneme do veľkej haly – obývacej izby, z ktorej je možný výstup na terasu domu orientovanú severnú stranu, a teda aj v horúce letné dni si tu môžete vychutnať kávu a to počas celého dňa. Z haly je prístupná aj kuchyňa, ktorá má samostatný východ do záhrady. Zo zádveria je vstup do WC a komory. V hale sa nachádza centrálne mramorové schodisko, ktoré je prepojením všetkých úrovní domu. Podzemné podlažie: chodba, 3 x skladová miestnosť, kotolňa, práčovňa, sauna, ochladzovací bazén, murovaná a vykurovaná garáž. 1. nadzemné podlažie) nájdete obývaciu halu, kuchyňu, vykurovanú pec, špajz, WC, kúpeľňu, komoru a dve izby. Na druhom poschodí (2. nadzemné podlažie) sa nachádzajú štyri izby, kúpeľňa, WC, chodba a veľký šatník. Z druhého poschodia je tiež prístup na priestrannú lodžiu s nádherným výhľadom na celé mesto. Dom počas posledných rokov prechádzal postupnou rekonštrukciou. V dome sú plastové okná s dvojsklom. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete, ako sú voda, plyn a elektrina. Vykurovanie je ústredné na plyn aj elektriku. Tento rodinný dom vám prináša nekonečné možnosti pre aktivity na voľnom priestranstve. Na rozsiahlom pozemku si môžete vybudovať vlastnú oázu pokoja - krásnu záhradu s oddychovými zónami pod stromami, miesto na rodinné grilovanie, tenisový kurt, a dokonca aj bazén. S dostatkom priestoru na parkovanie v hornej časti pozemku bude vaše rodinné bývanie plné radosti a pohodlia. Rodinný dom disponuje celkom 6 obytnými izbami, čo zabezpečuje dostatok miesta pre každého člena vašej rodiny. Navyše, úložné priestory v dome vám poskytnú dostatok miesta na uloženie všetkých športových, rekreačných potrieb, či pracovných náradí. Túto nehnuteľnosť charakterizuje aj jej tichá poloha v slepej ulici, ktorá vám zabezpečí kľudné a pokojné bývanie. Budete si môcť užívať bezpečnú atmosféru a oddýchnuť si od ruchu a hluku mesta. Okrem toho, výborná lokalita tejto nehnuteľnosti v mestskej časti Šibeničný vrch vám poskytne blízkosť škôl, o
Rodinný dom s veľkou slnečnou záhradou 1224 m2, Prenčov, okr
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj 2 izbový, južne orientovaný, zrekonštruovaný dom v spoločnom dvore s krásnou slnečnou záhradou 1224 m2 a hospodárskou budovou v obci Prenčov, okres Banská Štiavnica. Možnosť zámeny za 2izbový byt v okresoch:ZH,ZC,ZV,LV. Druh: Rodinný dom Počet izieb: 2 Stav: Zrekonštruovaný Úžitková plocha domu: 60 m2 Hospodárska budova: 50m2 Pozemok:  Záhrada 1224 m2 / Spoločný dvor: 570m2 Lokalita: Prenčov / okres Banská Štiavnica Orientácia: Južná Siete: Elektrina / Voda (vlastná studňa + obecná) / ČOV Kúrenie: Elektrina (centrálne) / Krb / Kachľová pec Cena: 85.000€ Slnečný rodinný dom v obci Prenčov je vhodný na trvalé bývanie a ideálny na rekreačné využitie ako chalupa. Na krásnom slnečnom  pozemku s rozlohou 1224 m2 sú zdravé ovocné stromy, vinič, niekoľko záhonov a väčší fóliovník. Pri dome je menšia hospodárska budova z ktorej polovica je využívaná ako komora a zvyšná časť ako dreváreň plus sklad náradia. TECHNICKÉ ÚDAJE:  Rodinný dom je zrekonštruovaný, v dobrom suchom stave, napojený na elektrinu. Vykurovanie je centrálne, riešené elektrickým kotlom a pevným palivom v jednotlivých miestnostiach v kombinácii krb (obývačka) a kachľová pec (izba). Dom je napojený na obecný vodovod, no hlavným zdrojom vody je studňa, ktorá je spoločná s domom v spoločnom dvore. Podobne je to aj s odpadom, ktorý je riešený spoločnou čističkou odpadových vôd (čov) s priľahlým domom. Strecha je zdravá (menená v 2012), podkrovie priestranné s možnosťou zobytnenia, okná plastové, obvodové múry kameň, priečky tehla. DISPOZÍCIA:  Dom má dva vstupy zo spoločného dvora. Vstupuje sa do presklenej a slnečnej predsiene pozdĺž celého domu, z ktorej sa vchádza jedným vstupom do obývacej miestnosti a druhým priamo do kuchyne. Všetky miestnosti sú vnútorne navzájom prepojené. Z obývačky sa prechádza do izby a kúpeľne, z ktorej sa prechádza do kuchyne (Pôdorys vo fotodokumentácii).   POZEMOK:  Pozemok sa skladá z dvoch častí: Záhrada s rozlohou 1224m2 a spoločný dvor o veľkosti 570m2. Do dvora, ktorý je spoločný s priľahlým domom sa vstupuje cez bránu od hlavnej cesty. Medzi bránou a cestou je široký chodník vyložený zámkovou dlažbou, ktorý sa tiahne pozdĺž celej obce Prenčov. Dvor je mierne svahovitý vyložený tiež zámkovou dlažbou. Do záhrady sa vchádza popri studni schodíkmi z dvora. Záhrada je mierne svahovitá, vzhľadom na južnú orientáciu slnečná a poskytuje krásne výhľady na okolitú krajinu Štiavnických vrchov. LOKALITA:  Rodinný dom sa nachádza v prostredí Štiavnických vrchov v obci Prenčov, vzdialenej 15km južne od historickej Banskej Štiavnice. Obec je veľmi pekná, tichá, upravená a disponuje dobrou občianskou vybavenosťou ako je Pošta, Obecný úrad, Materská škôlka, Základná škola, obecná knižnica, komunitné centrum, 2x potraviny, cukráreň, domov dôchodcov, kaderníctvo, katolícky a evanjelický kostol... KONTAKT:  Juraj Ladziansky ,  ,  ladzians
RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU NA LETECKOM POLI | KOMÁRNO
V dnešnej dobe nás vyhľadáva čoraz viac ľudí s požiadavkou, že by radi bývali v dome so záhradou a hlavne, aby sa rýchlo a jednoducho vedeli dostali do centra mesta. Samozrejme, pre mnohých ľudí by bolo najideálnejšie, keby v meste bola vybudovaná nejaká tichá štvrť, kde by sa rovno mohli nasťahovať do domu s vlastnou záhradou. Máme pre vás skvelú správu! Ideálny rodinný dom sme našli v jednej z najlukratívnejších štvrtí Komárna, verejnosti známej aj ako „Letecké pole“. Ponúkame na predaj poschodový rodinný dom v Komárne za skvelú cenu, ktorý môže byť výbornou príležitosťou pre viacčlennú rodinu alebo aj pre mladé páry, ktoré momentálne plánujú spoločný život. Viac informácií nájdete tu: --------- Napjainkban egyre többen keresnek minket azzal az igénnyel, hogy szeretnének kertes házban lakni, és az is egy fontos szempont, hogy gyorsan és egyszerűen megközelíthető legyen a város. Sokak számára a legideálisabb persze az lenne, ha a városban lenne egy nyugodt kis lakókörnyék, ahol egy kertes házba költözhetnének. Van egy remek hírünk! Megtaláltuk az ideális családi házat Komárom egyik lukratívabb lakórészében, ahogy a helyiek ismerik a ‘’letecké polen’’. Eladásra kínálunk remek áron egy több szintes családi házat Komáromban, amely kiváló lehetőség lehet akár egy több tagú család, vagy akár fiatal párok számára, akik éppen most tervezik a közös életüket. Bővebb információt itt talál: