bazár, predaj, inzercia, predám

Nabíjačka Xiaomi MDY-11-EY 33W

Kategória: Nabíjačky

na predaj originál rýchlo-nabíjačky Xiaomi MDY-11-EY, je to anglická verzia, úplne nová (výkon 33W). Mám ich 8ks. Osobne v Košiciach alebo na dobierku.
Nabíjačka Xiaomi MDY-11-EY 33W
Podobné inzeráty
Predám Bezdrôtovú Nabíjaciu Stanicu Xiaomi 80W
Bezdrôtová nabíjacia stanica od Xiaomi je ideálna pre Xiaomi Mi 10 11,12,13,MIX 3,4,5 (Pro,Ultra) ale aj pre Samsung,Huawei.... Bezdrôtovo sa nabíja až 80 W a dizajn s dvoma cievkami umožňuje úplné nabitie len za 36 minút (Mi 11,12,13 Pro,Mi 11,12,13 Ultra,Mix 4,5...) Nabíjacia stanica môže byť použitá horizontálne aj vertikálne a je vzduchom chladená(Inteligentný dynamický ventilátor). QI Charging je tiež spätne kompatibilný pre všetky modely Xiaomi(Mi 10,Mix 3...). Stanica sa dodáva so 120W napájacím adaptérom a 6A USB káblom. Vstup: 5-20V=6A Max Výstup: 80W Max Výkonný štandard: Q/HDXMTOO03-2018 Balenie obsahuje: 80W bezdrôtový nabíjací stojan 120W nabíjačka + EU zástrčka 6A USB dátový kábel Nepoužitá(iba raz odskúšaná) Cena 85€ Kontakt:
Bezdrotova nabijacka QI, XIAOMI
Zdravim, predam tuto qi bezdrotovu nabijacku zn. Xiaomi. Ako nova, komplet balenie vratane usb c kabla. Osobne v BA alebo zasielkovna + 5€. Danu vec si mozete zakupit aj cez Vinted v cene 8€: Piste SMS alebo email. Volat jedine po 17.00
Swissten Samsung 25W / OnePlus Dash Charger 20W / BUmp 18W
Predám vyššie uvedené nabíjačky. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! CENA ZA 1KS DOSTUPNOSŤ: Swissten 25W čierna - 1ks - samostatne nabíjačka bez káblu Swissten 25W biela - 1ks - samostatne nabíjačka bez káblu OnePlus Dash Charger 20W biela - 1ks - nabíjačka+kábel BUmp nabíjačka 18W biela - 3ks - samostatne nabíjačka bez káblu PREČO KÚPIŤ? Nabíjačka do siete s podporou rýchleho nabíjania, technológia rýchleho nabíjania Samsung Super Fast Charging, Apple fast charging, OnePlus dart charging, podpäťová ochrana, prepäťová ochrana Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Nabíjačky
Predám - nabíjačka 5V, 1A do auta s rozdvojkou do zapaľovača v aute - nabíjačka 4V, 600mA - nabíjačka 8V, 160mA - nabíjačka 7V, 200A - nabíjačka 12V, 1000mA - nabíjačka Huawei 5V, 1A - mobilný zdroj 2600mAh (power banka) pre MT. Ďalšie info a foto v prípade záujmu.
Bezdrôtová nabíjačka
Príslušenstvo k mobilom... Nabíjačka Xiaomi Bezdrôtová nabíjačka Xiaomi Mi Wireless Charging Pad je kompatibilná so všetkými mobilnými zariadeniami, obsahujúcimi Qi štandard. Hrúbka je iba 12,44 mm, priemer 47mm, viacnásobná ochrana, povrch z kvalitného silikónu. Poslem aj cez Packetu.
Xiaomi originál nabíjací adaptér
Predám originál nabíjací adaptér značky Xiaomi 5V 3A s rýchlym nabíjaním. Rychlá 18W nabíječka od Xiaomi vám zprostředkuje bleskové dobití vašeho telefonu během pouhých pár desítek minut díky podpoře technologie Qualcomm Quick Charge 3.0. Rychlonabíječka s USB portem, do kterého stačí připojit kabel a můžete nabíjet! Nabíječka je také vybavená přepěťovou ochranou. Originální produkt Xiaomi umožňuje po připojení kabelu s příslušným konektorem nabíjet téměř jakýkoli telefon dostupný na trhu. Zdroj byl vyroben s maximální pečlivostí z bílého plastu. Nabíječka podporuje technologii Quick Charge 3.0 , která ji po připojení kompatibilního zařízení nabije mnohem rychleji než běžný zdroj. U telefonů, které tuto funkci nemají, poběží nabíjení standardní rychlostí. Maximální výstupní proud je 2,5A. USB-A port pro připojení kabelu 5V/3A, 9V/3A, 12V-1,5A Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.