bazár, predaj, inzercia, predám

Nábytok do detskej izby

Kategória: Ostatný nábytok

Na predaj nábytok do detskej izby.

Rozmery : skrina 188 cm vyska, 88 cm sirka, 50 cm hlbka
postel : 190 cm x 97 cm
Nocny stolik : 33 cm vyska, 43 cm sirka, 29 cm hlbka

K posteli je rost, na jednom mieste zlomeny (vid. na foto), a matrac skoro novy z

Nabytok je vhodny aj pre chlapcov aj pre dievcata, kedze doplnky sa daju prisposobit. Su k dispozicii aj modre listy na uchytky, resp. dekor sa da vymenit, z jednej strany je ruzovy a z druhej je modry. Na fotke je ruzovy dekor.

Nabytok je vo velmi dobrom stave.

Osobny odber. Viac info v sprave, alebo telefonicky.
Nábytok do detskej izby
Podobné inzeráty
Nábytok do detskej izby
Odvoz nábytku viem po dohode zabezpečiť. Predám nábytok do detskej izby. Farba dreva: kombinácia ORECH/BIELA Vhodná ako pre chlapca tak aj pre dievčatko. Nábytok nemá rušivý veľký vzor (žirafka) a preto Vám tento nábytok poslúži aj keď dieťa už bude v školskom veku. Na predaj mám: skriňu, komodu, písací stôl, knižnicu-regál, poličku. Pozrite si rozmery nábytku v mojich ďalších inzerátoch.
Darujem nábytok z detskej izby
Darujem používaný nábytok z detskej izby za symbolických 10€ a odvoz. Na nábytku je vidieť stopy opotrebenia. Kontakt na majiteľku . Nábytok sa nachádza na sídlisku Vlčince v Žiline.
NÁBYTOK DO DETSKEJ / ŠTUDENTSKEJ IZBY (SIVÁ/PRÍPADNE ZELENÁ)
Predám nábytok do detskej/študentskej izby: skriňa na šaty, knižnica, nástenná polica, písací stôl so zásuvkami. Pôvodná zelená farba je prelepená sivou tapetou na nábytok, ktorá sa však dá bez problémov zlepiť dole (bez toho aby na dreve zanechala akékoľvek stopy). Výborný stav, veľmi málo používaný. Cena spolu je 400 eur, predaj je možný aj jednotlivo :)
Nábytok do detskej izby
Predám nábytok do detskej izby. Nábytok je v perfektom stave. Zostava poschodovej postele, s perinákom, skriňami a úložným priestorom, polica so skrinkou, písaci stol so skrinkou a komoda. Iba osobný odber
Nábytok do detskej
Predám nábytok do detskej izby masív dĺžka 3,20 m vrátane stolíka.Nábytok sa dá rozložiť,nemusí byť takto spolu ako je na foto.
Sektorový nábytok - detská izba
Predám sektorový nábytok do detskej izby. Nábytok je vo veľmi dobrom stave, je možné ho rozložiť na menšie sektory ale mať ho aj v jednom kuse. Súčasťou sú dve police, dva písacie stolíky - jeden so šuflíkmi a druhý rohový, veľká dvojdverová skriňa, jednodverová skriňa, dve komody s otvorenými poličkami a menšou jednodverovou skrinkou. Osobný odber je možné v RS, nábytok je pripravený k okamžitému odberu a je zložený v kusoch. Je to ručná výroba na mieru.