bazár, predaj, inzercia, predám

Nábytok do kúpeľne IKEA

Kategória: Kúpeľne

Kúpeľňová zostava, svetlosivá farba,
5 ks : bambus doska, okrúhle umývadlo, vysoká skrinka, zrkadlová skrinka, zásuvky pod umývadlom s ľahkým chodom a jemným zatváraním. Cena 480 Eur.

Nábytok do kúpeľne IKEA
Podobné inzeráty
Nábytok+umývadlo Jika so skrinkou
predám nábytok do kúpeľne: 1xvysoká skrinka s košom na prádlo, plytšia nástenná poličková, 1x spodná hlbšia poličková so šuplíkom, skrinky sú prepojené (ale nemusia byť) s malými šuplíkmi. Umývadlo Dino od Jika so skrinkou. Nábytok sa vešia na stenu, bez nožičiek. Nábytok je kvalitný, ale so známkami používania a bude dostupný v septembri. Cena nábytku s umývadlom 60,00 Eur. V prípade záujmu aj umývadlová batéria hansgrohe typ logis 100 a vaňová batéria hansgrohe obe používané asi 3 roky, každá za 35,00
Nábytok do kúpeľne značky Livarno living
Predám nový, nepoužívaný nábytok do kúpeľne značky Livarno living. Nábytok obsahuje skrinku pod umývadlo, zrkadlovú skrinku nad umývadlo a dlhú skrinku. Predám komplet alebo po častiach. Cena komplet: 150€ Cena skrinky pod umývadlo: 60€ Cena zrkadlovej skrinky: 60€ Cena dlhej skrinky: 60€ Preferujem osobný odber, ale viem poslať aj na dobierku.
Skrinka nad umývadlo - IKEA
Predám skrinku do kúpeľne nad umývadlo. Prakticky nepoužívaná, iba poskladaná. IKEA Hemnes nová 259 eur.(vid.link) Rozmer: 120x16x98cm Foto ilustračné, v prípade záujmu pošlem ďalšie fotky. Len osobný odber.
Kupelnova skrina IKEA GODMORGON
Predam pouzivanu, velmi zachovalu vysoku kupelnovu skrinu IKEA GODMORGON, bielu lesklu, cena novej 259E, ponukam za 100E. Dohoda mozna.
Vešiak do sprchy Ikea KROKFJORDEN
Vešiak do sprchy Ikea KROKFJORDEN. Nepouzite. Kalinovo 98501, okres Poltár.
Ikea Godmorgon noha okruhla leskla 15/25cm, 8ks
Ikea Godmorgon noha okruhla leskla 15/25cm Nohy na Ikea kupelnove skrinky. Nove, nepouzite mam 8 kusov k dispozicii. Normalna cena je 14€ za kus. osobny odber BA, poprosim pisat cez