bazár, predaj, inzercia, predám

Nádhérná akrylová abstraktná maľba

Kategória: Umelecké predmety

Podporte umeľkyňu z Maďarska ktorá miluje Slovensko. Vytvára svoje obrazy tak aby v ľuďoch vyvolávali nejaké emócie, pocity alebo spomienky. Čo vo Vás vyvalávajú jej obrazy? Obrazy sú jedinečné, nikdy netvorí rovnaké obrazy.

Obrazy majú 50x70 cm.
Kvalitné farby.
Každá maľba má svôj jedinečný názov.

Osobný odber v okolí Nových Zámkov.

Hovorím maďarsky aj slovensky - cislo madarske.
Nádhérná akrylová abstraktná maľba
Podobné inzeráty
Akrýlová maľba v odtieňoch zelenej, bielej a zlatej
Prírodný zázrak - Unikátna akrýlová maľba v odtieňoch zelenej, bielej a zlatej. (Abstrakt) Táto nádherná maľba je ako prírodný zázrak. Zelená, biela a zlatá farba vyžarujú eleganciu a jej rozmery 30*40 cm vynikajú bohatstvo detailov. Táto maľba bola vytvorená technikou akrýlového pouringu, ktorá vytvára živé textúry a zaujímavé prelínanie farieb na obraze. Ak vás táto maľba zaujala, teším sa na vašu osobnú správu. Nechajte mi prosím správu a môžeme sa dohodnúť na ďalších podrobnostiach, vrátane ceny a možností doručenia. Maľba prírodného zázraku je jedinečný kúsok, ktorý môže priniesť osobitú atmosféru do vášho domova alebo pracovného priestoru. Tento umelecký diel môže byť aj nezabudnuteľným darčekom pre vašich blízkych alebo výnimočnou ozdobou vášho domova. Ak chcete získať viac informácií o maľbe alebo ju zakúpiť, neváhajte mi napísať osobnú správu. Ďakujem za váš záujem a teším sa na vašu odpoveď!
Maľba akryl - i Van Balco
Ručne maľovaná abstraktná akrylová maľba 150x100 cm. Akrylová maľba s fantastickými živými farbami, s veľmi peknou hĺbkou a štruktúrou. Veľký obraz, ktorý do miestnosti vnáša svetlo, farby a emócie. - - ESPRESSIVO SENSIBILE - - / ORIGINÁL/ Maľované akrylom na kvalitnom 100% bavlnenom plátne. Plátno je natreté 3 povrchovými základnými nátermi, ktoré spevňujú povrch a kvalitu. maľba, obraz, abstrakt, umenie, akryl, fantázia, plátno, moderna, expresionizmus Obraz je možné zaslať na náklady kupujúceho. Všetky moje obrazy si môžete pozrieť na:
Maľba obraz akryl - i Van Balco
Moderná ručne maľovaná abstraktná maľba 150x100 cm. Akrylová maľba s fantastickými živými farbami, s veľmi peknou hĺbkou a štruktúrou. Veľký obraz, ktorý do miestnosti vnáša svetlo, farby a emócie. -- BRILLANTE GRACIOSO -- / ORIGINÁL/ Maľované akrylom na kvalitnom 100% bavlnenom plátne. maľba, obraz, abstrakt, umenie, fantázia, plátno, moderna, expresionizmus Všetky moje obrazy si môžete pozrieť na:
Elegatná hnedo-biela a bronzová akrýlová maľba
Vďaka prírode - Elegatná hnedo-biela a bronzová akrýlová maľba. (Abstrakt) Táto úchvatná maľba odráža eleganciu a harmóniu pomocou kombinácie hnedých, bielych a bronzových odtieňov. Hnedá farba zvýrazňuje eleganciu a vytvára teplý a pôsobivý efekt na obraze. Rozmery obrazu sú 30*40 cm, čo ho robí dokonalým pre prezentáciu na stenách. Tento nádherný umelecký kúsok som vytvoril technikou akrýlového pouringu, vďaka ktorej vznikajú fascinujúce textúry a organické tvary. Táto technika vytvára kúzelné efekty a poskytuje zážitok plný vzrušenia. Ak máte záujem o túto maľbu, neváhajte mi napísať osobnú správu. Tento jedinečný kúsok je platný len do jeho predaja, takže ak si ho chcete získať, neotáľajte príliš dlho. Maľba Vďaka prírode vyjadruje hlbokú úctu a vďačnosť voči prírode. Hnedá farba prináša do obrazu bohatstvo a harmóniu, a evokuje pokoj a teplú atmosféru prírody. Teším sa na vaše osobné správy ako prejav záujmu. Ďakujem, že ste si pozreli môj umelecký kúsok!
Abstraktný obraz
Predám originálny liaty obraz. 40x40 cm Abstraktná akrylová maľba na maliarskom plátne. Natretá záverečným matným lakom. Vhodné obraz zavesiť aj bez rámovania.
Gergeľová Viera 1930- 2004: Slza (abstraktná kompozícia)
Slza: Abstraktná kompozícia (z albumu Pocta Emilovi Fillovi) Technika: farebný lept na papieri, číslované 82/100 Rok: 1982 Rozmer tlačenej plochy: 10,5 x 10,5 cm Signované: ceruzkou v strede dole Voľný list