bazár, predaj, inzercia, predám

Nádherná novostavba so záhradkou na prenájom

Kategória: Domy

Nádherná novostavba so záhradkou na prenájom

Popis: Nájsť rodinný dom na dlhodobý prenájom, ktorým je zariadená novostavba so záhradkou je jedinečná a výnimočná vec, presne akou je táto ponuka, ktorú vám ponúkame v exkluzívnom zastúpení klienta.

Výnimočné na tejto nehnuteľnosti je aj to, s akým vkusom a moderným nádychom bola zariadená. Od postele, cez sediacu súpravu, krbovú pec uprostred obývacej izby až po práčku tu nájdete úplne všetko.

Záhrada a súkromné parkovanie vám dodá už k výnimočnej ponuke aj priestor na relax na čerstvom vzduchu a komfort parkovania priamo pred domom.

Nehnuteľnosť sa nachádza v uzavretej novovzniknutej lokalite "Ďatelinky" na začiatku Horného Čepeňa, kde sa cez deň bezpečne hrajú malé deti a susedia navzájom debatujú a budujú lepšie vzťahy. Prevláda tu kľud a dobrá nálada.

Lokalita sa nachádza v tesnej blízkosti prírody, s možnosťami prechádzok a bicyklovania. V pešej dostupnosti je nová predajňa Billy. Dostupnosť do Serede je možná aj mestskou hromadnou dopravou, nakoľko autobusová zastávka je vzdialená 100 metrov od domu.

Nehnuteľnosť bude voľná od 1.8.2023.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 200
Plocha obytnej časti m2: 137
Výmera pozemku m2: 75
Zastavaná plocha m2: 200
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Ytong
Príjazdová cesta: Betónová
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku:
Rok poslednej rekonštrukcie:
Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Verejný vodovod,Internet
Kúrenie: Elektrické,Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 2
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Počet bytov v dome:
Vybavenie domu: ,,,,,,
Rekonštrukcie: ,,,,,,,,
Spoločenské možnosti: ,,,,,,,
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia
Link na stránku projektu:


Obhliadky a ďalšie informácie: Nora Halabrínová
n.halabrinova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Norea
Adresa: M.R.Štefánika 2997
926 01 Sereď


Telefón:
Nádherná novostavba so záhradkou na prenájom
Podobné inzeráty
PRENÁJOM - 4 izb. RD pri centre s garážou a záhradkou, JUH
CHM REALITY exkluzívne ponúka na PRENÁJOM 4 izbový rodinný dom, so záhradkou a garážou, na VETERNEJ ulici v Košiciach – MČ JUH, s možnosťou neskoršieho odkúpenia. Dom je kompletne zariadený, vybavený kvalitným nábytkom a spotrebičmi, nachádza sa vo vynikajúcej tichej lokalite s prevažne rodinnými domami, 10 min pešej chôdze do centra mesta (v blízkosti je Steel aréna). Dom je dvojpodlažný, „radovka“, podlahová plocha 113 m2 plus garáž 17 m2 (spolu 130 m2), nezastavaný pozemok 125 m2. Parkovanie možné v garáži, na pozemku aj pred domom. Na pozemku je terasa, drevený altánok s posedením, krbom a chladničkou. Vykurovanie – plynový kotol zn. Buderus so zásobníkom na ohrev vody 120 l, vykurovacie telesá riadiátory, v obývacej izbe je krb. V dome je smart zabezpečovacie zariadenie. Interiér má nový hygienický náter. Internet – Telekom. DISPOZÍCIA: Prízemie: vstupná chodba, samostatné WC, obývacia izba s výstupom na terasu, kuchyňa samostatná garáž – sekcionálne dvere s otváraním nahor, vstup len z ulice. Poschodie: 3 x izba, kúpeľňa (vaňa, sprchový kút, WC a bidet), loggia. VYBAVENIE: Kuchynská linka na mieru zn. Sykora – plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu. V spálni kvalitný drevený nábytok zn. Javorina, drevené podlahy. V ostatných izbách plávajúce podlahy a vstavané skrine. V kúpeľni je práčka aj sušička. Zo spotrebičov chýba TV, po dohode možné zabezpečiť. V garáži je vinotéka. CENA: Nájomné: 1100 eur/mesačne aj s médiami (elektrina, voda, plyn) a internetom. Depozit – 2 mesačný. Možnosť budúceho odkúpenia domu. Vyžaduje sa nájomca bez domácich zvierat. Dom je na LV vedený ako BYT v Polyfunkčnom dome, v ktorom sú 3 byty a 1 nebyt, do všetkých priestorov sa vchádza z ulice a preto nemajú spoločné priestory, v podstate ide akoby o radovú zástavbu RD s vlastnou záhradkou. V prípade záujmu o viac informácií resp. obhliadku ma kontaktujte na – JUDr. Adriana Saxová. V cene je zahrnutý kompletný právny servis.
Novostavba 4izbového domu v prevedení Štandard so záhradkou
Reality ALPIA Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného dvojdomu. Dom je postavený z kvalitných a moderných materiálov tak, aby spĺňal všetky požiadavky klienta. Predáva sa 1 bytová jednotka s pozemkom o veľkosti 210 m2, úžitková plocha je cca 100 m2. Dispozične pozostáva na prízemí z predizby so schodiskom, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, špajze, priestrannej obývačky s kuchyňou a stolovaním, kde je možnosť vybudovať terasu, keďže sú tu osadené terasové dvere. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby a samostatná toaleta. Dom sa predáva v stave Štandard bez kuchynskej linky a nábytku. Je vybudované podlahové kúrenie na princípe tepelného čerpadla, ktorým sa súbežne pripravuje aj teplá voda. Exteriér domu je dokončený, zateplený a omietnutý. Pred pozemkom sú vyhotovené parkovacie miesta pre 3 autá. Obec Jahodná sa nachádza 10km od Dunajskej Stredy a 19km od Galanty. Rozprávkové prostredie Malého Dunaja Vám a Vašim deťom zaručí príjemné strávenie voľného času s prechádzkami či cykloturistikou. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Mezonet s predzáhradkou na prenájom Bytča
Ponúkame Vám na prenájom novostavbu-časť dvojdomu, ktorý sa práve skolaudoval a je určený pre všetkých, ktorí milujú mestský životný štýl. Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu typu-mezonet s vysunutým druhým podlažím s plochou strechou, ktorý sa nachádza na ulici Štúrova v tichej lokalite mesta Bytča. Poloha Vášho nového bývania je len 5 minút peši od úplného centra mesta a 3 minúty autom od napojenia na diaľničný privádzač . Daná novostavba je súčasťou moderného projektu, kde nosný systém tvorí masívna drevostavba so stenovými panelmi typu MHM/ Massiv Holz Mauer/ so zatepľovacím systémom. Novostavba radových dvojdomov pozostáva z dvoch sekcií, každá s vlastným vstupom zo spoločného exteriérového priestoru s predzáhradkou, terasou a parkovacími miestami (jedným krytým a druhým nekrytým.) V ponuke je novostavba o výmere: 146,80 m2 s predzáhradkou o výmere: 61 m2 a 2 parkovacími miestami o výmere: 55 m2 a podielom na spoločnom vstupe o výmere : 12 m2 . Prízemie novostavby pozostáva zo zádveria z ktorého je prístupné WC a centrálna chodba. Z chodby je prístup na schodisko do 2.NP a dennej zóny s otvorenou dispozíciou: obývačka + jedáleň s kuchyňou. Z obývačky je prístup na terasu. Na poschodí sa nachádza chodba z ktorej je prístup do 1 kúpeľne, 2 detských izieb, spálne so samostatnou kúpeľňou, šatníkom, tech. miestnosti a vstup na franc.balkón. Kuchynská linka bude dobudovaná do termínu odovzdania prenájmu. Plocha 1.NP : 63,55 m2 Predsieň so schodiskom: 10,99 m2 WC: 1,20 m2 Kuchyňa s jedálňou: 10,48 m2 + obývacia izba: 25,18 m2 Terasa: 15,7 m2 Plocha 2.NP : 83,25 m2: Chodba so schodiskom : 9,40 m2 Tech. miestnosť : 3,93 m2 Šatník : 5,65 m2 Kúpeľňa : 5,49 m2 Spálňa : 20,65 m2 Izba : 14,80 m2 Izba : 16,26 m2 Kúpeľňa : 7,07 m2 Novostavba je napojená na všetky inžinierske siete /elektrina, voda, plyn, kanalizácia/ Má podlahové vykurovanie, plynový kotol, systém riadeného vetrania-rekuperáciu. Pri dokončení stavby boli použité kvalitné materiály: drevené dubové dvere, laminátové a keramické podlahy, hliníkové okná so 6-komorovým profilom s 3-sklom, terasové okná, vonkajšie hliníkové žalúzie, strop 1.NP -pohľadové DEC panely, strop 2.NP.- SDK pohľady, svetlíky v chodbe a v kúpeľni, zámková dlažba na terase, oplotenie z poplastovaného hliníka. Novostavba bola skolaudovaná v decembri 2022 a je k dispozícií ihneď. CENA PRENÁJMU: 1000,- € (vrátane energií) V prípade záujmu prosím kontaktujte: Stanislav Motyčík
Mezonet s predzáhradkou na prenájom Bytča
Ponúkame Vám na prenájom novostavbu-časť dvojdomu, ktorý sa práve skolaudoval a je určený pre všetkých, ktorí milujú mestský životný štýl. Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu typu-mezonet s vysunutým druhým podlažím s plochou strechou, ktorý sa nachádza na ulici Štúrova v tichej lokalite mesta Bytča. Poloha Vášho nového bývania je len 5 minút peši od úplného centra mesta a 3 minúty autom od napojenia na diaľničný privádzač. Daná novostavba je súčasťou moderného projektu, kde nosný systém tvorí masívna drevostavba so stenovými panelmi typu MHM/ Massiv Holz Mauer/ so zatepľovacím systémom. Novostavba radových dvojdomov pozostáva z dvoch sekcií, každá s vlastným vstupom zo spoločného exteriérového priestoru, s predzáhradkou, terasou a parkovacími miestami (jedným krytým a druhým nekrytým.) V ponuke je novostavba o výmere: 127,80 m2 s terasou, s predzáhradkou o výmere: 122 m2 a 2 parkovacími miestami o výmere: 55 m2 a podielom na spoločnom vstupe o výmere: 12 m2 . Prízemie novostavby pozostáva zo zádveria z ktorého je prístupné WC a centrálna chodba. Z chodby je prístup na schodisko do 2.NP a dennej zóny s otvorenou dispozíciou: obývačka + jedáleň s kuchyňou. Z obývačky je prístup na terasu. Na poschodí sa nachádza chodba z ktorej je prístup do 1 kúpeľne s WC, detskej izby, spálne, práčovne a tech. miestnosti a vstup na terasu. Kuchynská linka bude dobudovaná do termínu odovzdania prenájmu. Plocha 1.NP : 67,20 m2: Predsieň so schodiskom : 11,09 m2 WC : 1,22 m2 Kuchyňa s jedálňou : 13,71 m2 + obývacia izba 26,59 m2 Terasa: 14,59 m2 Plocha 2.NP : 60,60 m2: Chodba so schodiskom : 8,46 m2 Tech. miestnosť : 3,07 m2 Práčovňa : 1,01 m2 Kúpeľňa s WC : 6,89 m2 Izba: 16,90 m2 Spálňa : 13,13 m2 Terasa : 11,14 m2 Novostavba je napojená na všetky inžinierske siete /elektrina, voda, plyn, kanalizácia/ Má podlahové vykurovanie, plynový kotol, systém riadeného vetrania-rekuperáciu. Pri dokončení stavby boli použité kvalitné materiály: drevené dubové dvere, laminátové a keramické podlahy, hliníkové okná so 6-komorovým profilom s 3-sklom, terasové okná, vonkajšie hliníkové žalúzie, strop 1.NP -pohľadové DEC panely, strop 2.NP.- SDK pohľady, svetlíky v chodbe a v kúpeľni, zámková dlažba na terase a oplotenie z poplastovaného hliníku . Novostavba bola skolaudovaná v decembri 2022 a je k dispozícií ihneď. CENA PRENÁJMU: 900,- € (vrátane energií) V prípade záujmu prosím kontaktujte: Stanislav Motyčík
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
Rodinný dom Moravská, 2,5-izb.byt so záhradkou
Prenájom v rodinnom dome Vám poskytne vyšší komfort bývania. Máme pre Vás exkluzívnu ponuku na prenájom: priestranný 2,5-izbový byt o rozlohe 78 m2 v rodinnom dome na Severe, na Moravskej ulici, so samostatným vchodom, záhradkou a terasou a s parkovaním pred domom. Tvorí ho: predsieň, vstupná hala, obývačka, spálňa, kuchyňa s novou kuchynskou linkou, komora a kúpeľňa s WC. Prenajíma sa kompletne zariadený novým nábytkom, vrátane elektrospotrebičov. Cena za prenájom je 780 Eur/ mesiac vrátane energií a internetu. Depozit je vo výške mesačného nájmu. Bývanie je určené pre maximálne dve dospelé osoby. V tejto lukratívnej časti - len pár minút od centra Košíc - Vám ponúkame pokojné bývanie s veľkorysou úžitkovou plochou, možnosť relaxu v záhradke a bezproblémové parkovanie. Obytná plocha: 78m² Úžitková plocha: 78m² Vlastníctvo: osobné Zariadenie: zariadený