bazár, predaj, inzercia, predám

""Nádherné luxusné topánočky Guess""

Kategória: Topánky, obuv

Predám nádherné luxusné kotníčky Guess smotanovej farby.
Sú kožené, vyzerajú úžasne a veľmi dobre sa nosia vďaka platforme, majú dobrý sklon.
Veľ. 37, sú trošku väčšie, sedia na nôžku 37,5 výška podpätku cca 10cm.
Super stav, topánočky sú originál.
Pozri si aj ostatné moje ponuky, mám krásne veci za super ceny.
""Nádherné luxusné topánočky Guess""
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj spoločenské topánočky
Ponúkam na predaj nové spoločenské topánočky v glitrovej striebornej. Topánočky sú čísla 38. Sú raz obuté a to pri skúšaní v predajni. Ak by bol o ne záujem prosím kontaktujte ma na tel.čisle . Topánočky je možné poslať dobierkou.
Guess kotnikove čižmičky, veľkosť 40
*** AKCIA *** pri kúpe jednej veci, druha tej istej kategórie za polovicu čiže pri kúpe jedných rifli(nohavíc) druhé lacnejšie za polovicu, pri kúpe jedného paru topanok, druhý lacnejší za polovicu, minimálna objednávka 8€. Predám tieto nádherné kotníkové čižmičky zn. Guess, originál kupované v Guess obchode, pôvodná cena 190,-. Obuté boli len raz cca 2hodiny. Veľkosť 40, komplet v krabici a s ochrannými návlekmi. Cena 60, platba vopred, poštovné v cene. Kontakt mailom, likvidujem satnik pozrite dalsie moje inzeraty
UNRAVEL PROJECT nádherné luxus dizajnérske tenisky PC 958 €
Unravel Project - nádherné luxusné dizajnérske tenisky PC 958,- € Nové v orig krabici. 100% ORIGINÁL ! Dokonalé luxusné dizajnérske červeno-ružové kožené tenisky značky Unravel Project. Velkosť 36, ale sedia na 37. Pôvodná cena 958,- € V akcii sú teraz za 479,- € !!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 99,99 € !!!!!
CHIARA FERRAGNI - nádherné luxusné snehule 35/37  PC 330,- €
Chiara Ferragni - nádherné luxusné snehule 35/37 Boli len 2x obuté. Super stav! PC 330, - € !!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 129,99 € !!!!!
NÁDHERNÉ A LUXUSNÉ TENISKY CONVERSE SO SWAROVSKI, PC 150 EUR
Predám tieto luxusné a nádherné tenisky značky CONVERSE so Swarovski krištáľmi vo veľkosti 39. Je to limitovaná edícia, bolo vyrobených len pár kusov. Obuté boli len párkrát, super stav, akurát troška žlté pri gume z vnútornej strany, možno sa dajú vyprať, neskúšala som. Tenisky Converse sú samé o sebe legendou, ale keď sa doplnia o ďalšiu legendu – Swarovského krištále, vznikne naozaj majstrovský kúsok s nadčasovou umeleckou hodnotou. Biela teniska s gumenou podrážkou nevyzerala nikdy luxusnejšie! Vďaka precíznemu ručnému zdobeniu krištáľmi z dielne Swarovski vzniknú zo športových topánok klenoty, ktoré sa nedajú prehliadnuť. Doplnené sú bielymi saténovými šnúrkami. Dokonalé aj ako darček pre babu s výnimočnou hodnotou a výnimočným vkusom. Tenisky sú ideálne na rôzne príležitosti a do rôznych outfitov, naozaj luxusný a nadčasový kúsok, ktorý má vysokú hodnotu aj po rokoch. CENA: 85 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
NICKELSON - nádherné luxusné tenisky PC 199, - €
Nové v originál krabici. Nádherné luxusné tenisky, kvalitnej zn. NICKELSON. Dokonale prepracované! Farba jemne zlatá. Velkosť 37 aj sedí. !!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 99,99 € !!!!!