bazár, predaj, inzercia, predám

Nadštandardný murovaný dom na pozemku 3762 m2 - Ovčiarsko

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj samostatné stojací, dvojpodlažný a murovaný 6 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Ovčiarsko, s výbornou dostupnosťou do krajského mesta Žilina, ktoré je vzdialené iba 10 km.
Dom sa nachádza v centre obce Ovčiarsko na mierne svahovitom a slnečnom pozemku o celkovej výmere 3762 m2. Dom je kompletne zrekonštruovaný, čiastočne podpivničený a hlavne bezbariérový ( čo môže slúžiť zdravotne ťažko postihnutým klientom ).
V roku 2018 bola dokončená prístavba domu, krytá terasa a posilňovňa. V zadnej časti pozemku sa nachádza majstrovská dielňa majiteľa domu.
Dispozične riešenie domu: vstupy do domu sú tri, využíva sa bezbariérový, 1.NP sa nachádza: obývacia a spoločná hala, veľká kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, kuchyňa, kúpeľňa s WC, technická miestnosť s kotlom, spálňa a hosťovská izba, drevené schodisko.
2.NP sa nachádza: tri spálne, kúpeľňa s vaňou a WC, šatník a galéria.

Dom svojou dispozíciou a vybavením môže slúžiť ako dvojgeneračný. Pri výstupe s prístavby je veľká prestrešená drevená terasa s kamennou pecou a vírivkou. Pri prístrešku sa nachádza murovaná posilňovňa.

Dom je napojený na IS : elektrina 380V, kanalizácia je riešená formou žumpy, voda obecná ( Sevak ), a kopaná studňa.

Výhody domu: dom sa nachádza v tichej časti obce s krásnymi panoramatickými výhľadmi na okolité pohoria ( Strážovské vrchy, Súľovské vrchy ale aj hrad Lietava. ), pozemok je vhodný aj na investičný zámer pre budúceho majiteľa, pozemok sa da rozparcelovať na parcely kde môžu vyrasť tri nové stavby rodinných domov, výborná dostupnosť do krajského mesta iba 10 km, kompletne zrekonštruovaný, bezbariérový môže slúžiť pre ZŤP alebo dvojgeneračný.

Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č.
Nadštandardný murovaný dom na pozemku 3762 m2 - Ovčiarsko
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA | BUNGALOV - KASKÁDY OVČIARSKO
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu rodinného domu typu bungalov v novovznikajúcom projekte Kaskády Ovčiarsko. Bungalov má podlahovú plochu 97 m2 a pozostáva z obývacej časti spojenej s kuchyňou, troch izieb, kúpeľne, samostatného WC, technickej miestnosti a šatníka. Z chodby je prístup na pochôdzne podkrovie. Z hlavnej časti domu vedie vstup na terasu o rozlohe 26 m2. Pozemok o rozlohe 545 m2 je slnečný, juhovýchodne orientovaný a ponúka krásne výhľady na okolitú prírodu. K pozemku vedie obecná cesta s novým asfaltom, avšak posledných 50 m je zatiaľ štrkových. Dom je v štádiu holodomu, z pórobetónových tvárnic Ytong, biela farba fasády, strecha z plechovej krytiny, okná plastové – trojsklo a vchodové dvere bezpečnostné hliníkové. Súčasťou holodomu je tepelné čerpadlo a regulovateľné podlahové kúrenie. Aktuálne prebiehajú práce na príjazdovej ceste a vyrovnaní pozemku, s oporným múrom. Na pozemku sa nachádza obecný vodovod a elektrická prípojka, odpad je riešený cez 12 m3 betónový septik. V prípade záujmu je možnosť dokončiť dom do štandardu podľa požiadaviek klienta. Obec Ovčiarsko sa nachádza len 10 minút od mesta Žilina s možnosťou výborného dopravného napojenia na diaľničnú sieť. Vďaka krásnej prírode v okolí, dobrej dostupnosti a širokým možnostiam aktívneho oddychu je vyhľadávanou lokalitou pre mladé rodiny, ale aj pre ľudí hľadajúcich kľudné bývanie. Pozemok: 545 m2 Dom: 97 m2 & terasa 26 m2 Cena: 220 000 EUR (holodom) Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový vysnívaný domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Dom na kľúč, pozemok kúsok od centra NR
Na predaj je stavebný pozemok 5 min. od centra Nitry s možnosťou výstavby murovaného domu na kľúč napr. domu Lukáš 5  od spoločnosti Ekonomické stavby ( samozrejme je možné vybrať aj iný dom z ich katalógu alebo taktiež vybrať si inú spoločnosť na výstavbu..). Pozemok sa nachádza v tichej lokalite v Horných Krškanoch s pekným výhľadom na Zobor a Kalváriu. K pozemku je dobrý prístup z centra mesta a taktiež ma dobré napojenie na diaľnicu R1. K pozemku vedie nová asfaltová cesta. Na pozemku sa nachádza rozvod mestskej vody. Kanalizácia, elektrická a plynová prípojka sú pred pozemkom. Pozemok je o rozlohe 4a a rozmeroch cca 15x27 metra s malou chatkou na pozemku. K pozemku sú dve prístupové cesty. V cene pozemku je aj podiel na prístupových cestách a súkromnom parkovisku. Cena je uvádza za 3izb. murovaný dom vzor Lukáš 5 na kľúč spolu s pozemkom. Dom je samozrejme možné vybrať podľa vlastných preferencií tento je uvádzaný len pre príklad. Napríklad 2izb. murovaný dom na kľuč Katka 7 vychádza spolu s pozemkom 169.000 eur. Pri serióznom jednaní pri ohliadke je možná malá dohoda na cene pozemku a tým pádom konečná cena domu na kľúč vychádza ešte menej. Spoločnosť ekonomické stavby ponúka napr. aj program „nulová hotovosť“ pri ktorom nepotrebujete žiadnu hotovosť, spoločnosť za Vás kúpi pozemok, postaví Vám dom podľa Vašich predstáv a dom budete splácať cez banku. Na pozemku sa dá podľa územného plánu stavať aj poschodový dom.
Rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte Láb okr.Malacky
3D prezentácia - DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový - Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Vložte do prehliadača VEĽKONOČNÁ AKCIA PRI REZERVÁCII ZĽAVA 5 000,-EUR Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj 3 a 4 izbové rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte v obci Láb. Príjemné bývanie v samostatne stojacich rodinných domoch a dvojdomoch. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, zdravotne stredisko, lekáreň, pošta, futbalové ihrisko, multifunkčne ihrisko, obchody, reštaurácie. Vzdialenosť od Bratislavy 25km, od Malaciek 10km Obec obklopená prírodou a jazerami, ktoré poskytujú množstvo voľnočasových aktivít. Cena nehnuteľnosti s DPH Dom 1/ Laguna 431 -, 4 izbový samostatne stojaci Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 566m2, 320 000,00 EUR Dom 2 / Laguna 431 – 4 izbový Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 573m2, 320 000,00 EUR PREDANÉ DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 380m2, 225 000,00 EUR Dom 3B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 386m2, 225 000,00 EUR Dom 4A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 314m2, 225 000,00 EUR Dom 4B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 323m2, 220 000,00 EUR Dom 5A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 313m2, 250 000,00 EUR Dom 5B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 300m2, 225 000,00 EUR Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 324m2, 250 000,00 EUR Dom 6B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 339m2, 225 000,00 EUR VONKAJŠIE TERÉNNE ÚPRAVY: - chodníky a terasa so zámkovej dlažby - plocha na parkovanie so zatrávňovacích tvárnic - oplotenie poplastovaným pletivom - oplotenie do ulice – bránička s audiovrátnikom, kovová lamelová výplň - trativody ku všetkým strešným zvodom - záhradná úprava, vrátane trávnika a výsadby zelene - k jednotlivým domom prislúchajú dve parkovacie státia Predpokladaný termín dokončenia je 10-11/2022. Vyhotovenie v štádiu holodom Odmenu RK neplatíte Viac info, dohodnutie obhliadky v realitnej kancelárii Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@
Dom na kľúč s pozemkom neďaleko centra Nitra
Ponúkam na predaj stavebný pozemok 5 min. od centra Nitry s možnosťou výstavby murovaného domu na kľúč napr. domu Katka 33 od spoločnosti Ekonomické stavby ( samozrejme je možné vybrať aj iný dom z ich katalógu alebo taktiež vybrať si inú spoločnosť na výstavbu..). Pozemok sa nachádza v tichej lokalite v Horných Krškanoch s pekným výhľadom na Zobor a Kalváriu. K pozemku je dobrý prístup z centra mesta a taktiež ma dobré napojenie na diaľnicu R1. K pozemku vedie nová asfaltová cesta. Pred pozemkom sa nachádza súkromné asfaltové parkovisko so spolupodieľom. Na pozemku sa nachádza rozvod mestskej vody, elektrická prípojka. Kanalizácia, plyn sú pred pozemkom. Pozemok je o rozlohe 320 metrov štvorcových. Na pozemku sa nachádza chatka z dvoch unimobuniek v ktorej je zavedený rozvod elektrickej energie. V cene pozemku je aj podiel na prístupových cestách a súkromnom parkovisku. Cena je uvádza za 3izb. murovaný dom vzor Katka 33 na kľúč spolu s pozemkom. Dom je samozrejme možné vybrať podľa vlastných preferencií tento je uvádzaný len pre príklad. Napríklad 2izb. murovaný dom na kľuč Katka 7 vychádza spolu s pozemkom 165.000 eur. Pri serióznom jednaní pri ohliadke je možná malá dohoda na cene pozemku a tým pádom konečná cena domu na kľúč vychádza ešte menej. Spoločnosť ekonomické stavby ponúka napr. aj program „nulová hotovosť“ pri ktorom nepotrebujete žiadnu hotovosť, spoločnosť za Vás kúpi pozemok, postaví Vám dom podľa Vašich predstáv a dom budete splácať cez banku. Na parcele sa dá podľa územného plánu stavať aj poschodový dom.RK nevolať!
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
HRAŠOVÍK 7-IZB. ROD DOM, BAZÉN, DVOJGARÁŽ, POZEMOK 750M2
VIDEOPREZENTÁCIA a komplet FOTKY na Ponúkame na predaj nadštandardný, luxusný , udržiavaný, 7 izbový rodinný dom v obci Hrašovík, vzdialený len 3 km od Košíc, s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Nadštandardný rodinný dom tvare L zaujme okrem svojej priestrannosti aj veľmi dobrou dispozíciou, veľkou úžitkovou plochou, zastrešeným bazénom upravenou záhradou, ale aj kvalitou použitých materiálov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Zastavaná plocha :232m2 Úžitková plocha domu: 390m2 Pozemok : 750 m2 Garáž : 30m2 Vlastníctvo: osobné Kolaudácia : r.2000 Stav: kompletná rekonštrukcia Energie: 200€ DISPOZÍCIA: Dom je dvojpodlažný ,má dva vchody a veľkú prechodovú dvojgaráž, cez ktorú sa dostanete do domu. Prízemie domu tvorí: vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou,1xizba(hosťovská), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, špajza, priestranná hala s kachľovou pecou z ktorej sa dostanete na zimnú terasu a do záhrady, technická miestnosť s výstupom do oddychovej časti domu, kde nájdete zastrešený bazén s filtráciou a infrasaunu. Na poschodie sa dostanete dreveným schodiskom z chodby, kde sa nachádza obytná otvorená galéria, 5x priestranná izba z toho 1 prechodová , balkón, šatník,kúpeľňa s vaňou a WC, výstup na povalu. POPIS DOMU: • Okná a vchodové dvere: plastové a drevené • Steny :sádrové omietky • Podlahy : plávajúce, keramická dlažba. • Vybavenie kúpeľní : vaňa, sprchvací kút, umývadlá so skrinkou, zrkadlá,priestor pre práčku. • Vybavenie kuchyne : kuchynská linka, indukčná varná doska, teplovzdušná elektrická rúra, chladnička s mrazničkou. • Ostatné vybavenie: drevené interiérové dvere a zárubne, vstavané skrine. • IS:plyn,elektrina,vlastná kopaná studňa, verejný vodovod, kanalizácia, optika. • Strecha : sedlová - kanadský šindel. • Kúrenie: plynové - teplovodné radiatormi, kondenzačným telesom. zimná terasa- podlahové kúrenie. v hale - kachľovou pecou. • Konštrukcia objektu: tehlová,zateplená. • Stav objektu: luxusný , nadštandardný rodinný dom bez investícii, s veľkou úžitkovou plochou 390 m2 so zastrešeným bazénom a infrasaunou poskytuje dostatočné súkromie a komfortné bývanie. ZÁHRADA: Na záhrade nájdete ovocnè stromy, altánok s grilom, pergolu s posedením, kde nájdete dostatočné miesto pre oddych a relax po práci. Prístup na pozemok je cez automatickú bránu, ktorý je vyložený zámkovou dlažbou. Parkovanie pre viac áut možné v prednej časti pozemku alebo vo veľkej garáži pre 2 autá. Dom sa predáva vrátane zariadenia a vybavenia. LOKALITA a OKOLIE: Nehnuteľnosť sa nachádza len 3 km od Košíc, s veľmi dobrou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. CENA A PLATBA • cena – 425.000,- Eur • platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotéky , s ktorou Vám veľmi radi pomôžeme.