bazár, predaj, inzercia, predám

Nágrdelník - murano glass

Kategória: Šperky

Ponúkam na predaj: náhrdelník Murano glass, dlžka 38-42cm, cena 10€; magnetické naramky, dlžka 23cm, cena spolu 5€+poštovné 4€. Pri odbere spolu, nahrdelnik a naramky, cena je 15€ s poštovným. Na dobierku neposielam. Prosim pozrite aj moje ďalšie ponuky. Ďakujem
Nágrdelník - murano glass
Podobné inzeráty
Náušnice a prívesok - značka Alan. K. Millefiori
Mám na predaj nové strieborné náušnice a prívesok originál Alan. K. Millefiori. Alan K. Murano Sklo. Cena je za náušnice a prívesok. Náušnice a prívesok - Murano sklo millefiori. Náušnice a prívesok sú strieborné. Majú aj ródiové pokovovanie, to dáva každému tomuto kusu lesklý povrch odolný voči poškriabaniu. Náušnice a prívesok sú ručne vyrobené zo sklenených tyčí Murano a každý jeden kus má na zadnej strane označenie striebra a vyrytú značku pravosti Alan K. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.Poprosím písať na e - mail. Mám na predaj aj nový náramok Alan. K. Millefiori. Je z tej istej sady ako náušnice a prívesok. Náramok je strieborný a má aj ródiové pokovovanie, to robí lesklý povrch a odolnosť voči poškriabaniu. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou pravosti. Náramok je ručne vyrobený zo sklenených tyčí Murano a má vo vnútri označenie striebra a vyrytú značku pravosti Alan K. Na náramku ako je zapínanie, tam je vyrytá značka Alan K.a označenie striebra. Náramok mám v zľave za 85 eur. Stál vyše 120 eur. Náramok je dlhý 19 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Náramok - Alan. K. Millefiori, strieborný
Mám na predaj nový náramok Alan. K. Millefiori. Alan K. Murano sklo Millefiori. Náramok je strieborný a má aj ródiové pokovovanie, to robí lesklý povrch a odolnosť voči poškriabaniu. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou pravosti. Náramok je ručne vyrobený zo sklenených tyčí Murano a má vo vnútri označenie striebra a vyrytú značku pravosti Alan K. Na náramku ako je zapínanie, tam je vyrytá značka Alan K.a označenie striebra. Náramok je v zľave. Stál vyše 120 eur. Náramok je dlhý 19 cm. Náramok - cena je 77 eur. Keby ste mali záujem mám k nemu aj nové náušnice a prívesok. Náušnice a prívesok sa predávajú len spolu. Cena je 73 eur. Náušnice a prívesok - Murano sklo millefiori. Náušnice a prívesok sú strieborné. Majú aj ródiové pokovovanie, to dáva každému tomuto kusu lesklý povrch odolný voči poškriabaniu. Náušnice a prívesok sú ručne vyrobené zo sklenených tyčí Murano a každý jeden kus má na zadnej strane označenie striebra a vyrytú značku pravosti Alan K. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.
Náramok a náušnice - Alan. K. Millefiori, striebro
Mám na predaj nové strieborné náušnice a náramok originál Alan. K. Millefiori. Alan K. Murano sklo Millefiori. Cena je za náušnice a náramok. Náušnice a náramok sú strieborné. Majú aj ródiové pokovovanie, to dáva každému tomuto kusu lesklý povrch odolný voči poškriabaniu. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou pravosti. Náušnice a náramok sú ručne vyrobené zo sklenených tyčí Murano a každý jeden kus má vo vnútri označenie striebra a vyrytú značku pravosti Alan K. Na náramku ako je zapínanie, tam je vyrytá značka a označenie striebra. Šperky sú v zľave. Len náramok stál vyše 130 eur. Náramok je dlhý 17,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.
Náušnice kvety, strieborné - značka Alan. K. Millefiori
Mám na predaj nové strieborné náušnice značka Alan. K. Millefiori. Alan K. Murano Sklo. Náušnice sú strieborné a majú aj ródiové pokovovanie, to dáva každému tomuto kusu lesklý povrch odolný voči poškriabaniu. Veľkosť - priemer plochy kvetov 2 cm. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou pravosti. Náušnice sú ručne vyrobené zo sklenených tyčí Murano a majú z boku z dola vyrytú značku pravosti Alan K. Kto pozná Alan K. Millefiori šperky vie ,že sú nielen kvalitné, ale aj dosť drahé. Náušnice sú v zľave. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený. Poprosím písať na e - mail.
červená murano korálka/charm značky Tedora
Predám krásnu novú, nenosenú murano korálku na náramok značky Tedora. Zmestí sa aj na pandora náramok. Cena 20 € za kus vrátane pošty. NIE je to oficiálna korálka na pandoru.Kupovaná v Taliansku. Prosím kontaktovať na bazarobleceniez@, číslo je vymyslené. Možný aj osobný odber v Bratislave
set z muranskeho skla
set nahrdelnik murano glass s nausnicami Cena spolu 20e (plus posta) dobierka nie