bazár, predaj, inzercia, predám

Nagy revai lexikon

Kategória: Ostatné

Lexikon z 1914
Nagy revai lexikon
Podobné inzeráty
Lexikon von Ungarn r.v. 1786
Ján Matej Korabinský „Geograficko-historický a tovarový lexikón Uhorska“ je s vedeckou presnosťou a objektivitou poskytuje informácie tiež o jednotlivých dedinách severovýchodného Slovenska. Nie sú však pokryté všetky dediny v lexikóne, najmä na Zemplíne. Lexikon von Ungarn) napísaný v nemčine. Bol publikovaný v roku 1786. Ide o ekonomicko-geografické dielo s rozsahom 858 strán. Poskytuje stručnú charakteristiku Uhorska a podrobný popis jeho topografie. Obsahuje demografické, náboženské a etnické údaje a tiež popisuje ekonomické okolnosti. Obsahuje tiež register nemeckých názvov miest, register slovenských, chorvátskych a rumunských názvov miest a lokalít a jednu mapu v prílohe, ktorá bola v tom čase pravdepodobne najlepšou všeobecnou mapou Uhorska. LEN OSOBNÝ ODBER!
Kniha Lexikon zakázanej archeológie
Predám knihu Lexikon zakázanej archeológie. Cena 5€ + dobierka
Lexikon spolocneskeho spravania
Lexikon spolocenskeho spravania a k tomu kniha vtipov Modry krokodil zdarma. Osobny odber BA Dlhe Diely alebo postou (+ postovne).
Lexikon slovenských dejín
Predám knížku s národnou tematikou: Lexikon slovenských dejín 2€ (mäkká väzba). Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Kniha Baby lexikon
Nezna naruc rodicu - predane Rozvijej se detatko - predane Baby lexikon - 4€
Predám knihu Friedman Beduerftig Taschen Lexikon Deutschland
Predám knihu Friedman Beduerftig Taschen Lexikon Deutschland nach 1945. 464 strán. Piper Muenchen Zuerich, 1998. Len osobný odber v Bratislave. Cena 29,-E