bazár, predaj, inzercia, predám

Nakup Cryptomien

Kategória: Ostatné

Chces si kupit cryptomenu BTC, BNB alebo ETH a dalsie cryptomeny? Chces zainvestovat a mat passivny prijem. Chces si kupit aj za min sumu 10, 20, 50 - 100 EUR

Viem poradit pri kupe/vybere kryptomeny
Poradenstva vramci cryptomeny ako si davat pozor pri kupovani spravnych kryptomien.
Nakup Cryptomien
Podobné inzeráty
Lexan , Polykarbonát, prestrešenie, prekrytie, zimná záhrada
Ponúkam na predaj: plný Polykarbonát (vyzerá ako sklo, je nerozbitný, obojstranne chránený proti UV žiareniu) a dutinkový Polykarbonát vhodný na zimné záhrady, pergoly, prestrešenia terás, uzatvorenie stavebných otvorov, materiál ktorý má perfektné tepelno izolačné vlastnosti. Kontaktujte nás pre viac informácií. Plný Polykarbonát 2UV v štandardnom rozmere 2050mm x 3050mm Hrúbky 2mm až 15mm - farebné vyhotovenia transparent (číry), bronz (hnedý), opál (biely), antracit (sivý) Ceny plného Polykarbonátu v neštandardnom rozmere: Šírka 2,1m x dĺžka 4m, 5m, 6m, 7m Plný PC 4mm číry 48,79 Eur/m2 Plný PC 4mm bronz 51,23 Eur/m2 Plný PC 6mm číry 73,18 Eur/m2 Plný PC 6mm bronz 76,84 Eur/m2 Plný PC 6mm opál 80,50 Eur/m2 Plný Polykarbonát hrúbka 4mm - rozostup krokiev, jäklov max 500mm osovo Plný Polykarbonát hrúbka 6mm - rozostup krokiev, jäklov max 680mm osovo 1.hrúbka 16mm farebné vyhotovenie (transparent, číra) Cena 26,43 Eur/m2 2. hrúbka 16mm Farebné vyhotovenie opál(mliečny) Cena....27,75 Eur/m2 3. hrúbka 16mm Farebné vyhotovenie Bronz (hnedý) Cena..... 27,75 Eur/m2 4. hrúbka 16mm opál (biely) antireflexný (neprepúšta teplo), Cena..... 29,07 Eur/m2 Dutinový Polykarbonát hrúbka 16mm - rozostup krokiev max. 1050mm Štandardné rozmery tabúľ: Šírka 2100mm x D 7000mm = 14,7m2 Šírka 2100mm x D 6000mm = 12,6m2 Šírka 2100mm x D 4000mm = 8,4m2 Šírka 2100mm x D 3000mm = 6,3m2 Širka 2100mm x D 2000mm = 4,2m2 Ponúkame kompletné príslušenstvo na montáž a ukončenie Polykarbonátov (skr.PC) - prítlačné lišty s tesnením - ukončovacie Al a PC profily - spájacie Al a PC H profily - samolepiace tesnenia pod PC - skrutky, podložky, pásky, tmely na PC, krytky na skrutky a lišty Doprava po Slovensku Nákup do 500,- Eur .... 30,- Eur Nákup do 1000,- Eur .... 15,- Eur Nákup nad 1000,- Eur ... zdarma Fotografie realizácií prekrytia rôznych konštrukcií s príslušenstvom na ukončenie a montáž v hnedom eloxe, prírodnom hliníku, v striebornom eloxe a sivom - antracitovom vyhotovení - správne kotvenie pomocou prítlačný líšt s tesnením (PC nevydáva neželané zvuky) - náhradné (lacnejšie riešenie skrutky s podložkami EPDM) -tabule sú nové bez poškodenia -vynikajúce tepelno - izolačné vlastnosti na úrovni plastových okien s 2 sklom -pevnostne na vysokej úrovni , netreba hustú konštrukciu ( krokvy, jäkle každých 90cm až 105cm Sme firma ktorá sa zaoberá predajom plných Polykarbonátov, dutinových Polykarbonátov a plexiskla rôznych hrúbok a farebných vyhotovení, zasklievacím posuvným rámovým systémom od roku 2009. Poskytujeme, úpravu materiálu na mieru, dopravu materiálu po CELOM Slovensku, vozidlom určeným výhradne na prepravu Polykarbonátu.
darčeková karta H&M 50€
darčeková karta v hodnote 50 eur. pre nákup v kamenných obchodoch ako aj cez eshop pre online nákup Vám stačí zadať len číslo a pin karty, nemusíte ju fyzicky vlastniť. kontakt možný emailom
Vozík na nákup
Predám vozík na nákup, kupovaný v IKEA, skoro nepoužívaný. Osobný odber v BA.
Predám Revolver Flobert ZORAKI
Flobertka Zoraki Streamer,3 palcový, čierny, kaliber 6 mm + čistiaca sada + púzdro Dasta a flobertkové náboje 6 mm , 100 ks / 1 krab / Podľa platnej legislatívy sa jedná o zbraň kategórie D, ktorú možno zakúpiť aj bez zbrojného preukazu. Zbraň podlieha evidenčnej povinnost a pre osoby staršie ako 18 rokov bez zbrojného preukazuje je nutné mať povolenie na nákup. Predám len osobe so ZP alebo starším ako 18 rokov s povolením na nákup. Prepis osobne na OR PZ Dolný Kubín.
Billa nálepky-WENGER-batožina
Predám nálepky billa, na nákup batožiny švajčiarskej značky Wenger so zľavou. Zatiaľ mám komplet 20ks nálepiek na nákup dvoch ľubovolného kusov kufrov, vakov, alebo ľadviniek. Priebežne stále dopĺňam. Podrobnosti na foto. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber.Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
LUKRATÍVNA INVESTIČNÁ PONUKA na predaj v meste SEREĎ
Realitná spoločnosť NOVÝ DOMOV s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj : AREÁL, ktorý budúcemu investorovi poskytne optimálne možnosti rozvoja v priemyselnej oblasti, zároveň aj ďalšie možnosti investičných aktivít. Areál je oplotený s výbornou dostupnosťou. LOKALITA : SEREĎ, priemyselný park - časť Nový Majer V okolí sa nachádza široké spektrum priemyselných odvetví potravinárskeho, automobilového, stavebného priemyslu, logistické centrá - AMAZON, LIDL Sereď, FM Slovenská s.r.o., Brantner Transports Slovakia s.r.o. V meste Sereď sa v priemyselnej časti chystá výstavba nového logistického centra, tentoraz pre jednu z najväčších automobiliek zameraných na výrobu elektromobilov. Plánovaná výstavba má byť zahájená v roku 2025 Spoločnosť, ktorá bude prevádzkovať logistické centrum, má v pláne investovať do mesta Sereď a jeho okolia a pomôcť mu tak rozvíjať sa. PRIBUDNÚ nové pracovné miesta, moderné technológie a nový spôsob dopravy po meste (v rámci propagácie automobilky v meste by v budúcnosti mala premávať kyvadlová doprava, ktorá bude zadarmo pre miestnych obyvateľov. Táto doprava by mala robiť reklamu pre značku a priblížiť obyvateľom technológiu vozidiel na elektrický pohon. Na nákup elektromobilov sa bude výlučne pre Seredčanov vzťahovať až 40% zľava) – to všetko sú dôvody, prečo je tento areál vhodnou investíciou pre budúceho majiteľa. Mesto Sereď má veľmi dobre rozvinutý dopravný systém na diaľnicu D1 (Bratislava - Trnava - Žilina), rýchlostnú komunikáciu R1 (Nitra - Trnava), železničný dopravný systém, medzinárodné letiská v Bratislave, Piešťanoch, Brne a vo Viedni, letisko Schwechat prístupné do 60 minút, lodnú dopravu (prístav Bratislava) - fungujúca trhová ekonomika, kvalifikovaná a dostupná pracovná sila. VYUŽITIE : výrobné, skladové priestory, opravárenský objekt, iný prevádzkový objekt. Areál ponúka priestranné rozmery o celkovej veľkosti 3179 m2 a je kompletne oplotený. Hlavná budova stojí na rovinatom pozemku - zastavaná plocha a nádvorie s výmerou 697 m2 (administratíva, 2 služobné byty, sklad + dielne a garáže) - priestor vhodný aj na parkovanie pre kamióny Vstup do areálu z obecnej komunikácie je zabezpečený prístupovou cestou cez bránu na elektrické diaľkové ovládanie. K dispozícií inžinierske siete : elektrina, studňa, objekt je napojený na žumpu, mestská voda v dosahu cca 100 m CENA : na vyžiadanie na tel. čísle 0949 83 68 83 ​ Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti.