bazár, predaj, inzercia, predám

Namornicka ciapka

Kategória: Zberateľstvo

Predam ciapku Nemeckeho vojenskeho namornictva Bundesmarine, vel. 59, r.v 1992.
Namornicka ciapka
Podobné inzeráty
Námornícke brigadirky armady ZSSR.
Ponúkam na predaj originál námornícke brigadirky armady ZSSR: 1) námornícka dôstojnícka slávnostná brigadirka armady ZSSR, veľkosť 58, nenosená, nova, šitá na objednávku, cena 45 eur. 2) námornícka dôstojnícka brigadirka armady ZSSR, veľkosť 58, nosená, šitá na objednávku, cena 40 eur. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . Pozrite ostatné moje inz.
Nemecká čiapka M43
Dobrý deň, ponúkam na predaj nemeckú poľnú čiapku od známeho výrobcu EREL. Ide o originál novovyrobený firmou EREL, ktorá v súčasnosti znova obnovila výrobu. Čiapka je nová nikdy nebola použitá, viď foto. K cene je potrebné pripočítať aj poštu, prípadne preferujem aj osobný odber. Prosím kontaktovať emailom. Telefonicky najlepšie až po 18:00. Ak by som nebol dostupný telefonicky tak radšej píšte. Platba vopred na účet, alebo pri osobnom prevzatí. Platbu nevraciam späť, nakoľko každý si je vedomý toho čo chce. Tovar posielam do dvoch týždňov od pripísania platby na môj účet, vzhľadom na pracovnú vyťaženosť.
Poziarnicka ciapka
Originalna povodna kvalitna hasicska ciapka, konopna, ako nova
KEPI - Poddôstojnícka čiapka Cudzineckej Légie
KEPI - Poddôstojnícka čiapka Cudzineckej Légie pre hodnosti seržant, seržant-šef
Kozácka čiapka "kubaňka" ww2
Predám kozácku papachu pre kubáňske kozácke vojsko z druhej svetovej vojny. REPLIKA. Na kvh akcie. Velkosť 59-60, no má sťahovaciu šnúrku a dá sa v pohode upraviť na menšiu velkosť, približne až do 55-56. Cena 40e.
Policajná čiapka Nemecko
Predám čiapku nemeckej polície. Velkosť 59. Ako nová, v peknom stave, viď foto. Cena 25e.