bazár, predaj, inzercia, predám

Napajacka a Krmitko 6L a 6kg pre hydinu

Kategória: Chovateľské potreby

Ponúkam na predaj set:
Napájačka 6L + krmitko 6kg.
Kvalitný a odolný materál, ktorý sa ľahko čistí.
Vhodné pre hydinu, holuby, kurčatá, morky, kačky, ...

Cena - 17,00€


Posielame aj na dobierku.
Napajacka a Krmitko 6L a 6kg pre hydinu
Podobné inzeráty
Krmítko pre sliepky - aj nerezové
Predám obojstranné našľapávacie krmítko vyrobené z pozinkovaného plechu s modrým ochranným nástrekom hrúbky 0,8 mm. Princíp krmítka spočíva v tom,že krmivo prepadáva zo zásobníka do spodného kŕmiacieho priestoru,ktorý je dostatočne hlboký na to,aby sliepkam zabraňoval vyhadzovanie krmiva zobákom mimo priestoru krmítka. Aj tým sa výrazne zvyšuje úspora krmiva a celková efektivita. Rozmery: 40x50 cm. Cena: 55 € K dispozícii je aj krmítko rovnakej konštrukcie vyrobené z nerezového plechu hrúbky 0,8 mm. Skrutky a matice sú tiež nerezové. Cena: 80 € Násypka (zásobník) je na 12 kg krmiva (zrno, granule, zmeska, šrot...). Váha krmítka je 5,5 kg. Krmítko zabráni prístupu vtákov a hlodavcov ku krmivu, čím sa dá ušetriť až 50 % krmiva! Takže investícia do krmítka sa vám rýchlo vráti. V prípade záujmu môžem poslať na dobierku bezpečne zabalené. Balné si neúčtujeme ! Poštovné-krmítko zabalené v hrubej kartónovej krabici- 6.90 €. Kontakt:
Napajacka nipel
Cena 0.80€. Pri odbere nad 20 ks cena za jeden kus 0.70€. Napájačka pre rôzne druhy hydiny, sliepky, kacice, husy atd. Jeden nipel staci na 5 ks hydiny. Montáž na flašu, bandasku, vedro. Voda je stale cista a nezavadna. Napajačka je nerezová. Doprava kurierom 6€. Na SMS neodpovedam. Volajte alebo ma kontaktujte mailom.
Predám automatické kŕmitko pre ošípané
Predám dve nepoužívané automatické kŕmitka pre ošípané. Kapacita 55l. Súčasťou kŕmitka je aj napájačka na vodu, ktorá slúži na zvlhčovanie kŕmiva. Pri rýchlom jednaní cena dohodou. Uvedená cena je za jedno kŕmitko.
Napajacka niple pre hydinu, sliepky, kury,  brjlere, husi
Predam do napajacky niple na vyskladanie si niplova napajacka pre sliepky, kury, brojlere, nosnice, husi, kacky, husokacky, bazanty .... Naskrutkuju sa na plastove vedro, rurku. Cena : 1 €/kus + 5 € postovne na dobierku. Kontaktujte ma iba telefonicky : O9O3*1O*45*O2 Video s navodm
Našlapne krmitko pre sliepky 15kg
Ponúkam na predaj automatické nášlapné krmítko. Na vrchnej časti zásobníka je kryt kde sa dopĺňa krmivo. Výhodou tohto krmitka je že zabraňuje znehodnocovaniu krmiva hlodavcami (potkany, myši) a nekŕmia sa vám na krmive vtáci (vrabci). Pri prvom použití treba nášlapný mechanizmu nechať pootvorený, aby sa sliepky naučili s krmitka žrať. Stačí na nášlapku položiť záťaž, aby bola pootvorená. Po troch dňoch môžete krmitko zatvoriť a sliepky si krmivo nájdu samé. Rozmer krmitka šírka 35cm. hĺbka 45cm.bez nášlapky, výška 40cm.Do krmitka sa zmestí cca 15kg.krmiva.Možnosť poslať kurierom po celej SR.
Valov, krmitko
Rôzne ceny podľa toho,o ktorý typ máte záujem. Predám rôzne druhy... valovy, krmitka, ... Pre viac info ma neváhajte kontaktovať. Valov dĺžka 80*... cena 55€ Krmitko pre hydinu 27€ Malý valov dĺžka 50cm cena 35€.