bazár, predaj, inzercia, predám

Napajacka pre hydinu

Kategória: Ostatné hospodárske

5ks napajacka pre hydinu nové cena komplet 10€
Napajacka pre hydinu
Podobné inzeráty
Predam dvojmesacnych emu hnedy
Predam dvoch emu hnedych Karola a Kleina narodenych 14.5. a 19.5. Vyliahli sme ich v liahni, odchovali sme ich ako domacich milacikov na kvalitnej strave+vitaminoch na dobry rast kosti.Zvyknuti na ludi, psov, macky, hydinu a pod. Nauceni na privolanie piskanim. Moznost vidiet rodicov.
Elektrický ohradník sieťový Compact Power N 700 3ks
Zdroj energie pre elektrický ohradník, napájaný zo siete 230V, optická kontrola funkcie. Vhodný pre ohradenie priestorov pre kone kravy alebo psy atď. Môžete ho použiť aj ako zdroj impulzov pre elektrické ohradenie pre psov. Malá kompaktná konštrukcia ohradníka umožňuje jednoduchú montáž. Kontrolka na prednej strane ohradníka signalizuje prevádzku elektrického ohradníka.
Termostat s možnosťou časovania W88
Termostat s časovačom Napájanie: 230V AC Nastaviteľná teplota: -19 ° C ~ 99 ° C Nameraná teplota: -55 ° C ~ 125 ° C Presnosť merania teploty: ± 0.3 ° C Teplotný snímač: odporové NTC, 10k, 0.5%, B3950 Kontakt relé: AC 230V 10A Farba zobrazovača: červená (aktuálna teplota) / zelená (START / STOP teplota) Výška číslic: 9.2mm Rozmery dosky: 75 x 55 x 30mm Rozmery montážneho otvoru: 88 mm Pracovná teplota: -25 ° C ~ 55 ° C Pracovná vlhkosť: 20% ~ 85%, nekondenzujúca Váha: 20g Príslušenstvo: vodeodolný senzor NTC, 90cm, Jednoduchý termostat kombinovaný s časovačom umožňuje regulovať teplotu v rozmedzí -19 ° C ~ + 99 ° C alebo časovo spínať relé pomocou niekoľkých funkcií v rozsahu 1 minúty až 100 hodín. Termostat má tri LED displeja pre rýchly prehľad nastavení. Prostredná displej zobrazuje aktuálnu teplotu, ľavý teplotu pre zapnutie a pravý pre vypnutie výstupného relé. Všetky nastavenia sa vykonáva ľahko pomocou piatich tlačidiel. Termostat možno rýchlo inštalovať. Vodeodoľné odporové čidlo je implementované do nerezového puzdra a pripojiteľné cez konektor. Stav relé je signalizovaný opticky pomocou zelenej a červenej LED. Napája sa jednosmerným napätím 12V. Ovládacie prvky: START tlačidlo, umožňuje nastavenie teploty pre zopnutie relé, krok po 1 ° C, plus / mínus STOP tlačidlo, nastavenie teploty pre vypnutie relé, krok po 1 ° C, plus / mínus SET tlačidlo, prepínanie medzi funkciou termostatu a časovača Zobrazovacie prvky: Ľavý displej - teplota START pri ktorej dôjde k zapnutiu relé. Pri časovom spínači zobrazuje hodiny. Pravý displej - teplota STOP pri ktorej dôjde k vypnutiu relé. Pri časovom spínači zobrazuje minúty. Prostredná displej - aktuálna teplota. Zelená LED - relé vypnuté Červená LED - relé zopnuté Návod nastavenia: Dlhým stlačením (3s) tlačidla SET sa termostat vypne, opätovným stlačením sa zapína. Nastavenie teploty START / STOP Ak chceme regulovať napríklad teplotu v skleníku, tak aby bola udržiavaná v rozmedzí 35 ° C až 40 ° C, nastavte pomocou tlačidla ŠTART na hodnotu 35 a tlačidla STOP na hodnotu 40. Po prekročení teploty 40 ° C dôjde k vypnutiu relé spínajúci vyhrievajúce teleso . Po ochladení na teplotu 35 ° C dôjde k opätovnému zopnutiu. Časový spínač umožňuje zopnúť relé na dobu nastavenú na displeji, teplota nemá na činnosť vplyv. Spínač má tri režimy, prepínajúci sa krátkym stlačením tlačidla SET. Čas zostávajúci do zmeny stavu relé je zobrazovaný na displeji. F-1 cyklické zapínanie relé podľa nastavenia času START (0 ~ 99min.) A STOP (0 ~ 99min.). F-2 spínač bude vypnutý po dobu nastavenú na displeji (0 ~ 99h a 99 minút). Ľavá časť zobrazuje hodiny, pravá minúty. F-3 spínač bude zopnutý za dobu nastavenú na displeji. (0 ~ 99h a 99 minút). Ľavá časť zobrazuje hodiny, pravá minúty. Uložené parametre sú uchované aj po vypnutí napájania!
Hnojné dážďovky
Ponúkám hnojné dážďovky. Používajte ich na zakladanie domácich vermikompostérov a tiež väčších vonkajších kompostérov, napr. na trávu a lístie. Ďalšie využitie je rybolov, som schopný nazbierať vám viac dážďoviek a menej kompostu. Tiež ako potrava pre ryby, axolotly alebo iné domáce zvieratá. Pozrite si zľavnené ponuky na konci textu. -> Násada obsahuje rozkladaný kompost s dážďovkami, tiež ďalšie rozkladače, ako sú chvostoskoci, ktorí pomáhajú dážďovkám rozkladať bioodpad. Zásobník obsahuje všetky štádiá dážďoviek od kokónov až po dospelé jedince. -> Pri vermikompostovaní dážďovky a rozkladači rozkladajú biologický odpad, ako sú kuchynské zvyšky, šupky, zvyšky zeleniny, tráva, lístie, hnoj a tiež živočíšny odpad. (Dážďovky z mojej záhrady sú kŕmené len organickými produktmi, väčšinou konským hnojom.) Pri tomto rozklade a spracovaní vzniká čierna zemina nazývaná vermikompost, ktorá je ideálna ako pevné hnojivo do záhrady, produkujú tiež dážďovkový čaj, ktorý slúži ako tekuté hnojivo pre korene rastlín. Klasický domáci kompostér s približne 400 - 500 dážďovkami dokáže spracovať približne 150 - 250 g biologického odpadu za deň. -> Hnojné dážďovky sa od kalifornských dážďoviek odlišujú väčšou pohyblivosťou a väčšou odolnosťou voči mrazu. Mám odskúšané, že hnojné dážďovky sú vhodnejšie na lov rýb, dokážu sa dlhšie pohybovať vo vode a sú pre ryby aromatickejšie. Vizuálne sa takmer nelíšia, ale spoľahlivo ich rozoznáte podľa toho, že hnojné majú žltú telesnú tekutinu. -> Informácie týkajúce sa vermikompostovania, vermikompostu, čaju z dážďoviek a ich požitia, ako aj čohokoľvek iného, vám rád poskytnem. Tel: e-mail: vovosedlak@ -> 1 násada stojí 8 eur. Obsahuje cca 250 dážďoviek, prípadne môžem vybrať viac kusov po dohode, spolu s kompostom 2-3 litre. Zasielam zásilkovnou (Packeta) alebo PPL. Možný je aj osobný odber v Olomouci. Pri preprave sa nemusíte obávať úhynu dážďoviek, krabica je dostatočne priestranná a je priedušná. Krabica je navyše tmavá a dobre udržiava chlad, čo je pre prežitie dážďoviek rozhodujúce. !VÝHODNÁ PONUKA! -> 2+1 zadarmo (16 eur) -> Pri kúpe 5 násad cena (25 eur) -> Pri kúpe 1 veľkej násady (cca 18-20 litrov) je cena 33 eur (vhodné na založenie veľkých kompostérov alebo veľkých záhradných kompostérov) -> Ak ponúknete vlastné množstvo, môžeme sa dohodnúť na cene
Kalifornské dážďovky
Ponúkam kalifornské dážďovky. Používajú sa na zakladanie domácich vermikompostérov a tiež väčších vonkajších kompostérov, napr. na trávu a lístie. Ďalšie použitie je rybolov, som schopný vybrať pre vás viac dážďoviek a menej kompostu. Tiež ako potrava pre ryby, axolotly alebo iné domáce zvieratá. Pozrite si zľavnené ponuky na konci textu. -> Násada obsahuje kompost s dážďovkami, tiež ďalšie rozkladače, napríklad chvostoskoky, ktoré pomáhajú dážďovkám rozkladať bioodpad. Násada obsahuje všetky štádiá dážďoviek od kokónov až po dospelé jedince. -> Pri vermikompostovaní dážďovky a rozkladači rozkladajú biologický odpad, ako sú kuchynské zvyšky, šupky, zvyšky zeleniny, tráva, lístie, hnoj a tiež živočíšny odpad. (Dážďovky z mojej záhrady sú kŕmené len organickými produktmi, väčšinou konským hnojom.) Pri tomto rozklade a spracovaní vzniká čierna zemina nazývaná vermikompost, ktorá je ideálna ako pevné hnojivo do záhrady, produkujú tiež dážďovkový čaj, ktorý slúži ako tekuté hnojivo pre korene rastlín. Klasický domáci kompostér s približne 400 - 500 dážďovkami dokáže spracovať približne 150 - 250 g biologického odpadu za deň. -> Informácie týkajúce sa vermikompostovania, vermikompostu, žížalieho čaju a ich požitia, ako aj čohokoľvek iného, vám rád poskytnem. Tel: e-mail: vovosedlak@ -> 1 násada stojí 8 eur. Obsahuje cca 250 dážďoviek, prípadne môžem vybrať viac kusov po dohode, spolu s kompostom 2-3 litre. Zasielam zásilkovnou (Packeta) alebo PPL. Možný je aj osobný odber v Olomouci. Pri preprave sa nemusíte obávať úhynu dážďoviek, krabica je dostatočne priestranná a je priedušná. Krabica je navyše tmavá a dobre udržiava chlad, čo je pre prežitie dážďoviek rozhodujúce. !VÝHODNÁ PONUKA! -> 2+1 zadarmo (16 eur) -> Pri kúpe 5 násad cena (25 eur) -> Pri kúpe 1 veľkej násady (cca 18-20 litrov) je cena 33 eur (vhodné na založenie veľkých kompostérov alebo veľkých záhradných kompostérov) -> Ak ponúknete vlastné množstvo, môžeme sa dohodnúť na cene
Klietka pre škrečka alebo zajaca
Predávam klietku pre morča alebo zajaca plus misku pre jedlo plus fľašku. Kto ma záujem tak volajte