bazár, predaj, inzercia, predám

Napajacka pre prasa

Kategória: Chovateľské potreby

Predám napájačky pre prasatá

Cena je uvedená za kus 4.5€

Závit 1/2


Je možné poslať aj na dobierku

Napajacka pre prasa
Podobné inzeráty
Napajacka nipel
Cena 0.80€. Pri odbere nad 20 ks cena za jeden kus 0.70€. Napájačka pre rôzne druhy hydiny, sliepky, kacice, husy atd. Jeden nipel staci na 5 ks hydiny. Montáž na flašu, bandasku, vedro. Voda je stale cista a nezavadna. Napajačka je nerezová. Doprava kurierom 6€. Na SMS neodpovedam. Volajte alebo ma kontaktujte mailom.
Predám klietku pre morča + senník +napájačka grátis
Predám klietku používanú 2 mesiace ,je ako nová ,plus napájačka a senník grátis. V prípade záujmu viem poslať ešte fotky ako je fotená bez morčaťa . Táto klietka je uzavretá ,čiže je vhodná pre tých ,ktorí nemajú radi vyletovanie hoblín,sena,bobkov ...z klietky , a hlavne pre alergikov . Táto klietka je veľmi ťažko zohnateľná ,kedže ju veľa obchodov už nemá na sklade . Pôvodná cena 70 eur . Viem sa dohodnúť na novej cene. Dôvod predaja je darovanie morčaťa z dôvodu nového bývania ,kde nemôžem mať zviera .
Napajacka a Krmitko 6L a 6kg pre hydinu
Ponúkam na predaj set: Napájačka 6L + krmitko 6kg. Kvalitný a odolný materál, ktorý sa ľahko čistí. Vhodné pre hydinu, holuby, kurčatá, morky, kačky, ... Cena - 17,00€ Posielame aj na dobierku.
Napajacka niple, niplova pre zajace a kraliky.
Predam, niple na vyskladanie centralnej napajacky pre kraliky, zajace potkany, skrecky. Vhodne do zajacinec, klietka, koterec Napajacka sa sklada z nipel + T rozdvojka na hadicku + pruzinka na zavesenie. Cena : 1,3 € za kus + 5 € postovne na dobierku. Iba mi telefonujte na : O 9 O 3 1 O 4 5 O 2 (mozte kazdy den aj sviatky) Posielam iba postu. Na emaily nereagujem. Video napajacky :
napájačka pre dobytok, kone
Predám napajacku. vhodná pre kravy, býkov, dobytok, kone... napajacka 25€ flasa na mlieko 7€ vedro na mlieko 13€ skrabadlo 6€ vedro plastové 6€ Poslem aj postou
Niple, do napajacka pre zajace kraliky.
Predam nipliky na vyskladanie si centralnej napajacky pre kraliky, zajace, potkany, skrecky. Vhodne do zajacinec, klietka, koterec Napajacka sa sklada z nipel + T rozdvojka na hadicku + pruzinka na zavesenie. Cena 1,3 € za kus + 5 € postovne dobierka Kontaktujte ma iba telefonicky : O9O3_1O_45_O2 (mozte volat aj vo sviatky) Posielam iba postou. Na emaily nereagujem.