bazár, predaj, inzercia, predám

Náplne do osviežovača vzduchu, 6 kusov

Kategória: Ostatné

- 6 kusov nových, jeden otvorený uz som použil
- AIR WICK Freshmatic rôzne vône
- samotný osviežovač raz ide, raz nie - dávam ako bonus

- cena je fixná, nevyjednávam
- platí do vymazania
- posielam na dobierku cez Packetu, alebo osobne
- kontakt cez sms alebo email
Náplne do osviežovača vzduchu, 6 kusov
Podobné inzeráty
Obálky.
Ponúkam na predaj obálky, ako je vidieť na priložených obrázkoch s nasledovným popisom jednotlivých položiek, ich počtom kusov a predajnou cenou a formátom papiera, ktorý sa dá do obálky vložiť. Vzhľadom na kapacitné možnosti inzercie – maximálny počet obrázkov 20 kusov a taktiež obmedzený textový limit ďalšie doplnenie môžem poslať na Vašu e-mailovú adresu alebo navštívte stránku: inzerát číslo 37163742. - Obrázok č.1 – 13 kusov, formát A6 bielej farby predĺžený DL pre 2x prehnutý list formátu A4, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 13 kusov za 0,15 €, - Obrázok č.2 – 34 kusov, formát A6 bielej farby predĺžený DL s okienkom pre 2x prehnutý list formátu A4, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 34 kusov za 0,45 €, - Obrázok č.3 – 5 kusov, formát A6 bielej farby predĺžený DL s okienkom a označením ako je vidieť na obrázku pre 2x prehnutý list formátu A4, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 5 kusov za 0,05 €, - Obrázok č.4 – 50 kusov, formát A6 bielej farby predĺžený DL s označením ako je vidieť na obrázku aj pre nalepenie známky pre 2x prehnutý list formátu A4, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 50 kusov za 0,60 €, - Obrázok č.5 – 39 kusov, formát A6 zelenej farby, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 39 kusov za 0,50 €, - Obrázok č.6 – 161 kusov, formát A6 bielej farby s označením ako je vidieť na obrázku, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 161 kusov za 2,30 €, - Obrázok č.7 – 104 kusov, formát A6 bielej farby s klasickým trojuholníkovým uzatváracím vekom, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 104 kusov za 1,50 €, - Obrázok č.8 – 148 kusov, formát A6 bielej farby, predajná cena = 0,015 € / 1 kus, všetkých 148 kusov za 2,10 €, - Obrázok č.9 – 106 kusov, formát A6 bielej farby, predajná cena = 0,03 € / 1 kus, všetkých 106 kusov za 3,00 €, - Obrázok č.10 – 75 kusov, formát A5 bledo-hnedej farby s klasickým trojuholníkovým uzatváracím vekom, predajná cena = 0,04 € / 1 kus, všetkých 75 kusov za 2,50 €, - Obrázok č.11 – 42 kusov, formát A5 bielej farby, predajná cena = 0,04 € / 1 kus, všetkých 42 kusov za 1,50 €, - Obrázok č.12 – 49 kusov, .......... V prípade kúpy všetkých balení podľa obrázkov číslo 1 až 28 je celková už zvýhodnená cena pri kúpe celého balenia podľa jednotlivých obrázkov zo sumy 177,75 € je potom upravená na celkom výhodnú cenu iba za 125,00 €. Inak platia hore uvedené ceny pri jednotlivých baleniach kompletných alebo vybraného počtu kusov. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za vybrané obálky + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €. Hlavne pri dobierke si pozrite aj iné podobné moje inzeráty vzhľadom na cenu za poštovné. Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem
Reer čistič vzduchu v miestnosti Pureair-nový
Predám nový nepoužívaný čistič vzduchu od značky Reer. Hodnota výrobku je 72,-€. Dôvod predaja - dostali sme ho ako darček a mame už doma iný čistič vzduchu. Popis: Čistič vzduchu spoľahlivo odstraňuje škodlivé znečisťujúce látky, ako je jemný prach, VOC, toluén, benzén Čistič vzduchu spoľahlivo odstraňuje alergény, ako je. napr. prach, peľ, pleseň Čistič vzduchu eliminuje vírusy a baktérie Bezúdržbový, neobsahuje žiaden filter HEPA Pre zdravu vnútornú klímu - odstraňuje znečistenie ovzdušia Náš vzduch obsahuje alergény, baktérie, vírusy a ďalšie častice. Pohybujú sa spolu s inými znečisťujúcimi látkami, ako sú častice prachu a peľu. Preto je nutné vyčistiť vdychovaný vzduch a zbaviť sa týchto znečisťujúcich látok. Priestorový čistič vzduchu PureAir nasáva kontaminovaný vzduch do puzdra. Vo vnútornej komore čističky vzduchu sú baktérie zo vzduchu usmrcované a dezinfikované pomocou UV-C svetla. Následne sa znečisťujúce látky a pachy vo fotokatalyzátor rozkladajú pomocou aktívneho kyslíka a neutralizujú ionizáciou. Prostredníctvom výstupu vzduchu sa vyčistený vzduch uvoľní späť do miestnosti. Spoľahlivé čistenie vzduchu bez údržby a bez filtra UV žiarenie účinne zabíja zárodky a patogény bez použitia chemických látok. U ľudí je použitie UV svetla úplne neškodné. Tento princíp čističe vzduchu je tiež známy z nemocníc. Úplne bez údržby. Neškodné častice padajú na zem, kde sa odstránia pomocou vysávača pri pravidelnom upratovaní domácnosti. Jednoduché a intuitívne ovládanie jedným tlačidlom Čistič vzduchu je zvlášť ľahko ovládateľný vďaka obsluhe jedným tlačidlom. Opakovaným stláčaním tlačidla zapnutia / vypnutia nedá zapnúť alebo vypnúť len zariadenia, ale tiež požadovaný režim čistenie - buď časovač (1 hod. Čistenie) alebo nepretržitý režim - a tiež úroveň jasu orientačného svetla. Pre väčšiu orientáciu v tme - vrátane orientačného svetla PureAir je jediný čistič vzduchu, ktorý je vybavený orientačným svetlom. Svetelný senzor automaticky zapne teplé biele svetlo na dobu 5 minút, keď je tma. Potom sa svetlo na čističi vzduchu vďaka snímaču pohybu aktivuje vždy, keď zariadenie detekuje pohyb v oblasti detekcie. Jas svetla je možné nastaviť v troch úrovniach.
CWS osviežovač vzduchu AIR BAR
(MÁM 4 KUSY, CENA ZA KUS, predávam bez náplne!) CWS Air Bar je osviežovač, ktorý dokáže v každej miestnosti vytvoriť príjemnú atmosféru. Luxusný a atraktívny dizajn radu Paradise Line spolu s inteligentnou technológiou vytvára nový štandard osviežovačov na slovenskom trhu. Vďaka elegantnému dizajnu skvele zapadne do každej miestnosti.jednoduchý servis – biela blikajúca kontrolka umiestnená na prednom panely osviežovača upozorní na prázdnu náplň/batérie rýchly – osviežovač otvoríte jednoducho zatlačením kľúča (netreba nič otáčať) samostatný – zásobník na dve náplne s rôznymi vôňami; ak sa jedna minie osviežovač automaticky prepne na druhú ekonomický – svetelný senzor zabezpečuje inteligentné dávkovanie vône dlhotrvajúca vôňa – kombinácia dvoch nových náplní vydrží priemerne šesť mesiacov (pri priemernom používaní 7 dní v týždni, intenzita 3, izbová teplota 20°C) flexibilný – osviežovač funguje na batérie, nepotrebuje pripojenie do siete príjemný – dva ventilátory zabezpečujú príjemné rozširovanie vône (vyparovací systém, nie aerosól) Farba biela, hmotnosť 740g, materiál plast, rozmer: 84 x 326 x 82 mm.
Imbusové kľúče (2-12 mm) na predaj
Predám nasledovné imbusové kľúče: 1. 2 mm, celková dľžka: cca. 52 mm Počet kusov: 2 (značku a špecifikáciu neznám) 2. 2,5 mm, celková dľžka: cca. 60 mm Počet kusov: 5 (značku a špecifikáciu neznám) 3. 3 mm, celková dľžka: cca. 66 mm Počet kusov: 2 (CR-V, značku a ďalšiu špecifikáciu neznám) 4. 4 mm, celková dľžka: cca. 72 mm Počet kusov: 4 (Würth, ISO 2936, DIN 911) ----------------------------------------------------------- 4 mm, celková dľžka: cca. 114 mm Počet kusov: 1 (Bondhus, ďalšiu špecifikáciu neznám) 5. 5 mm, celková dľžka: cca. 84 mm Počet kusov: 4 (Würth, ISO 2936, DIN 911) 6. 6 mm, celková dľžka: cca. 94-98 mm Počet kusov: 4 (1 ks Tona CR-V, ostatné neznám) 7. 8 mm, celková dľžka: cca. 106 mm Počet kusov: 3 (vyrobené v bývalom Československu) 8. 10 mm, celková dľžka: cca. 115-119 mm Počet kusov: 2 (vyrobené v bývalom Československu) 9. 12 mm, celková dľžka: cca. 134 mm Počet kusov: 1 (vyrobené v bývalom Československu) Na niektorých klúčoch sú viditeľné stopy korózie. Predám spolu všetkých 28 kusov (+2+1) za 13 euro. Osobný odber, alebo môžem zaslať poštou (kurier), vtedy k cene prosím prirátajte poštovné (4-6 eur/podľa spôsoby doručenia).
Regulátor vzduchu FESTO MSB4-1/4:C3:J1-WP
Predám nový regulátor tlaku vzduchu FESTO MSB4-1/4:C3:J1-WP Séria MS ponúka Festo holistický koncept prípravy stlačeného vzduchu. Pre jednoduché štandardné aplikácie, ako aj pre špecifické aplikačné riešenia s najvyššími požiadavkami na kvalitu. Špeciálne funkcie Prevádzkový tlak: 0,8 ... 14 barov Rozsah regulácie tlaku: 0,5 ... 12 barov Normálny nominálny prietok: 1 700 l / min Ovládacie bezpečnostné zariadenie: otočný gombík so západkou uzamykateľný pomocou príslušenstva Znížená cena 40€ pri väčšom odbere zľava. Viem poslať cez packetu +5€ Podobné ako: úprava vzduchu, uprava vzduchu, regulacia vzduchu, regulator.
Drevené pláty - sada 230 kusov
1, Mám na predaj drevené pláty narezané z dreva z našej záhrady. Sú úplne natur. Neopracované. Len narezané. Sada 230 kusov. Predáva sa len celá sada - 230 kusov. Môžete ich použiť na tvorenie ako maľovanie, vypaľovanie, decoupage, na vence, na výrobu vianočných a veľkonočných ozdôb. Veľkosť : priemer mix : 8 cm, 7 cm, 6,5 cm, 6 cm, 5,5 cm, 5 cm, 4,5 cm, 4 cm, 3,5 cm, 3 cm. Pláty 230 kusov - 10 eur. POZOR - niektoré drevá majú praskliny. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail. 2, fotka č. 5 - Drevené pláty narezané z dreva z našej záhrady. Sú úplne natur. Neopracované. Len narezané. Sada 54 kusov. Môžete ich použiť na tvorenie ako maľovanie, vypaľovanie, decoupage, na vence, na výrobu vianočných a veľkonočných ozdôb. Veľkosť : priemer mix : 7 cm, 5,5 cm, 5 cm, 3,5 cm, 2,5 cm, 2 cm. Cena za 54 kusov je 4 eur. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail. 3, Mám na predaj drevené pláty, farba do oranžova. Drevá majú praskliny. Cena 5 eur je za sadu 32 kusov. Veľkosť : mix priemer 11 cm, 10,5 cm, 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur, platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.