bazár, predaj, inzercia, predám

Náramky Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Kategória: Hračky

Ponúkam na predaj nové-nerozbalené náramky s rozprávkovou tematikou Frozen - Ľadové kráľovstvo . Cena je 4€ za náramok. Osobny odber Bratislava (Devínska Nová Ves) alebo poštou na dobierku. V prípade záujmu napíšte sms alebo na whatsapp .
Náramky Frozen (Ľadové kráľovstvo)
Podobné inzeráty
Kľúčenka Elsa z filmu Ľadové kráľovstvo 2 od LEGO® ǀ Disney
Táto kľúčenka Elsa (853968) z filmu Ľadové kráľovstvo 2 od LEGO® ǀ Disney sa dá ľahko a bezpečne pripnúť na batoh, tašku, opasok a kľúče. Obsahuje (neodnímateľnú) minibábiku Elsu oblečenú v jej cestovných šatách s plášťom a je skvelým darčekom pre všetkých fanúšikov filmu Ľadové kráľovstvo 2. Získaj aj ďalšie kľúčenky s ostatnými postavami z filmu (predávané samostatne) a uži si ešte viac ľadovej zábavy. Obsahuje minibábiku Elsu od LEGO® ǀ Disney. Zahŕňa Elsu v jej cestovných šatách vrátane plášťa, pripojenú ku kovovej retiazke a krúžku. Minibábika sa nedá od kovovej retiazky oddeliť. Kľúčenka Elsa z filmu Ľadové kráľovstvo 2 od LEGO® ǀ Disney meria vyše 16 cm na dĺžku.
Hasbro Ľadové kráľovstvo / Frozen 2 Figurky Anna a Olaf
Predám nové nerozbalené Hasbro Ľadové kráľovstvo / Frozen 2 Figurky Anna a Olaf. Ide o zberateľskú edíciu 10 centimetrových figúriek Anny a Olafa. Cena: 8€ Je možný osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Hasbro Ľadové kráľovstvo 2 / Frozen figúrku Honeymaren
Predám novú nerozbalenú Hasbro Ľadové kráľovstvo 2 / Frozen figúrku Honeymaren. Ide o zberateľskú edíciu. Cena: 6€ Je možný osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
3x POP figúrky Ľadové kráľovstvo FROZEN
Predám 3 figúrky POP Ľadové kráľovstvo FROZEN - Elza 581, Anna 582, Olaf 583. Nové, nepoškodené v pôvodnom balení. Cena za kus 10€, pri odbere naraz troch kusov zľava. Osobný odber Pezinok/Modra alebo pošta. Komunikácia e-mail, sms alebo volať, ďakujem.
Zábavný hra Ľadové kráľovstvo
Predám hru interaktívny kvíz Ľadové kráľovstvo. Cena 5 €.
Drevený domček ľadové kráľovstvo Anna a Elza
Predám veľký drevený domček ľadové kráľovstvo, aj s nábytkom. Výška je 115cm, šírka 61cm.