bazár, predaj, inzercia, predám

Náramok - gobelín

Kategória: Starožitnosti

Ponúkam na predaj starožitný náramok - gobelín / petit point /, dľžka - 19cm, šírka - 2cm. Stav ako na fotkách.
Náramok - gobelín
Podobné inzeráty
Starožitný ručne vyšívaný vlnený gobelin
Starožitný ručne vyšívaný vllneny gobelin približne z roku 1922. Na gobeliíne je poľovnícky výjav. Gobelin je podsity s možnosťou zavesiť na stenu (nasite ocka zo zadnej strany). Rozmery sú priblizne 85x205 CM. Ocenené historičkou zo SAV. Cena: 1100 eur (dohoda možná) Osobný odber alebo pošlem aj poštou po úhrade poštovného.
Starožitný gobelín
Starožitný gobelín, zátišie, rozmery včítane robustného rámu 93x77 cm, pod sklom. Na zadnej strane je nalepený štítok Otto Lechnický Banská Bystrica Mestský park č.4. Pán Lechnický bol známy banskobystrický fotograf, karpatský Nemec, ktorý musel v roku 1945 z mesta odísť pred postupujúcou Červenou armádou. Preto datujem gobelín na 1930 - 1940te roky. V stave primeranom veku a opotrebeniu. Osobný odber v Bratislave, poštou neposielam. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Predám strieborný náramok s delfínmi
Náramok bol vyrobený cca v roku 1990. Je ozdobený 8 príveskami v tvare dvojice delfínov. Náramok je puncovaný tromi puncami, a to jeden punc je s hviezdičkou a číslom 333, ďalší punc je rýdzosť 925, a tretí punc je slovenský - hlava kamzíka, čo znamená, že náramok bol vyrobený inde, a na Slovensku bol podľa puncového zákona prepuncovaný slovenským puncom. Náramok meria 16,5 cm a váži 13,18 g. Ak máte o náramok záujem, pošlem Vám ho na dobierku, cena plus poštovné.
Granátový náramok
Predám atraktívny starožitný náramok z granátov, almandínu a striebra. V strede náramku je vsadený krásny veľký almandín, čo je odroda granátu, samotný náramok je tvorený štyrmi radmi granátov. Uzáver je puncovaný 835, t. j. ide o striebro 835/1000, značka klenotníka FB (Franta Bibus). Podľa všetkého Bibus robil len uzáver, zrejme bol spadnutý. Druhá strana uzáveru je puncovaná ďalšími striebornými puncami, ktoré neviem identifikovať, čo by mohlo znamenať, že náramok je starší ako 100 rokov, a to cca z rokov 1860 - 1870, lebo je výrazne neorokokový, veľmi zdobný, s malými rokajmi. Uzáver má aj bezpečnostnú poistku, takže nespadne z ruky. Dĺžka náramku: 19 cm Ak máte o náramok záujem, buď si ho môžete vyzdvihnúť v Bratislave, alebo Vám ho pošlem na dobierku.
Gobelín.
Predám starožitný gobelín 1000x500. VOLAŤ PO 12:00 hod., LEN OSOBNÝ ODBER, NA SMS NEODPOVEDÁM, INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA.
Nástenný gobelín
Gobelin / Tapiserie, 19 storočie ručná práca . Rozmer 195x 195 cm. Dohoda možná.