bazár, predaj, inzercia, predám

Nasadove vajicka marans, olivy, hodvabnciky

Kategória: Hydina

Ponukam nasadove vajcia marans medenokrka, olivy a biele hodvabnicky. Osobny odber Drahovce. Cena 1-1,5e/ks.
Nasadove vajicka marans, olivy, hodvabnciky
Podobné inzeráty
Nasadove vajicka marans, olivy, hodvabnicky
Ponukam nasadove vajcia marans medonokrka, olivy (olivovo-zelene vajicka) a hodvabnicka biela zrobnela. K odberu ihned niekolko kusov. Odber Drahovce, pripadne packeta. Cena 1-1,5e/ks podla druhu.
Cream legbar, maranska čierna medenokrká
Ponúkam násadové vajcia z čistokrvného chovu plemena cream legbar a marans čierna medenokrká. Sú výborné nosnice, cream legbar majú vajíčka s nižším obsahom cholesterolu a sú s atraktívnou zelenou škrupinou, marans majú vajíčka s tmavohnedou škrupinou a sú menej náchylné na salmonelózu. Vajcia sú starostlivo vybraté, uskladnené a otáčané, čo je predpoklad dobrej liahnivosti. Cena za vajíčko cream legbar 0,80 EUR a marans 1,00 EUR. Pri zásielke ich starostlivo zabalím a cena je o 0,10 EUR za vajíčko viac. Na foto sú aj násady vlašky, tie momentálne nemám. V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č.
Nasadove vajicka hodvabnicky
Ponukam nasadove vajcia hodvabnicky bielej zdrobnelej, k dispozicii momentalne 10ks ihned. 1,5e za kus. Odber drahovce pripadne packetou. Mam aj marans medenokrka a olivy.
Nasadove vajcia Marans
Ponukam nasadove vajicka marans medenokrka, ihned k dispozicii 10ks. Kmen 10+1. Cena 1e/ks. Odber Drahovce.
Nasadove vajcia
Ponukam nasadove vajcia marans, olivy a dvorkovy mix. Odber Drahovce, pripadne packetou. Cena 0,5-1eur/ks.
Lakenfeld nasadove vajicka
Predám nasadove vajíčka lakenfeld krásne sliepky na pohľad nízka spotreba krmiva.vhodne na skrášlenie dvora a aj vajicka.cena vajíčka 1€.mail: lasto4@