bazár, predaj, inzercia, predám

nástenná lampa Mykidsroom

Kategória: Nábytok pre deti

žiarovka je funkčná
iba osobný odber

nástenná lampa Mykidsroom
Podobné inzeráty
Dievčenský koberec + lampa
Predam koberec Barbie a lampu - luster. Len spolu. Len osobny odber. Koberec sa lahko vysava, nenarocny material. Lampa nerozbitna - plastova. Ruzovy koberec, ruzova lampa. Detsky koberec, detska lampa, detsky luster. Cena spolu 18 eur. Pozri ostatne inzeraty
Detská lampa Lienka - IKEA Smila Bagge, mám 2 ks
Predám detskú lampu v tvare lienky - IKEA Smila Bagge vo veľmi dobrom stave. (v IKEA sa už nedá kúpiť) Lampa je jemne zelenožltej farby, svieti veľmi pekne a vrhá na sternu tieň lienky aj s nožičkami, deti ju milovali. Spínač má na prívodnej šnúre. Lampa sa dá pripevniť na stenu na 3 skrutky, alebo aj na obojstrannú pásku, ak ju chcete dať na stenu, alebo nábytok. Mám 2 ks lampy, cena 11 eur za kus, obidve za 20 eur. K lampe dávam žiarovky, ktoré sme dokupovali. Možné odskúšať v BA - Prievoz. Viem poslať aj poštou, poštovné 2.70 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3.30 eur. Kontaktovať ma môžete cez formulár (umiestený dole), alebo telefonicky medzi 8-20 h (nie sms). --------- Kliknite na meno a pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Lampa Mesiac
Predam lampu Philips - Buddy Moon. Lampa je perfektna. Velmi dobre nam posluzila. Svieti v dvoch rezimoch. Svieti aj ako iba hvizdna obloha, pri ktorej sa deti neboja spat a svieti aj ako lampa, kde je mesiac zlty. Viac Info k lampe:
Stropna a nastenna lampa
Predam detske stropne a nastenne svietidlo Philips Massive Birdey. Stropne je na 3 ziarovky GU10, nastenne na jednu. Nastenne ma vypinac na kabli. Vyska cca 33cm stropne, nastenne na vysku cca 15 a od steny cca 12. Vsetky “vtaciky” sa daju natacat.
Detská nástenná lampa
Predám túto detskú nástennú lampu. Kvalitná kov a sklo. Vystupená lopta. Závit na menšiu žiarovku. Nepouživaná. V rámci BA viem priniesť. Dakujem Marián tel: