bazár, predaj, inzercia, predám

Nástroje Na Piercing NOVE

Kategória: Zdravie a krása

Slzičky otvorené 10 Eur Ks
Slzičky zatvorené velke (Jazyk) výroba USSR - 15 Eur Ks
Nástroje Na Piercing  NOVE
Podobné inzeráty
Piercing/Labreta do brady
Nový zabalený piercing/labreta, 925 striebro, tyčka je Bio-flex zapichovatelná.
Piercing do nosa
Predám nové zabalené 3ks piercingy do nosa 925 striebro
piercing do pupku
úplne nové nenosené chirurgická oceľ Osobný odber BA alebo doporučenou poštou po prevode. Na dobierku iba po zálohe za poštovné. Na obyčajné poštovné nedávam záruku, že balíček príde, preto odporúčam doporučene so sledovacím číslom. V prípade, že máte záujem o viac informácii neváhajte ma kontaktovať :) Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, môžete ušetriť na poštovnom :) Poprosím nevolať na uvedené číslo, na maily alebo sms odpovedám temer ihneď.
UV/LED lampa na gélové nechty s doplnkami
Sada obsahuje UV/LED lampu, NTN premium top coat a base coat, Nani nails top coat a base coat, 2 lepidlá na umelé nechty, Nani nails primer, odmastňovač, odstraňovač kožičky a olej na kožičku, farebné gély Silcare a NTN premium, cleaner, buničinu, kliešte na umelé nechty, drevené tyčinky na kožičku, 3 pilníky, nástroje na odstránenie nechtovej kožičky, umelé nechty priesvitné aj biele, štipčeky na odstraňovanie gélu, pečiatku a stierku, 4 druhy nálepiek na nechty, 2 ozdobné pásky na nechty. Lampa použitá minimálne, je ako nová, v pôvodnom obale s návodom. Gély sú použité tiež len minimálne. Osobný odber alebo platba vopred na účet.
Pieskovač NSK Perio-mate
Predám 2x použitý subgingiválny pieskovač NSK Perio-Mate Biofilm Eraser+druhý násadec za 900,00 EUR, nakoľko na mojej ambulancii nemá využitie. TOP STAV, originálne balenie, originál zabalený druhý násadec. Aktuálna cena pieskovača od 1 181,00EUR druhý násadec od 350EUR. Kontakt: 2, volať len v prípade reálneho záujmu. Osobný odber Prešov/Kapušany. Možnosť osobne sa prísť pozrieť do ambulancie, prípadne pošlem foto na mail. Obsah: 1xPerio -Mate pieskovač +40ks-flexibilné jednorázové prac.kocovky +nástroje na údržbu + druhý násadec Perio-Mate.
Vyzivove doplnky a caje
L-lysine 400g 2€ nové CLA 5€ 180 kapsúl, je to plne, iba dve odsypane. Macaci pazur Vilcacora inner bark vnutorna kora nové 500g 12.50€ Huba Chaga Sibirska 250g 18€ nové Cryptolepis sanguinolenta tinktúra 1:1 50 ml Nové 7€ Rdestowiec Krídlatka japonská tinktúra 1:1 50 ml - Polygonum cuspidatum - 50ml Nové 7€ Ostruzina list 50h 0.50€ Malinovnik list 50g 1€ Lubovnik vnat nové 100g 1.60€ Baza cierna kvet 50g 1.50€ Schizandra cinska 1.50€ Datelina kvet 1€ Lomatium root Southwest botanicals nové, u nás nezohnatelne, úžasná vec, ešte jedno posledne balenie 50€ 455g viem predať aj mensie množstvo, podľa váhy konkrétneho koreňa Vilcacora prasok inner bark vnutorna kora 2€ Sladke drievko cukriky Laurier drop 3.50€ Multivitamin all natural cely prirodny 8€ Biotin 2€ L-arginine 3€ Niektore su nove zabalene, niektore otvorene, ale skladovane spravne, uzavrete a v spravnej teplote a tme. Niektore su po minimalnej spotrebe, co nejak nemeni kvalitu vyrobku, ak ma miesto ucinnej latky 100% potom este 98%. Je to pri dobrom skladovani zachovane. Ak by ste o nieco mali zaujem, prosim napiste mi tu cez spravu a dohodneme sa. Ceny su nizsie nez polovicne, nez za ake ich normalne kupite, a ak balenie nie je plne, tak este nizsia cena. A ak vezmete vsetko, alebo vela položiek, tak este o niečo nizsia cena. Vsetko su to super doplnky, nam velmi pomohli a snad este niekomu posluzia.