bazár, predaj, inzercia, predám

Nature Forest Berries Delight - sada na telo

Kategória: Zdravie a krása

Jogurtový telový sprchovací krem 250 ml, Jogurtový telový krem 200 ml , marmeladový telový píling 200 ml .
Prírodná receptúra pre Vašu krásnu a hebkú pokožku - výťažok z čierných ríbezli plný vyživujúcich kyselin, z brusnic je bohatý na vitamín E a C, organický jogurt vďaka krémovej textúre hydratuje pokožku , výťažok z malin obnovuje pokožku vďaka prírodným kyselinám, lesné jahody podporuju žiarivost pokožky.
Voňavý, prírodný Vianočný darček.

Cena sady 10€
Nature Forest Berries Delight - sada na telo
Podobné inzeráty
Telový krém Love Nature Oriflame
Predám nový, nepoužitý Jogurtový telový krém Love Nature Forest Berries Delight 200 ml. od Oriflame. Rozmaznajte svoje telo a zmysly luxusným hydratčným telovým krémom inšpirovaným lahodným domácim jogurtom. Ľahké nelepivé zloženie zanecháva pokožku hebkú a hladkú. Obsahuje prírodné výťažky z jogurtu, čiernych ríbezlí, malín, lesných jahôd a brusníc. Na pokožke zanecháva krásnu vôňu lesného ovocia. EXP.: 08/24 Cena: 2,90€ (predajná cena 6,40€) V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Avon dámske vône
dámske parfémy, toaletné vody TTa Today 50 ml 11,50 TTa Moment 11,50 TTA This Love 11,50 TTA Wonder 10,90 TTa Tomorrow 10,50 Lov u 50 ml 9,70 eura Luck 50 ml 11,50 Luck Happy 30 ml 8,90 Maxima Icon 50 ml 8,90 HerStory 50 ml 7,50 Perceive 50 ml 9,50 Perceive Dew 50 ml 9,50 Perceive Cashmere 50 ml 8,50 Perceive Silk 8,50 Little Black Dress 50 ml 9,50 Little Black Dress Lace 50 ml 8,50 Little Black Dress parfém 30 ml 4,50 eura Incandessence 9,50 Incandessence Soleil 9,50 Incandessencee Lotus 8,90 Viva La Vita 9,50 Eve Become 50 ml 9,50 Eve Truth 50 ml 8,90 Eve Confidence 30 ml 4,90 Far Away 50 ml 10,50 Far Away Rebel 9,90 Far Away Splendoria 10,90 Far Away Aurora 9,50 Rare Onyx 8,90 Rare Gold 50 ml 9,50 Rare Pearls 50 ml 8,50 Local Nature Almond 50 ml 5,90 Local Nature Lavender 50 ml 5,90 Silky Soft Musk 50 ml 5,50 eura Silky Soft Berries 50 ml 5,50 Passion Dance 50 ml 5,50 Avon Pure 50 ml 4,90 mám aj viac vôní, ak ste nenašli tu svoju napíšte + poštovné pozrite všetky moje ponuky, aktuálne a v zľavách
Detský šampón na vlasy a telo Love Nature Playful Strawberry
Predám nový, nepoužitý Detský šampón na vlasy a telo Love Nature Playful Strawberry (250 ml.) od Oriflame. Detský šampón na vlasy a telo s energizujúcou ovocnou vôňou a s organickým výťažkom z jahody plným antioxidantov jemne čistí a chráni vlasy i pokožku. Má jemné zloženie bez obsahu mydla, nedráždi oči a má vyvážené pH. Navyše je dermatologicky testovaný a zloženie biologicky rozložiteľné. Neobsahuje parabény ani silikón. EXP.: 03/25 Cena: 3,70€ (predajná cena 7,50€). V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
sada kozmetiky
- nové šampóny a kondicionéry Nature box s avokádovým a marhuľovým olejom, sprej na lesk vlasov s marhuľovým olejom, regeneračný krém na vlasy s avokádovým olejom - nová toaletná voda Oriflame Debonair - nový regeneračný šampón Elseve Total repair 5, nová intenzívna vyživujúca maska na vlasy Elseve - nový sprchový gél Dedra s olejom s broskyňových jadier - nový sprchový gel a krém na ruky Dermacol aroma ritual - belgická čokoláda - nový anti-perspirant Nivea deomilk sensitive - párkrát použitý olej na vlasy Alverde s bio avokádom a bio bambuckým maslom - párkrát použitý glamour beauty oil Nuance - multifunkčný olej na tvár, telo a vlasy, 100% prírodný, vyživuje, zvlhčuje, zjemňuje a regeneruje - nový šampón a kondicionér Bione cosmetics s keratínom a panthenolom, kúpel na nohy Scholl Velvet smooth, broskyňový pleťový olej Topvet s vitamínom E, krém po holení Gillette - očné tiene Miss sporty, Essence, Pupa, 2 x ceruzka na pery Rimmel - párkrát použité - očné tiene Revolution pro, 1 x použité - nová pánska toaletná voda Police To be párkrát použité, niektoré len vyskúšané: - kondicionér v spreji Nature box s olivovým olejom - regeneračný kondicionér ReviHair s keratínom a biotínom - prípravky na vlasy Milva s chinínom pri vypadávaní vlasov - vlasová voda, kondicionér, maska na vlasy - nová kefa na vlasy Cena za všetko 60,- eur kozmetika na 8,9,10 fotke a nové farby na vlasy Syoss zdarma k objednávke
Oneblade 360
Predam novy nevhodný darček pre muza Zastrihuje, tvaruje a oholí bez podráždenia akokoľvek dlhé fúzy Philips OneBlade na tvár a telo je revolučný hybridný zastrihávač, ktorý dokáže zastrihávať a holiť fúzy akejkoľvek dĺžky. K dispozícii máte čepieľku na tvár a čepieľku s chráničom pokožky na telo. Zabudnite na používanie niekoľkých nástrojov. OneBlade zvládne všetko.Philips OneBlade je vybavený revolučnou technológiou na styling tváre a starostlivosť o vzhľad. Dokáže zastrihnúť, vytvarovať a oholiť fúzy všetkých dĺžok. Vďaka systému dvojitej ochrany, kĺzavému povlaku v kombinácii so zaoblenými špičkami, je holenie ľahšie a pohodlnejšie. Technológia holenia predstavuje rýchlo sa pohybujúce ostrie (200× za sekundu), ktoré je účinné aj na dlhé fúzy. OneBlade kopíruje obrysy vašej tváre a umožňuje jednoducho a pohodlne zastrihávať a holiť všetky časti tváre. Dodajte dvojstrannými čepieľkami svojmu vzhľadu štýl a pohybom ostria v ktoromkoľvek smere vytvorte čisté línie.Zastrihnite si fúzy jedným zo 4 rôzne dlhých hrebeňov pre perfektné strnisko. Alebo pripevnite hrebeň na telo a ľahko zastrihujte chĺpky vo všetkých smeroch.Vytvarujte presné línie vďaka dvojstrannému ostriu. Holiť môžete v oboch smeroch, aby ste mali lepší prehľad a mohli ste sledovať každý fúz, ktorý striháte. Vylaďte si svoj štýl za niekoľko sekúnd.OneBlade je vybavený dvoma čepeľami jedna je určená na tvár a druhá na telo. Neholia tak blízko pri pokožke ako tradičné žiletky, takže nepodráždia kožu. Bežte proti prúdu a ohoľte si jednoducho fúzy a chĺpky akejkoľvek dĺžky na tvári i tele. Bez podráždenia.OneBlade je vodotesný, takže sa ľahko čistí: stačí ho opláchnuť pod tečúcou vodou. Môžete ho použiť ako na suché, tak aj mokré holenie s penou, dokonca aj v sprche. Voľba je len na vás.Nasaďte ochranný nadstavec a vyhnite sa porezaniu na všetkých citlivých miestach.Použite jeden z nasadzovacích hrebeňov a dosiahnite rovnomerné strnisko požadovanej dĺžky. S hrebeňom na telo zastrihnete chĺpky ľahko vo všetkých smeroch.
Nature min Forever znížená cena
Predám forever Nature min +poštovné