bazár, predaj, inzercia, predám

Navigácia Garmin 50

Kategória: Príslušenstvo

Nepoužívaná navigácia garmin 50
Navigácia Garmin 50
Podobné inzeráty
Navigacia Garmin dezl 560LMT
Predam profi navigaciu garmin dezl 560LMT s drziakom a nabijacim kablom. Bola pouzivana cca 2 roky. Od nova nalepena folia. Je urcena prevazne pre profesionalnych vodicov kamionov, autobusov, atd.. Da sa vsak prepnut aj na pouzivanie v beznom automobile, popripade pre chodcov. Je odhlasena od uctu Garmin. Vyhodou je DOZIVOTNA aktualizacia map po zaregistrovani sa k uctu garmin! Cena novej 380€, moja cena 189€. Po dohode viem poslat, platba aj cez PayPal. Telefon . viac info vid link. Garmin dezl 560 je nový navigátor, určený výhradne pre prepravný priemysel. S veľkým 5 - palcový displejom, robustným dizajnom, zreteľne hlasným reproduktorom a externým video vstupom pre voliteľnú parkovaciu kameru, je dezl 560 ideálnym pracovným nástrojom. Prináša pokročilú navigáciu, multi-plánovanie trás a výpočet s technológiou nüRoute. dezl prispôsobí cesty podľa špecifických atribútov vozidla, skompletizuje prepravné body záujmu, obmedzí maximálnu povolenú rýchlosť, upozorní na nebezpečný náklad a s tým spojené uzávierky a výjazdy. S odporučením pre režim automobil, nákladné auto a tiež napríklad karavan, bol dezl 560 stvorený pre život na cestách. #Garmin dezl 560 #dezl 560
GPS Navigácia Garmin nüvi 57LM
Používané plne funkčné Navigačné zariadenie do auta GARMIN nüvi 57LM CE Lifetime má prispôsobený jasný dotykový TFT displej s veľkosťou uhlopriečky 5 palcov a rozlíšením 480 x 272 pixelov. K dispozícii je predinštalovaná mapa City Navigator® Central Europe NT, ktorá obsahuje mapy 22 štátov. Počas celej životnosti je zaručená aktualizácia zariadenia cez softvér Garmin Express. Napájanie zariadenia zabezpečuje nabíjateľná lítium - iónová batéria s výdržou do dvoch hodín. Prispôsobený je aj miniUSB konektor, pre spojenie s inými zariadeniami. S navigáciou v aute sa vždy dostanete do vášho cieľa.
Navigácia Garmin nuvi 2597
Garmin nuvi 2597 LMT Lifetime. Pár krát použitá navigácia, komplet príslušenstvo, super stav. 5,0"širokouhlá navi, doživotná aktualizácia máp Európy (45štátov),3D zobrazenie,RDS-TMC,assistent jazdných pruhov
Navigacia GARMIN
Plne funkčná navigacia garmin. Dôvod predaja je nevyužitá
Autokamera Garmin
Predám Garmin autokameru bez jediného problému. Všetko ide - video, fotky, súradnice. Treba len vložiť pamäťovú kartu. Používaná manželom v kamióne. Žiaľ, už bez krabice. Možný osobný odber Ťahanovce. Na dobierku NEPOSIELAM ❗ Garmin Dash Cam je ľahko použiteľná HD kamera s 2,3-palcovým LCD. Zaznamenáva zvuk aj video a môžete si nastaviť dátum a čas, aby ste presne vedeli, kedy k udalosti došlo. Namontujte kameru na čelné sklo a zaznamenajte svoju cestu v režime 1080p, 720p alebo WVGA. Nemusíte si robiť starosti so spustením a zastavením nahrávania. Ak je palubná kamera pripojená k zdroju napájania, bude nahrávať. Kamera ponúka automatickú detekciu udalostí (G-senzor) s nastaviteľným nastavením citlivosti. Pri zistení udalosti, napr. B. prudké brzdenie alebo kolízia, kamera uloží aktuálny, posledný a nasledujúci záber. To poskytuje úplný záznam o udalosti. Urobte detailný záber na vozidlo alebo poškodenie majetku odstránením palubnej kamery z vozidla a urobením fotografie.
Garmin Bezdrôtová zadná kamera s nočným videním BC 50
Bezdrôtová zadná kamera s nočným videním Garmin BC 50. Dosah signálu 15 metrov, široký uhol záberu 160º, technológia NightGlo pre osvetlenie priestoru za vozidlom, v spojení s kompatibilnou Garmin navigáciou živý obraz s HD rozlíšením až 720p. Vodeodolnosť s krytím IP67, možnosť ďalšieho predĺženia signálu. Súčasťou balenia konzolový držiak a držiak na ŠPZ.