bazár, predaj, inzercia, predám

Navigácia Garmin nuvi 2597

Kategória: Príslušenstvo

Garmin nuvi 2597 LMT Lifetime.
Pár krát použitá navigácia, komplet príslušenstvo, super stav. 5,0"širokouhlá navi, doživotná aktualizácia máp Európy (45štátov),3D zobrazenie,RDS-TMC,assistent jazdných pruhov
Navigácia Garmin nuvi 2597
Podobné inzeráty
Navigacia Garmin dezl 560LMT
Predam profi navigaciu garmin dezl 560LMT s drziakom a nabijacim kablom. Bola pouzivana cca 2 roky. Od nova nalepena folia. Je urcena prevazne pre profesionalnych vodicov kamionov, autobusov, atd.. Da sa vsak prepnut aj na pouzivanie v beznom automobile, popripade pre chodcov. Je odhlasena od uctu Garmin. Vyhodou je DOZIVOTNA aktualizacia map po zaregistrovani sa k uctu garmin! Cena novej 380€, moja cena 189€. Po dohode viem poslat, platba aj cez PayPal. Telefon . viac info vid link. Garmin dezl 560 je nový navigátor, určený výhradne pre prepravný priemysel. S veľkým 5 - palcový displejom, robustným dizajnom, zreteľne hlasným reproduktorom a externým video vstupom pre voliteľnú parkovaciu kameru, je dezl 560 ideálnym pracovným nástrojom. Prináša pokročilú navigáciu, multi-plánovanie trás a výpočet s technológiou nüRoute. dezl prispôsobí cesty podľa špecifických atribútov vozidla, skompletizuje prepravné body záujmu, obmedzí maximálnu povolenú rýchlosť, upozorní na nebezpečný náklad a s tým spojené uzávierky a výjazdy. S odporučením pre režim automobil, nákladné auto a tiež napríklad karavan, bol dezl 560 stvorený pre život na cestách. #Garmin dezl 560 #dezl 560
GPS Navigácia Garmin nüvi 57LM
Používané plne funkčné Navigačné zariadenie do auta GARMIN nüvi 57LM CE Lifetime má prispôsobený jasný dotykový TFT displej s veľkosťou uhlopriečky 5 palcov a rozlíšením 480 x 272 pixelov. K dispozícii je predinštalovaná mapa City Navigator® Central Europe NT, ktorá obsahuje mapy 22 štátov. Počas celej životnosti je zaručená aktualizácia zariadenia cez softvér Garmin Express. Napájanie zariadenia zabezpečuje nabíjateľná lítium - iónová batéria s výdržou do dvoch hodín. Prispôsobený je aj miniUSB konektor, pre spojenie s inými zariadeniami. S navigáciou v aute sa vždy dostanete do vášho cieľa.
Predám GPS navigáciu GARMIN NUVI 255
Predám staršiu, funkčnú GPS navigáciu GARMIN NUVI 255 za 10 euro plus poštovné alebo v SE aj osobne. Popis: Rozmery- 10 x 7.1 x 2.0 cm, Displej- QVGA TFT, farebný, Napájanie- batéria nabíjateľná lithium-ion, Akumulátor-výdrž do 4 hod., GPS prijímač, HotFix™ (rýchly výpočet pozície), Vysokocitlivý prijímač, Basemapa, Predinštalované mapy: City Navigator Europe NT, Používanie pam. kariet: microSD, Záznam trás/ciest, Hlasová navigácia, Automatický prepočet trasy (autorouting), Nastavenie výpočtu trasy, Nastavenie obmedzení na trase, Zobrazenie rýchlostných limitov, Možnosť doplniť body záujmu POI, TMC prijímač.
Navigácia Garmin Nuvi 2597
Predám túto navigáciu s kompletným príslušenstvom. Doživotná aktualizácia máp.
navigácia do osobného auta . Okolité štáty.
Kúpim do osobného auta navigáciu + aktualnu mapa..Preferujem typ:Núvi 140,Nuvi 200,Nuvi 250 a podobne foto nutné a ochota poslať na dobierku./kurierom resp. poštou. Inzerát platí do zmazania. Ponúknite. Ponúknite. mob.
Garmin Nuvi
Predám navigáciu Garmin Nuvi 760. Najlepšie kontaktovať cez mail.