bazár, predaj, inzercia, predám

NAVITEL R300 GPS - opäť znížená cena

Kategória: Ostatné

Predám autokameru Navitel R300 GPS. Ide o komplet nové a nepoužité balenie vrátane krabice, držiaka a autonabíjačky. Bol to nevhodný darček. Kontaktujte ma mailom alebo SMS v časoch 10:00-18:00.
NAVITEL R300 GPS - opäť znížená cena
Podobné inzeráty
Navitel T700 3G
Predám tablet/navigáciu Navitel T700 3G, EU lifetime - doživotná licencia máp NAVITEL. Možné použiť ako tablet alebo navigáciu. Pôvodný produkt: Minimálne používaný. Bez záruky. Pôvodná cena cca 100€. Číslo vymyslené. Odpovedám na e-mail. Po dohode zašlem na dobierku.
Autokamera NAVITEL R300GPS
Predám veľmi málo použitú autokameru ešte chvíľku v záruke. Multifunkčná NAVITEL R300 GPS je kamera do auta, ktorá kombinuje funkcie videorekordéru, digitálneho merača rýchlosti a GPS.
Dizajnové steny - malované (rivedil)
Dobrý deň volám sa Dominik, som dizajnový maliar, maliar a stavbár v menšom. Mám dlhoročnú prax na Slovensku aj vo Švédsku. Som certifikovaný dizajnový maliar pričom certifikáty mám z Českej republiky a pre Taliansku firmu. Vo Švédsku mám historicky najlepšie práce na najvyššom hoteli v Goteborgu a sám som malovaľ a upravoval pravdepodobne druhú najväčšiu vlakovú stanicu v celom Švédsku. -Panther: tento vzor vela ludí vníma ako vesmír alebo galaxie. Jemne mení farby podla toho aké máte svetlo a z akého uhlu sa pozeráte. Je to spojenie dvoch farieb opäť z možností zelená, červená, modrá, strieborná, zlatá a podklady môžu byť v tomto prípade úplne rôzne. Najzákladnejšie sú opäť samozrejme biela a čierna, ale super vynikne aj tmavšia modrá. Tu sa medze nekladú. Možnosť použiť aj na drevené podklady ako napríklad velmi pekne sa z toho daju spraviť hodiny, dvere a podobne. -Colori preziosi white/black: toto je v podstate malovana stena. Mení farby podla toho aké máte svetlo a z akého uhlu sa pozeráte. Je v podstate hladká a nemá žiadne výrazné výstupky. Základné podklady sú dva - biela, čierna ( môžu byť použité aj iné ). Na vrch je možné potom použiť červenú, zelénú, modrú, zlatú, striebornú. Na oboch videách je červená len tam je čierny a biely podklad. Na čiernej je viacej farby aby bola výraznejšia a na bielej je použitá jemnejšie -Sahara perla nera: stena s vrstvami piesku v sebe, ktorý v zásade ide v líniach z jedného rohu steny do opačného. Farebný podklad môže byť použitý rôzny, ale hlavne aby pekne vynikol piesok. Tu je použitá medená farba hlaven, aby vynikol piesok. -Sahara premium: mení farby podla toho aké máte svetlo a z akého uhlu sa pozeráte. Tu opäť rozhoduje aký je použitý podklad ( čierny, biely ), tu konkrétne je použitý čiernyna jednej fotke na druhej biely. Na dotyk drsnejšie, opäť akoby piesok. Na čiernom podklade použité trblietky na bielom nie. -Rouge: ide o napodobeninu hrdze vhodné na chaty alebo steny s krbom. Opäť možnosť viacerých farebných kombinácií a možností. V tom prípade je len zanechaná štruktúra,ale iný odtieň. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty pre viac inšpirácie pre vaše steny. Cenu a cenovú ponuku vieme dohodnúť aj telefonicky, emailovou komunikáciou alebo po osobnej obhliadke.
✅Držiak navigácie na motorku ✅
Dobrý deň, Ponúkam na predaj držiak na navigáciu ktorý sa montuje na hrazdu. Ponúkam na predaj na 22mm,20mm,16mm,13mm a 12mm, 8mm hrazdu. Taktiež mám na predaj držiak na KTM 390/790/890 alebo Norden 901.( foto) Alebo na Triumph tiger 1200 Poprípade je viem vyrobiť priamo na vašu hrazdu. Taktiež mám viac druhov. Cena za kus 10€+poštovné. Vhodné na montáž navigácii Garmin Zumo, Tomtom Rider, navitel . Garmin zumo, Zumo 396, Zumo 595, TomTom rider 550, Garmin zumo 395, Garmin zumo XT, Navitel G550
Moto navigacia NAVITEL G 550
Predam mesacnu navigaciu Navitel G 550. Komplet balenie ako z obchodu. ZARUKA SAMOZREJMOSTOU. Kupena v Ageme. Dovod predaja nerozumie si s mojim intercomom.
Suunto 9 Peak Pro Titanium
Predám úplne nové hodinky, ešte v záruke kúpené 06/23. Dôvod predaja nevhodný darček Suunto 9 Peak Pro Titanium Najvýkonnejšie a najpresnejšie multišportové GPS hodinky. Ultra tenké a odolné Meranie okysličenia krvi SpO2 a tepovej frekvencie priamo zo zápästia Nový výkonnejší procesor Minimalistický severský dizajn Chytré riadenie spotreby batérie Výdržou batérie 40 h v najlepšom režime GPS, 21 dní pri každodennom používaní Rýchle nabíjanie: z prázdneho stavu do plného sa nabije za 1 hodinu, po 10 min. nabíjania získate dostatok batérie na 2 hodiny tréningu Titán a zafírové sklíčko Vodeodolnosť 100 m Intuitívne užívateľské rozhranie Lepšie čitateľné nové písmo. Vďaka väčším číslam a kontrastným farbám je kontrola informácií jednoduchá aj počas pohybu. Pohodlné automatické podsvietenie Barometrický sensor GPS / GLONASS, bluetooth, digitálny kompas GPS výškomer pre meranie nastúpaných a zostoupaných metrov počas aktivity Funkcia FusedAlti ™ kombinuje GPS a barometrickú nadmorskú výšku pre presnejšie informácie o nadmorskej výške Navigačná trasa s teplotnými mapami pre viac ako 15 športov Podpora pre viac ako 95 športov, naviac aj podmorské aktivity Tréningová záťaž, odpočinok a zotavenie, meranie zlepšenia a tréningové plány Osobné naj, tréningové postrehy a porovnanie s Vašou on-line športovými komunitami Denné sledovanie aktivity, spálených kalórií a krokov Notifikácie, oznámenia a ovládanie hudby priamo na displeji Testované podľa najvyššieho vojenského štandardu odolnosti (*MIL-STD-810H). Prešli testami proti teplotným šokom, pádom, tlaku, piesku, ľadu a soli. S aplikáciami Suunto a Suunto Plus Store sa môžete pripojiť k viac ako 200 partnerským aplikáciám, ako sú Strava, Komoot a TrainingPeaks Pri výrobe používame 100% obnoviteľnú, uhlíkovo neutrálnu elektrinu a vykurovanie 7,5 kg CO2e uhlíková stopa Ručne vyrobené vo Fínsku ​ Rozmery: 43 x 43 x 10,8 mm Váha 55 g Záručná doba 24 mesiacov​