bazár, predaj, inzercia, predám

návleky SALEWA HIKING GAITER M

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám návleky do pol lýtok na turistiku a horské aktivity. Dobre poslúžia aj pri skialpinizme, snežniciach alebo pri horolezeckých túrach. Predný zips umožňuje jednoduché zapínanie a vypínanie.

Použité len raz, ako nové.
Veľkosť - unisex, M

39 eur
Nová cena: 28 eur + dobierka

Dobierka alebo osobný odber.
návleky SALEWA HIKING GAITER M
Podobné inzeráty
Deuter Altus Gaiter návleky
Na predaj čisto nové turistické návleky Altus Gaiter od značky Deuter, veľ. L. Ochrana pred bahnitým a mokrým terénom. Návleky Altus Gaiter od značky Deuter využijete pri vysokohorskej turistike, lyžovaní či lezení v ľade. Suchý zips je krytý légou, návleky sú upevnené háčikom a pod topánkami vedie sťahovací remienok. Pre každého vášnivého cestovateľa v teréne sú nevyhnutnou pomôckou v nepriazni počasia. Farba: granite-black Materiál: Macro Lite, Duratex Lite Rozmery: 44-47 v EÚ (L) Hmotnosť: 270 g
SALEWA dámska turistická obuv - veľkosť 39
Predám tieto krásne turistické topánky, v excelentom stave, nosené len jedenkrát. Topánky sú stále v záruke, kúpila som ich v júni 2023, mám bloček. Pôvodná cena: 180 eur Veľkosť: 39 Predávam ich nakoľko mám veľmi širokú nohu a topánky mi žiaľ nesedia. SALEWA Pedroc PTX W - dámska superľahká a priedušná rýchlostná turistická obuv so zvrškom z ľahkej, priehľadnej ripstopovej PE sieťoviny určená na rýchlostnú turistiku ale dobre poslúži aj pri klasickej jednoduchšej turistike, či pobyte v prírode. Zvršok: Ľahká priehľadná ripstopová PE sieťovina je vystužená systémom SALEWA® 3F s kevlarovými® káblami, ktoré obopínajú vaše chodidlá a poskytujú dodatočnú flexibilitu a podporu. Pre dodatočnú ochranu pred kameňmi je tu ľahký a odolný TPU rand. Vymeniteľné vložky MFF+ vám umožňujú prispôsobiť vnútorný priestor. Nová vodeodolná membrána Powertex (PTX) z dielne SALEWA udrží vaše chodidlá v suchu a pohodlí aj za nepriaznivých podmienok. Medzipodrážka a podrážka: Ľahká medzipodrážka EVA poskytuje výborné odpruženie a odraz. Podrážka Pomoca Speed Hiker Pro bola vyvinutá spoločnosťou Pomoca™, aby podporovala lepšiu chôdzu a priľnavosť vďaka technológii S-Path pre všestrannejšie použitie od hôr až po mesto. Pedroc PTX je najľahšia a najagilnejšia rýchlostná turistická obuv s membránou v ponuke SALEWA
SALEWA WS Multi Track Pôvodná cena: 156,90EUR Outdoor Obuv
Predám SALEWA WS Multi Track č.40 1/2 kód Pôvodná cena: 156,90EUR výrobku:64415-8670 Nový model na turistiku s Michelin® podrážkou. Skvelá turistická obuv sprodyšným sieťovaný zvrškom a novou Michelin ® podošvou. Špeciálny hybrydní dizajn pre širokú škálu aktivít ako hiking, beh a horský bicykel. Perfektný na nestabilnom kamenistom povrchu, bahne alebo tráve. Špeciálna vzorka je kompatibilný s s plochými MTB pedále. Oficiálne topánka závodu Red Bull X-Alps 2017. Rad: Mountain Training Activity: turistika, beh, bicykel Materiál: priedušný mesh Podrážka: Michelin® Multi Track Podšívka: priedušný mesh Hmotnosť: 255 g (veľ. 5UK) 3F System - anatomicky umiestnená bočná trojramenná výstuha v oblasti členku zaručuje stabilitu chodidla. Gore-Tex ® membrána zaisťuje maximálnu vodeodolnosť a priedušnosť. Ortholite - zabraňuje vzniku nepríjemného zápachu. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (01072019)
Turistické topánky SALEWA Rapace GTX night black veľ. 42
Zdravím mám na predaj turistické topánky SALEWA Rapace GTX night black veľkosť 42 v top stave. Topánky boli veľmi málo nosené sú v 100% stave. Topánky nesmrdia od potu kedže boli nosené 2x za posledné 2 roky. Vložky aj šnúrky sú vo veľmi dobrom stave. Jedna topánka ma trochu vyťahanú farbu od slnka okrem toho sú v stave ako nové. Bližšie info o topánkach :
Salewa Ws MTN Trainer Lite - turistická obuv, veľkosť 36,5
Predám nové nenosené dámske turistické topánky Salewa - veľkosť EU 36,5. Dopredávame posledné kusy po skrachovanom eshope - plná cena modelu je 150€. Obuv nebola nikdy nosená, je ešte s visačkami. Farba Virtual Pink / Fluo Coral Kontakt cez mobil alebo email, odskúšať a kúpiť je možné v Žiline a okolí, možem poslať aj poštou po dohode. SALEWA WS MTN Trainer Lite - odľahčená verzia modelu MTN Trainer. Ľahká dámska trojsezónna topánka, pre vysokohorské túry a treky. - Má textilný zvršok, ktorý je odolný proti opotrebeniu. - Okopová guma na špičke zaručuje ochranu oproti oderu. - 3F systém - anatomicky umiestnená bočná trojramenná výstuha, ktorá spája oblasť nártu s podošvou a pätou pre väčšiu flexibilitu, správne uloženie a podporu nohy. - Odolná podrážka Pomoca MTN Trainer Lite s hlbokými drážkami je vhodná do akéhokoľvek terénu - bahna, trávy po skaly, ľad a sneh. - Horolezecké šnurovanie poskytuje pevnejšie stiahnutie v prednej časti chodidla.
Salewa Ms ALP Mate MID WP - pánske, šedé - veľ. EU 42,5
Predám nové nenosené pánske turistické topánky od Salewy - farba ombre blue, veľkosť EU 42,5 (UK 8,5) - dopredávame posledné kusy po skrachovanom eshope - plná cena modelu je 160€. Obuv nebola nikdy nosená, je ešte s visačkami. Kontakt cez mobil alebo email, odskúšať a kúpiť je možné v Žiline a okolí, môžem poslať aj poštou po dohode. Ak je inzerát stále v ponuke na bazoši, je aktuálny. Turistická obuv Salewa Ms Alp Mate Mid Wp je navrhnutá tak, aby poskytovala maximálne pohodlie pri turistických aktivitách a vyhovovala všetkým nadšencom hôr, ktorí hľadajú spoľahlivú a pohodlnú ochranu. Zvršok topánky je vyrobený z vysoko kvalitného semišu, ktorý je vybavený vodotesnou a priedušnou membránou, ktorá zároveň rýchlo schne. Pre väčšiu priedušnosť sú vložky jazyka a členku vyrobené z robustnej sieťoviny. K väčšej ochrane a stabilite je tu gumová špička odolná proti kameňu a stabilizátor päty. Je tu tiež patentovaný systém Salewa® 3F pre flexibilitu, podporu päty a stabilné ochranné priľnutie. Pohodlná medzipodrážka EVA umožňuje mäkký došľap a tlmenie nárazov aj na členitom povrchu. Okrem toho sa šplhacie šnurovanie a adaptívne očká ľahko prispôsobia, aby poskytli väčšiu presnosť v technickom teréne. Podrážka POMOCA® má výnimočný vzor výstupkov k stabilite a maximálnej priľnavosti v akomkoľvek teréne a podporuje prirodzený pohyb na chodníku aj mimo neho. - zvršok z vysoko kvalitného semišu - gumová obsádzka chrániaca pred okopáním - topánky na lezenie i turistiku - podošva POMOCA® - výborná trakcia v každých podmienkach - 3F systém - vynikajúca stabilita a opora členku - vodotesná a priedušná membrána - rýchloschnúce - priľnavosť v akomkoľvek teréne Materiál: Stretchová tkanina, emišová koža 1,4 - 1,6 mm, sieťovina Hmotnosť: 530 g (1/2 pár veľkosť 8 UK)