bazár, predaj, inzercia, predám

Návod na prežitie pre bejby – Igor Bukovský

Kategória: Ostatné

Predam knihu Návod na prežitie pre bejby – Igor Bukovský
Návod na prežitie pre bejby – Igor Bukovský
Podobné inzeráty
Igor Bukovský - Návod na prežitie pre bejby
Igor Bukovský - Návod na prežitie pre bejby citana, v uplnom poriadku, bez poskodenia a chyb cena 6€
Navod na prezitie pre bejby
Predam knizku navod na prezitie pre bejby. Cena 10 eur. Autor Igor Bukovsky. Zadarmo pridam knizky Mimino-navod k obsluze, Velka kniha o matke a dietati a Vyziva kojencu (prikrmy pre deti) . Osobny odber Batizovce alebo Poprad. Postou iba pri uhrade vopred. Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Predam rozne knihy
Dukanova dieta - 3eur Dukanova dieta v 350 receptoch - 3eur Navod na prezitie pre bejby - 5eur Navod na prezitie pre zenu - 5eur 12 mesiacov do svadby - 3eur Moje najlepsie mucniky - 3eur V pripade odberu viacerych knih sa vieme dohodnut na zlave. V pripade seriozneho zaujmu treba volat, na spravy a emaily neodpisujem.
kniha Laskyplne tehotenstvo, Navod na prezitie..
Predam knizky: -Navod na prezitie pre bejby(citana, 1 strana natrhnuta, niektore strany pokrcene): 5€ -Laskyplne tehotenstvo(raz citana):12€ Osobny odber Tomasov alebo poslem postou(postovne nie je v cene).
knihy na predaj
ponukam na predaj tieto knihy, davam prednost osobnemu odberu (okolie Trencina), v pripade zasielania postou plati postovne prijemca. Pavel Malovič - Ako si udržať mladosť Ján Petrovič - Slovenská mafia Marek Vagovič - Vlastnou hlavou Marek Vagovič - Vlastnou hlavou 2 G.Z.Minedžajan, J.Richter - Zázrak jménem propolis Gustáv Murín - Gorily v podsvetí Deepak Chopra - Spokojeny spanek Lance Armstrong - Historicky sedminasobny vitez Tour de France Igor Bukovsky - Teraz to zide Igor Bukovsky - Miniencyklopedia prirodnej liecby Tomas Repka - Rebel Robb Wolf - Paleo diéta Miroslav Karpaty a Diana Uríčková - Moderné paleo Philippe Andrianne - Velká kniha gemmoterapie Michail Tombak - Cesta ke zdraví
Knihy na predaj v skvelom stave, rôzny žáner
Ponukam na predaj knihy rozneho zanru v skvelom stave, s minimálnymi alebo ziadnymi znamkami použitia. Platba prevodom na ucet vopred, dobierka. Možnosť osobneho odberu. Ceny su uvedene vratane postovneho. Pri odbere viacerých kníh alebo setov možná zľava. Pri rýchlom jednaní, osobnom odbere možná zľava Doktor Igor Bukovský: Návod na prežitie pre muža; tvrdá vazba: €15 Beletria: Tvrdá vazba: Arthur & George, Julian Barnes €8 Rosamunde Pilcherová: Kvety v daždi €5 Aprílový sneh €5 Hriešny knieža; Jane Featherová €6 PREDANÁ:Farba citov; Kathryn Stockettová - PREDANÁ Veronika sa rozhodla zomrieť; Paulo Coelho: €7 Indická princezná; Javier Moro €8 V pripade zaujmu prosim kontakt na mail vyplnenim formulara pod inzeratom. Cislo vymyslene Nech sa paci v ponuke aj dalsie inzeraty:)