bazár, predaj, inzercia, predám

Nechtárka, manikérka v salóne

Kategória: Servis a služby

Miesto práce
OC JASNÁ - Garbiarska 695, Liptovský Mikuláš

Druh pracovného pomeru
živnosť, po vzájomnej dohode možný aj plný úväzok

Termín nástupu
dohodou

Mzdové podmienky
1400 EUR/mesiac
Uvedená mzda je priemerná, ktorú si vieš zarobiť. Platové podmienky závisia od šikovnosti zamestnanca - plat sa odvíja od percent z tržby.


Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci, zodpovednosti
Beauty salón Patty hľadá do svojho tímu ďalšiu NECHTÁRKU! Ak ťa baví práca s nechtami, máš príjemné vystupovanie a dobré komunikačné vlastnosti - neváhaj a ozvi sa! Možno je táto ponuka vhodná práve pre teba.

Výhody, benefity
- flexibilný pracovný čas
- práca v príjemnom prostredí
- mladý kolektív
- výborné finančné ohodnotenie
- rôzne formy motivácie a bonusov, výlety, dovolenky

Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu pošlite svoj životopis spolu s fotografiami Vašej práce na info@ . Ďakujeme za každú reakciu, vážime si ich. Všetky životopisy posúdime a následne vyhovujúcich uchádzačov budeme kontaktovať.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské

Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Prax na pozícii/v oblasti
Manikúra

Osobnostné predpoklady a zručnosti
Prax v danej oblasti
Príjemné a profesionálne vystupovanie
Dobré komunikačné vlastnosti
Chuť učiť sa nové veci, vzdelávať sa
Ochota pracovať
Zodpovednosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti
Beauty salón Patty v Liptovskom Mikuláši ponúka služby ako gélové nechty, pedikúru, solárium, líčenie, účesy a školenia. Zaoberá sa aj predajom výživových doplnkov.

Kontakt
Kontaktná osoba: Patrícia Sališ
Tel.:
E-mail: info@
Nechtárka, manikérka v salóne
Podobné inzeráty
MANIKERKA-Teterka
Ponúkam priestor v kozmetickom salóne 12m-na prenájom pre manikérku v Petržalke.V tesnej blízkosti sa nachádza aj kaderníctvo.Manikerka má možnosť doniesť si vlastný stolík a zariadiť si ho podľa seba.Stači sms ja sa Vám ozvem.Priestor je voľný od augusta.Praca pre živnostníka.Popripade sa môže priestor používať na predlžovanie vlasov.
Ponuka práce manikérka/nechtárka
Do nášho kolektívu hľadáme šikovnú manikérku, ktorú práca baví a je ochotná sa ďalej vzdelávať a napredovať. Ponúkame: moderný plne vybavený priestor rozšírenie klientely a klientelu flexibilnú pracovnú dobu výhodné motivačné finančné ohodnotenie prácu so značkami podľa vlastného výberu a skúseností preplácanie školení výrazná marketingová podpora a zviditeľnenie svojich prác rôzne ďalšie zľavy na naše služby a produkty Prax je výhodou, formu pracovného pomeru - TPP/dohoda/čiastočný úväzok, výšku finančného ohodnotenia a viac informácií radi poskytneme na osobnom pohovore. Kontaktujte ma prosím formou správy alebo telefonicky a ozveme sa vám. Tešíme sa na prípadnú spoluprácu. Náš salón sa nachádza na sídlisku Terasa.
Podnájom priestor, Nechtový salón.
Dám do podnájmu za 250 eur, priestor v Nechtovom Salóne, centrum mesta Považská Bystrica. Živnostníčka napr. Kaderníčka, Pedikérka, Manikérka. Tel.č. +42194OO53733, +4219O7681524.
Manikérka
Do salónu BioNails hľadáme šikovnu manikérku. Salón BioNails sa nachádza na Pribinovej ul. v blízkosti obchodného centra EUROVEA v centre Bratislavy. V salóne pracujeme len inovatívnymi kvalitnými materiálmi na prírodnej báze. Vzdelanie v odbore: akreditovaný kurz v odbore Manikér Práca vhodná aj pre živnostníkov. Ak Vás naša ponuka zaujala, zašlite, prosím, svoj životopis mailom na: Kontakt
Kadernička,pedikerka,nechtarka,kozmetička
Ponúkam pracovné miesto pre kaderničku, kozmetičku, pedikerku, nechtarku na živnosť. Info na t.č.
KOZMETIČKA A MANIKERKA
Hľadáme vyučenú kozmetičku a manikérku do zabehnutého esteticko - kozmetického centra HB MEDIVA Detva Kozmetička bude u nás vykonávať bežné kozmetické procedúry a prístrojové ošetrenie po zaučení. Prevádzka ponúka relaxačné,estetické a skrášľujúce procedúry . Platové podmienky na osobnom pohovore. Svoj životopis zašlite na email: ivahajnovicova@ Uveďte kozmetickú prax počas školy a po škole ak máte, spomeňte ak viete robiť niečo navyše (napr. Lash Lift, alebo aj gélové nechty,..), uveďte, ktoré procedúry vám idú najlepšie.