bazár, predaj, inzercia, predám

Nemecký Boxer s PP (4 psíkovia)

Kategória: Psy

Ponúkam šteniatka boxera s PP narodené 1.7.2023 s predpokladom do športu, výstav ale aj ako luxusných domácich miláčikov. Šteniatka sú po zdravotne otestovaných rodičoch v čase odberu budú 4krát odčervené, zaočkované s pet pasom a kúpnopredajnou zmluvou. Rodičia výstavne úspešní. (otec víťaz triedy na svetovej výstave Atibox) Cena odpovedá kvalite rodokmeňa. Odber možný od 20.8 Chovateľská stanica sídli vo Vranove nad Topľou. Po dohode možná doprava.
Nemecký Boxer s PP (4 psíkovia)
Podobné inzeráty
Šteniatka Labrador s PP odber možný ihneď
V našej chovateľskej stanici SOLIMSTAR hľadáme po zrušenej rezervácii nové rodinky týmto krásnym 2 psíkom. Psíkovia majú 10 týždňov, sú odčervení, zaočkovaní, začipovaní s Pet pasom, rodokmeňom. Psíkovia pochádzajú zo spojenia X’Jonathan Od Himalájskeho cedru a Ori Deizigold. Obaja rodičia majú vynikajúcu povahu, ktorú potvrdzujú aj šteniatka. Rodičia majú RTG lakťových a bedrových kĺbov bez nálezu, sú testovaní, pracovne a výstavne vedení. Psíkovia majú vysoký predpoklad úspešnej výstavnej kariéry, výborných povahvých vlastností pre poľovačky, rodinný život, záchranársku prácu alebo ako canisterapeutický pes. Psíkov dáme výhradne len do výborných podmienok. Viac informácii Vám radi poskytneme prostredníctvom mailu koval.limo@ prípadne telefonicky .
Jack Rasell Terrier
Predám tieto krásne šteniatka sú to krížence matka Jack Rassel Terrier otec neznámi všetky tri šteniatka sú po mamine čiže malý vzrast. Majú všetky potrebné očkovania aj odčervenie su samostatne a veľmi hravé. Sú dvaja psikovia a jedna fenka. Na poslednej foto na pravo je fenka psikovia su viac fľakaty. Predám len do dobrej a milujúcej rodiny. Cena je 70€. Pre viac info poprosím písať SMS. Ja sa ozvem.
Predám Biro, Biewer, Yorkshir teriér
Ponúkam rezerváciu na biro yorkshir teriér (čokoládove) šteniatka, psíkov. Psíkovia na prvých 3 fotkách, ostatné sú naše šteniatka u nových majiteľov.Odber koncom augusta. Psíkovia budú mať do 2,5 kg, sú po biro rodičoch obidvaja u mňa. Viac fotiek a videí posielam pravidelne cez mesenger až do prevzatia šteniatka. Kontakt
Kólia dlhosrstá
Ponúkam šteniatka krátkosrstej kólie bez PP po rodičoch s PP. 1 psík trikolor, 3 psíkovia zlatý. Psíkovia sú 5 krát odčervený, 2 krát vakcinovaný.
Nemecký boxer
Chovateľská stanica Lanabox ( fb- Lanabox Nemecký Boxer) s výstavnými úspechmi na svetovej výstave boxerov ATIBOX ponúka krásne šteniatka. Odber možný od 4.augusta. Dovoz po dohode možný. Viac informácii, prípadne fotografie a videa šteniatok a rodičov rada poskytnem telefonicky alebo cez sociálne médiá.
Nemecký boxer
Predám šteniatka nemecký boxer (zlatý) - bez papierov - 2x fenka, 2x psík (voľný 2x psík) Odber možný 12.8.2023 Cena 500EUR