bazár, predaj, inzercia, predám

Nemecký kanister wehrmacht 1944 Fhm

Kategória: Zberateľstvo

Plus 11 kanistrov CSLA 20 litrove po 10 eur za jeden. Nemecký kanister je za 50 eur. NIČ NEPROPAGUJEM. LEN PRE ZBERATEĽOV. Možnosť dovozu alebo výmeny za niečo. Klikni na moje meno a uvidíš ďalšie inzeráty.
Nemecký kanister wehrmacht 1944 Fhm
Podobné inzeráty
Plynová maska 1944
Najradšej vymením za kanister Wehrmacht! Chýba mi v zbierke Chceš mať v zbierke niečo hodnotné ktorého je na slovenskom trhu málo a každým rokom rastie na cene? Ak hej tak si na tomto inzerate správne! Maska je síce bez filtra a obalu ale za to v 100% STAVE! A tieto vojnove britské masky na bazosi sú len dve! Táto a ešte jedna od Prešova tak neváhaj a kupuj! Predám Anglicku/Britskú vojenskú protiplynovu masku z éry druhej svetovej vojny vyrobenu v roku 1944 v peknom stave kompletne sčislovanu vid.foto Buď predám, cenu vyskúšajte ponúknuť alebo vymením za veci vhodné na Reneacting alebo vojnove originály iba wehrmacht, waffen ss, luftschutz, luftwaffe, D.A.K, kriegsmarine alebo iné veci z tretej ríše
Kanister wehrmacht.
Predam kanister wehrmacht,1943,v dobrom nálezovom stave,väčšina farby zachovalá,funkčný,netečie..
Kanister SS
Predam nemecky kanister SS.Nehrdzavy,nederavy,donedavna v nom bol benzin.Prosim nemylte si ho s kanistrom wehrmacht ktorych je vsade dost. Cena pevna.Viac foto na vyziadanie Nic nepropagujem,len na zberatelske ucely.
Wehrmacht,waffen SS,luftwaffe zbierka
Dobrý deň mám tu na predaj moju dvojročnú zbierku nemeckých predmetov z obdobia 1938-1945 Helmy,plynové masky a mnoho ďalšieho Jedna sa o nádhernú zbierku ktorá má originálne relikvie Prilby majú oroginal farby,každá má original dekal alebo pozostatky je možné ich zrekonštruovať bez problémov Wehrmacht pracka v zachovalom stave značena Pýtajte sa na informácie mailom alebo zavolajte. Neváhajte takáto zbierka na predaj sa nevidava na bazoši:) Z pozdravom Vojtech Šuplata Teším sa na našu komunikáciu, Odpovedám do max 10 minút od napísala emailu. Wehrmacht,luftwaffe,waffenss,ss,prilba,helma,ww2,vojenské veci,vojna,pracka,nemecké Nepodporujem žiadne extrémistické hnutia jedna sa o čisté zberateľstvo a múzejne účely.
nemecké insignie na uniformu, nášivky
Ponúkam repliky nemeckých insignií na uniformu. 1.orlica waffen SS zlatá 5€ 2.orlica waffen SS biela 5€ 3.orlica wehrmacht zelený podklad 5€ 4.orlica wehrmacht čierny podklad 5€ 5.orlica luftwaffe 5€ 6.edelweiss pre waffen SS 6€ 7.edelweiss pre wehrmacht 6€ 8. prekrížené sekery SS 3€ 9. totenkopfna čapicu waffen SS 3€ 10.hodnostné Véčko pre waffen S 4€ 11. výložky waffen SS obersturmbann-fuhrer 12€ 12. označenie židov v nacistickom nemecku 6€ 13.výložky waffen SS hauptsturmfuhrer 12€ 14.rukávová páska waffen SS divizia Adolf Hitler 8€ 38 divizii waffen SS 4€/kus Slúži výhradne iba na zberateľské účely a KVH, nič a nikoho nepropagujem. O9O2 628 967
plechová cedule: Die Wehrmacht
plechová cedule: Die Wehrmacht Dobová režimní válečná propaganda z německého časopisu Die Wehrmacht převedena do formy plechové cedule. dopravné od 4,5 EUR přes Zásilkovna Velikost: 30cm x 20cm Materiál: kov Další plechové cedule viz. další mé inzeráty.