bazár, predaj, inzercia, predám

Neocate Infant umelé mlieko

Kategória: Kojenecké potreby

Mám na predaj 10 ks plechoviek UM Neocate Infant 0-12 mesiacov. Všetky plechovky majú spotrebu do 24. 10. 2024. Cena za 1 plechovku 400 g je 20 eur. Možný osobný odber v PB a okolí alebo zaslaním poštou-v tomto prípade platba vopred.
Neocate Infant  umelé mlieko
Podobné inzeráty
Neocate Infant -12m a Junior 1+ Beba 3, Nutrilon 3
Neocate lnfant a Junior.Ponúkam na predaj detské mlieko hypoalergenne.Cena za kus 16. Kosice osobne (Terasa).K dispozicii:Ruzovy Infant 3ks, Modry Junior 22ks. Je to platne a aktualne.Cena pevna. Dalej posuvame Beba 3 zaruka 7.2024 za 12€/kus a Nutrilon 3 zaruka 2.2024 za 10€
NEOCATE INFANT 400g
Dobry den, mam na predaj 9ks Neocate infant 400g Cena: 1ks 33€ 2-3ks-28€ 3 a viac ks 24€ Osobny odber v Starej Lubovni, pripadne viem poslat postou po prevode penazi Zaruka do 6.9.2024
Neocate Infant
Predám 16x 400g Neocate Infant Osobny odber Košice Pripadne po prevode penazi , odoslem kurierom
Neocate junior
Predám nové - priamo z lekárne Neocate junior 10kusov, kus 15e, pošlem aj na dobierku. Prípadne vymením za nutrilon allergycare syneo 2.
Odsávačka na mlieko Avent + Chicco
Predám dve odsávačky Avent a Chicco,resp. Chicco darujem k tej Aventke,nech si mamička môže odskúšať, ktorá odsávačka jej lepšie sedí. Avent bola len odskúšaná,takže top stav. POPIS Používajte jemnú a prenosnú manuálnu odsávačku mlieka Philips Avent. Technológia Natural Motion, inšpirovaná cicaním dieťaťa, umožňuje rýchle vytekanie mlieka. Umožňuje jednoduché nastavenie rytmu a podtlaku. Hodí sa prakticky na všetky bradavky. Umožňuje rýchle odsávanie mlieka Inovatívny silikónový štít, inšpirovaný jedinečným sacím pohybom dieťaťa, stimuluje bradavku a uľahčuje rýchly tok mlieka. Poskytuje pohodlné a efektívne čerpanie. Mäkká a prispôsobivá silikónová vrstva jednej veľkosti Jedna veľkosť sa hodí pre všetky bradavky. Všetci máme rôzne tvary a veľkosti, ale silikónový uzáver sa jemne ohýba a prispôsobí každej anatómii tela. Hodí sa na 99,98 % veľkostí bradaviek * (do 30 mm). Ideálne riešenie pre mamičky, ktoré odsávajú mlieko na cestách Malé rozmery a nízka hmotnosť odsávačky mlieka uľahčujú jej skladovanie a prenášanie a jednoduchšie a diskrétnejšie odsávanie na cestách. Jednoduchý spôsob spustenia toku mlieka pred alebo medzi dojčením Jedinečná prenosná manuálna odsávačka mlieka – ideálna pre mamičky, ktoré potrebujú jemne odsať mlieko na cestách alebo pred dojčením. Odsajte mlieko bez toho, aby ste sa naklonili dopredu Uvoľnite sa a pohodlne seďte pri pumpovaní – vďaka dizajnu, ktorý vám umožní sedieť vzpriamene namiesto predklonu. Jednoduché čistenie a príprava Keďže sa skladá len z niekoľkých častí,ľahko sa nastavuje a čistí. Čerpanie a kŕmenie Ak chcete svojmu bábätku nakŕmiť odsaté mlieko, jednoducho pripevnite mäkký cumlík na držiak fľaše. Na uskladnenie mlieka na neskoršie kŕmenie fľašu uzavrite tesniacim kotúčom.
Zvyšovač stoličky Summer Infant
Predám zvyšovač stoličky Summer Infant používaný tri mesiace. Osobný odber Nitra. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo sms.